Атентаторът от Брюксел - специалист по електронни устройства

Терористът, извършил снощи неуспешен атентат на Централната гара в Брюксел, е мароканецът Усама Зариу (36 г.), съобщиха местни медии, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът от Брюксел - специалист по електронни устройства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е бил спецециалист по взривни устройства

Гоем спецяуист нема Що;))

Няма край тая въртележка--вече ми писна да слушам за атентати.Българите имаме много хубави поговорки за такива случаи-"На каквото си постелеш,на това ще легнеш" и "Вола рий,рий-на гърба си го рий!"-за много неща са прави нашите деди.

Депортация на всички Мароканци от Брюксел! Радикален ислям се лекува с радикални мерки.

Абе тоя да не е от специалистите на меркел?!

Хванали са го някак си "своите". Или с пари, или са отвлекли някой от близките му. Надали ще разберем някога. Никой не отива да мре ей така...

Опитал се да взриви няколко газови запалки, но не успял, защото не е бил на този урок....

Пореден пример, който опровергава всякаквите оправдания за ислямския тероризъм и потвърждава, че религията зомбира хората. Понеже материалното, гражданското, образователното положение са без значение, спасението за Европа е екстрадиране на всички мюсюлмани в земите на прадедите си.

като единственото гражданство което има е белгийското? Къде да го екстрадират и на какво основание?

На село при баба му. Ще си направи магазинче за ситна електроника.

Проследяват баба му и го пращат там. Не е като да не може, стига да искаш. Друг изход, айде в затвора или да чукаш камани на кариера. Меките китки и либералните наказания водят дотам, че убийците се гаврят с жертвите си безнаказано. Как да спреш закоравел престъпник, като нема наказание предвидено запрестъплението му и той си праи кото си иска. Турни едно смъртно наказание с разпинялки на 4 световни посоки, резане на ръце и крака, вадене на сърце и резане на филийки пред очите на самия престъпник. Преди това изнасилване по сички дупки, щавене на кожа, вадене на нокти, отскъбване на косам по косам, надуване на черво с помпа под налягане, или просто електроди в мозака и пържене на извадени очи ... Нема ли? викни ме мене....

Голям ''специалист'' няма що един фишвк като хората не направил..

На 10 една бомба не избухва , западняците имат шанс !