Цветанов се извини за нацисткия скандал: Няма да търпим!

Извинявам се на всички за неудобството, в което изпаднахме, ГЕРБ няма да прави компромиси с европейските ценности, заяви председателят на ПГ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов се извини за нацисткия скандал: Няма да търпим! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоооооолям таралеж.

Niama da pravite kompromisi bokluko s osobenata si forma na kratunata zashtoto v Evropa za takiva majtapi shte vi navrut na kucheto v guzut! metev ajde zalaviaj se s nasranijat guz na prostakut borisOfff,bre deeba tvojta majkia!

Niama da pravite kompromisi bokluko s osobenata si forma na kratunata zashtoto v Evropa za takiva majtapi shte vi navrut na kucheto v guzut! metev ajde zalaviaj se s nasranijat guz na prostakut borisOfff,bre deeba tvojta majkia!

няма да правите компромиси боклуко с особената си форма на кратуната защото в европа за такива мажтапи ще ви наврут на кучето в гузут! метев ажде залавяж се с насраният гуз на простакут борисоффф,бре дееба твожта мажкя!

Ц.Цветанов ни заниамва само с глупости... Б.Борисов КРАДЕ заедно с разни митничари от бургаската митница- Горанов-ците, Бай Миле и Чората... Бай Миле го разтреляха с серия куршуми преди десетина години, така че чакаме и тия да ги убият скоро...

А снимките на Живков и Сталин и тъпчене на европейския флаг в предизборната кампания на бившата компартия,много ли е европейско и европейска" ценност "може би?Че и руско знаме за български избори!Тези двойни стандарти и пародии много станаха!

Ездачката им гони цаката на патриотите,щото се надяваше на дружина вярна сговорна и беше сигурна в " победата" си,ама на!Сега ни занимава със стари снимки,които нищо не означават,ако се вгледаш,то се вижда че позата е подигравателна!А изобщо не си спомня безумния преход на нейната партия и обезлюдяването впоследствие,поради закриване на заводите!Голям типигьозлюк

Преди всички комуняги раболепничеха пред руския началник, а сега се надпреварват да раболепничат пред еврейския началник. Докога ще правим едно и също бе ? Това ли е демокрацията - да слугуваш на Русия е диктатура, а да слугуваш на евреите - демокрация. Това по начало е поздрав на Буда, а свастиката е знак на слънцето, който също Буда е носел. Не ви ли прилича това яростно посрещане на тези знаци на религиозен диктат. В света е имало хиляди войни и са загивали милиони бойци , но не са им забранени знаците. В забраната на свастиката се крие мноого древна причина, още от Библията на евреите им е забранено от Йахве всичко, което е свързано със слънцето, най-вече Слънчевите богове като БААЛ - създателя на всичко и на Българите.

Не нацизма, да живее ционизма.

Свастиката е стар индо-европейски символ, оттам отива и в ариите в Индия и предците на прабългарите. Има го във всички стари народи от ИЕ семейство. Включително в скитите, сарматите и славяните. Означава стилизирано слънце и/или кръговрата на природата. Намерете символа на славянския бог Коловрат, как изглежда.

Тоя боклук за всичко би се извинил и от родния си баща би се отрекъл само и само да го оставят още малко да краде.

Извинявам се на всички комунисти и активни борци и висши номенклатури и децата им и внуците им, че ги търпях цели 45 години да съсипват държавата, да я продават на безценица, да затварят границите, да живеем в един голям ГУЛАГ, да никарат нас и децата ни да се кълнем в дяволски символи. За всичко това се извинявам и обещавам в името на РБ и целия и народ всичко това да не допусна да се повтори!!!

ами след тези 45 години, дето стигат? какво направи - времето е наше? България на последно място по всичко и на първо по смъртност:(

..ами след 45те години , пак комунистическите боклуци са на власт . Kapitulieren werden wir nicht !

Вече никакви фашистки знаци! Ще се снимам само при сърп и чук и червено знаме с петолъчка.

поздрав е римски...така са се поздравявали легионерите, но много от символиката на империя, романа е присвоена от вермахта включително и орела. Колкото до свастиката в превод от санскритски тя е предмет ,който носи щастие..

В парламента след мажоритарни избори ще има три партии, ГЕРБ, БСП и ДПС, а ГЕРБ ще има абсолютно мнозинство!

По този казус трябва да уволнят и Валери Симеонов /Старият рог/ с неговите уж шегички. Може ли да си публична личност и да не си мериш приказките, съответно поведението и т.н.. Като не можеш да говориш, по добре замълчи. Иначе са баш европейци /само за кинтите/, а ценностите ги забравят след като гепят кокала. Еххххх патриидиоти, да ви имам загрижеността за българското и европейското общества.

ЦЦ ще се извини ли че е ГЕРБ са креатура на Немската фондация ХАНС ЗАЙДЕЛ Стифтунг.Фондация носеща името на ССовски капитан нацист картеча на танкова бригада от ВЕРМАХТА

не няма да се извини. Ханс не се е справил добре със задачите, щом си тук

Абе те и свинете в Белене не са си свършили добре работата с наследниците на Ханс и такива като вас.

Не е ясно на кой се извинява.

Създателите на лентата облякоха сравнително неизвестния актьор Оливер Мазучи като Хитлер и го пратиха в ликуващата тълпа на футболните фенове. Как реагираха те? В духа на 2014 г., разбира се: Направиха си селфита с Хитлер. Шегуваха се с него и вдигаха ръцете си за нацистки поздрав във въздуха. Всичко това бе заснето на филм и на никого не му пукаше, че Хитлеровият поздрав е незаконен в Германия. А цвъко и сие скочиха като истински комунисти срещу една отрковено майтапчийска снимка!

Ти долавяш ли разликата в отговорностите на държавниците и на футболните фенове!

Значи в Германия може а в България не,а?!? Конституцията чел си си?! ВСИЧКИ СА РАВНИ без значение от......

Няма да търпите, щото 90% от герберчетата включая и цецо изобщо не ходят по музии, да не говорим, че си мислят, че Мадам Тисо е еврокомисар - хахаххаахах

Тия в този скалъпен сговор наречен ''кабинет'' не се ли срещат че единия вика няма скандал а другия се извинява/колко искреноо не подлежи на коментар/ за скандала.. Овонели сте се от всякъде през двата непълни мандата ама не ви пука та решихте още повече да се вмиришете само и само авантата да тече..

Винаги е по-трудно да пребориш вярата, отколкото знанието.

(Старото име на PR-a, променено от американските специалисти, за да не носи неприятна асоциация с нацизма) Чрез правилното и стратегическо използване на пропагандата можете да направите така, че хората да виждат Раят като Ад и Адът като Рай.

Използвам емоцията, за да убедя масите аргументи ползвам за малцина

Целия ЕС е плод на нацизма както и БГ правителство обслужващо интересите на мафиотите да видим само докога този загубен български народ ще търпи тази измет крайно време е да се събудим

АКТУАЛНО И ДО ДНЕС: Тези господа изхождаха от логиката, че колкото по-чудовищно излъжеш, толкова по-бързо ще ти повярват. Обикновените хора по-скоро вярват на голямата лъжа, отколкото на малката. Това съответства на примитивната им душа. Те знаят, че за дребното и самите те са способни да излъжат, но да излъжат за повече, май че биха се притеснили. Голяма лъжа даже няма да им дойде наум. Ето защо масите не могат да си представят, че другите са способни на къде по-чудовищни лъжи, на къде по-безсъвестно извращаване на фактите. И даже, когато им разяснят, че става въпрос за чудовищна измама, те все още ще продължават да се съмняват и ще бъдат склонни да смятат, че вероятно тук все пак има частица истина. Ето защо виртуози на лъжата и цели партии, изградени основно върху лъжата, винаги прибягват именно към този метод. Тези лъжци прекрасно знаят тази черта на масите.

на вас всяка втора дума ви е евроценност. Хайде сега научи от къде и как произлизат основите на този пусти ЕС! Яяяя изненадка и то голяма....от разработките на Хитлеровите учени. Кво стана бе цвъко, а ква я мислеше, а.

И какво няма да търпиш бе, господин експерт по милиционерска физзарядка,че някакъв добър професионалист преди осем години си направил частна снимка в музей за восъчни фигури,ами закрий самия музей,какво чакаш,седмият апартамент ли да дойде

Цецо пита радио Ереван: Как ще позная на улицата, кой е обединен патриот? Радио Ереван отговаря: По това, че се поздравяват с "Хайл Хитлер". И не се прави, че не знаеш!

Ейй, пак се нагласяте според обществената реакция. Ама то обществото иска от ГЕРБ реакция преди да се раздуха скандала. Това се казва истинска политика и отговорност, но за такова в ГЕРБ не дават дума да се чуе. А и Борисов вече оправда нацистките изцепки. Прочетете му изказването. Загазили сме яко. С мутри и нацисти начело на държавата. И което е по-лошото...напълно демократично избрани!!!

Ами как така ще се противопоставят на новото европейско Политбюро? Нали от европейските пари пощипват, я! Няма да плюят в извора! Да не са малоумни! Че са прости като боб си признават сами (и затова се разбират с електората си!), но това не значи, че са малоумни....

А кога Борисов ще забрани шествията из София с потрети на Сталин, Ленин и други представители на режима, обявен за престъпен? Кога участниците в тези шествия ще бъдат най-малкото глобени?

Сталин, като ръководител на СССР е бил съюзник на САЩ, Великобритания и Франция в Антихитлеристката коалиция, победила фашистка Германия.

Когато Аладин се върне от където е дошъл.

Другаря Цветанов се извини за нацисткия скандал: "Няма да търпим! Но нациста Валери Симеонов с удоволствие ще търпим!" Ухили се Цецо Лажецо.

еиднственото неприятно в ситуацията е че пак трябва от сутрин до вечер ва ви гледаме тъпите просташки физиономии

ЗАЩО ЗАБРАВИХТЕ учителката, която учи и подстрекава към партизанщина и комунизъм с децата рисуващи образа на дИмитров, образа на пияница и предател на майка БЪЛГАРИЯ ???

да потриват ръце, да подскачат - до тук бяхте комунета. Това ви е краят. Пикайте газ. Този вдигнал ръка за фашистки поздрав, а вашите кумири Червената армия не вилня ли в Полша заедно с хитлеристите, не убиха ли към половин милион здрави полскси мъже. над 200 000 изпратихте в Гулаг, други над 25 000 разстреляхте с куршуем в тила в Катин. Браво! Какво е тук един поздрав?

Не,това е краят на ОП(огладнели патреоти)!!! ХО ХО ХО

ама много изгладняли за власт. Този фашистки поздрав правен преди десет години и то не на сериозно се намери за да искат оставка. И това че Корни каза, че е против демокрацията, защото нищо не ѝ донесла - а това, че Курнелия работи първо с Костов, че от него се научи да краде - нищо! Че синът ѝ е в САЩ щеше ли да стане без демокрацията или щеше да е в Русия?

Кой си ти , на кой се извиняваш, от името на кого се извиняваш и защо се извиняваш??? Алооо българската еврейска общност?? Спите ли или по еврейски си натискате парцалите???

Боклуци, знаем ви кои сте, какво вършите и какво целите. Колкото и интриги да създавате и да спъвате властта, вече няма да си разигравате толкова свободно коня. Цвъ-цвъ може и да е ваш човек, ама няма пълен контрол. А и може и той да не е толкова глупав и все някога да осъзнае, че и той и близките му са само носни кърпи за вас. Много скоро ще си платите за поболените и избити българи, за експериментите, грабежите и съсипването на българският народ. Идва Видов ден, боклуци. Само се молете на сатаната си, да не получите адекватно възмездие на престъпленията си, че крехките ви телца и душици и малко от това няма да издържат.

ГЕРБ няма да прави компромиси с европейските ценности, заяви председателят на ПГ Цветан Цветанов.

И ние НЯМА да ви търпим.

Няма да се извинявам за неудобството от отритнатите "българските ценности"...

Притеснително е. Това с европейските ценности - добре, ама кво праим с евроатлантическите такива? Не е ли притеснително, а?

Няма и месец и вече правителството се разпада! БРАВО, БРАВО, г-н Борисов! Донесохте стабилност на държавата! БРАВО! Всичките кадри са прекрасни и точни за поста си! БРАВО! За красавеца на снимката... по-добре да не казвам, че ...!

когато от Шарли Ебдо се ебаваха с мохамед ,казвахте, че всичко е ок. Когато един човек си е направил майтапчийска снимка с фигура в немска униформа....вай вай вай ВАААЙ! Нещо много избирателно си завъртате... ценността, кой да ви я употреби!

Аз не виждам аналогията.

ти изобщо не виждаш! Заслепен си от слънцето водещо партията ви!

Няма да търпите -ами хайде де -Валката у село !

кои са тези европейски ценности. ако може една по една в списък, че така казано на куп евроценности е много размито, като общата отговорност на това "правителство", която си е чиста безотговорност!

Извинявайте, ама това ли е най-лошият човек в тази държава? Как не ви е срам, да отклонявате вниманието на хората с туристически снимки от преди 10 години! Опетнихте човека, а престъпниците с европейските ценности, които откраднаха европейски и неевропейски милиони се ширят необезпокоявани! Ето това ви е сбърканото на вас!Защо не сте толкова бързи и адекватни с мутренските протежета?!

Коалиция "пълен т*шак"!!! Вчера при оня с влажния поглед Ц.Ризова за цецо не беше от чак такова значение тази снимка...пък гледай го днес-нямали да търпят!!! ХО ХО ХО

Мутрафонщината Европейска ценност ли е ? Подслушването на хората Европейска ценност ли е ? Кражбата на еврофондове Европейска ценност ли е ? Рекетът над по-сериозните фирми Европейска ценност ли е ? Комунистическото и агентурното минало европейска ценност ли е ? Целуването на ръка на Дона на Мафията Европейска ценност ли е ? Мамицата ви мръсна мафиотска .....

кое няма да търпите като райхсканцлер меркел ви комадори както си иска ?!? Като я видите и лягате по корем да лижете под стъпките и ,но тук се бараш голям.

Аз

Щял бил да държи на европейските ценности. Е да, де... Ама нито Бухенвалд е в Азия, нито Аушвиц - в Африка, а и Матхаузен не е в Австралия. Фашизмът, нацизмът, национал-социализмът... както щете го наричайте, барабар с комунизма са си баш европейски ценности. Плюс още няколко подобни ценности, като горенето на книги и хора, обезлюдяването на континенти, световните войни и прочие благинки.

А ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ХУНТАТА В КИЕВ, която се крепи на същите нацисти? Вижте им празниците - все бандеровски. Вижте им идеологията и всичко.