Собственикът на СИБАНК купува и ОББ

БНБ издаде предварително одобрение за прякото придобиване от „КЕЙ БИ СИ Банк“ НВ, Белгия, на 99.91% от капитала на „Обединена българска банка“ /ОББ/ АД.

Обратно в новината

Коментари - Собственикът на СИБАНК купува и ОББ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mноoo,го, ме кефят, какви изрази използват: като, "банкови продукти"??????? Tе, "произвеждат" такси лихви, кредити, ограбване чрез фалити, пладнешки грабежи от банкери,... и на Tова, му викат "продукт"?? голямо "производство" правят и Tо,.. в "индустриални" размери на тези Tехни "продукти",.. а ??? Kенеф,.. продукти!! ;))))

M,..ного, ме кефят, какви изрази ползват:: "банков продукт"????????? "те", са "производители на такси лихви, раздаване на чужди пари,ограбване чрез фалити,... и на това му викат "банкови продукти"??!! "Cтрашно производство" имат, а?? и Tо, в "индустрялни" размери!!::)) Kенеф продукт!!!! ;)))))

Това е очакван ход , след това е Аерогара София , това са Герб и Гроб едно и също ! Костов продаде златните яйца , ББ кокошките които носят тези яйца !

Ей, направил го руснака.....:)

Да бягам ли ?

А, не баце, седи си....

Малколпояснения по темата: 1. ОББ е гръцка банка, а не е българска и 20 години мързеливите гърци смукаха от България 2. Относно таксите -не ги вземат банките / без значение коя е банката/, а се плащат огромни наеми , които потъват в държавата, а тези наеми трябва да се избиват и естествено страдат гражданите, но почалбата е в държавата

И защо в общината МОЖЕ да се плаща с кредитна/дебитна карта, а в КАТ не може?

В КАТ никой не може да пусне интернет достъп, няма как да работи ПОС, с карта през мобилен оператор не е много добре

Може, но трябва да си го поискаш. КАТ е задължен да приема плащания с карти и имат ПОС-терминали, но предпочитат да не ги изполсват защото се губи таксата за любимата СИ Банка. Ако настоявате и след малко мрънкане на служителката, плащането с карта се реализира успешно и готово! Поздрави.

Тези с минусите ме смайват-казваш им истината, ама те дибили .... напишете какво не е вярно !

При издаване на шофьорска книжка в КАТ, талона се плаща отделно - да видим как точно го таксуват: - разбира се, не може да се плаща с кредитна/дебитна карта, но може да се направи превод в СиБанк, като 2 лв. е цената на талона, а ТРИ лева банковата такса! Общо ПЕТ лева, повечето от които за банкова такса. Отделно за издаване на самата шофьорска книжка се взема отново такса ТРИ лева.

И аз искам да имам такъв бизнес с такси. Сладка работа е да таксуваш!

БНБ не е чувала за NFC технологията, а според наредба 3 на БНБ всяка касиерка ти иска лична карта щото си ѝ мязал на бандит. Абе чудят се как да саботират плащането с карти за да перат данъци ДДС-та социални и здравни осигуровки

Повече от 15 банкови ХХя ---ни набиха през '90-те!:) КТБ-през 21 век!:))) ....... Се някога-ще вденем!:))

Еми така се прави в тоя бизнес - и аз оня ден окрупних Бурканбанк с Дюшекбанк.

кон за кокошка - да продадеш цяла национална банка само за "поети ангажименти за стабилно и надеждно развитие?! Да, ама за кого?

Национална банка.?ти какво пиеш бре?

Национална ... колкото ДСК е дуржавна спестовна каса... малко прочетете, тогава пишете! ОББ беше гръцка, но някои така и не го разбраха 20 години! Подобре белгийски собственик , европеец!

За каква на ионална банка говорите бе, непросветени ... това е гръцка частна банка импо-добре белгийска, отколкото гръцка

абе вЕрно,кво станА с тоя човек,искров де,исках да кажа?

Ало БНБ , дайте я на И. Искров , той е най-голям СПЕЦ по банките , видяхте ли как напълни КТБ с народни пари , с бате Боци?

Искров просто слуша по-големите чичковци!

вЕрно - кво станА с тоя човек,искров исках да кажа де?

stan_posta@

Ако много питаш - ще те модерират. Подсказка - Искров не е номенклатура на българското правителство. Не е и на американското. Има си други структури, банкови, финансови.

Искров слуша просто по-големите чичковци!

А, на кого беше до сега ОББ?

БЕше гръцка !!!

А това не е ли крачка към монопол?

ДоЗатвърждаване. ..и то на ВсеобХватния у Нас.

В България има над 20 банки местни юридически лица, без да броим клоновете на чуждестранните, които не са български юридически лица. Така че за монопол не може да става и дума.

които Местни ОбратнотоНаЛица - СА ЯсноКакви/Чии .

колко са местните,колко са гръцките,колко са турските,белгийските и тн?

Най-после си додЕхме на думата. Всичко в Бг се монополизира .

като вече пиша четвърти коментар и се трие!!!

два коментара - реплики, въпреки че не само не са негативни за българските банки, а напротив - в тяхна подкрепа са. Обаче остават коментари с марксистко-ленинска насоченост, които громят злия банков капитал.

Банките в Бе-ге , били много ''силни'' и ''стабилни''!? Затова ли , лихвите по влоговете са под 1 % ? В САЩ всяка година фалират по 12 банки , а в България се множат , по 12 ???

Сега си припомни колко ПЪТИ над средните пазарни лихви даваше КТБ и какво стана с нея. Колкото по-ниски лихви дава една банка, толкова по-стабилна е тя.

Аз мисля, че ОББ беше гръцка до сега. Така, че по-добре белгийска отколкото гръцка.

ОББ беше наистина гръцка и си прав, че белгийска е много добре

Коментарът ти е лишен от всякаква логика и смисъл!

браво, най после една нормална банка извън обръча на комунистите

Хохот .

да де, всичко си остава в семейството, в крайна сметка. ясно. но понеже, знам от първо лице как се пишат, озаглавяват и регламентират абсолютни и възможно най-нагли лъжи, с цел масов грабеж, ще посоча : "..иновативен подход в предлагането на банково-застрахователни продукти и услуги..". но истината е, че без държавата-мутра, "бизнесът" не би бил възможен, а измамата не би била "банков продукт".

сметаите каде отиват печалбите и дивидентите.... а вас ви облагат с лихви по 15-20% на кредит.....и почти нема процент интерест демек лихва на вложенията. ето каде изтича народната пара и труда на орицата. савсем законно си ви заробиха. а куманягите са наи-продажните и ви продадаха на кило марша.

Всичките действия на Банките имат идея да се окрупнят с БУРКАНБАНК. И много се ядосват, че не могат да се доберат до тази банка.

Нали се сещате чия е Сибанк и кой стои зад Нея? Сега комплекта ще е пълен и Той ще владее не само цялата политическа власт, но и икономическата, т.е. цяла Б-я, заедно с парцалите и циганите! Честито на "демократите" за силна и еднолична тоталитарна Б-я! Честито!

Банково окрупняване... Да идват ВТБ пак :)

Ех, Костоф, Костоф. Ех, демократе.....