Деница Златева: Путин идва в България за 3-и март

Следващата година отбелязваме 140 г. от Освобождението на България, има покана и уверение, че на честванията ще присъства и руският президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Деница Златева: Путин идва в България за 3-и март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога повече този сатрап не трябва да стъпва в България!Не забравяйте ,че на 24 май путин се изплю в лицето на целия български народ,с твърдението ,че азбуката била македонска...

Путин ще дойде ако има официална покана от правителството,иначе може да дойде нелегално при Деница за една нощ.Но като я гледам не става за тая работа.

то и путин не става за тая работа...

Ха скриха предишния ми коментар защото явно всички забравят че 1918 год. е подписан Брест Литовския мирен договор с капитулацията на Русия пред царство България, т.е. Путин догодина може да дойде точно за стогодишния юбилей:)

Мда.Познахте ,червени отрепки! Може Путлер да ни доразясни на място къде точно е създадена азбуката.

Ako ima drug glupak osven komunistite da iskat liceto da poseti Bulgaria as shte hvana mechka na Bul Vitosha. Toi takava obida nanese na Bulgaria i naroda che ne e istina.

написа книга по езикознание, Путин натъмани логистиката на кирилицата, въобще случили на интелектуалци руснаците, само докато дойде президентът за 3-ти март да не се окаже, че македонската демя е вече албанска...то така се раждат вицовете.

Да идва, ама с армията. Само това е спасението за България.

Да точно да им напомним 100 годишнината от разгрома на руската армия в Добруджа и капитулацията на Руската империя

Ще дойде, ако от Външно министерство е бил поканен. Много ми е интересно защо такъв, който открито ни мачка трябва да бъде дундуркан като златна кокошка, която отново ще ни оплиска с дивотия? Не е достатъчно да е златна кокошка, трябва малко да си заслужим уважението му. А такъв, който не знае че пише, чете и говори на българската азбука трябва да бъде респектиран с азбукознание.

Путин: Азбуката ни дойде от македонските земи 24.05.2017 "Руският президент Владимир Путин забърка поредния скандал като обяви по време на аудиенцията си за македонския си колега Георги Иванов, че "писмеността е дошла от македонската земя". Това става ясно от съобщение на официалния сайт на Кремъл"

Тъкмо ще го питаме откъде е дошла българската азбука! Тая Деница да не спала с Мария Захарова, че е толкова сигурна, че ще дойде. Такива посещения се уреждат с месеци, пък тя беше 2 месеца служебен министър и то по Председателството на България в ЕС. Освен ако не е решила да хързулне Путин в графата "ЕС".

Лавров: България и Албания ще делят Македония 21 май 2015 "Република Македония ще бъде разделена между България и Албания. Това заяви външният министър на Русия Сергей Лавров пред Съвета на Федерацията, която представлява горната камара на руския парламент. Русия, която поддържа корумпираното правителство на македонския премиер Никола Груевски, налива масло в огъня на политическата криза в Скопие с твърдения, че Западът иска да смени тамошното правителство, за да създаде противовес на руското влияние. В подкрепа на конспиративната си теория руският външен министър Сергей Лавров вкара и взироопасната провокация за "подялбата" на Македония между България и Албания."

19 септември 2016 "Ще купим цяла България" "Пьотр Толстой, известен руски телевизионен водещ и депутат от партията на Путин "Единна Русия", изрази намерение Русия да купи цяла България. Той бе сред интервюираните от кореспондента на БНТ по повод проведените в неделя парламентарни избори в Русия, на които Толстой се кандидатира. На реплика на кореспондентката на БНТ: "Пожелаваме му, ако влезе в Думата, да води доброжелателна политика към България", Пьотр Толстой отговаря: "Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме".

БСП СТЕ ГЛУПЦИ! 1. България е освободена от Руския ЦАР Александър Втори! 2. Внуците на Александър Втори са ИЗБИТИ като кучета от КОМУНИСТИТЕ, по НАРЕЖДАНЕ НА ЛЕНИН! 3. Вие от БСП-ЗАБЛУДЕНИ ТАНЦУВАТЕ НА ГРОБА НА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ НИ, като КАНИТЕ КОМУНИСТ да чесва освобождението ни! Ако цар Александър Втори знаеше че ГЛУПАВИЯ българин ще се прегръща, целува и танцува с УБИЙЦИТЕ на роднините му върху гробовете им, никога нямаше да ни освободи

Вземете пример от Франция!Посрещат Путин като цар!А ние пак с цървулите!

Не ни трябва тоя сибирски мужик. Не виждам за чий чеп ни е Путьо да пресича българската граница?

да не идва по-добре, не е добре дошъл

Путин идва в България за 3-и март за да каже, че азбуката им е измислена в България, а не в Македония. Така нашите комплексари ще се успокоят и отново ще завикат "Здраствуйте братушки", "Кат Русия няма втора, тъй могъща на света" и т.н.

Само никой да не рецитира стихове, че арестуват деца за рецитиране в Русия. Особено стихове със западно влияние.

Каква простотия!Рецитирало бедното дете Шекспир за парички,под строгия поглед на Юрая Хийп/мащехата/.Какво ще кажеш за експлоатацията на малолетни?Поне да му купят цигулка да скрибуца!

Освобождението на България е дошло от Украинските земи.

Няма работа е нас Путин.Трябва да поканим Порошенко защото освобождението на България е дошло от Украинските земи

сега пак ща освободът-като ти влезнат в панелката, дано да си бедна мишка

Някой да чул или прочел , Външното Министерство изпрати ли протестна нота на Украйна за опита на убийство на Българина депутат от Белгород от Прави сектор -бандеровците!

Ами той са оказа че е руски кавалин

Добре дошел ще е Владимир Путин ! Велик Лидер на Велика Държава Русия ! Освободила България два пъти и сега ще ни освободи от Реджеп Ердоган ! Браво Деница , благодаря !

Добра новина. Но той вече беше на Шипка. Сега и по другите места от войната да мине.

отбеляза той, че азбуката я взели от мак. земи, то следва да му речем, че нас царят ни освободи, а не КГБ-то

радвуйте се братя... най-накрая ТОЙ ще дойде да подиша от нашия въздух

И като дойде Путлер, и като се прегърнем, и като се разцелуваме...

У нас ли идва или на македонска земя?

На македонска земя пак ще е унас,и забоиколен от бг,и някой друг заблуден албанец

Много добър въпрос.

Дали ако България не председателсваше ЕС, пездевкин щеше да дойде?!?!?!? До сега 'императорът' колко пъти е едвал за 3-ти Март, че не се сещам? Що (БСП) не го посрещнете в най-романтичния български град - Скопие, а? Тъкмо няма да прави навалица!

По добре да иде в македонските земи, тук не знам до колко е желан. Дори и русофилите се отвратиха от двуличната политика. А Крим все пак си е Украински !!!

Деница свърши добра работа с поканата на Руския Президент. Но и Борисов няма нищо напротив

Или на Посрано. Официално не е желан в България

Че какво общо имат мурзилките с нашето честване? Ако не беше Европа и САЩ, Турция нямаше да ни пусне да се отделим.

щом го каньите, ама да си мисли тоа що дума, оти а па рече дека нашето азбуки е от македонско, а жалня му макя, нищо че е дома, у нас, на госкье!

Абе откъде Партията любимата, незабравимата, ги намира такива одиозни, с неприятно /за малко щях да кажа гадно/ излъчване индивиди, и колко й плащат те за напъните й да им лъска имиджа ? То не бяха ласкателства, то не бяха гръмки изказвания колко голям специалист била, то не беше чудо ! Като я гледам - типична и неудържима кариеристка ! Нищо повече.

Русия е обречена на близост с България, Франция и Бавария. Както и обратно. Всичко в света стана по глобално и това е неизбежно. Арогантността у големите САЩ и Русия не работи в тяхна полза обаче.

Очакват се бум на самоубийства от соросоиди!!! ХО ХО ХО

от червен задник !

Тренираш ли целуване на задници?

Путин трябва да бъде официално поканен и на честванията по случай 140 г. Шипченска епопея още тази година!!!

Това е задължително. И нека каже Македония , това е България, как е и Тракия и Мизия.

нахилила като пу.ка.

Най-добре ще бъде да поканим и Ердоган на събитието, за да не се налага БХ-3 да ходи ту при единия, ту при другия на поклонение.

Може и да дойде, но не е добре дошъл тук, по българските земи. И другите като него не са добре дошли. Да върви да празнува в Скопие. Те са свобождавали Македония от турците, не ли?

Да ходи в Македония този комунистически дженк Путин...!!!!!! Но да вземе и всичките от партията мафия БСП, начело с лъжливата и крадлива КУРнелия... Както и файтона лайномети Р. Овч., "европейката" Златева, дуото ком-кретени Зарков и Симов, Стойнев, Вегенин, Кутев, истерията Ерменков..., както и цялата русофилска сбирщина... Вън и долу кървавите ви ръце от България...!!!!!!

му пръд-а на у-я на Путин!

та затова го напусна съпругата му Людмила и си взе нормален мъж.

Аз се безпокоя за здравето на Ани Цолова. Тази новина може да и повлияе крайно неблагоприятно

Тоя няма работа тук.

някои се захласваха по Брежнев ,дори искаха да му станем република , сега се събуждат стари рефлекси у "новите " !безотечественици ! Но те вероятно са от "македонските земи "!

Това посещение на Руския Президент ще бъде най-важното политическо събитие за България през последните 30 години. Българският народ е във възторг

Русофобите не могат да си вземат дъх, още не са се съвзели от смъртта на своя вожд и учител Бжежински и ето, че в понеделник получават нов удар с тази новина! :)))

Соросоидните джуджета дадоха фира ...