ВСС с дисциплинарна проверка срещу кандидат за свой член

Съдийската колегия във ВСС образува дисциплинарно производство срещу бившия председател на Софийския районен съд Методи Лалов - кандидат за член на съвета.

Обратно в новината

Коментари - ВСС с дисциплинарна проверка срещу кандидат за свой член | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

Стига с тези "забавени" дела!! Какво ще правим с продадените?????

За "членовете"е ясно... какво ще правим с "членосмукачките" ? А ? Че са много бре ...

На Шиши и Биби слугите отдавна копаят дъното.Това е Гербеландия!!! Истинска престъпна коалиция е яхнала булгарския народ - Борисов, Пеевски и Доган.

Няма един нормален в Съдебната система?! Там трябва пълна смяна иначе нищо добро не ни чака!

...Само това ще ни оправи .... НАРОДНИ СЪДИЛИЩА ... Не е нужно специално юридическо образование Трябват само ТОЧНИ, ЯСНИ И КОНКРЕТНИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА Съдебен съвет от обществото ,и справедлива присъда чрез гласуване ... Най-много един преставител с диплома за юрист ,колкото да съблюдава процедурата .... ТОВА Е ... НАРОДЕН СЪД !!!

Ама разбира се, че ще му образува дисциплинарка!;) Лалов тръгна срещу статуквото, срещу ВСС в сегашния му вид, и срещу Цацаратора най-вече;) - че и онзи ден при Кулезич пак повтори всичкото, срещу което е тръгнал! А това угоените лоени топки във ВСС няма ка да го преглътнат! На тях си им е уютно и удобно! Пък, че управляваната от тях съдебна система имала 4 % рейтинг - к'во от това! К'во да го правят този "рейтинг" - ни имот, ни кола купува, ни пост по върховете печели!

"Който се бори против власт, се бори за власт" ;))) А 4% доверие си е направо невероятно много! Изумена съм.

Рейтинга е от роднините, приятелите, любовниците и хранениците;) А - и от самите "магистрати" също... А колкото до цитата, така е - но тогава трябваше да си стоим още векове наред под византийско и турско и хич даже онези лудите да не са посмели да надигат глава, а?;)

Като спомена Кулезич от BiT, нещата са ясни. В телевизията на Сашо Дончев само интриги може да очакваш и Лозан Панов разбира се.

Най-лошото прегрешение е да вземеш някой лев и да не пуснеш остатъка по веригата.. Единственото, което магистратите ни не могат да простят!

Предизборно опраскване. Стандартно.

ПУЧ или НЕЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ! Прокурорската мафия се опитва да пробута техни номинации от съдийската колегия! Така биха добили така необходимото мнозинство за контрол над ВСС!

По този начин ВСС гарантира избирането на Лалов като член на бъдещия ВСС, понеже му сложи ореол на мъченик!

Ами нали подлогите там го орезеляват как ще го изберът след това...Който не се подлага на властта няма работа май при тях..