Почина студентът, освободен от Пхенян. Тръмп е бесен

Американският студент Ото Уормбиър, който бе държан 17 месеца в затвор в Северна Корея и върнат в САЩ в състояние на кома преди по-малко от седмица, е починал.

Обратно в новината

Коментари - Почина студентът, освободен от Пхенян. Тръмп е бесен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задължително прочетете статията в guardian за Matthew Miller Няма нищо по-ествено една малка и бедна държава посочена като враг от най-могъщата сила в света да бъде демонизирана в медиите.

Снимката е от видеото на процеса. Пуснете видеото. Нито е бит, с костюмче, подстриган. После пуснете видео от български затвор. Horror and hell 3d HD, гаранция

какво триеш бе чифутска подлого; да ти го набута етнически мангал!

Нали се отчита на Козяк и на Дойчо блее, какво искаш? Честна журналистическа, хахаха.

Бог да прости момчето ! А от страна на журналистите е пълно неуважение - поне сега да кажат истината, не да ни сервират половината. То е ясно какво ще каже Тръмп, какво друго да каже !? Но защо трябва да ходим по другите сайтове, не може ли с нужното уважение просто да се каже - как се е озовал с Сев. Корея, за какво са го осъдили, от какво се е разболял, та се е наложило да го освободят !? Не може да се разчита на такива примитивизми - "върнали го и той починал, значи са го убили" !?! Не е вече такава публиката, та да се поддава на такива внушения ! Нищо не се казва за присъдата - значи е била справедлива. Върнали са човека да се види с близките си в последния час, да си го погребат на родна земя - хуманна постъпка, както би трябвало да постъпва всяка цивилизована държава.

Има видеозапис на признанията му, но с изтрит текст от западните журналя - според текста, той признава, че е нает от някакава църква/вероятно от ЮК/.Тоест идеологическа пропаганда. За това е убит в САЩ, за да не се разприказва. Поискайте от КНДР да ви предоставят записите, излъчени по тяхната ТВ.

Сев. Корея е гадна и излишна държава! Не бива да бъде посещавана от нормални хора по никакъв повод.

Извинете, забравих да изключа телевизора си. Та той е съвсем без акъл. Sorry!

Не ти разбрах умната и вероятно съдържаща някаква форма на хумор мисъл, ама карай. ;-)

Ами питай ги хамериканците къв го търсят там. Пратили го, оня се издънил и наказанието е ясно...Хамериканска работа....

Този ли е нормален? Че той акъла му колкото на сухоземно. Глупости говоря. Той изобщо няма акъл.

Най-вероятно, параноидните севернокорейци са решили, че студентът може да е агент на ЦРУ. Затова са го "обработили" с определени вещества, та да не е в състояние нищо да разкаже после. И в такъв вид са го предали на служителите от Държавния департамент.

"Няма нищо по-трагично за родители от загубата на дете в разцвета на живота." Сега ли се сети за това? Ами родителите от Сирия, Афганистан, Косово, Сърбия и всички места дето сте се натресли да въдворявате "демокрацията". Ами родителите на вашите момчета, които загиват по целия свят за "интересите на Америка", които всъщност са алчните интереси на няколко корпорации.

Гепил ли е - да! Що се правят на разсеяни ?

За няколко листовки - осъден на 15 години затвор с тежък режим? Без думи...

Какво им обясняваш.Това ,което разказваш,го чух и от познати, също били там.Всичко се прави за децата.Много детски площадки.

Ами има и такива хора, дето гледат само по повърхността и явно твоите познати са от тях. Те севернокорейците точно такива работи показват на гостите - детски градини и любезни стюардеси. Няма да тръгнат пред хората да изпълняват смъртна присъда заради заспиване на събрание, я! Нито ще покажат на туристите си гости списък на девойките, които избират от всички провинции, за да се забавлява с тях партийният апарат на отвратителния Ким! А на твоите познати дали севернокорейците им разказаха как са ходили на Слънцето! Сигурно са им разказали, те не ти ли казаха?

Забравих нещо важно - в КНДР има много хубава храна, особено морски дарове/омари, скариди, всякакви миди/. Напитките им са супер - женшеновата ракия, водката, виното не толкова, бирата също. Корейките са много красиви и любезни, възпитани. Особено стюардесите им.

ее един грамотен трол на Путин- браво! Сменил е тренда! Чак съчинения пише! Фантастични! Разправяш омари, скариди, водка... Аве смешник, омарите са за Прасето Ким ве, аводката - това те издава,ч е си слаб писател - фантаст. Генетично жълтата раса не може да пие концентрати, явно ти липсва общата култура... За другото съчинение да се поправиш. Сега - 5-. айде, другия пут - отличен!

ТАКА ТАКА. И ти и си ходил в КНДР. С генетика ли си се занимавал. Или за КНДР говориш каквото си чул от медиите а за генетиката от някое списание на британските учени.

Военните им пият яко, при това здрава водка. Е, мен едва ли ще ме надпият, но и аз го давах по-скромно.

Факт. Но не подходящ за контрольоретата. Трябва да има култ към Кока кола не към друго.

Забравяш пуканките - върхът на бора.

я кажи, корейците тревата направо на поляната ли я пасат прясна, или я чакат да стане на сено?

За каква трева говориш, тя свърши - не си ли чел вестници или гледал БТВ? Камъни ядат, със зъби ги трошат - няма техника. Затова са здрави и затова армадата на Тръмпо отпраши бързо и далеч.

кат гледам по по парадите тия угоени със скариди и омари корейци, че и опиянени от водката... ахахааа

се събуждаш и... 2та пръста в контакта?

Комунетата за пореден път дружно показаха, че са душевен отпадък.

За Сирия 59 крилати ракети , за Северна Корея -0 ???

Епа КНДР разполага с атомни бомби все пак.

Е че как няма да е бесен... След разпитите севернокорейците са го държали жив 17 месеца а в Синсинати са го уморили само за седмица.

Ходил съм в КНДР, хубава страна, Пхенян е най-чистият град в света - не видях фас или билетче дори пред метрото/То е като московското, но на 150 м. дълбочина, да служи като укритие8.Хората са сърдечни, както при нас 60-те години. Малко автомобили, главно обществен транспорт. Учениците им много здрави, направо атлети - гледах спортни упражнения на стадиона им"1 май"/150 000 седящи места/ двадест училища се представиха, като акробати са. Като се върнах в София, ми се видя като кочина.

Направо отивай в посолството им у нас и искай политическо убежище. Ще има да си гледаш масовки на атлетични ученици и да общуваш със сърдечни хора като от 60-те години у нас колкото си искаш.

Ходил съм, не за убежище, за женшенова ракия. Какво да ти кажа, елексир!

Човече, ти да не си някой със зелени чорапки бе?! Та ти описа нещо ужасно, а твърдиш колко било хубаво! Явно развитието ти е спряло нейде преди поне 50 години и все още държиш окачени на стената портретите на членовете на политбюро и на цк на бкп!... Така ще да е...

Ще ти опиша какво е ужасно - Връщам се от Пхенян и взех влака за Горна Баня. По едно време силен трясък! Питам после кондуктора, то циганите хвърлят камъни, не стойте до прозореца. Малко късно, но имах късмет.

Ами то затова целия свят се е втурнал да имигрира в Русия, но по напористите виждаме, че не се задоволяват с "малкия рай" и тичат към "баш рая" - Северна Корея. Остави ги тея дето искат в западна Европа и САЩ, те са идиоти с промити мозъци и ама съвсем нищо не разбират.

В Русия има 10-12 милиона емигранти, само от Украйна са 2 милиона. Всякакви - от американци до таджикистанци.

браво! Съчинение по картинака за 4 кклас - за отличен!

А това си е партиен активист. По каква линия мислиш е ходил в Северна Корея. Какво иначе ще прави там?

Как да остана? Имам жена, деца. А там се работи доста, не е като у РБ да дремеш по кафетата. Само по половин час сутрин, на обяд и вечер е пълно с хора по улиците - в останалото време няма никой. Защо мислиш са толкова напред?

Ами ходил е човека, видял е харесалому е нещо. Какво лошо има в това да ти хареса нещо. Широко скроен е не се плаши като вас и опознава света и вижда лично а не от пропагандните медии. Сигурен съм че северно корейците, ако отидат в Лас Вегас ще получат гърчове от културния и развит запад. хахахахаха. Не защитавам никой!!! Се пак става въпрос за Живот, всички искаме да живееем и по възможност свободно. Да ама нема никаде, това че одиш по улицата не значи че си свободен. Навсякаде Плащай, Плащаи, ами немам пари ами като немаш Работи! Ама къде? ела при нас 6 длоара на час. ама как 6 на мен разходите ми да 7 ами това е полужението тогава на улицата бездомен ама как това е незаконно тогава ще си Незаконно свободен или Законно поробен.

Независимо какво имат им липсва най-важното - свобода.

Че това ли е най-важното, свободата?

Абе прекрасна, високоразвита и цветуща страна е Северна Корея! Чудя се как всички мразещи и обвиняващи за бедите ни "демокрацията" все още не са потърсили убежище в този политически, социален и икономически рай.

ми падна в очите...досега трябваше да е сринал режима в северна корея, но явно не му пука.

По-скоро обратното ще стане.

жалко за студента.Северна Корея не е стъпила в някоя друга държава а се отбранява на нейна място.Вероятно службите са го поступали и Пхенян излиза виновен.САЩ като са се разположили в Европа да не би да не всяват рекет ?

ПЕРУКАТА СЕ ОПИТВА БЪРЗО ДА ЗАБРАВИ, ЧЕ ФИЛИПИНСКА ДЪРВЕНА ГЕМИЯ ПОТОПИ ИЗВЪНЗЕМНИЯТ ИМ ИДЖИС. А ПРЕДИ ТОВА БЯХА ОСРАЛИ Ч МОРЕ.

защитаваната от сащ южна корея мина русия по БВП въпреки че е доста по-малка държава а защитаваната от русия северна корея стана ад в който осъждат политически 7 годишни деца! в който има глад от който по-зле са само сирия и йемен като сирия е пак под опеката на русия случайно???

Висок БВП означава, че е много скъпо. Нисък БВП е в комунистичрските държави, защото всичко е много евтино

КНДР е факел, осветяващ пътя на справедливата борба на трудещите се пролетарии срещу световния империализъм!

:)))))))))))))) майтапчия

Майтапчия? САЩ са начело на световния империализъм, а кой е начело в борбата срещу световния империализъм, а?

Епа ходи да те огрее и теб тоз факел. Там животът е прекрасен, не си ли чувал?

Тоя сащски охлюв е намерил каквото е търсил в С. Корея.

Сащски. Браво бе, новатор-граматик!

Бог да прости момчето, каквото и да е. Но: 1. Какво търси 19-годишен в Северна Корея? 2. Съвсем не прилича на 19-20 годижен - як, едър мъж поне на 25-30 години. 3. Хората, които са в кома, както се казва в съобщението, не стоят прави, с белезници а лежат, обикновено с разни апарати. 4. Да лежиш в азиатска полиция не е най-доброто нещо, което може да му се случи на човек, ама на - сащарът МакКейн три години е бил във виетнамски (!) затвор, пък сега е жив и здрав, имоти има той и синът му в Русия, та дори апетитът му е нараснал дотолкова, че иска да я прилапа цялата. Ама не са го барнали руснаците. А тоя млад-зелен се е провалил... И някой му е затворил устата. Честа практика.

А хилядите убити от бруталния режим на ФАЩ по целия свят, а?

МИлиони

Защо ли Корейците мразят толкова много сащците? Ми те бомбардировачите на сащ изръсиха толкова много бонбони и вафли на Корейските деца в периода 1950-53г.

северна корея е нападнала южна тогава северна корея е зле южна корея има по-голям БВП от русия въпреки че са 50 милиона човека северна корея е дело на русия и китай! вижте се

...Не може ценностите ни са различни, културата, а вие искате да ми обясните колко е добре да нападаме Сирия, С. Кореа и т.н. Китай са комунисти и защо не и тях нали, Саудицка Арабия какво е, хора осъзнайте това, че друг мисли вместо вас, вие нямате право да мислите затова и не разбирате кой мисли вместо вас. Мислете със собствените си промити глави иначе ни очаква един ценностен колапс. В Сирия загиват хора от бомби бомби на демокрацията, ами не братлета, това е суверенна държава те избират как да живеят, вие н еможете да им въоръжавате опозицията, просто не можете. Помагайте им по демократичен път не с бомби, доказахте мародерската си методика в това, довела до рухнали държави с радикални групи в тях към днешна дата, милиони бягащи от това. А тези който ще опровергаят това, ще им кажа, че спре ли ви тока или прекъсне интернета, падне ли ви батерията вие сте никой, вие сте безгласни същества. И сигурен съм че тогава ще започнете да мислите със собствените си глави, желая ви безинтернетско лято и дано ви уврят главите, починете си малко от промивките. Хубаво лято ви желая и истинска демокрация.

А ти си Единственият Мислещ - великото изключение върху планетата Земя. А може би в цялата слънчева система, а защо не и в цялата Галактика или поне видимата ни Вселена?... Ей, става ми смешно, като срещам такива "осъзнати" представители на човешкия вид из форумите. Прочете една-две съмнителни книжки от съмнителни мислители и изведнъж решавате, че вече всичко знаете и осъзнавате, а останалите представители на човечеството тънат в мисловна мъгла и неведение за това, какво им се случва! Само нищо незнаещите си мислят, че всичко знаят, защото знаят твърде малко или нищо. Такива като теб със сигурност не знаят колко много не знаят. Като малки деца сте. :)))

Здрасти обозрима Вселенке, и ти гледаш Nacional Geo разбрахме че си внимавал в часовете по Пропаганда. Ако ти въоръжът опозицията в твоята страна и ги кръстят умерини бунтовници, ти на коя страна ще си. А че съм мислещ, мислещ съм, мисля следователно съществувам, Чичо и ще съществувам още много както и ти и всички, но няма да мислим еднакво, защотото ти просто не мислиш а цитираш като "умните". В тролея ли си сега, на път за кино за новия Блок бъстър или квото е там. И аз гли гледам, мамка му. Но не ми харесват хахахахаха

СаудиЦка Арабия звучи покъртително, явно и правописът ти е на ниво деЦка градина.

Сякаш забравихте че суверенитета се извоюва от същите тези хора който много често САЩ освобождава. Много хора умряха от налагането на бомбена демокрация, не виждам нищо нормално в това да въоръжаваш група от хора в суверенна държава и да и караш да свалят избраните от тях управници. Не може така това си е тяхна държава изградена от техните деди не от Щатските демократи. И тези от вас който четат този коментар нека ме наричат Путлерист или комунист или какъвто им се иска. Тук става за основната ценност на самоопределяне на един народ. Кои сте вие че решихте да съдите как живеят отделните народи по света, кои сте вие да им внасяте демокрацията на Америка, кои сте вие да пропагандирате извратени ценности, кои сте вие. Вие не сте свободни, вие сте промити идете гледайте каква татуировка си е направил Вин Дизел в новия си филм 3-те хикса 7. Разлика между върл комунизъм и върл капитализъм няма. И двете са тръгнали от великолепни идеология за равенство и изродили се в тоталитаризъм другото в капитализъм. Последното доведе света до разделение невиждано до преди това. 1 % от населението си е купило полвината планета.(Тоталитаризъм) тъ дрънка. Питам аз какво защитавате, САЩ страната на неограничените военни конфликти, и военни бази (150), държавата с най много затворници, страната в която да си войник е корпоративно понятие, страна в която да си болен е корпоративно понятие - Клиент. Там където да си беден значи да нямаш дом, защото freddie mac и fannie mae са завладели всичко и надули цените до небето за дом от хартия. Кое защитавате скъпи хора, мултикултурния модел, който е провален навсякъде по света. Вижте париж, Лондон, Берлин, Вашингтон, Маями и Москва. Хората сааа различни, разберете не може всички да обичат пуканки и да се кефят на Селена Гомез....

суверенът в сащ е народа суверенът в корея е ким трети подред! всичките ти глупости не струват нищо те са лъжи американецът може да направи всякакъв избор кореецът никакъв! ти си лъжливо пълзящо безгръбначно което се опитва да защити един изрод защо? ти си знаеш

Кой? Народа? Това можеше да го пробутваш някъде около 89г, но не и сега? И като толкова са бесни на режимите, защо са първи дружки със СА? Там не е ли мракобесен режим? А ще им се разсърдят ли за взривените кули? Или това никой не го помни вече?

пишеш глупости. народът на щатите е под диктатура на корпорациите, гъкнеш ли си на улицата и губиш всичко. или си заблуден, или си нагъл лъжец.

Чичо, чакай малко, какво ти успя да направиш в САЩ, че не ми е ясно. СУВЕРЕНА В САЩ е чичо САМ не хората. С какво САЩ е по различен от КИМ, как да бройм убисйтвата сам предложи, кой колко е избил.

Ти явно четеш но нищо не проумяваш от прочетеното ! Суверена в САЩ е едрия капитал и военната индустрия !!! Всичко се купува и продава ! Всяка държава си има свой път на развитие...Било то демокрация, тоталитаризъм, комунизъм и прочие ... Най важното е в случая вънщната ненамеса в работите на държавата ! Намесата винаги води до проблеми не само вътрешни , но и за осталите държави--- пример ЕС и потока бежанци ---Това е връщащия се бумеранг от намесата им в т.н. арабска пролет в която и ЕС учавсвува ! И да обиждаш така , не ти прави чест !

Ааре стига си преписвал от архивните броеве на в-к Работническо дело ве! :)))

Да го е карал някой насила да направи това което е направил !? Ще краде плакат в държава която САЩ на официално ниво е признала за "ужасна", "тоталитарна", "недемократична" !!! Като се е записвал за тази "екскурзия" мислите ли че не преминал инструктаж какво следва да не прави в КНДР?! Задължение на туроператорите е да провеждат такъв ... Защо се е решил да краде агитплакат ? Колекция ли е мислил да си прави ?! Истината е следната ; Туриста -умник се е решил на това защото му е било обещано заплащане ! При успех и завръщане в САЩ с плаката - приемане в закрито масонско общество и 10 000 долара награда за "геройството" ! При неуспех и естествено задържане, съд и прочие проблеми, но съответно съпроводени с шумотевица за невинно осъдения студент-любител на плакати заплащане в размер на 200 000 долара на семейството му ....!!! Типично за мисленето в американското общество където всичко се прекарва през призмата на парите ! И за да си толкова малоумен не е нужно да си студент в САЩ ! Може и в България ! Такива "умници" и у нас има колкото и неприятно да ни е ! Повтарям се но имам чувството че за тях всичко е детска или компютърна игра и ако имат проблем ще се събудят или направят рестарт ! Дебилизъм и половина ! А Тръмп само си вдига имиджа в този случай...

Много си Прав. Харесва ми

русофилките постоянно подкрепят изроди като ким ал асад саддам кадафи няма какво да се добави тва че сте се събрали тук 5 ненормалника не променя нещата вие сте злото или поне тъпаците които го подкрепят

Такива като теб в заблудата си и себе си няма да подкрепят ! Освен ако не ти плащат за "умните" коментари от които бълва само омраза и пренебрежение към всички на които не слугуваш !

Абе брат, каква те е майка раждала, че не виждаш. По наследство ли си сляп. Иди си отпуши ушите в пожарната, тако може да чуеш бомбите който сега падат и убиват в Сирия, точно сега бе убито дете което си играеше на улицата на Бомбите какво пише знаеш ли. И коя е произвел. Лека нощ спи спокоино в фермата си в Луизиана. Red Neck

Тъп си се родил , тъпир ще си умреш ! Има хубава наша поговорка : насила хубост не става , а и да става не й прилича ! Само най-върлите дебили искат да насаждат силово своята ценностна система на другите . Ти по какво се отличаваш от тях ? Разсъждаваш комунистически !

Абе тръмпчо защо не кажеш колко народ уморихте или стои още затворен из вашите тайни лагери ами си седнал за другите да говориш...Да бяхте си действали да освобождавате момчето за което сега лицемерно тъжите вместо да заплашваш Северна Корея с нападения..

Доналд Тръмп изрази решимост "да попречи невинни да изживяват подобни трагедии в ръцете на режими, които не спазват върховенството на закона или най-елементарното благоприличие". Тръмп не знае ли че в САЩ по силата на патриотичният закон, можеш да бъдеш затворен и подлаган на разпити с мъчения без да си съден?

БРЦК

Съвсем друго е. Това са демократични мъчения. А тука става въпрос за комунистически мъчения.

я спрете да квичите! Ше ви натваря всичките на камиона и - в Пхенян! да си отживеете! мама ви руска проклета! задници долни!

А, земи си хапчетата и стига се пени! Мама ти откачена, долна!

БРЦК

В Северна корея поне съдят. А американците в Гуантанамо държат сума ти народ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА!!! И същите тия ще ми коментират Ким и ще се наричат демокрация и правова държава.

винаги е било ясно че русофилите са приятели с тези в гуантанамо!! затова ал асад бомбардираше оня ден кюрдите които се бият с идил

сте такива извратеняци, че за вас истината няма никакво значение. Все пак ще се опитам да обясня, че Асад може да бомбардира всеки, който се намира на територията на Сирия и води война срещу законното правителство, и е длъжен да прави това. Американските престъпници, както и турските престъпници, както и израелските престъпници, както и техните пудели, помияри и мастии, никой не ги е канил на Сирийска територия. Те са престъпници и нашественици от всякаква гледна точка.

БРЦК

Форумния трол изпълзя. Аз съм твърдо против джихадистите и терористите независимо дали са кюрди или англичани. Обаче ако в Гиантанамо има престъпници - защо не са СЪДЕНИ? Да не би ЩОТО има и НЕВИННИ? Асад има договор с кюрдите в СИРИЯ и им е дал дори и нещо като АВТОНОМИЯ. Само дето там където е бомбандирал няма КЮРДИ и никога не е имало. НАЛИ там е БАСТИОНА на ИДИЛ? И после ревете що АСАД не бомби ИДИЛ. Е как да ги бомби като американцте ги защитават и му свалят самолетите и бомбандират армията му докато се бие с ИДИЛ? Примери много , само платените форумни жрици не са разбрали и се Путин им е в устата.

"Лошите" страни според ФАЩ - Русия, Сев. Корея, Куба, Филипините /където президентът избива наркомафията/, Иран, Венецуела /щото не си дават петрола на безценица/, Сирия /щото не дава Асад власт на чарфосаните амуджи/, Китай, Беларус, Йемен, вече и Унгария. "Добрите" и "демократични" според щаците са С. Арабия, Израел, Хаити /където умират от глад/, цяла "богата" Южна Америка, Мексико /където жертвите на нарковойните са повече от войната в Сирия/, Косово, Украйна и т.н. "Няма" двоен стандарт!

А Република Южна Африка къде се позиционира в твоята поучителна беседа? ;-)

няма ден, в който американските фашистки престъпни режими да не са избивали такива младежи в разцвета на силите им, а също и деца, жени и старци, а пък за това Тръмп, нито някой друг американски престъпник, не се е трогнал или загрижил. И аз съм бесен на престъпните американски убийци, и много милиони по света са ви бесни. Използвам случая за пореден път да ги приканя да напуснат моята Родина, както и Европа, и останалите части на света. Терористи и престъпници не ни трябват!

15 години каторга защото откраднал плакат на ким?! наистина ли се опитвате с малките си грозни мозъци да сравните сащ със северна корея??!?!?! ?!?! някога в живота си виждали ли сте истината казвали ли сте истината ??? комунистическа кал!

Щом е откраднал, трябва да бъде сърово наказан, и корейците даже са били снизходителни, щом са го върнали. Закона над всичко !

Ако утре получа US виза, прелетя океана, сваля флага със свездите и райетата, който виси пред входа на хотела, разходя се 2-3 пъти по него, ще ми връчат почетен медал на Конгреса.

"...със звездите..."

Затворници в "Гуантанамо", без съд и присъда по десет години и повече. Освен в САЩ има ли друга държава, която да го практикува?

Краварите мърсуват в целия свят грабят избиват рушат крайно време е някой да ги накажнакаже и това ще стане много скоро

северна корея е адът на земята а русофилите харесват ким и комунизма това ги прави какви? демони? дяволчета? как се наричат слугите в ада? май са демоните

Хайде, хайде зомби.. твоите господари какви изродщини вършат в Гуантанамо, ама им казваш, че са демократи :)))

лелче комунизъм има само в главата ти, в С.Корея и в твоят концлагер ФАЩ.НИКЪДЕ ДРУГАДЕ.

аз па не виждам каква е разликата между двата режима по отношение на матреала?

за момчето.Но света е татък от както съществува.Алчност и жестокост.В самите САЩ по затворите умират десетки хиляди годишно но там но никой не се загрижил и ред няма написан за това в "свободнитне медии"

в същност умират стотици хиляди!! даже милиони!

починал от тежки мозъчни увреждания. комунизма е изр.одска идеология, това си е всеизвестно! ким, редом с путин, са последните издънки на иди..отската система! но това, че ото, се е вдигнал от щатите, и отишъл в северна корея, предполага , че мозъкът му си е бил увреден предварително!

И какво общо има Путин с комунизма?? Виж България си е комунистическа, тъй кото ГЕРБ си е 1:1 копие на БКП. Даже комунде-охранител на тато е начело.

Какво търси двадесет и две годишен американски студент в Северна Корея?

какво търсят всичките тези рускини в България?? нали там било рай що не си вземат мъжете и децата и не се върнат в русия??

малоумнико лятото който не е работа /теси рускини са в айчинство си отглеждат децата/ идват си собствените къщи ивили в България щото са "бедни" и ги имат.

Ами каквото е търсил си го е намерил.

Пртотивник съм на всякакви диктаторски режими, но и Америка е един световен лицемер и това всички го знаят във войните които са водили и избивали милиони невинни хора!!!

Клинтън навремето въведе системата за три присъди - доживотен затвор. А в САЩ и за неправилно паркиране може да отидеш на съд. Защо не чух вопли от нежните шорошоидни душици тогава?

Еми като си играеш с огъня има вероятност да се опариш. В Северна Корея има американци които помагат на местното население. Не са много но има и са под тесен надзор над разни тайни служби. Има страници в интернет в които всеки заинтересован може да се запише и да ходи. Та този младеж е свършил някаква сериозна работа нещата да приключат по такъв начин.

Този юнак явно е търсил силни усещания и ги е намерил. А иначе хуманитарната му мисия за пропаганда на общочовешките ценности не завърши много успешно. А какво ще каже Тръмп в Северна Корея въобще не ги интересува.

Тръмп освен да осъжда всички останали, да вземе да каже нещо за "Гуантанамо"! Колко хора по света са отвличани от американските служби и какво се случва с тях? За тези хора спазва ли се върховенството на закона? или пък елементарно благоприличие!

Тръм е слабак ...

по отношение на човешките права между сащ и северна корея разлика почти няма, в някои щати в резултат на "комбинативно" законодателство, хора, хамериканци, за дребни кражби излежават доживотни присъди...