Тереза Мей свиква комисия ”Кобра” поради терора в Манчестър

Британският премиер Тереза Мей свиква в 9 ч (11 по българско време) заседание на извънредната правителствена комисия "Кобра" поради снощния атентат в Манчестър.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей свиква комисия ”Кобра” поради терора в Манчестър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забрана на Исляма! Исляма е несъвместим и враждебен към всички други религии. Той е и най-насилствения и брутален от всички религии. Ако една религия не е основана на "Любов към другите" тя не е от Бога. В Исляма има фанатична любов към престъпника Мохамед- педофил и убиец. Такива са и много от неговите последователи.

- Ало, Кобра 11, обади се. - Не може, всички са заети, на курс по толерантност са. Оставете съобщение.

Много е важно всеки от нас да си отговори на въпроса защо ИД продължава да съществува толкова години и никой не иска да я смаже? Всичко е сценарий, драги хора, нищо не е случайно или хаотично.

точно казано, ама като го кажеш че големите държави си въртят заговорите срещу всички останали те обявяват за параноик...

Късно е либе за китка. Години наред толерирахте исляма.

its

Великобритания не толерира ислямският фанатизъм. Тя го създава. Тя е от създателите на Ислямска Държава. Тереза Мей, както се прави на покрусена, така утре ще прати оръжие на Ал Кайда в Сирия.

Вие си ги отглеждате мюслитата 60 г. на острова. За сметка на работещите хора. Сега олеле. Жалко за жертвите. Обикновените хора. Кой удари Ирак ?

След дъжд кчулка та даже и чадър! Вие гопожи и господа, власт имащи, наясно ли сте какво говорите и какво правите? Май не сте...

Изобщо не им пука на политиците,какво става,просто това ще бъде довод за поредния поход и хвърляне на бомби върху мирни жители в Арабския свят... За политиците на запад най важното нещо са парите,милиардите,които се въртят от търговия с оръжие и смърт!!!!! Атентати ще има все повече и повече,защото те самите го предизвикват...

БРЦК

Лесно е. Депортация за семействата на атентарорите. И разрушаване на 1 джамия. Атентатора погребан в свинска кожа на мястото на джамията. Отгоре паркинг или парк. Може и свинска ферма. С толерастия и je suis Manchester нема да стане.

Да се забрани Исляма! Няма Ислям няма тероризъм.

Да обичаме всички, но да бъдем разумни. Исляма е от друг порядък религия несъвместима с нито една друга. Ислямските имигранти ще се множат и ще дойде ден ще бъдат проблем за нашите деца, така както Косовските албанци станаха проблем на Сърбия.

167 Строфи от Корана зоват за насилие, война, джихад. Създателя на Исляма - Мохамед е педофил, на 64г. се жени за 9г. Айше, жени се и за жената на доведения си син. Водил е войни и е избивал хора в продължение на десет години, наредил е убийството на поет понеже е писал поеми срещу него. С други думи Исляма е създаден от един закоравял престъпник изнасилвач, убиец и грабител. Не се чудете защо мюсюлманите с такава чума, от Исляма е. Исляма е заплаха за Християнската култура. Винаги е бил и такъв ще си остане. Християнството е за Любов между всички хора. Да се пазим от фалшиви "Божествени религии. Те са от Сатаната.

Не забравяй, че мюсюлманите смятат християните за свои хора, това са така наречените "хора от Книгата", или "people of the Book". Всичките Авраамски религии са свързани с кръв, насилие и извращения. Още Авраам чува Господ (Йехова), който му нарежда да заколи сина си, и той разбира се, слуша какво му заповядва Господ. Същия този Господ, тоест Йехова, нарежда на Иисус Навин да превземе град Йерихон, като не само го превземе а избие цялото му население заедно със жените и децата. Защо точно? Не е много ясно, но това са заповеди на техния Бог, те не се обсъждат. Така е с еврейския бог. Същото е и със Содом и Гомор, Бог наказва хората щото са му отпуснали края, а същевременно Лот бива прелъстен от собствените си дъщери и почват да ги вършат едни дето не са за разправяне. В името на същия Бог кръстоносците са тръгнали да превземат Божи гроб от мюсюлманите. По пътя си минават и през Византия, люлка на източно православното християнство, и вместо да се прегърнат като братя християни те избиват колкото могат от населението и основават кратко просъществувалата Латинска Империя. За мюсюлманите е ясно - там също се проповядва, че който не приеме доброволно исляма трябва да бъде заклан. Така че питам аз - къде виждаш "миролюбиви" и "хуманни" религии? Най-малко християнството е добър пример, може би будизма? Или тибетския будизъм?

Голяма работа чи свиква някаква си Кобра. Ако иска и Питон да свика, все тая. Жалко за загиналите.

Мисля че е редно, след като в дадена статия цитират правителствена институция, да разтълкуват какво означава съкращението а не всеки да си фантазира за някакви змии, спецчасти, тюлени и прочие. Не е достатъчно да се каже че Кобра е извънредна правителствена комисия. Всъщност, самото наименование "Кобра" е неправилно изписано. Точното заглавие е COBRA, което се тълкува като Cabinet Office Breafing Room - без "А"-то накрая, и означава зала за оперативки на правителствения офис. Буквичката "А" накрая са я добавили умишлено за благозвучие (оригиналното заглавие е било COBR), и така е станало COBRA - Cabinet Office Briefing Room A, взели са една зала, и са я кръстили "Зала А". Явно е търсен умишлен ефект да изглежда нещо страшно или опасно.

Ако търсим спецчасти с наименование КОБРА, то това са австрийските EKO Cobra. Което значи че... не, не е някаква екологична организация която се грижи за популацията на кобрите, а означава Айнзацкомандо Кобра. Ако сте запознати с историята на Втората Световна Война, Хитлер е пращал на източния фронт така наречените "Айнзацгрупен", което ще рече групи за специални операции. Част от тях са били "Айнзацкомандо" - групи за военни спецоперации. Та Кобра имат австрийците за борба с тероризма - основани са след олимпийските игри в Мюнхен когато ислямски терористи избиват израелските атлети. Защото редовната полиция не е успяла да направи нищо.

Кой я турна там Усойницата, да страшава "Добрата стара Англия", и децата на Европа

С лигавене и сълзи на умиление към ислямските червеи, напълзяли цяла Европа, няма да има мир и спокойствие. Това са изроди, които живеят векове назад от съвременния свят. Но вината за това, което се случва напоследък, е и в т.н. лидери на великите сили. Защото ако Русия, Америка, Европа и Израел се обединят, за нула време ще смачкат ислямската чума. И крайно време е Меркел да престане да кани мюслитата в Европа, защото както е тръгнало, до десетина години, те ще са повече от християните.

Хората отдавна са казали, че кучето си има опашка. Света се управлява на принципа - разделяй и владей. Сега на гърба на невинните жертви някой ще си направи пияр и пачки и така до следващият атентат. Колко пъти промиваха мозъка на хората, че идва краят на света и целта беше хората да се откажат от имоти и спестявания си. Първо беше дрогата, след това сектите и нищо не проработи. Сега дойде ред на брутална сила и масов страх и ужас в хората.

цру-ми6-мосад - там търсете!

Защо сега? Защо в Англия? В скоро време ще научим дали отново става въпрос за операция под чужд флаг /този на ДАЕШ/ или за послание до елита на Великобритания относно неговите ходове по отношение на РФ. Мълчанието на ДАЕШ до момента е нетипично, обикновенно веднага бързат да се асоциират с авторството на подобни ефектни акции.

С малко закъснение ще признаят. Не са им напомнили, а те бавно схващат

ЗАБРАНА на исляма по целия свят ! Докато има Ислям, ще има тероризъм !

Човечеството трябва да преосмисли кардинално значението на явлението ПОЛИТИК.Оттам идват проблемите за човечеството.Какво носят политиците на хората.Що за хора са самите политици.Има ли някаква полза от тях за човечеството.Не идват ли главно бедите от тяхните действия за нас самите

Мили ни "журналисти", имаме си хубава дума "представя", вместо префърцунената чуждица "промоцира".

"ужасен терористичен акт" "Ние работим, за да установим всички подробности" - много ги бива англичаните в изричането на много и тъжни думи, но когато става дума за ответни действия никакви ги няма. Накрая ще се окаже, че не искат да има ответни действия, защото тези които взривяват бомби във Великобритания са финансирани от своите американски и британски господари. Накрая Путин ще се окаже прав - терористите трябва да се унищожават там, на тяхна територия, а не като дойдат тук.

Главната вина за терористичния акт в Манчестър носят западняшките правителства. Те обявиха Русия за враг номер едно и си затвориха очите пред ислямския тероризъм!

"Стрелочника" гризна дръвцето!

Що в Япония няма атентати?!

японците не пускат чужденци.

И там си имаха муунисти преди време до колкото се сещам, в метрото.

Щото там ислямът е забранен!

Версия 2-ра: Предупреждение към Уиндзорите/Ротшилдите преди срещата на протежето им Макрон с Путин.

Комисия КОСТЕНУРКА

версия 1 и единствена засега: Мей губи преднина за изборите и с този ход спира негативната тенденция, за да минимизира загубите.

Хехе, Кобрата ще прави комисия.