Съдят мними прокурори, искали 70 000 лв. от сириец

Специализираното звено "Антикорупция“ предаде на съд трима измамници, които се представили за прокурори пред сирийски бизнесмен и му предложили услуги.

Обратно в новината

Коментари - Съдят мними прокурори, искали 70 000 лв. от сириец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оопс, забравих да натисна бутона за траnслитерация.... а сириеца кога ште осадят? сириеца искал да подкупи, за да извлече семеина облага, ми това сащо е престапление по нк.

A sirieca koga [te osadqt? sirieca iskal da podkupi, za da izwle`e semeina oblaga, mi towa sa]o e prestaplenie po nk.

Рано са ги закопчали, ако бяха продължили да блюдават пътя на парите, щяха да стигнат до истинските прокурори, а те хванали мулетата. Те и телефонните измамници по тази причина не ги хващат и се е превърнало в индустрия за измама.

Ха-ха. Защо ли следното на мен ми звучи толкова заблуждаващо: "Замесването на имена на действащи магистрати и на високопоставен в длъжностната йерархия служител на СДВР, включително чрез представяне на копия на неистински документи, е създало реална опасност от уронване техния престиж в обществото и професионалната гилдия. Създадени са неверни негативни представи за обичайно като практика користно изпълнение на задълженията от страна на органите на съдебната власт и на МВР, което определя случая като особено тежък, се казва още в официалното съобщение. "

ще му спукат задника... да се праи той на прокурор... алоу, къде в а група ве? Само истинските прокурори могат да искат 70 000!! Къде се намираш?

Ако не бяха "мними" щяха ли да ги съдят?

Е, тогава всичко е ''ЗАКОННО'' !

Цялата история ми прилича на война между магистрати и адвокати кой ще вземе парите на сириеца, но нещо не се разбрали и някой е изпял далаверата. Тези работи стават чрез адвокати и други посредници. Магистрат никога няма да разговаря директно и да вземе пари на ръка.

А сирийския бизнесмен, който съзнателно е подкупвал "държавен служител" било той и фалшив, няма ли да бъде подведен под отговорност ? Утре ще намери истинския прокурор, и по позната вече схема, племенниците ще бъдат съдени за причиняване на смърт по непредпазливост, което по съкратена процедура ще ги изкара директно от ареста с условни ....

Прав си - нак. отговорност носи не само приемащия подкупа а и даващия го ! Но може да го сложат /даващия/ в графата "съдействал" ?

Специализираното звено "Антикорупция предаде на съд трима измамници, които се представили за прокурори пред сирийски бизнесмен и му предложили услуги. Ами тогава защо не е арестуван Цацаров, който от 5 години се представя за Главен прокурор.

Те сирийците леко са се отървали,кой знае истинските колко щеше да им поискат?Нима те не знаят къде се намират?

''Съдят'', НО НЯМА ДА ГИ ОСЪДЯТ . НашТА съд. система е много ''хуманна'', досега осъдени няма .

Само да са те.., ще е добре, но има още други, които се представят за одитори, финансисти, юристи и т.н. , менте държава...