Марешки за обвинението: Натискаха да спра бизнеса с горива

Едно от нещата, което ми беше поставено като много тежко условие, е да прекратим до края на май бизнеса с горива, заяви лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Марешки за обвинението: Натискаха да спра бизнеса с горива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валентин Златев е син на кмета на Правец Веселин Златев. Валентин Златев е завършил Московския университет за международни икономически отношения. Г-н Марешки, не ти ли мирише на КГБ, български милиционерски генерали и други от ДС?

Натискали то с пачки:)

абе тоя до кога ще ни занимава с бизнеса си? не му ли казаха вече поне да се преструва, че е там в интереса на народа??????????????

Алооу , прокуратурата ! Я изкарайте цоцоланите и цацарките от кабинетите с климатиците , с по една рулетка в ръка и да ходят да измерят колко от бензиностанциите на картела в София и другите градове отговарят на изискването за отстояние на 50 метра от жилищни сгради (а може би беше и 100 метра, не споря) ! Да не се окаже че над 90 % от обектите са извън закона !?

Скоро разбрах най-пазената тайна в страната : От къде зарежда Марешки ? Правеше ми впечатление че въпреки атаките от ДАНС,Прокуратура,Валя Ахчиева,медиите на Прасчо и други продажни журналя , никой така и не изкара информацията от къде зареждат камионите на ВМ Петролиум . Тази информация не е тайна за службите и митниците , но никой не и даваше гласност , и се запитах : Ако горивото е от някое съмнително място - то враговете на Марешки щяха да тръбят по всички медии и площади как било некачествено и съмнително ! А от сина на мой комшия който започна работа в бензиностанцията на Марешки в Люлин разбрах че камионите ходят до Австрия и Чехия , и горивата са по-добри от шльокавицата на Вальо Златев !

Тък командва мафията,няма да позволят да им паднат огромните печалби за сметка на ограбвания ,беден българин.

Влизам в сайта "фуело" , и гледам че има и други бензиностанции които вече продават и на цени по-евтини от тези на Марешки ! Може ли да има места където газта е 76 стотинки , при Марешки е 81 , а червените изроди от петролния картел я продават на лев и осем стотинки ! И как няма да реват червените олигарси срещу Марешки !?

Зле ли си, или така предпочиташ? Червени друг път. По лично мои наблюдения, в нашия град от 89-та година насам властта се държи все от едни и същи. Кметовете се сменят, хората, с които ядат и пият на една маса не. В момента са герберасти, преди това са били тройно коалиционни, преди това царчета. Цвят нямат, те са хамелеони или като дъгата, от всички цветове. Нямат морал, нямат съвест, води ги само алчност и лични интереси.

Лъзгавица, Марешки, лъзгавица, настъпил си някой по кокълчетата, на който му стяга чипика и сега той се прави на умряла лисица, но те държи под око. Като идваш тия среди, трябва да са ти ясни тия неща.

Нека лижегъзник крепи ги те шета ебът

завладяване на аптекарския бизнес, сфера в която този човек няма никаква подготовка,говори за организация около него. Изнудванията са факт, има достатъчно свидетели. Очакваме присъда.

Когато заредя на Марешки, колата ми гори девет на сто. Когато заредя на друго място, стигам до 12-13 на сто. Някой знае ли на какво се дължи това?

и първолакът ще ти каже че всичко е от качеството на бензина, баджанак (октанови числа, химии и прочие шашми)

Другите обекти работят и за Грипените , и за спинозния котарак на Радева !

Колкото и на някои платени лакеи да не им се "вярва", картелът на горивата е неоспорим факт у нас. Добре, че се появи този младеж , макар че има и други, но сега стана още по-добре. За аптечните му дела не знам, но откакто влезна в бизнеса с горива пазарувам предимно от неговите аптеки.

Тази мафиотска държава тотално се е скапала от корупция ,като се почене от политиците и се стигне до медиините пачаври ,които ги използват за "разследващи органи и съд " !? Има смели хора готови да се изправят срещу системата ,но българския народ е стадо овце и лесно се подава на манипулации от медиините проститутки !? Марешки или ще бъде пречупен ,или ще го убият ,защото просто няма кой да го защити !? Българското стадо е завистливо ,озлобено и оглупяло тотално и затова си заслужаваме съдбата !?

В повечето неща си прав без това за защитата. Има КОЙ да го защити. Няма да му назовавам името, но е виден наш политик с 3-ти мандат и е имал охранителна фирма. Чува се, че срещу 60% "комисионна" защитава всеки.

да туря касиерките до колонките, да не плащам акцизите и данъците и да викам на мегдана, че ме натискат, че нямам пари и въобще съм много беден, работя само за чест и слава...

Натискът от кого? Кой има калепир от запазване на на "несъществуващия" картел на горивата?

Щом като си толкова принципен и честен,защо не назовеш имената на изнудвачите и не обясниш как точно са се опитали да ти въздействат?На всеки му е лесно да говори в минало неопределено време.

Ами то на всекого що мисли му е ясно че ако каже име ще да отиде на съд за ''клевета'' защото дружките му веднага ще го изкарат света вода зер не бива да допускат да загубят и те от авантата.. От 2009 година кой властва???кои са му дружките в този ио други подобни бизнеси??? Ама направо въпрос с ''висока трудност''. Не казвам че марешки е света вода ама и тия дето тръгнали да го обвиняват не падат по долу от него..

а що не каже кой го е натискал ????

Без да се напъвате много ако реално погледнете нещата в България ще си отговорите на въпроса..

когато байхуй стои зад теб и те крепи??? Ба.и лъжливите същества!!!

Интересно, кой му е оказвал ПОЛИТИЧЕСКИ натиск, понеже от 2009 година до сега, с изключение на 1 година, е бил Тиквата на власт?!?

Ех марешки на умен се правиш а не си проумял че който не е с боко и аверите му ще създава ''работа'' на цацаратурата щом отказва плащане срещу подкрепа.. Сега се перчиш ама утре ще клекнеш защото много такива сме ги видели а и иначе няма как боко с два полувинчати мандата да се вре за трети белким го довърши намирайки си подкрепа в тия дето мерака им за власт не е по малък от неговия па макар и подложени на боко и плюли си в суратите за да са във властта..

Хаха, голям смях! "Натиснали" го били да спре с укриването на акцизи и данъци и тоя реве! Ама какъв "герой" на нашето време !

"Мога да се обзаложа, че Главчев по-бързо ще слезе от банката, отколкото Марешки. Марешки ще остане на председателската банка, но за Главчев това не е сигурно, каза още лидерът на "Воля". - Цацата има опит с бутане на банки, след уж закана за убийство, Марешки да внимава думите му относно Главчев да не се изтълкуват грешно. - " ... Министър-председателят е обещал да помисли какви адекватни действия да бъдат предприети." - боко и мислене?!?! Какви са тези вицове?

Егаси бандитската държава....

Плача, ридая за Марешки!Каква смелост, каква себеотдаденост и саможертва има в този герой! Да жертваш бизнеса си в името и благото на тоз`беден народ. Какво ще правим без него ако го вкарат в дранголника? "Кой"...."кой" ще се бори срещу системата тогава? "Кой" ще намери сили да да се опълчи, да жертва живота /и бизнеса си/си за нашето благо! Тази възвишена храброст и доброта е непонятна за тез` наш`ти дребни душици! Мъка, мъка ! Ако загубя,губя само бизнеса си ако спечеля печели цял народ-то смелост ли бе да я опишеш!

ГЕРЪБ ще те оправи Марешки. Само гледай да не последваш Мишо Бирата

Когато някой печели, друг трябва да загуби. В случая Марешки печели. Тези които наливат гориво при него печелят. Така че е логично някой друг да загуби. Този който губи се жали или ползва връзки да го отстрани. Нищо ново в милата ни милиционерска държавица.

..."корупция,контрабанда, картели - с тези три неща трябва да се справим..." Абеееее, Марешки, не си уцелил трите "К". Питай Лилету за "правилните" и ...може пък да ти се размине;))

Този рекетьор е попаднал на много по-големи рекетьори -бандата на Тримата шишковци.

хахах точно- отпора на трите К

КОЙ БОЙКО ? ... КЪДЕ СТЕ БЕ ПРОТЕСТЪРИТЕ ...

Типична физиономия на психопат - съдист!