Разлепиха плакати срещу Панов: Съдията на олигархията

В центъра на София бяха разлепени плакати с лика на председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов с надпис "Съдията на олигархията".

Обратно в новината

Коментари - Разлепиха плакати срещу Панов: Съдията на олигархията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дръжте крадеца! Граждани, не се поддавайте на манипулациите на тролове, които пълзят между тук и улицата! Хаха, докъде стигна дебелият триглав змей: да разлепва афиши срещу всеки, който му се опълчи... Какво падение, цацаровборисовпеевчета! Колко ви е страх само

Истински магистрат е онзи,който разкрие кражбата на милиардите от КТБ,които бяха възстановени за наша сметка.Вичко останало е ала бала!

Защо забравяме грандиозният скандал със "стокирането" на Мария Габриел? Той е симптоматичен за упадъка на нравите.

интимната приятелка на пеевски-цацата е задеиствала командите от престъпници

Само да добавя, че на плакатите - видях ги разлепени из центъра, сред "ликовете" на олигарсите дърпащи конците на марионетката Панов е и лицета Иван Костов. А иначе - забавна история са плакатит. Лепени са поне на 3 пъти. Явно едни ходят и лепят, а други ходят да ги късат доколкото успеят. После онези, дето ги лепят минават и разлепват нови... И така - 3 пъти поне.

Преходът ни донесе станали емблематични с поведението и действията си гл. прокурори. Ексцентричният Татарчев лудият Филчев зависимият Велчев и ЦАЦАТА. Така "мъдро" е скроена Конституцията, че главните прокурорите не се контролират от никого, не се отчитат пред никого, действията им са от последна инстанция!!?? Недопустимо е главният прокурор в качеството си на такъв да се среща с бизнесмен в офис на друг бизнесмен - не редови политик от парламентарно представена партия, а член на управително тяло!!! СКАНДАЛНО!!

Не мога да го разбера Панов. Иска правила, но да не важат за него. Иска да се среща с кукловоди, но другите да не го правят. Иска да казва истината, а на пресконференцията се прави че не чува журналистите и мълчи като риба. Или с другите думи казано " не ме гледай какво правя, а слушай какво ти казвам "

Ристю пак изпадна в празнодумие,ама и на него може скоро да му отрежат кранчето! Прокопиев разчита на грандове за да финансира за себе си и митингуващи,но докога ,вече е прекалено прозрачно че външни фондации спонсорират задкулисието! А и тези проекти за 10млн.публични средства които Иванов като министър си е уредил за НПО сдруженията и после се върнал пак там е чиста проба източване на пари!

#КОЙ е толкова уплашен от Лозан Панов ?! Защо в този слигиначески сайт няма статия за протеста проведен в 3-те най-големи български града срещу липсата на реформи в съдебната система и срещу липсата на механизъм и отчетност на главният прокурор!

Трите прасенца ББ , ДП и СЦ явно са доста уплашени от големият "лош" реформаторски вълк - Лозан Панов. Само че в тази приказка ролите на добрите и лошите герои са разменени!

Идва цара Некой заповеда! ББ слуша и катосе разпасва, за година-две, 200 борчета изтребва, със, гранатомета, но ги пишат, на Калачника! Демократичната олигархия* го заплодира под 3-кольора, и, Три манда, му е подарила! Такива са нещата, се тросна, и гйба на мама баба Тодорка

Що, за Грешница! Коя е истината, за гордата Българка? Редак. колегия, на "Курире деда сера"

Кажи си Бай Лисане, без бой и без еб... не. На кого задник додложи, че на тоз пост те сложи? Другото са подробности.

Това че са разлепили плакати срещу Панов: Съдията на олигархията е добре , но няма нищо ново , защо не споменават за обвързаността с "Протестна мрежа" и "Америка за България" ?

Да,дълга е редицата зад него,абсолютно си прав!

Хайде да се поразходим пред Народното събрание!

Oтврат!

Няма как да не е отврат - поръчителите на това са отвратитетни типове! Всички знаят КОЙ , КОЙ и КОЙ стои зад това!

Христо Иванов бърка посоките: Цацаров и Пеевски не са "водачите", а "куклите на конци". Мутрата Борисов също е "произведен" за водач от задкулисните олигархически кукловоди, които го издигнаха и крепят във висшата държавна власт от 2001 г. И Панов дръзна да се опълчи на това статукво, затова сега са му взели мерника.

Триглавата свиня :Пееф-Боко-Цацата в активно мероприятие.

Олигархия е имало, и преди, Мека, а от Първият манда, върви Твърда! Хубавото, на Демокрацията, бяха ония момчета, които ги накараха в Миш.утка*1990 до 2000 година Когато дойде Неговото Дърварско Величество и на пожарникарчето, даде Цялата мили-цйонерска влас, оббилно подхранена, с масс, да се почне трепане, на всяко, Народно борче, и да даде широка улица на т.н. Бойни шпортове, Тае -кокондо и Карате, охраната на Олигарсите Примейра с три мандаци много се грижи, за тия, Тъпанаци и където някой го бият по състезания, Той, ще му помогне, със авиация, и пр.

С тези плакати утепа рибата. Кой стои зад теб Цаца? Да позная ли? Ами този който спечели от фалита на КТБ. ВИВАКОМ е собственост на царски приятел Спас Русев и стоящият зад него акционер на КТБ Милен Велчевото ВТБ! То това ВТБ ще взема на концесия и ЛЕТИЩЕ СОФИЯ. ОТКЪДЕ ПАРИ БЕ МИЛЕНЕ? От КТБ ли?

ЕДИН СВЕСТЕН СЪДИЯ, го омаскаряват С ПАРИТЕ НА ОЛИГАРХИЯТА!

ЗАЩО СЛЕД КАТО ПЛАТИ С НАШИ ПАРИ МИЛИАРДИТЕ ЗА КТБ НЕ ПРИДОБИ АКТИВИТЕ НА БАНКАТА , А ГИ ОСТАВИ НА ЦАРСКИТЕ ХОРА - Милен Велчев, Георги Велчев и Спас Русев, които безпроблемно се сдобиха с ВЪЗБРАНЕНИЯ опартор ВИВАКОМ!! Как стана тя така, че ние платихме масрафите на акционерите на КТБ сред които е и управляваната от Милен Велчев ВТБ, а ВТБ стана собственик вместо държавата на активите на фалиралата банка?? АБЕ НИЕ ИДИОТИ ЛИ СМЕ , ЧЕ ВИ ТЪРПИМ ИЛИ ТИ СИ ИДЕОТ, ЧЕ СЕ ДЪРЖИШ С НАС ПО ТОЗИ НАЧИН БЕ ТИКВО МРЪСНА!!

Щото не си наясно!Само по 100 000 лв.на вложител се възстановиха и тези пари постепенно се връщат от фонда за гарантиране на еземанията който банките поддържат със вноски! Процедурата по фалита започна доста късно,обема огромен,а през това време се възползваха цесия след цесия,защото закона го допуска,чак после направиха някакви промени!Групата около Василев които са източвали години са много по компетентни по далаверите за съжаление!

Да се запитаме: Кой има пари за лъскави плакати?!?

цацата в атака

С КИНТИТЕ ОТ КТБ ЛИ СА БЕ ЦАЦАРОВ?! КЪДЕ Е МУТРАТА ДА НИ ОБЯСНИ ЗАЩО ПЛАТИ С ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА ЕДНА ЧАСТНА БАНКА ЧИИТО АКЦИОНЕРИ СЛЕД ФАЛИТА Й ПРЕДОБИХА ВИВАКОМ? СЕГА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И ЕКИПА МЕ СЕ ГОТВЯТ ДА ПРИДОБИЯТ И ЛЕТИЩЕ СОФИЯ!

Стига сте свързвали наглеца Пеевски с хората които милеят за България като Борисов и Цацаров.Панов е кукла на конци водена от нахалника -проваления съдебен министър Христо Иванов и хората от кръга "агнешки главички".Ха дано този Панов се кротни и да не пречи на тези,които искат да работят-

Тримата дебели дебили в атака.

Цацаров покровителства ОЛИГАРХИЯТА.

Да попитам къде е толкова ''работещото и отговорно'' мвр та така безгрижно могат да се лепят плакати оплюващи някого..Къде си бе цаца да се разработиш наистина и да кажеш кой е извършителя. защото зад ''агнешките главички'' си скрихте статуквото и сега сигурно с други маска са лепили плакатите подлогите ви и за това ще търсите ''неизвестния'' извършител ако въобще сте осъзнали каква ви е работата..

Шефа Шиши как отвърза кесията да знаете - яко кинти на плакат. Отекоха ми краката да лешя плакати!

Лидерът на ГЕРБ дори се пошегува: "Щях да се почувствам поласкан да ме поканят в ЦУМ".

Абе боко то от ''колибата'' ти в банкя бая работи научихме ама и ти като цацата все другите виновни защото издали ОПГ..Както ''непоканения в цум'' боко така и цацата отговори не дават ама смъртните случаи след разгласяването се увеличават...

Когато някой разбутва статуквото няма начин да не е трън ч очите на подлогите.. Ами влезте само в един блиЗ за да видите ежедневно колко помия се излива върху Панов ама без право на коментар...Незнаех че точно Панов е виновника за всички ''хуибави неща и стабилност'' в България ама явно като не е толкова дебел като другите мутри няма и как ''тежест'' да има.

и красивите? Това не ги ли скандализира? Егати интелигенцията.

Не знам дали има друга държава,в която всеки ден се занимават със съдебни интриги.Но,каквато ни държавата,такива ни интригите.Разбира се, мога да почерпя светъл пример от това и да започна акция- чистачката на блока,слуга на олигархията в блока.Спирам да чета.

И ква стана тя?- Левски с/у ЦСКА...

Разлепиха плакати срещу Панов: Съдията на олигархията Разбира се това са вношения като за тъп електорат.Разбира се че Цацаров и Пеевски са начело на задкулисните игри омаскаряване на свестните , макар и малко останали съдии и политици. Те са бухалки в ръцете на своите кукловоди.

"всичкото кеч"-до стената!!! румънците го направи през 89-та...и резултатът е на лице!!!

Чудя се, защо истинската олигархия на свинете смята, че може да заблуди хората, като разлепва плакати, обвинявайки съдията и Хр. Иванов за слуги на олигархията! Боклуци не наяли се искат да вземат и последния залък от обикновения българин. Сган свинска.

Риба ама цаца, цаца ама риба ....

Че христо иванов добре си свърши работата, закоято му платиха,това е ясно...не е малко да разцепиш истинската десница, но че панов е съдия на олигархията...пичове олигархът няма нужда от съдия, там работите се уреждат по друг начин...телефони, работни вечери...

Крадецът вика, дръжте крадеца. Олигархията крещи срещу най-нормалния в съдебната система.

Крадецът вика: Дръжте крадеца. "Бедното" момченце Пеевски подема кампания да изкара олигарси своите противници. Кога и как ще се отървем от това свинско поведение? Вижте медиите му, плюят врага и манипулират така, както през социализма го правеше Работническо дело.

...и да добавя: здраво четкат Борисов.

От език на омразата преминаха на плакат на омразата.....

Оста Цацаров-Пеевски- Борисов .Потръпвам като разбирам за какво става въпрос. Ще ни унищожат като народ, а това че Панов ще го "сготвят на тъмно " за това няма НИКАКВО съмнение.

Отбора на тюфлеците(Пеевски,цацаров) не подбира средства.

Е! Ай с'я! Тя олигархията цяла цацаратура, барабар с Цацаратор си има, вие сега - плакат на някакъв съдия!;) Който пък по едната чиста "случайност" не одобрява Цацаратора и олигархичните му посещения по офисите им!;))

Цацаристите са се активизирали. Яко кинти.