Русия изстреля 6 крилати ракети по ИДИЛ от Средиземно море

Две руски фрегати и подводница в източната част на Средиземно море удариха с крилати ракети "Калибър" обекти на "Ислямска държава" в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Русия изстреля 6 крилати ракети по ИДИЛ от Средиземно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия изстреля 6 крилати ракети по ИДИЛ от Средиземно море. А ИДИЛ още ги чака да кацнат.

Прочетете ако имате време пророчеството на Алойс Ирлмайер. Ще ви стане интерсно!

ТОВА Е КРАСНОРЕЧИВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ СРЕЩУ НЕЗАКОННИТЕ ДЕЛА НА САЩ В СИРИЯ!!!

ТИ ЗАЩО ОБИЧАШ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ?

симо

Чужда е Америка/нищо общо с нас/.....А Русия е НАШЕ ДЕТЕ.....И то МОГЪЩО.

Единственото сигурно нещо, че ракетите не са били изстреляни по цели на ИД.

Дронъ-КАТ е бил прихванат от специалисти на ДАЙ за проверка на ВИНЕТКА и е отвлечен за откуп за да ликвидират последствията от арестите ХАХАХА.

ХО-ХО-ХО ! Шорошите бълват змии през устата и газ през гъ.. :))))) 6 от 6 в целта ;) А не 23 от 59 :))) Па останалите 36 ... избега'а като ДРОН на КАТ :)))

Пятый пострадавший от отравления метанолом умер в Сергиевом Посаде Российские военные в Сирии и власти Латакии подписали соглашение о перемирии Къде са стреляли, какво са уцелили нищо не казват. Друг път пет дни отзвук.

"Русия изстреля 6 крилати ракети по ИДИЛ от Средиземно море" ИДИЛ чакат с нетърпение къде ще кацнат ракетите, и дали са пълни с долари за заплатите им!

Не е ли време да се махне тази фалшива новина и тази за дрона, която която се вкара допълнително. Ако бях на мястото на дир. Би ми било неудобно.

Нито една ракета не е достигнала целта си. За да прикрият този факт руснаците извършват най-масираната бомбардировка за последните месеци. След фиаското с изстреляните от Черно море ракети, когато 1% достигна в близост до целта, сега са опитали удари от значително по-близко разстояние, но резИлтата е още по-отчайващ. Очакваме злото джудже да предприеме нови уволнения на генерали

ти пък кои си бе цървул ...

И едните са наши и другите са наши. Ваша е само илюзията, че тези хора ви предлагат избор. Единственото сласение на човека е в Бог и в никой друг. Търсете Господа докато може да Го намерите, защото скоро ще настъпят времена, когато много хора ще Го търсят, но Бог няма да отговаря, защото благодатното време ще е приключило. Тогава всеки ще бъде запечатан в своят избор завинаги и ще понесе последствията от него.

Бог няма. Има вяра. Вярата в бог е сериозен умствен недостатък.

МНОГО "ВАЖНИ" НОВИНИ СА ТОВА! "БРАВО" на драс.кач.те на ДИР! Сега остава да съобщите, как се чувства днес другаря Путин? Добре ли е спал? Закусил ли е? Ходил ли е до тоалетна и из.ал ли се е или още не е? Путин само да се изкиха и поклонниците му от дир хукват да драскат!

трябва да продължават с бомбардировките, докато изтрият тази паплач от лицето на земята

Изстреляли ги - добре. А, къде са паднали не пише.

Пише си. Ма той чукча- писател, не читател.

Изстреляли ги от два кораба и една подводница с надеждата, поне единия екипаж да са трезви.

Защо няма нищо по новините?

Русия не само е изстреляла ракети, ами преди това е свалила един хамрикански безпилотник, с размерите 747, за над 250 - 300 млн долара

Аз казвам 500 - 600 милиона.

Да закръглим на милиард и да прекратим наддаването.

Браво на руснаците, отнова мачкат американските терористи от ИД.

Туркофилите са в траур.

не си много в час

Ердоган и Путин са дружки. Туркофилите и русофилите са само в Атака.

Само съюз с Русия гарантира суверенитета и независимостта на България

важи само в сферата на туризма разплода на българо-руската дружба !

Орлин Данев

А в сферата на секса,важи ли?...:)

На кого си нужен ти педролеза от София прайд ве?хахаха

треби тая гнусна паплач до крак!

България приветства братска Русия.

какво по-точно ти, а не България ги приветства ? Нещо конкретно ?

Аз съм в България и България е в мен. Съюзът с Русия е най-важен за нас, българите

Посочете друг режим освен ИДИЛ, който е разрушавал църкви и джамии ?

Първо КОМУНАРИТЕ във Франция, а след това и КОМУНИСТИТЕ в България, НО НЕ и в РУСИЯ...Е,и?...Да не би да искаш да кажеш, че Дядя Вова е комунист? Недей,щото и ромите и децата ще ти се смеят!...:)

Те ромите и на теб ти се смеят

Откъде ви подбират такива неграмотници. По времето на СеСеСеРе знаеш ли колко църкви са били унищожени или се правиш на умен?

Комунистите в България не са разрушавали църкви и джамии. Сериозна лъжа. В Русия са. Немските фашисти също са горили църкви. Изобщо няма възможност за умозаключение по въпроса ти. Не се мъчи!

Американците в Сърбия през 90-те години на миналия век...

Нещо послъгваш Куку...

То това малко "Казвам ти, дъще, сещай се, снахо." Ударяме ИДИЛ, сещайте се, НАТО. :D

от The Mediterranean Sea, утре - от The Black Sea ...

ги врътнаха, ред е на соросоидната паплач

симо

Оооо,Сорос,Сорос---плачеш ли,плачеш ли????Има защо ,така ще намалеят БЕЖАНЦИТЕ и няма далавера и спекула.....

Путьо си пробва патлаците и едновременно удря складове, гони гадовете в други градове за да повиши бройката на бежанците

Щото Тръмп като удари с томахавките, да не ги прибра бежанците в фащ? А стига с глупостите бе.

Ето един цитат, в който се дефинират стратегическите цели на днешна Русия. От него се вижда, че те се радват на успехи на българска територия. Този успех обуславя и българското лидерство в европейските негативни класации. Руският историк Юрий Фелтшински формулира така доктрината на Кремъл днес: -Пред Русия стоят някои глобални стратегически задачи, без значение дали са правилни или не, добри ли са за Русия или не. Пред Русия безусловно стои геополитическата задача по завземане на територии, на които се намират бивши съветски граждани, говорещи на руски език. Пред Русия безусловно стои стратегическата задача за разцепление на ЕС. Потенциално или теоретично, пред Русия стои и въпросът за отслабването на НАТО или откъсването от НАТО на някои членове на организацията. Макар че политиката на Русия води към това, че НАТО се разширява. Защото след окупацията на Крим, нахлуването на руски войски в Източна Украйна, за всяка европейска страна е ясно, че единствената надежда за независимост и национална сигурност е членството в НАТО.link

Намерил си кого да ни пробутваш за "авторитет"!?!?! Очевидно се изложи!:)))

Абе, ...., можеш ли да си представиш какво щеше да е днес, ако Крим не беше прибран от Русия? Мога да ти кажа със 100% сигурност - щеше да има американска база там и щяха да гласят монтаж на ПРО системата си. Която уж е за защита, но много удобно може и да напада. Същата работа като руските ракети в Куба навремето, само че сега го няма СССР и не биха могли да се озъбят толкова сериозно, че да откажат американците. Поради тая причина единственият им не-губещ ход беше изпреварващо да приберат Крим. Не е въпросът трябва ли им Крим или не им трябва, а въпросна оцеляване. Все едно да те обградят канибали, ти да имаш пушка и вместо да стреляш да стоиш и да се чудиш дали да изчакаш да видиш какво ще стане. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Трети ден след предупреждението от Москва, НАТО не смее да лети на запад от р. Ефрат в САР... Не знаели страх, а???

ти да не ловиш риба на брега на Ефрат,че си толкова уверен че не летят...ех,тези кремълски опорни точки...рубладжийчета насрани!!!

Представи си не! Не е и необходимо, информацията идва официално от самото НАТО... Забавно, нали???? :)))

Русофобството е традиция във всички държави окупирани от русия, и ние българите мразим русия напълно безплатно. Русофили са само безродните комуноиди, защото бяха поставени на власт от руснаците след окупацията на България 1944 г. Русофоби са били и всички наши възрожденци. - Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч. , са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. З. Стоянов, Русчук, 1-й Март 1886 г. Руското робство е нещо нечуто и невидяно. Зверовете турци никога в ума им даже не са минували тия зверства, които са били узаконени в Русия. З. Стоянов, Где е най-голямото робство - Из Непознати страници, Захарий Стоянов, стр. 117 123 Да бъде проклета оная минута когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата московия

Колко глупости си изписал..., не е за вярване просто. Откъде намираш толкова време? Какви са тези "зверства", които били позволени в Русия и за които турците били прекалено хрисими. Не те ли е срам да се гавриш с паметта на избите в Батак, Перущица, Стара Загора и още много други? А Арменският геноцид чие дело е? Може би руско? Или не е зверство? Много от възрожденците ни са били русофили. Ботев е също един от тях. От коментари като твоя сигурно се въртят в гроба. Заради "българи" като теб сме били 500 под турско робство.

симо

Първо събарят паметниците--/свидетели и показатели на ИСТОРИЯТА.....После пишат историята отново--/без да ПОБЕДИТЕЛИ....Долна работа на ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО.

Какви хора бяхме тогава (1876г.) ние, които разклатихме и подкопахме цялата турска империя? Няколко горещи и екзалтирани патриоти, силни с вярата в своето право и свято дело, готови да умрат за идеята, която проповядваха; фанатици, които предпочитаха смъртта пред позорното робство и които пред нищо не се спираха, от нищо не се бояха само да се увенчае делото им със сполука Тогава ние с ненавист и омраза гледахме не само на турците, но и на немците, австрийците и англичаните, които високо викаха, че Русия не идва да ни освободи, а да ни пороби, завладее и погълне От тогава минаха 10 години и днес всеки разумен българин, всеки патриот, като вижда какво вършат русите в България, ще признае, че са били прави да ни предупреждават така Като разбрахме, че Русия иска да ни унищожи, да завземе земята ни, да погълне народността ни, да се намести в къщите ни, ние се сепнахме, събрахме силите си и се започна една страшна и непримирима дипломатическа война между нас и Русия. Война между освободители и освободени, между силния Голиат и малкия Давид Стефан Стамболов, 1886г.

раззия тази бензиностанция с атомни ракети, обгрижвана от маймуна с ядрен спусък в ръката, боготворена от милиони човекоподобни смятащи се за богоизбрани, само защото когато повръщат след поредния запой ,вонята им се струва по-хубава от аромата на френски парфюм та тази същата раззия е горещо любена от хиляди българи с психически проблеми, мразещи страната си, роднините си и самите себе си!путлер-капут!!!

Ислямската държава е лицето на войнстващия човеконенавистен ислям, а руското примитивно и също така войнстващо православие, пък е туземен монархo- олигархо комунизъм Рано или късно, маската от лицата и на двете туземни некултурия ще падне и ще видим, че става дума за едно и също. Ислямския халифат е рускo-сирийско творение, създадено от останките на армията и спецсилите на Садам,което путлер подхвърли като занимавка на Обама, за да позабрави за агресията в Украйна. Скоро ще стане ясно, че Путинията и Халифата са едно и също. Очаквам опорни точки в тая посока на извъртания на нещата да бъдат спуснати много скоро и на нашите непримирими антиислямисти от Атака,МВРО,ПФ и другите русофилки.. Логичното е тия които си приличат да се обединят срещу другите, които са си лика прилика.Т.е руслямска държава и ДАЕШ срещу останалия демократичен свят.Новият Троен Пакт е факт-Масква,Анкара,Техеран...!Те това е ,Минке!!Опознай раззия,за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!

Интересно. Я ни светни какво са ФАЩ? Държавата която е участвала в повече воини отколкото години история има?

Красиво!

Спасението на човека не е в човека, а в Бога. Търсете Бог за да не намерите вълци в овчи кожи.

Канал 1 за тази атака. Ювелирно изпълнена. Навреме са предупредени: сащ, турция, израел, франция. Показаха и попаденията да види света и да се учи.

Бо Бо

Господа Руснаци, не е демократично да унищожавате складове с оръжие доставено за ИДИЛ от САЩ.

Соросоидите са в траур, че любимците им от ИДИЛ отново са яли дебелия.

И по-лошо ще става.

Ислямска държава" прехвърля бойци в сирийската провинция Хама, където те разполагат в подбрани големи сгради командни пунктове и складове за оръжия и боеприпаси."Големите подбрани сгради" не са ли жилищни блокове, живеещите в които ще се ползват за жив щит. Каква националност са инструкторите в командните пунктове, кой е напълнил складовете с оръжие и кой и защо сваля самолети на законното правителство? Четете историята хора, руската мечка като се разлюти мачка...

Русофилството в България е достигнало до идиотство.

Казал един безродник олигофрен

Не ли странно 6 и 6 попадът в целта от крилатите ракети на калибър а на американските от 62 - 5 да не можаха да излезнат от гнездото си а другите 59 наравиха дупка на един от гаражите + е дна стара кола !!! в интерес на истината това е точно в него !!! Аи аи аиии лоша подготовка имат тия отвът оушъна

Ислямска държава,е осъществената идея на агенти от ФСБ. Написано от Ахмет Закаев.Аиде рубладжии започвайте да подскачате.

Руската агенция праз съобщи че тези ракети са кацнали на Марс.

С какви имена някои хора кръщават задните си части.

niki_nikolov116@abv.bg

Грешката в движението е от не затегнати болтове.

https://link

ИДИЛ и Русия са терористични държави и целта им е унищожението на ЕС. В русия се обучават терористи и се изпращат в ЕС . Шведите са хванали такива ,които са извършили 2-3 атентата в Швеция.

малкио, бегай да играеш на стражари и апаши

От Козяк: Браво момчето ми,понеже дрънкаш грандиозни,но политправилни глупости ти даваме 3.14 цента към този пост.

А сега да ги видиме американците...сичкото кеч на баламатума!

Хаха, ебаси пропагандата съветска: Global Hawk Drone Crashes On Way Back to Beale Air Force Base watch?v=6SkuKywpB0w Паднал е, само че в планината Сиера.. която се намира Съединените Американски Щати, не в Сирия. Верно, първите 2 букви са еднакви, само дето разстоянието е хиляди километри. Айде със здраве и квичете на fake news, тролове.

Браво братушки, трепайте наред, то се е видяло, че друго спасение няма, освен масово избиване на терористите, независимо кои са и къде са!

Учете децата си кой победи фашистите на 50 % и с помощта на съюзниците стигна до Елба ! Това е историята ! Да живее АТАКА !