Италия прави задължителни 12 ваксини за деца

Правителството на Италия прие постановление, което задължава родителите да ваксинират децата си срещу инфекциозни болести.

Обратно в новината

Коментари - Италия прави задължителни 12 ваксини за деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсен жабарски ГЕНОЦИД!Ваксините водят до стерилитет! Но нали след това трябва да върви с пълна сила процедурата "ин вито"! Простаци ненадминати!

Западно Европейците се смесват с лемурийската раса. Най-изостаналата в развитието си раса. Мозъка им е по-малък и по-примитивен. Бъдете разумни и не се плодете с примитивни раси.

Много братя и сестри от Бялото Братство ще са против задължителното ваксиниране. Глобалистите разбира се искат да го натресат на главите на всички. Уж са за правата на човека, пък искат да заставят другите да живеят по техните норми.

Ваксините са чужди тела вкарани по изкуствен начин в организма. Има много случаи в които ваксините са осакатили здрави деца. Аз на моите най-много две или три да съм им сложил при раждането и нямам никакво намерение да им слагам, освен ако не избухне някаква епидемия. От Петър Дънов съм чел, за ваксините и това, което съм разбрал, че ваксината е рискова. Значи ако слагам ваксина трябва да съм сигурен, че от нея никой не е пострадал в продължение на години, и че производителя е с гарантирано качество. Проучвайте внимателно всичко около ваксините, които ще слагате, или по-добре не слагайте.

много умни станахме напоследък - особено зад клавиатурата на компютъра. Всеки си пише каквото му дойде на ум. Няма да пиша на колко съм години - много са. Не съм расъл в саксия, имал съм познати,приятели, колеги, роднини. Живея в многомилионният град София, но не съм чувал фатален край след ваксинация. Вас ни задължаваха ваксинирането и никой десетки години не умря от това. Кажете знаете ли колко хора измряха след Чернобил - аз не, защото са стотици хиляди, а може би и милиони.

Колко са измрели от Чернобил? По официална статистика лесно могат да се окажат нито един, тъй като просто ще казват, че няма нито един доказан случай. Същото се прави и с ваксинациите. Никой не знае колко, дали и кога са умрели от ваксината, защото всяка смърт след ваксина не бива разследвана. Дори родителите на починали от ваксини бебета биват набеждаване от наши експерти, че вредят на обществото, говорейки срещу ваксините, което вече е връх на цинизма.

Ако всеки случай на уреждане или смърт след Чернобил, трябваше да се определя индивидуално, не на обща преценка, и по същия начин, по който се прави с ваксините, то измрелите от Чернобил ще са 0 (нула) души.

Всъщност ние сме една изключително смешна цивилизация, опитваща се да си отвоюва стерилно пространство от природата, разрушавайки всичко и всички наоколо, "поглъщайки" непрекъснато огромни количества материя с ненаситна алчност,а после се чудим защо и откъде ни идват разни проблеми...телата ни са като кофи с нечистотия, чудесна среда за развъждане на всякакви микроорганизми, но вместо да се замислим как да живеем по-чисто и по-скромно, ние търсим все нови и нови "хитрини" за да поддържаме своята измислена, изкуствена система на удоволствия и алчност...докога и защо?

Това е явен геноцид на служителите на сатана срещу най-беззащитните. Ваксините на създават имунитет, който е свързан с много от фунциите на храносмилателната система, но в тази крехка детска възраст когато ги прилагат масово, когато все още не е завършено развитието на черепно мозъчната бариера на детето, и изграждането на имунитета му, ваксините могат да разтроят неговите прецизни менахнизми и да правокират тежки автоимунни заболявания, свързани с разрушителни последици за умственото и физическо развитие и здраве на детето. Отделно от това в тях има живак, който директо преминава в мозъка когато тази бариера не е завършена, а този химичен елемент е силно невротоксичен. Има други агенти които смущават развитието на половите фунции. В действителност никой родител не може бъде сигурен за точният хомически състав на това, които инжектират в невръсно му дете и тярбва да примеа всико на юнашко доверие, в свят в който основанието за довери е дефицит. Чрез своят абезкрайна мъдрос Господ ни е създал с прецизни механизми за саморегулация и самовъстановяване. Но когато деликатният им баланс бъде нарупен с талова грубо шоково вмешателство, то има потенциял да го разруши и да унищожи бъдещето на детето като пълноценен човек.

Черепно-мозъчна?! Айде премъдрият ти господ да вземе да те събере със всичкия ти кух бариерен череп.

не сте превели - че които родители не си ваксинират детето, освен, че няма право да ходи на училище, се отнемат и родителски права. Затова в началото на май Джентилони премиерът прие с големи почести Сорос в правителствената сграда. Друга тема е било да се прокара закон за свободна продажба на дрога....

Задължителната ваксинация е само връхчето на айсберга на програмата за тотално подчинение на човечеството.

Тук във форума се подвизава един "имунолог", който прави сравнения между 1988 г и 2004 г. в заболяваемостта и смъртността от полио, коклюш, морбили и дифтерия. Питам, всички вие, знаете ли, че през 1988г ваксините против тези болести бяха задължителни. Та тези данни, лъжа ли са или долна манипулация?

Искам да попитам тук пишещите компетентни, кога са ви ваксинирали против чума, че я споменавате в изчезналите епидемии, благодарение на ваксините?

Глупав въпрос. Дали ако се замислиш ще разбереш защо?

Добре де, отговори на глупака !

Много ме забавляват по подобни форуми разни такива като антиваксъри, вегани и други подобни:) Колко бяс, колко пяна по устата и колко агресия има в коментарите им! Не е за вярване! Но пък е забавно...да го виждаш у хора, които се кълнат в принципа на толерантността:)))))

а теб кой те "толерира"? И длъжен ли е някой да има толерантност към теб или си окей да сме на принципа на джунглата. Логиката ти е доста плоска, ако смяташ че толерантността е еднопосочна и че това не те засяга.

Голяма, бих казал, огромна глупост си надраскала! Невъзможно е да ти се обясни защо..много си елементарна и глупава, жено:))))

Вторият такъв, който намеси веганите. И после не сте били арогантни. Кой се кълне в принципа на толерантността? Със сигурност не и тези, които налагат задължителни медицински манипулации върху здрави хора.

пфффффффф...безнадеждно глупави сте:) безполезно е да се води диалог с толкова тъпи индивиди...

КОГАТО става дума за форма ма ГЕНОЦИД, агресията е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! В днешно време докторите са шайка измамници, джамбази на човешки органи и едва тук-там може да се мерне сведтен сред тях. Задължителното ваксиниране е тотален контрол на ограничаване на популацията на хомо сапиенс, но сигурно ще се правят два вида ваксини - демо версии и други - със затриващ ма нгалите и всякаква друга паплач ефект!

По мое време никой не се оплакваше от ваксините. А бяха задължителни. Много са ви отпуснали края. Я да да се отвори Белене пак.

Браво, мачкай гнидите. По фашистки напред към колективния имунитет. Само пропускаш, че при Бай Тошо ваксините са били много по-малко от сега.

И не са се произвеждали от многонационалните корпорации с неясни мотиви.

колко по-малко? миниму 4 до навършване на 8 години - виж си ръцете. + 2 капкови.

Никой не се е оплаквал от ваксините, защото са били по-малко на брой, а уврежданията се увеличават пропорционално на броя въведени ваксини, нищо че проваксиналните фанатици твърдят, че бебето може да понесе 10 000 имунизации. А и е по-лесно да скриеш нещо, когато няма медии и интернет. Коя телевизия тогава е щяла да направи репотраж срещу ваксините и за увредените деца? Нали са щели да отидат в Белене, както сам казвате. Ето затова не е имало.

експеримент: аз ще си сложа бронирана жилетка. да.. тежка е. има олово, а то е вредно - много натравяния става с него. Още повече куршумите са направени от олово и много хора са умрели от тях. А ако падне на крака ти може да го счупи. Та с тази жилетка е доста топло. Оловото пренася бързо топлината. Човек може да умре от прегряване. та... идеята е такава. аз съм с тази гадна вредна и опасна за здравето бронирана жилетка, а вие без... и ще се стреляме от 10м разстояние. кой е навит? :))))

Никаква връзка с темата. Коментар на принципа - ваксините са толкова неоспорима истина, че е все едно да поставиш по съмнение дали имаш нужда да дишаш. Типичен коментар за подобен род дебати. Не се мисли за много оригинален.

В бронираните жилетки никога не е имало олово, топло е с тях защото са плътни. Имат Кевлар и в по високите класове на защита се поставят в специални джобове едни плочи, но това е за сините каски примерно.... На, тъпо

Забелязали ли сте, че обикновено антиваксърите са вегани, еколози, защитници на правата на малцинствата и въобще всичко либерално-толерантно? Привидно несъвместими неща, но всъщност е така поради простия факт, че става дума за новия комунизъм - либералната толерастия, която е много по-войнстваща отколкото можем да си представим. Става дума за изкукали фанатици, на които никой не се бърка в личния им избор, но упорито насаждат своя избор на обществото!

Не знам за новия комунизъм, но ти явно за New Age не си чувал. Нито пък от где се взе толкова разпространение аутизъм при децата. И не изобщо не съм нито сексуално толерантна, нито веган, нищо от тъпите ти обобщения не съм.

За много повече неща отколкото можеш да си представиш, че съществуват съм чувал, драга. Много самоуверено, типично за полуграмотните и полуобразовани индивиди, решаваш какво съм чувал и какво не:) Обобщения никъде в коментара ми НЯМА:) Думата "обикновено" да знаеш какво означава? Не? Затова обобщението го правиш ти, а не аз:) А дали е тъпо...май е тъпо, като всяко обобщение. Тъжното при теб е, че не съзнаваш този факт:) Такива ми ти работи, необразована и малограмотна антиваксърке:)))

Сега вече наистина се убедих във вредността на ваксините и това, че натрупването им води до тотално оглупяване и озлобяване на индивида към всички инакомислещи.

Забелязали сме, че такива като Вас слагат веганите и хората отричащи ваксините под общ знаменател, въпреки че привидно може да нямат нищо общо, защото има вегани, които ваксинират и такива, които са против ваксините, но ядат месо (по-често срещан тип, тъй като в България вегетарианците и веганите са изключително малко). Защото това далеч не е първият подобен коментар, който чета. Общото между двете групи може да е само в това, че са замислят за някои общовъзприети неща със собствения си мозък дали са правилни. А подобен тип аргументация на нападки и обобщения е арогантност и проява на безпомощност в комуникацията. Веганите с нищо не Ви пречат да живеете, но вие ги обиждате, само защото са различни. Това е първосигнална психология на тъплата. Само защото Вие ядете месо - а те не. А защо ядете месо и Вие не знаете - защото и другите ядат. Точно това е начинът, по който външната среда деформира възприятията и много от хората нямат собствено мнение за нищо, а само формирано такова на подсъзнателно, а не на съзнателно ниво.

Внушавате неща , които никъде не съм казал:) Смешно и жалко. Единственият ми упрек към антиваксърите/веганите и т.н. е да не ми натрапват собствения си избор, както аз не натрапвам моя на тях! Арогантност и проява на безпомощност виждам единствено във вашия нелогичен, изсмукан от пръстите и много агресивен коментар:) Точно за това говорех аз всъщност. Фанатици сте...при това агресивни:), всеки фанатизъм издава духовна и умствена нищета. Чао:)))

Пра-пра дядо ми имал 4ри деца и взел друга жена с още 4ри деца и станали 8 деца в семейството. След войната в селото избухнала епидемия. От 8 деца оживяло само 1. Глупендерите с ваксинациите пред фактите да мълчат!

осемте деца според теб са били ваксинирани???

Какви ваксини преди 100 и кусур години! Не се излагайте, малко мисъл, моля! :))))

Не вървят на добре италиянците ! Южната им част е на мафията, сега явно някакви тоталитаристи са ги нагазили на централно ниво. Добре поне, че разкараха "реформатора", който щеше да им скапе пенсиите. По целия свят са плъзнали отровите на матрицата и борбата с тях ще е все по-трудна.

Я, отвори гардероба и провери дали не те дебне някой еврейски масон там!:)))

... КОРЕКЦИЯ НА РАЖДАЕМОСТТА ... и постепенно селектиране на "тъпоглава европейска овца".Тя ще е доена два пъти дневно, стригана поне веднъж годишно, ще дава"пушечно месо" я на Гегьовден, я на Байрама ... и ще има изконото право след всяка една от процедурите да изблейва Одата на радостта ...

Всичко би било ясно, ако се ваксинираха децата за инфекции, които се разпространяват от човек на човек, за да се постигне групов имунитет. С този аргумент обикновено, лекарите защитават задължителната ваксинация. Добре. А защо в задължителните ваксини се включват и такива като например против Хемофилус инфлуенце, които в никакъв случай не са заразни?

Някой случайно да си задава въпроса защо хората боледуват и защо организмите им са сами по себе си безпомощни спрямо инвазията на множество микроорганизми?

Отговор: защото живеят крайно нехармонично. Опция относно ваксините: взима се хомеопатично ваксината в деня преди ваксинацията, ваксинира се, взима се хомеопатично разреждане на ваксината веднага след ваксинацията. И вълкът сит, и агнето -цяло.

А ти да си си задавал въпроса защо преди през 1850 год. населението на Земята е 1.2 милиарда, а днес е над 7?

а да си си задавал въпроса колко от тия 7 мелиярда си струват парите за отглеждането? огромна маса от ниско качество хора, уязвими и зависими от дрога и химикали, за какво са ти? друго си е било как природата си оцява и оставя само наж-качествените. малко, ама качествени.

Такъв въпрос може да си задавал преди 2000 години и да си мислиш, че болестите се дължат на зли духове, които се вселяват в тялото. Сега отвори учебника по биология и прочети!!!

Трябва да хващаме гората, само там е Спасението!

Българина под Демокрация разбира: Да си сложи вестници на прозорците, да си остъкли терасата, да си паркира таратайката в градинката с цветята, да си разхожда кучето в детската градина, да изсече горите нелегално, да е бизнесмен като краде от еврофондовете, да не си прави ваксини, да пие хомеопатични боклуци вместо истински лекарства, да пие билки които лекуват всичко и т.н. и т.н. За това драги многознайковци се стопихме с 2 млн за 25 г. Просто сме на изчезване, природен закон! А да, това също не е вярно, има конспирация!

Това с ваксините е чудовищно и няма общо с остъкляване на тераси и паркиране в градината с цветята. А сме се стопили заради боклучавите политици, които за тези 25 години съсипаха напълно държавата. Не няма конспирация, съвсем нормално си е нация съществувала векове наред да тръгне да изчезва само за някакви си 25 години...

не ми говори простотии, че направо ми иде да хвана един калашник и да стрелям по тъпаци като тебе без грам знаения и чели статии по жълти вестници и сайтове. Пълно е с идиоти като тебе.

По-големи глупости не бях чел. Поради това изкривено, посредствено, направо примитивно мислене ще ни правят на маймуни! Прост народ, слаба държава!

точно в десетката. Това е.

пропусна да кажеш и: възможността за свободно хвалене на идиоти като Ким Че Ун, Путлер и Асад и после сърденето, когато някой им изтрие постинга защото въобще не е по темата. Веднага почват да говорят за липса на демокрация без въобще да са прочели правилата на форума.

Значи краденето на еврофондове и изсичането на горите е равностойно престъпление на пиенето на билки? Да ви имам мисленето!

Проверих - Италия първо място в Европа по коррупция. Така че крушката си има опашка.

Италия е такъв пример на корупция, че не е за пример. И защо не оставите ни на мира сами да решаваме. Аман от грижите на фармацивтичните корпорации.

Много от заболяванията от преди 100 години ги няма заради ваксинирането, глупаци такива. Това, че ги няма не значи, че съответните вируси не съществуват. Те си съществуват, и вируса на чумата си го има, пази Боже! Смисълът на основните ваксини е именно за това, да няма повече епидемии от неща, които са изтребили сума ти народ. Необразованите хора имат освен всичко друго и много къса памет. Никой не ви кара да се ваксинирате срещу грип. Тук става за основни ваксини - детски паралич, морбили, менингит и н.н. Никой не ви кара да се ваксинирате срещу кашлица и миризлива пръдня!

Как мислиш? Случайно ли е, че най-тъпият измежду приятелите ми не си ваксинира детето, но пък го писаха официално, че е ваксинирано по реда си?

Графе, а кога вас и благородната ви фамилия ви ваксинираха против чума? Щото аз от простолюдието, не помня такава ваксинация, пък епидемия от чума няма доста отдавна!

брей, хората искат задължителни да ги правят, а при нас се надигат гласове да стават по желание. Винаги сме наопаки...

Правят ги задължителни, защото не са били и навсякъде искат да затягат примката. У нас винаги са си били задължителни и постоянно се увеличават. Гласове срещу ваксините има навсякъде. И в случая на нищо не сме наопаки. Матрицата с ваксините е една и съща навсякъде, а нашият ваксинационен календар е един от най-претрупаните.

Освен задължителни ваксини в милата ни Татковина трябва да се въведат доста други задължителни неща. Изпростяването на местните аборигени е невероятно. Прочели 3 конспиративни статии в интернет и вече разбират от медицина. За многознайковците само да ви питам, знаете ли нещо за Туберкулозата? А за Хепатит "B" и "С", какви са последствията .....естествено, че не. Просто защото сте ваксинирани. За чума, рубеола, вариола ..там пък хептен нищо не знаете! Все още има библиотеки, вземете си по няколко книги, прочетете ги и тогава ще говорим пак!

Ваксинирани сме против туберкулоза с най-неефективната ваксина на света. Пробвай в Германия да намериш лекар, който да постави БЦЖ ваксината на детето ти. Няма да има такъв, защото не е част от календарът им. Но примерът не е много релевантен, защото спорът е за всички ваксини като цяло, не само за тази. Но това ще стане ясно след много, много години...

Въпреки няколкото реимунизации в България на ваксината БЦЖ, сме на едно от челните места в Европа по заболеваемост от туберкулоза. Ваксината не се поставя от години в 9 държави Австрия (от 20 г.), Белгия (30 г.), Дания (25 г.), Германия (30 г.), Исландия (30 г.), Италия (15 г.), Люксембург (5 г.), Холандия (30 г.), Испания (30 г.). Тя се поставя избирателно само на някои деца в 8 държави  Кипър, Финландия, Франция, Норвегия, Словакия, Словения, Швеция, Великобритания. Поставя се само веднъж в 20 държави - Кипър, Естония, Финландия, Франция, Гърция, Унгария, Ирландия, Латвия, Литва, Малта, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Швеция, Великобритания, Хърватия и Чехия. Само в една държава България, БЦЖ ваксината се поставя в една основна доза плюс четири реимунизации, общо пет дози.

Като копирате някоя информация, поне си направете труда да я проверите. Реимунизация с БЦЖ се прави, ако се прави, само след отрицателен тест Манту. Така че няма 5 реимунизации. Ако тестовете Манту са ОК, не се прави друга имунизация с БЦЖ, освен тази в родилния дом.

Жената пред мен в аптеката си взе няколко оранжеви опаковки с някакво лекарство, от което също в огромни количества има и при майка ми. На дъртите лелички, дето цел ден се чудът кое сериалче, постоянно се внушава, че са болни. Фармата се самозабрави просто!

Тук не е виновна фармата! Виновна е системата, която постоянно депресира и без това вече негативния българин. Поразходи се в някоя нормална държава и виж как там пенсионерите живеят и какъв начин на мислене имат.

Италианците са се объркали, защото не четат "БГ МАМА", в който млади нашенски майки със завършен 7 клас се изказват по повд ваксинациите като последна инстанция на истината.

Моли се само да не видиш дете пострадало от ваксина, че тогава ще заплатиш за наглия си коментар. Използването на думата "БГ-МАММА" е класически прийом на форумна безпомощност. Статията по същество е пропаганда, тъй като всички тези ваксини в България отдавна са задължителни, с изключение на варицелата. Рано или късно ваксинацията ще бъде обявена за най-чудовищното престъпление срещу човешката раса, но още много жертви ще паднат дотогава.

Моли се да не видиш какво е ако няма ваксини. Рано или късно, такива като теб, ще бъдат изправени пред съда за умишлено разпространение на заблуди опасни за дравето.

А ти се моли детето ти да не се разболее от туберкулоза, тиф или друго. Като порасне да не отиде до Африка или Азия неваксинирано. Има усложнения от ваксини - ДА. Вярно е. Но това е нищо в сравнение с ползите от тях. И друго - много сте силни, защото живеете в море от ваксинирани. Друга песен ще пеете, ако не е така.

ако фармацевтичните компании злоупотребяват с ваксините - нека си понесат последствията. Обаче, да твърдиш, че изобретяването на ваксината е грешка е върха на простотията.

g_markov@hotmail.com

Моли се да не видиш дете пострадало от Морбили, Менингит, новородено бебе с коклюш, полиомиелит. Лесно е да плямпате, умишелено използвам тази дума, след години на планово прожеждани рутинни имунизации, което доведе до ликвидирането и свеждането до минимум на много жестоки в миналото инфекции. Сега ви е лесно плямпала недоучени.

А ти виждал/а ли си пострадал от ваксините. Щото аз не. За това пък виждам ежедневно хиляди хора живи и здрави благодарение на ваксините.

Явно никога не си влизал там. Ако беше, щеше да видиш, че 90% от пишещите са за задължителните ваксини и също така иронично се отнасят към онези, които ги отричат.

В резултат на съвременната медицина и провежданата от нея ваксинация, човечеството вече е мъртав биологичен вид. Понастоящем, нашият живот се крепи единствено на ваксините. Проблемът е, че в имунизационния календар на децата, вече няма пролука за поставяне на ваксини за новите болести. Човешкият организъм е една сложна система с големи възможности за саморегулиране, но за беда, ние непрекъснато нарушаваме баланса и се осланяме на фармацевтичната промишленост, на която всъщност сме се превърнали в крайното звено.

Мъртъв биологичен вид, размножил се до повече от седм лилиарда екземпляра и с невиждана до сега средна продължителност на живота... Има логика !

И все повече хора се разболяват на млади години. бебета се раждат с какви ли не синдроми и вродени алергии

симо

ДА----УБИВАМЕ ПЛАНЕТАТА....

В резултат на съвременната медицина човечеството е все по-хронично болно отвсякога, а на някои острови като Икария е пълно със столетници, заради това, че имат истинска храна и живеят природосъобразно. В големите градове някои хора не доживяват и наполовината на тези години.

открили сте връзката между здравето и храната. Това е безспорно, но няма нищо общо с темата.

Нещо много важно пропускаш - без контакт с външния свят. Я пусни чичо столетник на един континент с 500 милиона обитатели, нерегулирано изхвърляне на отпадъци, което генерира мръсотия и зарази... и да ги видим как ще се справят с тетанус, примерно, или менингит. 100 години - другия път. Защо не мислите, бе хора. Да живееш на остров с 200 или 500 обитатели е едно. Да живееш на континент с милиони хора, на относително малка територия е нещо съвсем друго!

ей, навсякъде гъмжи от разбирачи. в интернет форумите са най-голямите разбирачи. Разбират едновременно от ваксини, енергетика, физика, химия, политика и т.н. и т.н. Браво на Италия

Гъмжи от разбирачи като теб, които викат "браво", дори когато ги колят. Това е най-често срещания тип - "изпран мозък". Матрицата навсякъде по света е една и съща, но някои още не са го разбрали. В Италия това, във Франция онова, истината е, че навсякъде ще сте само биологична работна единица, която служи като храна и средство за забогатяване на елитите.

"ще сте.." явно се взимаш за някакво изключение от нас - простолюдието. Винаги бедните са слугували на богатите.

Прост въпрос и просто предложение - в Израел как е и правете така както е при тях, със същите ваксини.Те поне правят нещата както трябва, дори и ако и при ваксинацията става въпрос не само за здраве, а и за пари.

имаш евреи = имаш голем проблем имаш Израел = имаш световна война и геноцид

в израел е типичен високо развит комунизъм

еи тръмпи! ти ще затриеш италията и ватиканата или да се заемем с това мие, а? и двете са твои десантни зони за проникване в европата и на блаканите! вън италията от Балканите!

Нещо тия ваксини напоследък...много бели правят. Цели 12 броя до 6 год. възраст. После колко още?! Плюс незадължителните все още за папилома вирус и разните му там зимни антивирусни

Относно т.нар. "препоръчителни" ваксини - противогрипните ваксини едва ли ще станат задължителни, защото никъде по света не са. Може да има само спорадични фашистки вопли на ваксинаторите за насилствена ваксинация от типа да се "имунизират" медицински работници, служители на фирми, където шефът е решил да ваксинира и т.н. Като една статия отпреди 3 години с изказване на един от топ ваксинаторитге на държавата: "Проф. Червенякова: Работодателите да ваксинират персонала си" За HPV ваксината нещата обаче ще са безкомпромисно жестоки. Те самите казват, че ваксините ставали първо препоръчителни и после задължителни. Никоя ваксина не седи там, за да бъде само "препоръчителна". Първо беше само за момичета, после стана и за момчета. Накрая понеже разбраха, че нямат правото да налагат насила ваксина за нещо, което се предава сексуално измислиха, че вирусът може да се предаде и от бременната майка на плода. Когато процентът на доброволно надупчените се увеличи, ритуално се реже главата на останалите в името на нацистката концепция за общото благо. Те играят тази извратена игра вече десетилетия наред и са много обиграни в нея. Разбира се, знаят, че нормалният курс на нещата, докато подобна ваксина се наложи е поне 20 години, но те ще пробват по-рано и рано или късно това ще доведе до екстремни напъни и мас медийна пропаганда, координирана, едновременна кампания по темата.

При велики финансови интереси всичко "препоръчително" става задължително. Като ен става с добро - ще стане с лошо като напускат стотици вируси и щамове

само внимавайте с ваксината папилома вирус ....отговорете си защо момичето от България , което почина преди 1 година бе настанено и изследвано във Ватиканската Болница.... помнете ,че всеки който сложи тези препоръчителни ваксини става опитна мишка

антиваксърите да го духат

ти си се издухал отдавна, кат гледам - явно ваксините са ти разводнили мозъчето

Проваксиналните фашисти, изповядващите нацистката доктрина на ваксинацията "да го духат" (цитат от вашия коментар).

италианците са тъпи парчета и фашисти! тъпи са, защото се наводниха със "специалисти", а фашисти, защото задължават родителите да вкарват токсини н децата си!

Имигрантите са ваксинирани и здрави, нали?

Не е причината в занемаряването на ваксините, а много мигранти от Африка. Така Европа преоткри отдавна забравени болест, а фармацевтичните компании ще спечелят доста пари за сметка на задължителносто тровенето на деца, които нямат досег с бежанци.

Нали уж американците и запада имаха програма за ваксиниране на децата в Африка- хуманитарно уж. Май този запад яко закъсва за пари и се чуди вече какво да въведе задължително. Сигурно ще бъде такса за преспиване и оплождане на съпругата си.

Понеже африканците не могат да си плащат за ваксините, ни докараха африканците в Италия и Европа, за да купуваме ние ваксините.