Сидеров за Путин: Има напредък в руската позиция

Трябва да се реагира, категоричен беше пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров за Путин: Има напредък в руската позиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боклука си остава боклук

Сидеров Стана част от "обкръжението на Слънцето" и забрави Предишния си Живот и Приказки. Сидеров е ЛЕКЕ по Природа. Надявам се в следващия Парламент това Леке да го НЯМА.

ИЗВИНИ СЕ БЕ!!!!

Този е за психото.

kradlivi i separatisti s cel narushavane na statukvoto. S edna duma Az Vi pazq plashtaite dokato nne ste stanali kolkoto Makedoncite samo dvama bez strana, kato pribavim, 4e tvardeshe, 4e nqma i suverinitet BGR si mislq, 4e e zabravil, 4e matruoskata moge i se sabira s EC. S edna duma Ohrid ne e v BGR, aKrim e v RUSIA

пиши на кирилица бе лайно еврейско!

kradlivi i separatisti s cel narushavane na statukvoto. S edna duma Az Vi pazq plashtaite dokato nne ste stanali kolkoto Makedoncite samo dvama bez strana, kato pribavim, 4e tvardeshe, 4e nqma i suverinitet BGR si mislq, 4e e zabravil, 4e matruoskata moge i se sabira s EC

Ленин може да влезе в Гинес като най дълго живелия със сифилис

не разбирам много , но монголците са си монголци , китаиците са си китаици ...защо тогава македонците трябва да са българи :)

"политици" ги тресе комплекса за малоценност. Изтрещяха с това какво е казал Путин на госта си от Македония. Изразил се е много дипломатично! Солунските братя които никога не са стъпвали в БГ са родени в Солун, главния град на ГЕОГРАФСКАТА ОБЛАСТ Македония. Охрид по време на първото БГ царство е в същата географска област. Просветителят и учител на българите Свети Климен ОХРИДСКИ е от Охрид. Нашата азбука идва от земите на Македония (географска област). Какво толкова е погрешното и защо тая параноя?

момче ... то хора в дърjaвата не останаха , не можеш да видиш един надпис на български ... така че си много прав !

Сидеров преди година викаше Кува на Бойко.Сега си бъркат по дупките

ЗАЩО ДЕФИНИЦИЯТА ЗА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ Е ДЪРЖАВНА ТАЙНА. НИКОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ПОЛИТИК, НИКОГА НЯМА ДА ВИ ДАДЕ КРАТКА И ЯСНА ДЕФИНИЦИЯ ЗА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ Каква е дефиницията за страхливец. Човекът, който МИСЛИ два пъти ПРЕДИ да тръгне да убива лъв с голи ръце. Каква е дефиницията за смелчага. Човекът който НЕ знае КАКВО е лъв. Но ВСЕКИ ЗНАЕ какво е лъв. Не, ВСЕКИ си МИСЛИ, че ЗНАЕ какво е лъв. Почти ВСЕКИ се ражда гений, а умира идиот в представителната "демокрация", като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Можеш да затвориш лъв в клетка, но НИКОГА няма да си СИГУРЕН дали той е укротен. При хората е МНОГО по-лесно. защо. Разликата между представителна "демокрация" и пълна диктатура е, че при представителна "демокрация", ти "гласуваш" или ти "не гласуваш" и това е винаги ПЪРВО, но ВИНАГИ след това ти получаваш ЗАПОВЕДИ от ЛИДЕР, докато при пълна диктатура, ти НЕ си ГУБИШ времето с ГЛАСУВАНЕ или НЕГЛАСУВАНЕ за НЕГО, нали. Докато ти не се НАУЧИШ да казваш "не", ТВОЕТО "да" е безсмислено.

волене, треа се криете под масите, капут!

ГОВОРИЛ СЪМ С МНОГО "МАКЕДОНЦИ" В САЩ. ВСИЧКИ ДО ЕДИН ТВЪРДЯХА - НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, НИКОГА НЕ Е ИМАЛО МАКЕДОНСКА ДЪРЖАВА И НАЦИЯ. МАКЕДОНЕЦ Е НАРИЦАТЕЛНО ЗА БЪЛГАРИН, ЖИВЯЛ В ГЕОГРАФСКАТА ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ.СТИГА С ТОВА КОМПЛЕКСАРСКО МРЪНКАНЕ, ПУТИН Е ПРЕЦИЗЕН В ТОВА, КОЕТО КАЗВА. ИМАЛ Е В ПРЕДВИД НЕ ДЪРЖАВАТА МАКЕДОНИЯ. ТОВА ЛИ Е НАЙ ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ ИЛИ НЕНАМАЛЯВАШАТА НАВАЛИЦА НА ТЕРМИНАЛ 2?

Точно така! Възрастните хора в Македония и сега казват, че са българи, че сме един народ, който изкуствено се разделя от политиците. И че това не е най-същественият ни проблем в момента, също е факт.

Волен, минавай в ляво, там ти е мястото, а що не и при дпс, грешка човешка, тракиецо наш одрински от ямбула града

Масовата версия сред руснаците през 80-те години на миналия век беше че Петър Първи им е написал азбуката. Бяха убедени в това.

Ти си гнусен и подыл лыжец

това е и вярно донякъде защото съвременна кирилица е всъщност така наречения граждански шрифт Тогава се въвеждат и буквите Я , У и още някой но не се сещам в момент Края на 18 век това се възприема и при останалите народи ползващи кирилица За нас това Дриновия -Иванчевски правопис

За първи път тоя да каже нещо правилно, явно това са инструкциите от изток

Ей този Путин бе, ще ви накара друга азбука да ви напишат! Само , че едвали, нито Византия я има нито тогавашна България{:-((( Дочувам жалак плач и хленчене на някакви си подлизурковци.

руснак да коментира азбуката,коментирай боярищника бе

Моем да ти прокоментирам робското същечтвуване из италиянските цитрусови градини, или чадгокючеците из БГ гимназиите вместо наука!мбухахаха

кво правиш в дясно, там са хората на сорос, а и на тези, които са много млади, никога македонците в бг не са се наричали македонци, а българи, прокудени от Македония, а Македония е било Българско. Това зная и ми е разказвала хист на баща ми майката. Същото се отнася и за одринските и беломорските тракийци. Не сме гърци, а сме българи и земите са били български. Не бъркайте нещата, а и не всичко писано в историите и препрочетено според нас е истина. А защо да са ни лъгали. Живели сме с българи от Македония, учили сме с едно от децата им, много заможни, трудолюбиви, добри хора, но са си чистокръвни българи , както и останалите. Има и песни-нито сме гърци, нито македонци...Волен е от нашите, от Одринска Тракия. И трябва някой ден някой да създаде наша партия, която да ни защитава, макар и малцина вече останали на тези земи.

А Захарова реагира ужилено днес по повод изявлението на Джон Кери младите американци да изучавали усилено руски език.

А не искаш ли да цитираш повода по който го е казал?

значи съвсем точно е казал, съвсем точно; това е президент, а не ..... и много добре знае какво говори: вярно ли е че са живели в Охрид, а? бр. кирил и методи, куде са са я писали в кой град , а? вярно ли е че охрид е в македоска земя понастоящем, а? сега ми кажете, "азбуката е дошла от македоската земя", толкова, само това казва! .... някой да е казал: "македонец е написал кирилицата, а"?

От къде са 'солунските двама братя" - ами от Солун, разбира се :) Къде се намира Солун - в "македонската земя" (провинция, област, историческа област). Кой я е владял тази "земя". Българската средновековна държава - да. Средновековна и съвременната държава Гърция - да. Македонската съвременна държава никога. Македонската средновековна държава - ако изобщо е имало, то не е било през 9-ти век. Най-много трябва да се сърдят на Путин гърците, не българите.

И всичко това заради един "цитат" от дойчевеле ? Да се караме македонци, руси и българи, заради провокациите на германците !? Не е в наш интерес. Каквито и да са Кирил и Методий - ние пишем с една азбука, езиците ни са близки, можем и без преводач да се разберем. Камо ли пък дойчевеле да ни "превежда". От тях - само крамоли и разделение. Вижте докъде докараха украинците и руснаците, да се избиват. А с това се започва - всяване на спорове, неточни цитати, недоразбиране ! Не вярвайте нито дума на DW !

Хубаво че се е усетил най накрая.Все пак се е посочил като патриот.В най лошия случай да му спрат телевизията но не е болка за умиране.А той самия е вече на годинки да си гледа рахата и да не се занимава със глупости.Обидата е голяма спор няма по този въпрос.Хубавото е че все пак има реакций от всички страни.Единственно ДПС то мълчи и президента Радев но това е разбираемо.Повечето се досещат защо.

Тоя Сидеров много помни бре , чак от времето на Ленин ???

Явно е забравил, че Ленин е създал у крушката, оная, с нажежаемата жичка...

Сидеров с това си изявление..."трябва да се реагира".... така се изложи, че ще му "държи влага" да края на дните и кариерата си...

Аз пък си споВних ,...че и предишните и сегашните депутати и управници , са големи БОКЛУЦИ , докараха България до : '' БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ''. Такива ''успехи'' , най-трудно се постигат , с неистови напъни .

Кирил и Методи са били служители на управлението на Византия. Та каква е азбуката.

Сидер-оглу , леко с изказванията , че няма да ри разрешат да откриеш следващата предизборна кампания в Москва!

От всичките патриоти в това НС Волен е един от малкото, които не си обезпечиха няколко длъжности, а си остана само депутат.

Luna0102

ГолEм е! Толкова колкото да се скрие под масата.

Срещу какво и срещу колко?

Luna0102

Рублата е секнала.

ПУДЕЛЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА СИ - НЕ!

За какво е цялата тази истерия? Кажете ми, гърците някога обидили ли са се, че Орфей е наричан "певеца от тракийските земи"? Кирил и Методий са родени в Солун, който тогава е принадлежал към тема (област) Македония в Ромейската империя. Следователно Кирил и Методий идват от "македонската земя". Нещо невярно и обидно за нас, българите има ли в това? Просто да скрият своята тотална некадърност и да отклонят внимание от себе си, нашите политици миналата седмица раздухваха "нацистките поздрави", сега цяла седмица ще раздухват Путин и македонските земи. Само и само да отконят внимание от себе си!

"Следователно Кирил и Методий идват от "македонската земя".не идват от османската земя.

Ако прочетеш старите гръцки автори то тракиеца Орфей е създал тракийската азбука. Брат му Лин е съчинявал литературни произведения на тази азбука. Къде е 5 век преди новата ера къде е 10 век след новата ера.

Айде още един неграмотник! Китил и Методий са създали ГЛАГОЛИЦАТА. А Кирилицата е създадена в Средновековна България по поръчение на Българския Княз и финансирана от него. Кирилицата е сътворена в създадените от Българската Средновековна Държава Преславска и Охридска книжовни Школи. А да се твърди, че тогава земите били "македонски" е знак за уникална неграмотност. Още по-цинично е, че точно Сталин, един от предшествениците на Путин остави тези български земи в ръцете на руските мекерета сърбите, за да бият всеки, който се има за българин.

Тема "Македония" по онова време е област в одринска Тракия. Нито Кирил и Методий, нито Климент имат каквото и да било общо с "Македония".

И тоя налудничев глупак се е хванал на уловката на Путин!А бе тоя Министерски Съвет само от глупаци , простаци и неграмотници ли е?

Това беше едно умишлено двусмислено внушение. Провокацията въобще не беше случайна. Съвсем умишлено беше налята вода във воденицата на сръбските мекерета от Скопие.

За майтапа съм си правил труда да питам доста руснаци 'Кой е създал кирилицата'? И отговорите варираха някъде от Ленин при по-тъпите, през Пушкин и до Ломоносов, при най-образованите. Това за 6 години по ония земи... А товаришЧ Пут()ин просто си създава съвсем преднамерено конфликтна ситуация. Той друго не може, дори и да иска...

А не си ли питал германците, французите, испанците, британците и жителите на САЩ кой е създал азбуката им. Попитай някой турчин кой е създал азбуката на Турция. Ще получиш ли отговор. Опитай.

По-глупав отговор не можа ли да измислиш?!

Като ти гледам ника, май се срамуваш да ползваш кирилица?!

ако съм на Бойко отивам и се разбирам с Путин и се съюзявам със Сърбите напукваме канчето на Албанците гадни шиптъри трафиканти - разширяваме Македония делим я на 2 кантона Български и Сръбски и тей! и после пак сме си подписваме мир с евросъюза глупавото им им нато междувременно соломон паси в затвора всички измамници милоьонери също и американските тецове конфискувани в полза на държавата изграждаме южен поток и аец белене - гьола на боко и станишев де нищо не направиха заводите възстановяваме и сътрудничество с русия износ на продукция и газ за домати и готово ово йе стандарт - йебем ти и сбърканат демокрация и ало измами

а какво ще правим с Азис николета Лозанова и чалгата планета пайнер канала ?

Господа, та глаголицата е съществувала много преди Кирил и Методи. Прочетете студиите на работилия в Канада български професор Георги Сотиров. Прочетете ако искате съвременния професор Чилингиров, който работи и живее в Германия. Един римски аристократ е бил заточен в Малка Скития, днешна Добруджа и той пише че е изучил буквите на гетите и дори е написал стихотворения на техния език с тяхната азбука. Това, че някой ви е скрил историята и ви е направил примитивни не е грижа на Путин. За това са виновни родителите ви.

Не е така Воленчо. По точно Ленин е създал българската азбука, пък Путин я допълнил....

Браво Волене, продължаеай в същият другите, затова сме гласували за теб.

Добре, че е тая азбука, та да има и ние с какво да се перчим и се отвличаме вниманието на плебса от злободневните теми на деня. Ами, що не вземат тия родолюбци да я патентоват и да видим тогава как се кърпа дърпа! То не за друго, ама, ей тъй-за майка България, дето се вика!

И аз им разправям на гърчолята, че Солун е чист Български град, ама те - не и не.Е, тогава Кирил и Методий - да не би да са гърци?!А,а сега, де?!И Гуне от Церецел, така е разправял обиден на американците - 'Сега ние ще им обявим война!", а на довода че Америка е много далече, отговора е бил:"-Они сами че дойдат."

на фона на турските претенции за земите ни, на тези алчни за земя и територия търкита, не може по друг начин, само атака атака и пак атака. тУРЦИТЕ ВЪВ тЪРКИЯ, Българите са си в българия. "ние не щем вашето , но няма да дадем и нашето" - Левски

Много са зле русофилистиците и со,росоидите МНОГО.....

Като ти гледам ника, май се срамуваш да ползваш кирилица?!

Лаем и сами си го завираме.Путин казал на ония глупаци ,че Климент Охридски който пипнал азбуката на Кирил и Методий за да стане тя годна за описание на българските звуци е от Охрид,който тогава е български а днес по волята на САЩ е ЕС, по волята на нашите демократични управници които първи побързаха да я признаят преди 20 тина години ,вече е в държавата Македония.Путин на практика не казва македонска азбука само им прави гъдел.И сега ние,вместо да насочим хумора в тази посока,да им покажем,че това е бъзик, защото истината отдавна е написана и то не от нас а от Византия, даваме повод да се кефят като се дразним." Путин избъзика македонците с българската азбука"- това трябваше да напишат веднага нашите медии и точка.

"и и чрез лобисти навън, отбеляза Сидеров. " - понеже Сидеров не е лобист ли?! Макар че той Путин може и да не подозира за съществуването на Сидеров :))) , предвид Сидеров колко е смешен и едва ли някой го бръсне за слива!

путлерасти видяхте ли кой защитавате? Русия(Путин) благодарение на руските мекерета в България създадоха македонска нация(първа стъпка да няма България а южнославянска федерация) Насила караха хората в пиринско да се пишат македонци и отстъпиха българска земя и население на сърбите...

Абе той за Бойко се извъртя на 180 градуса, пък за една Русия ли няма ...