Германия и Австрия срещу САЩ заради антируските санкции

Австрия и Германия отправиха остра критика към плановете на САЩ да наложат нови санкции срещу Русия, предадоха ТАСС и АП, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Германия и Австрия срещу САЩ заради антируските санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ ЗА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ФАЛИТА,ИСКАТ ДА ИМА В ЕВРОПА НЕСТАБИЛНОСТ!!!НО ВИДНО Е,ЧЕ ИМА ПОЛИТИЦИ НА КОИТО ИМ ПУКА ЗА ТОЗИ КОНТИНЕНТ!!!

веднага се разкриват. Ще купувате газ от Щатите, Катар, Алжир, Норвегия, Холандия, Шотландия, Израел, Кипър.

САЩ да налагат колкото и каквито си искат санкции. Важното е повече да не получават подкрепа от страна на европейските дупедавци защото това ни бърка на нас в джоба. Русия беше основен търговски партньор на Европейския съюз и загубите, претърпени от него са многократно по-големи от тези на Русия, за щатите пък да не говорим - при тях са почти никакви. Дано спрат да им пискат по гайдата.

Сетили се тия тъпаци че краварите ги правят на глупаци ! ....Абе още ще се усетите вие,че краварина се страхува от добри отношения ЕС-Русия !

Ех, ахмаци, те санкциите са наполовина за Русия, наполовина за ЕС. Още ли не сте се усетили? Ама и да се усетите, няма къде да бягате.

ЕС е евтината клоака на Кравария!

сбогом европо! и помен да не остане от тебе! огин да те гори щото ти винаги палиш и мъчиш балканите! а сега си ни облицовала и блоковете за да изгорим като живи факли!

Я, как скачат швабите като им бръкнат в джоба. Няма санкции, няма 5 лева. А за Южен поток, къде бяха? Май там бяха най пламенните защитници на краварските интереси? Долно крадливо племе, договаря си тръбата при "особени условия", а за нас не можело, правилата на ЕС над всичко. Днешна Геймания владее почти всичко, което и нациска Германия и пак старите номера да печатат хартийки срещу реални суровини и да държат всички останали икономики за топките, пречейки на развитието на всички държави извън Ханзата. Харчат в момента европейски пари (нашите вноски), за нелегалните емигранти, които сами си поканиха и искат да ги натресат на останалите, вместо тези пари да се влагат за развитието на новоприсъединените членки, както уж пише в документите. Ама те четат и изпълняват само каквото им изнася. Долни колонизатори и пладнешки крадци. Трижди проклети да са Стани-шеф и Праси, които ни натресоха в поредните нелогични и неизгодни съюзи и ни водят към нова Национална катастрофа.

ммм, значи тулупа е усетил вятъра на промяната, украина, с неиното тежко машиностроене, говедовъдство и агрария, е много по изгодна за ес, отколкото бг-то.тулупа, трябва да кара курсове за теляк-куромасажист...и в палатите на ердоган, но поне със съдимост, за да няма право да гласува в бг-то, като изселник doy fe!

Добро утро, Европа? Само ние още спим под крилото ма Ердоган и неговия сатрап Борисов.

Ама тия янки са като малките деца. Санкции, та санкции... Не им увряха главите, че от тях файда няма. Черньо Обама мама се изцвъка на метеното и сега други да му берат гайлето.

само ако лудия Хитлер не беше нападнал подозрителния Сталин... сега щехме да живеем в един идеален свят, свят в който америка ще е резерват за индиански приключения на аристократи европейци, а циганите и евреите щяха да са само спомен.... а и всички щяхме да караме само мерцедец, защото бмв щеше още да си произвежда месершмити.

немскоговорящи веднага заквичаха на умряло, а преди Южен Поток беше много лош за европейските ценности. Направете диверсификация бе боклуци; докарайте си газ от Марс!

тия фиркани тексасци ще сторят невъзможното, ще взема да съдружат икономическият гигант Германия с Русия, страна номер едно по ресурси и ядрена сила номер 1. и тогава програмата "летс мейк америкъ грейт ъгейн" ще се отложи с 2, 3, 20 века.

немските рубладжии се намесиха

Нали санкциите правят Русия по-силна, а руската икономика по-конкурентна? Нека има санкции!

То както се вижда, в Европа все повече се тревожат от санкциите и този им ефект.А зад гърба на баба Европа, Щатите увеличават постоянно търговския си обмен с Русия.Удобно, нали!

Такива са психопатите, тъпчат всичко на ред. Няма наши ваши, само АЗ и никой друг.

стига с тия санкции бе, тия мъже ли са или кво? Да пускат ф16-ките на догфайт срещу Миговете, като доброто старо време в Корея, па да видим кой крив кой прав.

Тия са гейове!

явно пак им е кофти бърбъна, руската агресия в Сирия е особено изявена, така да се каже дори е формализирана с покана от президента и правителството на Сирия, друго са си американските хуманни удари с обеднен уран там... утре очаквам да се гласуват нови санкции по повод някошната агресия на Русия в Аляска.

на Козяк се забранява карането на немски возила, няма мерцедес, няма ауди, няма бмв, фолксваген, порше, ... само Фиато-Крайслери да се карат! Ясно? И никаква немска бира или австрийски радлер, само оная мексиканската пикоч да пиете, хехехе, щото до там се докарахте.

"руската агресия в Украйна и Сирия" каква агресия ги бие кравите у главата? В Сирия руските войсик са по покана на законното правителство. В Украйна руски войски няма, може и да има руски доброволци, но никой не ги е карал насила да ходят там, дошле са да защитават еднородците си заплашени от фашисткия кървав преврат в Украйна.

САЩ веднага да демократизират тея непослушковци Германия и Австрия! Какви са тея своеволия?!?

...Те подчертават, че "енергийните доставки за Европа са работа на Европа, а не на САЩ"... Брей сетиха се швабите, когато опря до тях, а преди ни заповядваха да спрем Южен поток, техния Йотингер ли беше, Шерцингер ли беше, ние естествено го спряхме, особено като лудия Маккейн дохвърча..

Парадоксално но факт-в американския конгрес има само ДВАМА конгресмени които расъждават нормално тоест не са в нещо като всеобща хипноза в която да приемат неясни предположения и медиен шум за нещо доказано от оторизирано разследване.В резултат от тази абсурдна ситуация те вземат решения за санкции против Русия ,че дори се опитват да ги наложат на съюзниците си.Подобни абсурдни решение само въз основа на неясни предположения и откровени лъжи запалиха войната в залива като за целта обевиха ,че Садам Хюсеин разполагал със страшни оръжия за масово поразяване.Стана практика да сатанизират лидерите на други страни когато интересите им са против тях и да водят абсурдни войни .Достатъчно е да се изброят всички войни водени след падането на ,,желязната завеса "за да се открие един и същ сценарий.Предизвикването на ,,цветни революции"също в крайна сметка довежда до този сценарий.

...ще почнат да стоплят !...

viper

Путин откога им пее , че санкциите срещу Русия , са санкции срещу ЕС , а САЩ си въртят сделките с Русия , ама кой да слуша... Е , най-накрая загряха , като албански реотан....

Само бой по главите на руснаците и това е.

Всеки си прави това, което му е изгодно. САЩ въвеждат санкции, но са изключили от тях NASA, защото купуват ракетни двигатели от Русия. Германия и Авсрия, въпреки, че още Северен поток 1 противоречи на европеските правила, сега си строят 2, защото могат. Какво им пука, че на нас ни забраниха да получаваме газ от Русия и може да се окажем едни обикновени консуматори! Лицемерие, лицемерие, лицемерие....!!!

Не си купуват двигатели от цар Пут, а си ги произвеждат там щото робите ватници им ги сглобяват без пари.

Да им светне на тъпите европейци. САЩ в момента разполагат с големи резерви от шистов газ , който втечняват. Оказва се огромен натиск Европа да строи терминали за декомпресия на американски втечнен газ , което обаче е много по- скъпо от тръбопровод. Шеврон Айко и Амоко плащат луди пари за лоби и медийна кампания искайки да поставят Европа в американска газова зависимост. По груби сметки американската газ е почти 18% по-скъпа от руската.

Още по-добре,никога късно!

Най-големия химически концерн в света с/у свободните говедовъди-ами смешно е.

ммм. дам , там от гетото давате най-добре (под)платените мнения ... А нещо за храната която ядете,... докторите дето се мъчат да ви затрият като нация..или за милицията която видите ли освен да пази ромите и наркодилърите(иначе не останаха гласоподаватели де), или за честния ви и справедлив и "независим съд../..а бе за каквото и да е там в гетото що не ни обясните кое как е ... няма да говорим за африканските ви доходи защото е излишно :)))))))))))))))))))))

И тиа откриа топлата вода...

да,сащ са прави!

хихи ес обявява независимост:)

Няма по-голям кошмар за жидо-масоните , чиято кукла е САЩ Европа и Русия да заработят в тандем ! Защото това ще бъде началото на тяхния край !

viper

С две думи - писна ни!!!! От вас!

По добе късно от колкото никога

Още по-добре,никога късно!

Да им се чудиш на американците на претенциите за справедливост - продават оръжие за 300 млрд. на безупречната Саудитска Арабия и забраняват на Европа да си купува газ от лошите руснаци.

В България сме за санкции на фашистка Русия.

viper

СМЕ ???? Ти и кой още ? Радан и файтона хора около него ? Инджев ?? Ми хубаво , на кой му пука ?

каруцата хора сте вие путеноиди скапани..ха.ха

Абе тъпанар гаден смотан, кой си ти, че да даваш мнение от името на България? Ало ДИР- а що са смотан сайт сте след като толерирате и не цензурирате изрази като"фашистка Русия"! Нямате ли малко срам от 30-те милиона жертви дадени от Русия за измитането на кафявата чума от Европа, за да могат задници като вашия Станишев да си развяват байрака в Брюксел и да се правят на демократи?

След прайдването оня ден, имам нови надежди за една по-демократична и мултикулти България!

Ако още не сте разбрали-конфликта не е между САЩ и Русия ,а икономическа война с по-качествените стоки на Европа. Тръмп иска да върне старата политика на изолационизма,но вече е късно.Светът се е променил,а американските корпорации не са го разбрали.Тук е Европа!

хахахаха искат гадовете отвъд океяна да принудят еуропейските си слуги в подчинение

целта на човешкото развитие не е да се надкрадваме, надлъгваме, надубиваме. целта на човешкото развитие е да се установи пълна хармония между всички същества. всичко, което е против това, ще се разпада. и, така като гледам- в съвременните системи няма изключения.

Кумчо Вълчо забелязал, че кума Лиса по цял ден ходела след коча и не се откъсвала от него.Той на паша тя на поляната, той пие вода тя пак до него и така от сутрин до вечер.Ден така втори, трети накрая вълкът извикал лисицата и я попитал.Комичке мари защо денонощно вървиш след коча.Лиса го погледнала учудено и отвърнала, абе вълчо ти не виждаш ли какви огромни топки висят под опашката на коча а?Чакам да паднат щото бая ядене ще падне. Та така и хамериканците барабар с всичките си подгласници, като Лисана, чакат Русия да се срине и както казваше Петко Бучаров, лека му пръст ДА АМА НЕ. Наполеон се опита и последва доживотно заточение на остров Елба, Хитлер се опита и се самоуби в личния си бункер.Какво ли го чака хамериканския лидер който ще посегне на Русия?

Докато ЕС не стане обща федерална държава, нито Белият дом, нито Кремъл ще го приемат насериозно.

viper

Европата се скара с Русия под чуждо давления После се скара с Англия Сега със САЩ Пълен батак Накрая ще останат само Германия и Франция май...

Европа от санкциите срещу Русия е загубила 120 милиарда долара , а Русия 50 милиарда долара ! Това са думи на Владимир Путин днес на обяд казани на живо !

Путин само цитира доклад на европейския съюз с резултати от санкциите срещу Русия. Доколкото знам доклада е поръчан от европейската комисия за да се видят какви са били резултатите от въведените санкции.

Брех. Ти да видиш.... тц, тц, тц...

Маските паднаха ! Време беше ! От тук нататък , кой от къде е !

САЩ разпалиха конфликти в целия свят. Съвсем прекрачиха всякакви допустими граници на диктатура. Крайно време е целия свят да се обърне срещу хегемона.