С три решения приключи 6-часова среща на НАТО

Най-кратката за последните десетина години среща на високо равнище на НАТО се състоя вчера в Брюксел, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - С три решения приключи 6-часова среща на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМА ТОЛКОВА ГЛАДУВАЩИ ХОРА ПО СВЕТА,А ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЩЕ СЕ ВОДИМ ПО ДИКТАТА НА САЩ,ЗА УВЕЛИЧЕНИЕТО НА РАЗХОДИТЕ ПО ВЪОРЪЖАВАНЕ!!!ЧУДОВИЩЕТО нато,НЯМА АНАЛОГ В СВЕТА!!!ЗАЩО Е ТОВА ЛУДО ТРОШЕНЕ НА ПАРИ В ОРЪЖИЕ???

С цялата си съвест и съзнание крайно се дистанцирам от мракобесната вампирска организация НАТО !

Нашия льотчик отиде, козирува на Тръмп и го чакаме да се върне и да започне работа по заданията.

"От 28-те членки на съюза 23 са задлъжнели с огромни суми към американските данъкоплатци. САЩ харчат за отбрана повече от всички страни, взети заедно", заяви американският президент. Никой не ви кара да харчите толкова много пари за ,,отбрана", то вашата лакомия за власт няма край.

Излиза че е било соаре за откриването на новата сграда а не работна среща както ПР-а на тайфата се опитва да ни убеди;)

Отново тъжен ден за атлантиста! :))

Тръмп може да напише в Туитъра както написал преди много векове Александър Македонски - "Дойдох, видях, победих".

Грешиш! Юлий Цезар го е казал - veni, vidi, vici.....

абе те тръмпаджиите са много грамотни ако не знаеш...и Вимнету са чели даже

Не чух Тръмп да иска разходите да отидат за американско оръжие въпреки че вероятно това се подразбира. Като изключим това, няма нищо нелогично държавите да започнат да разчитат на себе си за сигуноста си а не всички да очакват американците да ги спасяват при опасност. Ние сме типичен пример в това отношение.

те и в тъмното кат те пресрещнат не ги чуваш, ама сетно здраво усещаш)))

2% не е голяма цифра, защо не можем да я постигнем?

Когато решенията са взети преди срещата, нормално е продаването на Европа да приключи за 6 часа.

Значи, Европейските държави ще плащат за/на НАТО, което пък ще бъде подчинено и ще се управлява от САЩ. Европа да създаде център за следене и събиране на данни, за нейна сметка и те пак да се изпращат на САЩ. Има ли европейски парламент или няма?!?!

ПРЕДЛАГАМ: 1. Който е СЪГЛАСЕН България да е в НАТО и да има 2% военни разходи - да сложи + /плюс/ 1. Който е ПРОТИВ България да е в НАТО и и да има2% военни разходи - да сложи - /минус/. ХА СЕГА ДА ВИДИМ ЛИЧНОТО МНЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ.....

Три решения или три пожелания -лозунги?! НАТО свършва, чифутина Паси пак ще плаче, този път заради погребването на мръснишкия му слугинаж на световния октопод.

Всичко това се прави за да се "нахрани" американския военно-промишлен комплекс. А Тръм се държи с останалите съюзници като с лакеи, каквито са всъщност.

Присъединяването на НАТО против "Ислямска държава" под командването на САЩ, ще доведе до нови атентати организирани от Ислямска държава и в България, като член на НАТО, а не само в Англия, Франция, Германия.

Тия, същите американци, в лицето на тогавашния им посланик (Полански, ако не се лъжа) през 1992-94 г. ни накараха да унищожим цялата си военна техника(нямам предвид авиация и ракети, които са с определен срок на годност), включително и тази, която можеше да се използва за граждански нужди, сега ни принуждават да отделяме от залъка си, за да им купуваме боклуците. Няма ли кой от властимащите да тропне по масата и да каже СТИГА?

е публикувана в тази статия "Унищожаването на Българската Армия и нещо за НАТО"! Потърсете в интернет и ще прочетете и видите жестоката истина за всичко което сполетя армията и народът ни!

БЕЗ СЪМНЕНИЕ Е, ЧЕ С ТОЗИ ОГРОМЕН ВОЕНЕН БЮДЖЕТ, НАТО И САЩ МОГАТ ДА ЗАВЛАДЕЯТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ, ДАЖЕ И МАРС. И КОГО УБЕЖАВАТ ТЕ, ЧЕ ТОВА ОРЪЖИЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО И ТРЯБВА ДА СЕ УВЕЛИЧИ. НА НОРМАЛНИЯТ ЧОВЕК ТОВА ЗВУЧИ АБСУРДНО. ОТБАНА - ОТ КОГО БЕ ХРАНТУТНИЦ?. КОЙ СЕ КАНИ, НАПРИМЕР, ДА ЗАВЛАДЯВА САЩ И КАТО КАК ЩЕ СТАНЕ ТАЯ РАБОТА НА ПРАКТИКА? КИТАЙЦИТЕ ЩЕ ДЕБАРКИРАТ С ДЖОНКИТЕ ЛИ? ИСТИНСКА ПОДИГРАВКА И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО Е, ЧЕ НАТО СМЯТА РУСИЯ ЗА ВРАГ 1. ВРАГ 1 СА САМИТЕ ТИЯ ДРЪНКАЧИ НА ОРЪЖИЕ И ТО СА ВРАГОВЕ НА ОБКНОВЕНИТЕ ХОРА В СОБСТВЕНИТЕ ИМ СТРАНИ.

от всички държавни институции и учреждения. Стара военна истина е, че авиацията на далеко лети, ракетите на далеко стрелят, корабите на далеко плуват и всички заедно или по-отделно могат да поразяват някого или нещо, но докато кракът на войника не стъпи в тази земя и "не се окопае" в нея няма нито победа, нито завоювана или защитена земя. А за да има кой да е в ролята на войника трябва успешна социална държавна политика за хората от всички възрасти, защото младите сега са утрешните пенсионери и когато виждат какво е отношението на държавата към децата, младите и хората в напреднала възраст тези хора си дават ясна сметка защо и дали въобще си струва да бъдат патриоти и защитници на страната ни и националните ни интереси, по убеждение, а не по законова или друга нормативна принуда. Така че много внимателно си претегляйте думите и определяйте приоритетите в държавното управление и развитие за не се окажете един ден с изпълнение към някого си ангажименти и закупено въоръжение с което никой нито иска нито ще може да борави, а още по-лошо, да не останете без боеспособни и готови да воюват хора!

Даа, "докато кракът на войника не стъпи в тази земя". Е, по отношение предстоящата война с Русия върви и такава подготовка на Запада - с милионите фанатизирани ислямски джихадисти, насочени към Европа и радушно приемани от управляващите я соросоиди. Всъщност тая фанатизирана неграмотна паплач, всичките в боеспособна възраст, няма как да е работна ръка за високо технологична Европа, но и пък няма по-подходяща пехота в една такава война.

Практически, без обсъждане бяха приети няколко предварително съгласувани решения: - организацията да се присъедини към коалицията против "Ислямска държава" под командването на САЩ; - страните членки да изготвят ежегодни планове, така че до 2024 г. разходите им за отбрана да достигнат 2% от техния БВП; - да се създаде антитерористичен център за обмен на информация. Добри решения: 2% от парите на пенсионерите, все повече пари ще остават от тавана на пенсиите, нищо че живита поскъпва. Пушечно месо от БГ. Аналитични центрове за музициращи калинки спецове по тероризъм на топли местенца.

2% от БВП лесно ще покрием - взмаме пенсиите и патериците на инвалидите, продаваме летищата и небето,вдигаме ток, вода, парно и връзваме сметките.

а да спрем да крадем другарю не ти минава през ум нали, червени боклуци с крадени от народа пари, затова сме бедни да имат другарите, какво стана със сина на Курнелия , къде е

Бедни сме защото живеем в ерата на капитализма, а там се краде.

Фатмака си е втълпил че трябва да ни ''уреди'' със самолет и подписва, с подкрепата на пенсионерите и за тяхна сметка.

Не искам свобода на цената на СВЕТОВНА ВОЙНА !

ти не знаеш прасе какво е свобода прочети Фермата на Оруел

НАТО ни пази от империята на злото Русия, от комунизъма , от Белене, от концлагера НРБ, НАТО е свобода

По тъпо изказване няма !

Не искам оръжия, не искам да плащам за убийства и войни, НЕ ИСКАМ НАТО !

а беше в Унгария с танковете и избираше унгарци нали фатмак

Българи, кого от Вас са питали за членството ни в НАТО? Българи, кой от Вас е съгласен данъците му да отиват за безсмислени оръжия носещи смърт и насилие? Българи, кой от вас е съгласен да е мишена по волята на някого? Българи, не е ли време да искаме РЕФЕРЕНДУМ за членството ни в НАТО??? Българи, не е ли време ние сами да решаваме съдбата си, самозвани подлоги и чуждопоклонници да ни диктуват и определят бъдещето???

Да не би теб или баща ти да са го питали за членството на България във Варшавския договор? ....

Да не би теб или баща ти да са го питали за членството на България във Варшавския договор? ....

Да не би теб или баща ти да са го питали за членството на България във Варшавския договор? ....

Изцяло се дистанцирам от мракобесната вампирска организация НАТО !

Тя бе свикана главно по следните причини - запознаване с новите президенти Доналд Тръмп на САЩ и Румен Радев на България, както и откриване на новата сграда на НАТО в Брюксел.

Няма ли да го разпускат това НАТО?

Времената много се промениха. По-рано само посрещането на американският президент в щаб-квартирата на НАТО траеше 6 дена и 6 нощи, а сега неговото посрещането и изпращате трае само 6 часа.

Всичко това е за наша сметка и новата сграда на НАТО и 2% БВП , а така нато си изпя песента , но някой силно печели че има НАТО финансово , а България беднее и бавно и славно загива ! Ех Соломончо , пак си падна на пишката !

при това положение българия не трябва да не плаща.вътрешен продукт 0 на 2% пак е нула.

забуба на средства за сметка на глупаците.

Шило

Загуба на време и харчене на пари. А, и много празни приказки.

И откога среща за отбрана са загуба на време ? Ми по тази логика руснаците няма кой да ги бие защото при тях телевизиите по 24 часа бълват предавания само на тази тема.

Явно не четеш внимателно. Повечето време от "срещата" е минало в откриване на новата сграда на НАТО. Платена с твоите и моите данъци. Яко, а!

Е как няма да е кратка среща, като през последните дни дори западните медии пускаха статии, как Тръмп има търпението на 2-3 годишно дете и няма как да изтърпи речи по-дълги от няколко секунди.

2 процента от БВП на Германия например прави близо 70 милиарда евро.Германците са способни и със по малко на чудеса.Те направо политат.

С военен аероплан тежащ един милиард долара, трудно се полита .

което е взето е ,че в Украйна и Сирия ще свият сърмите на ботоксовият фюрер!

Как ? Малко уточнения може ли, или си попил прекалено "демокрация", където казват "това е факт! Щото така казваме!" и толкоз ? Те същите като тебе дрънкаха, че Русия ще се срине до 1 година след присъединяването на Крим. Това беше преди 3 години. А сега същите като тебе ревете, че хем Русия ще се срине, хем ще завладее целия свят.

Тръмп: И само да добавя с тези 2% да се купуват само американски оръжия, независимо колко са им завишени цените или колко са остарели! Ясно ли е ?

Доналд Тръмп, по време на срещата на НАТО, цитат: "Немците са лоши, много много лоши!"

Още една подробност за НАТО. САЩ имат военен бюджет около 600 млрд. долора ЕС ще има военен бюджет около 200 млрд. долара. Общо НАТО ще има военен бюджет 900 млрд.долара РУСИЯ има военен бюджет 60 млрд.долара. Извод: Или руската армия и ВПК е 10 пъти по-ефективен от НАТО-вския, или НАТО се готви за агресия над Русия. Кой е агресора?

селчо, проблема е че бюджета на НАТО е в долари, които Тръмп печати нон стоп и залива целия свят с вапцана хартия, а другата част на бюджета на НАТО е в евро. А и малките деца в Москва знаят, че еврото е мъртва валута и всеки момент ще се разпадне, даже вече може и да се е разпаднало еврото. Докато Руският военен бюджет е в рубли. А както знаят и малките деца в Москва, от рублата по-стабилна валута няма. Даже я ползват в БРИКС, Монголия и Беларус при бартерни сделки. От там идва разнобоя в сметките ти селчо

Руската рубла е най-стабилната рубла, както и руския бръмбар най-много бръмчи - хахахахахах

Чети внимателно! За сравнителен анализ е нужно единна мярка или т.нар. ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ. Това то учат в началното училище. И тъй като САЩ искат да си го мерят използваме техния АРШИН. Друго неясно!

Единственото смислено нещо за което трябва да се събере НАТО е решение то да се РАЗПУСНЕ. Така ще възтържествува мира в света. За съжаление САЩ налагат на подчинените си съюзници да купуват американско оръжие на завишени цени за да не спират печелбите на ВПК на САЩ.

Въх хей вие главорези от ИД бягайте през глава защото НАТО-то идва да ви "бори" ! Но пък да не се страхувате много, те през деня ще ви "борят" само да снимки за пред преса и тв. ма вечер няма да ни оставят пак ще има помощ та не се стрхувайте ! Пък и бай Дончо каква голяма сделка направи с камиларите за стотици милиарди пък при кого ли ще отиде това оръжие но не се страхувайте !

"Генералният секретар на алианса добави, че някои от страните са се съгласили, че трябва да увеличат военните разходи, но не за да угодят на САЩ, а заради собствените отбранителни интереси." Та, викате Батьо им наредил, не е верно! Те, Сами!

Светът е луд,защото се управлява от откачалки!

Айде, американската оръжейна промишленост си осигури 2% от европейския БВП. А нови Грипени ще гледаме през крив макарон. Може само 30 годишни "модернизирани" Ф16.

Разбира се, точно така трябва да бъде... За ХЯ ли ме държаха 20 години EU чиновниците, че не направиха общ ВПК и обща отбрана, а се занимаваха с "кривите краставици", защото те се са много важни...на ви сега Германска пушка през рамо, Американски ХЙ в гъза... САМО НАТО!

малко, за да покрият 30 трлн. дълг, а натискът към Россия не го мисли.

разходите им/ни за отбрана да достигнат 2% от техния/нашия БВП. Практически и без обсъждане - сме на минус 2 млрд. лв. А, забравих - Путин е лош.

Не лош, а много лош. Иначе не ти се зачита :)

НАТО да се моли Русия да не забрави международното право за определен момент.Тогава и памперсите няма да спасят идеолозите на санкциите срещу Русия и изпълнителите им

Колониалните хайдуци и измекярите им, Балтийски и Баркански джуджета се събраха за да планират нови агресии, убийства и кражби