Цацаров: Няма да има спорове за парко или наркомясто

Ще предприемем всички мерки тази година да няма спорове за парко или наркомясто в Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Няма да има спорове за парко или наркомясто | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоест, с две думи Цацаров и Борисов ще внасят ред в организирабата престъпност за да не разиграват повече зрелища за парко и наркоместа, както ба времето когато инсталираха Борисов за главен секретар на МВР.. Това е все същото прословуто рязане на опашките, за което призоваваше на времето Илия Павлов, и което периодично се прави в България, за да се имитира демократична държава и борба с престъпността и да не се скандализира още народът и ЕС. Иначе в България всичко се знае, всички по-големи престъпления, престъпници и покровителите им във властта, прокуратурата, МВР инслужбите отлично се знаят, вече и от нарида!

Абе знаеме че това няма да стане и Цацаров си говори хей така, колкото да изпусне въздух, нали периодично трябва да казва нещо. Но той също не е толкова виновен, просто народа в БГ си е такъв, за да се оправят нещата трябват сталински методи а нали сме демокрация.

Че кой ще ни барне нали си плащаме на ББ. Как беше ,,Кервана си върви кучетета си лаят,, натиск, това па кой го измисли.

Какво означава: " прокуратурата ще постави под натиск целия криминален контингент."??? Аз пък до сега мислех, че работата на прокоратурата е да изправя криминалните пред съда и да ги вкарва зад решетките, а то какво било...работата на държавния обвинител била да им оказва натиск. Тю.... Идио*ията в тази държава няма край.

това приятелю значи ние си праим кот си праим, а това е което вие искате да чуете е и да запълним новините, боклуци.

това ми прозвуча като "идваме да монополизираме пазара и да раздаваме порциите".

През 1997 г. Световната банка предложи на Виденов: 75%-ликвидиране икономиката на България и 25%-приватизация. Виденов отказа. Народа скачаше и крещеше, кой не скача е червен Сложиха Костов, той подписа и оттогава насам резултатът е 80% внос на всичко отвън.С, или без бандити, резултатът е факт - ликвидирана България и като материя и като морал.

ше требе да вдигнат процента към партия гроб и управляващите!

ЕДИН ОТ НАИ ГОЛЯМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ БОРИ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ? ЧЕ КОИ КУПИ ТОЗИ КУРОРТ ЗА ЖЪЛТИ СТИТИНКИ?КОГА ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ З ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЗА ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА ПОСЛЕДНИТЕ 28Г. ОТ ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ?ТИ НИЩОЖЕСТВО СПОСОБЕН ЛИ СИ ДА ГО РАЗДАДЕШ?

като отгоре ще се определя кой за кои места е: "Вие момчета сте за тези парко места, ....а на вас момчета даваме тези наркоместа. Правим го ние така, за да няма караници помежду ви." Справедливо е, нали?

Вече 7 години "натиск" и все по-нагли и богати стават. Защо ли е така????? Някой казват, че си имаме мафиот на власт, ама аз не им вярвам. Няма как в държава от ЕС премиер да е човек с тъмно минало (и настояще)... или има???

Сицилиански прошляци отидоха в САЩ и станаха елит. Следователно демокрацията е мафия !!!Точка. Това поиска българският народ, това и получи. Само Мусолини, Хитлер и Сталин ликвидираха мафията.

на власт са ИПОНИТЕ

ТА НАЛИ ФЕОДАЛА Е ЪНДЪРГРАУНД ОТ СИК!!!МАФИЯТА Е ВЪВ ВЛАСТА!!!

Сицилиански прошляци отидоха в САЩ и станаха елит. Следователно демокрацията е мафия !!!Точка. Това поиска българският народ, това и получи. Само Мусолини, Хитлер и Сталин ликвидираха мафията.

не ги натискайте мнооого да няма ако

За сведение на лумпените - ние всички знаем, че собствениците на метални павилиончета не са бандитите. Крадецът вика, дръжте крадеца. Писна ми от измислени герои за, които обикновените хора, борещи се за хляба си, са престъпници, а празните лакоми бандитски тикви в парламента са еталог за честност.

Успех им желая...мен лично ме прогониха от нашето черноморие преди десетина години! И като чета нещата не са мръднали и на йота напред.

кои бандити са под натиск се питам аз и многон други българи и европеици? ами то цяла българия е бандицка държава!а мафията ни дава хляб и работа!

аууу страшна новина-напълнихме гащите...

"Главният прокурор Сотир Цацаров тогава определи причината за престрелката между 40 души по следния начин: "Не е спор за парко място, а за наркомясто. По скоро става въпрос за територия". " Е как бе другарю главен прокурор, как да бе е спор за паркомясто, като лично премиерът Борисов, най-големият екаперт а държавата както сам скромно се самоопредели, го определи така? Да бе би да твърдиш, че Борисов лъже обществото или говори глупости и се лъже? Или че няма вярна преценка - нали точно той те и избра де факто на този пост с големи суперлативи на времето? Вие като се срещате всяка седмица да уточнявате борбата си с престъпността и организираната престъпност НЕ СЕ ЛИ УТОЧНЯВАТЕ И ЗА ТОВА КОЕ Е СПОР (за паркомясто) И КОЕ - ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ ("спор за наркомясто"), щото ако дори и за това бе сте на една и съща страница ТОГАВА КАК ИЗОБЩО Я БОРИТЕ ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ! Шегувам се, разбира се, като вас и вашите пиески, имитации и пунт и пластика, всички отлично знаем отговора, затова и подкрепата на българите за вас и РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ "РАБОТАТА ВИ" е толкова невиждано холяма

Аз лично Цацаров го видях да пазарува точно с 1 (един) охранител, който му беше и шофьор. От това следват два възможни извода : 1. Държавата ни отдавна е изчистила всякаква едра престъпност и глав. прокурорът няма кой да го заплашва. 2. Глав. прокурорът не върши нищо съществено срещу едрата престъпност и съответно нищо не го заплашва. Кое е вярното- преценете сами. Инак ми се стори възпитан човек.

Няма нужда да се чуди някой или да умува - отговорът на този въпрос отдавна е даден, и от от СЪЩАТА ИНСТИТУЦИЯ - и имам предвид БУКВАЛНО, а не опосредствано или чрез делата само. Просто трябва човек да слуша, да чува и ДА ПОМНИ повече от един ден или от една година. На времето не някой друг, а ПАК ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, се изцепи доволно, че - цитирам: "В България НЯМА ПРЕСТЪПНИК, КОЙТО ДА МЕ МРАЗИ!?!" Мисля, че по-добра и точна преценка от тази, която този сам направи на себе си и институцията друг трудно може да напеави. Онзи имаше адета редовно да яде, пие и пее хайдушки песни (щото и той бе голям патриот!) с отявлени престъпници като титулованият от ДС кукливодите за Кръстник на мафията техен доносник Карамански! Този поне се среща с червени перачи и олигарси, които естествено имат проблем със закона по офисите им като тези в ЦУМ на повикване, и дори и той не съзирал нищо нередно и забранено от закона, а иначе бил голям пеавист и много морален и високо етичен!

TIREX

хахах натискали били бандитите ами щом са такива що не са в затвора ?ами тия в морската градина у варна?

С други думи МВР и Прокуратурата предварително ще РАЗПРЕДЕЛЯТ зоните между мутрите за да няма недоразумения. Тоест нарко и секс-бизнеса пак ще си вървят, но ще бъдат контролирани от най-голямата мутра в държавата. И така ще се справим с престъпността.

БРАВО..... Няма да има недорозумения при разпределянето на парко- и наркоместа. Това е лична грижа на гл. прокурор на Републиката.

какъв спор за наркомясто? Още миналата година Б.Борисов каза, че това е "махленска свада"!

Натисни Цацаров , НАТИСНИИИИИИ тази престъпност!!

В сънито нападнатия при престрелката е обвиняем , а нападателя циркулира между Несебър и Истамбул , да му оправят тръбопроводите .

Бате Бойко и от там иска да лапа... Бойко кво стана с ония 240 млн. От КТБ? ГРИША ГАНЧЕВ

Заглавието е сбъркано и е: "НАРОДЪТ Е ПОД НАТИСК В ГРАНИЦИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ" ... и то .... отдавна .... а от 2009 особенно по силно ...

Аз съм за. Поне малко от малко да мирясат, че и нормалните хора да имат спокойствие, а не да търчат на прибежки между куршумите по паркингите.

Браво така се гради имидж пред чужденците ! Всичко ще е спокойно , спокойно , ще се продават наркотици , такситата спокойно ще се отчитат на босовете , ще се лее нелегален алкохол , проститутките ще изкарват спокойно надниците И тн, и тн . Всичко ще е спокойно в града на греха !

хахаахаха, това ли е най-големия виц за 2017

Май месец сме още :)

Най големия натиск на престъпността , цаЦаров може да окаже , ако си подаде оставката и на негово място да дойде някой който реално да се захване с тази работа!

"прокуратурата ще постави под натиск целия криминален контингент." Леле,ами сега ще останем без престъпност? Горките ,много се уплашиха.

С една дума ще има само от вашите хора там да продават, а?! Толкова сте тъпи, че вече не се и преструвате. Изр*ди.

Всички мутри заслужават да бъдат претрепани, както хайдутите са трепали башибозуците.

Това означава че МВР и Прокуратурата ще опънат Чадър над Мафията - да си работи спокойно . Интересно е КОЙ ще плаща - тези с Гайдите .

В "Слънчев бряг"? Аз съм отдавна в Брюксел.

"Цацаров: Няма да има спорове за парко или наркомясто" - те вече са разпределени според най-високата предложена цена ли?! Цацаров, хвърляй си оставката и се махай, че май мястото ти е в затвора ... И вЪпрос към журналята: като натискат бандитите ще ги опипват ли ?!

ще натискат бандитите??? това неправилен израз на журналята ли е?!?! бандюгите трябва да се вкарват в затвора!!!

ТЕ са назначени да снасят пари на властта, какво ще правят в затвора!

ще падна от смях

повече пари демек.

Укръйнците идват след 11 Юни.Приятна пучифка

Всички си припяват:Ех,гъди гъди гъди тия дърти мъди...

"Прокуратурата и МВР крият преписките за съучастие на полицаи в наркотрафик Няма отговор и на въпросите, които Биволъ зададе на МВР и Прокуратурата относно преписките, с които районни полицаи от Несебър са сигнализирали за съучастие на техни колеги в наркотрафик като дилъри и закрилници на хората на Митьо Очите. Биволъ единствен засега публикува разследване за тези данни, което може да се прочете тук. Тези събития са от края на миналия сезон в курорта Слънчев бряг. Медията има подробна оперативна информация от вътрешни източници за крупни престъпления, която предоставяме с оглед огромния обществен интерес. Въпреки докладните и заведените прокурорски преписки и до ден днешен няма образувано наказателно преследване срещу полицаи от Несебър за държане или разпространение на наркотици, както и на съучастие с ОПГ . И това е най-категоричното доказателство, че над дистрибуцията на дрога в царството на порока Слънчев бряг има властови чадър, както и да се кълне министърът на вътрешните работи Бъчварова." Цацата, а по "този въпрос" к'во стана , бе?!;)

Кога ще получа , още 6 апартамента ?

Цацаров: ''Да изчистим пътя , на Митьо Очите''!

и им покажете на кого трябва да се плаща. Да няма недоразумения.

В най-скоро време , шЪ купЪ и сградата на ВСС .

С една дума , ВОЕННИТЕ действия ще се преместят във Варна . И там , всичко от началооо. Да такива са европейските ''ценности'' , дрога алкохол , чалга, проституция , мутри и мутреси . МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА .

Г-н Цацаров , каква работа свършихте за толкова години , ВИЕ надминахте Борис Велчев , със своите : ---Ще видим , ЩЕ анализираме, ЩЕ проверим ,ЩЕ обмислим , ЩЕ,ЩЕ ЩЕ..... Кога ще има РЕЗУЛТАТИ ? ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИТЕ , И ПРИ ВАШЕТО ЦАРУВАНЕ ,....НИТО ЕДИН ОСЪДЕН !

.. при неговото ца-царуване ;) е правилният израз!

Това Хубао. Ами ако стане МАХЛЕНСКА СВАДъ?

Е, няма де, няма да има такъв спор през този сезон - че Митьо още се възстановява и дет' се вика, още приоритет му е откъде и как да пикае, а не къде и как да паркира! Ма рахат бъди - с медицинските грижи, положени за него, възстановяването му върви бързо!

Алооо, Цацаров , затвори няма ли , КАКВИ ''СПОРОВЕ'' , .....КАКВИ 5 ЛЕа? Искаме ОСЪДЕНИ , АМА ЕФЕКТИВНО !!!!!!! Божо кравата е следствен , А МИТЬО ОЧИТЕ , ЧИЙ хОй Е ТЪРСЕЛ ТАМ , ТОЙ НЯМА ЛИ ДА БЪДЕ СЛЕДСТВЕН ,.....А ?