Канадски ислямист намушка във врата полицай на US летище

Канадски гражданин е обвинен за намушкването с нож на полицая на летището във Флинт, Мичиган, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Канадски ислямист намушка във врата полицай на US летище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия от толкова "хубав живот" с балгоденствие окъпано в ценности и бля бля ,ще се изпотрепят бе.

Те пък при вас като се натраскат с почистващи препарати мигар не са трипят?Ако ли пък някой вземе много да умува му теглят пулиту...я на моста,я на входа пред дома му,я чай с полоний и так дале

краварите ако пуснат цялото население на планетата само за една разходка из ФАЩтъ ще бъдат изклани до крак....

и аз съм кравар както се изказваш ти но няма да се дам на свинар като теб щото съм доста добър в боините изкуства. даже мога със сигурност да кажа че ще взема твоя нож и ще ти отрежа пишката

Не може всеки, който мрази или презира американците да ги мушка във вратовете. Това е геноцид. Че то така за седмица-две няма да остане жив американец.

loyola

Чекай малко, какъв ти тероризъм? Било е уан-ту-уан... Плюс това типично по демократски представят версията само на едната страна ...

културни особености, ко да прайш, да свикват белите канадци

Нещо не разбирам - всички мразят САЩ, но правят атентати в Европа?

Въпросът ти беше реторичен. Ясно е кой организира атентатите.

Интересното, даже парадоксалното е, че до сега няма адекватен отговор на Америка и Европа на ескалиращия мюсулмански тероризъм. Колко трябва да станат невинните жертви, за да се случи акт на възмездие? Вместо такъв акт, Европа продължава да приема джихадисти-емигранти, бъдещи терористи. За голямо съжаление и Европа и Америка се управляват от дебили, които мислят само за собственото си благополучие.

"Нападателят е описан от полицията като човек дълбоко мразещ САЩ. То ако е само той, давай с мед да го намажем.

занапред ще сме свидетели на засилване на тези атаки, нека и създателите на ИД да усетят тяхната "обич"

Щом се вдига толкова шум за нищо от медиите, значи и те са в кюпа (не че е било тайна някога). Целта на мероприятието е страх в обществото и настройване на религиозните общности едни срещу други.

те па горките ислямисти ама така "обичат " християните , ама сън не спът от тази обич, само се чудят как да покажат наи "топлите" си и "искрени" чувства към християнския свят .