Тръмп: Всички в НАТО - със справедлив принос

САЩ ще заставят страните от НАТО да дадат "справедлив принос" за общата сигурност, заяви Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Всички в НАТО - със справедлив принос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска ти се ама няма да се разпусне. Какво е виновен Запада, че любимият ти СССР се разпадна, а днешна Русия се нас*а.

Тръмп да нареди срочно доклаване на всички диверсии срещу други страни вкл от НАТО .Окупираха Украинска русия с наркотици зомби пиво и спи генератори без малко да направят ядрена война..

Много да се внимава навреме предупредихме САЩ за нагли нарко диверсии принудили ги да водят война срещу Сърбия,Ирак,Афганистан и да нанесат щети за НАТО в размер на над 20 трилиона живи долара..

ТРЪМП ЯСНО НИ ЗАЯВЯВА,ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАМЕ ЗА ОКУПАЦИЯТА!!!НАГЛО,ТА НАГЛО!!!

аз си мислех че натовските бази тук защитават демокрацията, пък то било срещу пари.

тия дето искат нато да си плащат със собствени средства ! кво се ослушвате ? Аз не искам с моите данъци да хрантутя прасета в натовските бази. ако пък не натовците да си натоварват партакешите и да изчезват. 1 стотинка няма да дам за тях !

Вашингтон иска да стане Господар на Света, но няма да успее. САЩ са най-мразената държава от огромното мнозинство от хората на Земата.

"САЩ ще заставят страните от НАТО да дадат "справедлив принос" за общата сигурност", съвсем справедливо е, вие купувайте от нас оръжие, а с парите USA ще воюва там където си реши, за ваша сметка и отговорност.

руснаците са в контакт с извънземни , разполагат с технологии способни на квантов принцип да изпепелят за нула време всяка точка на земното кълбо, освен това са заложили огромен брой атомни бомби по океанското дъно в международни води както в Тихия така и в Атлантическия океани на отстояние 500 - 1000 км от източното и западното крайбрежие на САЩ и за нула време могат да предизвикат мега-цунами способни да разрушат крайбрежните ивици на САЩ а там както се знае са концентрирани 80 % от населението и индустрията на САЩ , така че това НАТО им е излишно и не им върши работа

но не става за реалност.

Много ти е хубав ника, ясно е че си п*дал, обаче си забравил да си пиеш хапчетата за нерви.

В едно отношение е прав Тръмп ,че западно европейците дебелеят удобно за сметка на щатите които трупат огромни дефицити за да охраняват бедните германци , холандци и останалите ,една Германия поддържа смехотворна армия подобна на нашата .

Варшавския договор е основан на през 1955 г. за противопоставяне на възприемания като заплаха съюз НАТО основан през 1949 и е разпуснат през 1991 година поради недалновидната политика на простака некадърник предател Горбачов и пияницата Елцин. Е след като Варшавския договор не съществува вече 26 години за какво им е НАТО на страните му членки освен да се опитват да упражняват спрямо други държави нечленки сплашвания и терор. В същото време са една бавно реагираща бюрократична система неспособна да разрешава вътрешните си противоречия / пример - кризата Гърция Турция и окупацията от страна на Турция на Северен Кипър/ и международни заплахи / пример - бежанската вълна наплив на мигранти тръгнали из Европа на социален туризъм/ НАТО е една излишна и импотентна организация отживелица на времето си. Членството на България в НАТО и ЕС е незаконно по международните правни норми и стандарти след като за такова членство не е проведен референдум допитване до българския народ и той не се е произнесъл с мнозинство за такова членство.

Тоест, ФАЩ ще купува Рафали, а на нас трябва да ни подарите пустинната 6-та ръка скрап, която се готвите да ни продадете за ИЗКЛЮЧИТЕЛНА.

да ми харесва.Така трябва,да се управлява с желязна ръка.Много,много не си поплюва.А не като Обама с кандърдисване.

Кое точно трябва да се управлява с тази желязна ръка?

Ами тези които окупират полуострови на суверенни държави ,правят ядрени опити,терористични държави с употреба на химическо оръжие,дрънкат оръжие и правят атентати срещу мирни граждани,въобще държави от полудиваци и убийци въоръжени с калашници.И знаеш ли какво държи желязната ръка? Икономическа тояга с ПРО.

"САЩ ще заставят страните" е един доста "справедлив израз"....

Мда точно така, САЩ ще палят войни по света които други да плащат. Съвсем го обърнаха на печалбарство за сметка на всички останали. Това е новият световен ред.

И СИ КУПЕТЕ НОВИ ОТ НАТО :)))

Не точно... Купете си от НАТО 7-ма ръка, после ги нарежете и тях за да си купите 4-та ръка и т.н. За нови се минава през няколко такива стъпки.

КОЙТО НЕ ХРАНИ СОБСТВЕНА АРМИЯ ЩЕ ХРАНИ АМЕРИКАНСКАТА :)))

Сега страхуваме Южна Корея да я пазим срещу един милиард с противоракетен щит.

Драги краварски братушки, платете ни за базите справедливо, да можем да си купим справедлива натовска техника последен модел.

...и да прегазиме миризливите руснаци като хлебарки

Соросоиде, на истинските братушки никога няма да вдигнем ръка както ви диктуват господарите ви, достатъчно е да задържим турските ислямисти няколко часа на границата, ако се наложи с новата техника, че с този нов султан нещата придобиват неизвестна насоченост.

Само вряскаш от кокошарника.

Тръмпи няма ли отношение по въпроса с наемите на американските бази в България ? Ако е притеснен финансово , а и не само заради това най-добре е да си ги прибира.

Утре ще предложа в парламента резолюция за присъединяването на България към САЩ като 51-ви щат

Перуката разбрали кой му изпари томагавките?

страните от НАТО са васалите, на които суверена САЩ вдига данъците, защото те и сега плащат за въоръжение 300 милиарда, САЩ 600 милиарда, станаха 900 милиарда, срещу лошите руснаци харчещи 60-70 милиарда за въоръжение. Кой сега е войнолюбец и агресор?

Кой колко харчи никой не знае. Ти не гледай кой какво обявява

Третият задокеански райх ще застави- ето това е американската демокрация. В Европа- Столтенберг ще се погрижи да разпали Балканската война та го погалят по главата техните задокеански покровители. Ха да видим откъде такива като България ще вземат пари да поддържат богаташите на запада. Приемат се все повече държави, за да се зароби населението да плаща. Всички са побеснели с това ЕУ и НАТО, но възрастните българи казваха- МИСЛИ ЗА ПОСЛЕ. А после ще го има, и железариите на тези ще отидат там където отидоха и на тези преди тях.

Извива ръцете на съюзниците си да му "кихнат" повече за прескъпата и неефикасна "военна помощ", изпълнена на дилетантско ниво? Егати "успеха"!!! А защо не накара самите Щати да дават по-малко за оръжие , както Европа, например? Ако и по-нататък все така ще успява, може да го махат още сега! Веднага!

САЩ затова са силни заашото Могат да изнудват . България защо не изнудва а ?

Мога да къртя зъби. Що да не ти взема портмонето ?

Овцете гласуваха за себеподобна преди месеци . За да се спасят от вълците...най-сетне. Оказа се че са си избрали Вълк в овча кожа . Или пък Овълчена Овца ? Все тая. А Олигрхията в САЩ руулс !

Ако излезат и от НАТО цена няма да имат. ;))

изцепките и тъпотиите на краварите вече ще им викаме ТРЪМПИЗМИ

цвета на косата, което определено е много вълнуващо.

Аре я разформирайте тая терористична организация за мокри поръчки на САЩ , за кви равни приноси ми дрънка тоя , като САЩ си я ползува като ''Чуждестранния легион''.

Да се увеличат приходите от всички държави, за да може да се купуват повече американски военни продукти, с които американските политици да решават как да се защитават американските интереси по целия свят! Това е целта в превод. Едни плащат, други разпределят за себе си.

Има и по-простичко обяснение - пари. САЩ си разпределят старото желязо като танкове, самолети и пр по цяла Европа, а страните трябва да плащат за престоя и поддръжката. Това се казва да доиш пари от въздух. Завалийките европейци!...

САЩ прилича на кошара с овце управлявана от вълци . Вълците-Олигархия на власт пускат една бомба и 10 ракети някъде по света ,пускат клипове с пушек и огън по всички телевизии ..ден и нощ и ...воала ! Овцете блеят в екстаз,вълците се тупат по гърдите и продължават да изяждат овцете ! Няма ли да изригне Йелоустоун и да заживее света нормално !

А Русия на какво прилича? Нигерия ама има сняг.

НАТО да инвестира в кораби с тогоански овце. Видя се, че вършат отлична работа. Бълбук, бълбук...

Ами то си има вече документални кинокадри как им действа на овцете ядрения взрив. Първо започва да им пуши вълната и след секунди са издухани от взривната вълна. Но по интересно е да видим как ще им се отрази на натовските кораби.

Ама да не стане като с С400 в Сирия? И там големи очаквания и хвалби, че небето е затворено, пък накрая Асад хленчеше, че руснаците нищо не направили и му отишла ПВОто. Такива са те руските работи. Хвалби, фукане, перчене, паради и накрая НИЩО.

Чичо Тръмп ме кефи. Казва нещата директно. Няма евроатлантически солидарности, права, мрава, алабала. Плащаш - получаваш. Искаш да си с Америка - струва пари. Не искаш да си с Америка - ще ти струва много повече, ако оживееш :). Така и трябва! Бог да благослови Америка.

"Бог да благослови Америка" Виждаш ли се колко ти е акъла? И сигурно празнуваш 4-ти юли, вси светии, свети валентин. Само че такива дупедавци, даже и в Америка не уважават.

А ти какво празнуваш? На рождения ден на путин си правиш лосионено парти ли?

ЕС спи още и не си прави армия!

Хитлер е направил за 3 години най-великата армия

ес е предимно икономически съюз, а не национална държава. в това е проблемът. наи-разумно е да стане федерация с национално правителство, но местните падишаси няма да искат, защото така по-лесно си дерибеистват. иначе за народите наи-добре е интеграция.

Балъци, ще плщате за войните които водим и възнамеряваме да водим! В противен случай и на вас ще ви спретнем някоя друга цветна революцийка!

ВСИЧКИ соросоиди да съберат по 30 000 лева и да си купят ракети. Казах!

САЩ са увеличили разходите то е да си го мерят с Русия ,Китай и Индия.Щом няма възможност да си го мерят окупацията пада.Русия ще ни пази евтино .

сащ да си го мери с индия? путинопитешки бълнувания!

Соросоидите отново останаха като нсрани след Дони Тръмп и кака им Маро Люпен се задава на хоризонта.Пълен крах а соросоидизма и неговите платени слуги.

мани. жив соросоид не е останал. ровят по кофите за боклук завалиите. Знаем ви ги оперните точки. Пък вие селските путиноиди не можете да си платите тока.

Ега ти гнусната паплач! Да се подиграваш на сънародниците си, че не могат да си платят тока! Явно ценностната система на някои, които се смятат за "демократи" е стигнала дъното.

Сага да ви оспокоя всички, че това са само плява и тъпотии. Ако под справедлив принос разбирате да се плаща колкото и те, то това автоматично ще означава и да се чува нашия глас колкото техния. Това обаче тъй като ще е неприятно за г-н Тръмп, ще трябва ПАК, ОТНОВО и ОТНОВО, ТЕ да блъскат повече принос, защото всъщност ТЕ карат алиянта да преследва ТЕХНИ идеи. Е, няма как приноса да е еднакъв, тъпако. Но докато ти впечатляващ тъпия ти електорат, после твоите юристи ще ти го обяснят.

Интересно как и кога САЩ ще успеят да накарат Албания и Черна Гора да плащат "членски внос" за членството си в НАТО? Освен да им го плащат арабските държави, които ги подкрепят. А и откъде много ми е интересно са изгонили Ислямска д-ва? С две думи смешки и популизъм!

Време е да напуснем този несправедлив съюз НАТО.

Нали видяхме как Американската армада "на път" за Северна Корея случайно обърка посоките - север с юг и се ОТДАЛЕЧИ от набелязаната цел! Едно е да се перчиш по митинги, дриго е да знаеш, че Лудият кореец не му пука и стреля.

Като дойдат янките да воюват с Русия на наша територия, ние ще им плащаме, ще ги храним, ще ги поим, ще им даваме жените си, а те за благодарност няма да ни застрелят.

както когато идваха маскавците ли ?

И немците, и турците, и византийците, и татарите... Ние сме доволмни на тая роля, затова я повтаряме неизменно, имаме необходимата рутина, дет се вика.

за последното силно се съмнявам ,много силно !

защо ще воюват янките на ваша територия?

Всъщност България реябва да излезе от ролята си само на територия в световната политика. И в момента и във 2-та световна война тя е била само това. При Живков това беше преодоляно.

брътвежи на селски партиен секретар.

ТРЪМПВАШ!

Така ще бъде разстурихме си армията сега ще плащаме на краварите и от каде ще дойдат тези пари а пък ако откажем да им плащаме подлите кравари щенасъскат турците така че се стягайте

Малииий, тази пропаганда бетер Хрушчов.