Късметлия от Благоевград е новият тотомилионер

Джакпотът в 33-ия тираж на играта „6 от 42“ в размер на 1 663 872.70 лева бе спечелен от късметлия в Благоевград, съобщиха от Спортния тотализатор.

Обратно в новината

Коментари - Късметлия от Благоевград е новият тотомилионер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тотото има правила и се спазват.

Софтуера на тотото е безпогрешен!На льольовците пожелавам още много надежда!

аре оставете хората да си живеят живота и да се радват. Сега ще го изтипосат и него на телевизията да говори простотии да зарибява останалите, за да може Тотото да се гушат с пари.

Късметлия?!?! Сега няма да може да се отърве от роднини и "приятели", всеки от които ще му напомня как преди време много му е помогнал и точно на него трябва да даде ако може всичките си пари!

Викаш, по-добре хич да не печелиш....хахаха....:) Така здраво бих ги отебл целия отбор юнаци-мераклии, че свет ще им се вие, ама пусто не печеля...

И на мен ми се иска да спИчеля. Но в реалноста, нито пИчеля, нито пИчки имам ...

Имаш шанс. Печелившата е 54 годишна пенсионерка. Много свежа работила е труд 1-ва категория. На скоро почина мъжа й така, че е свободна.

Дай точен адрес и снимка да я посетим, докато друга група не ни е изпреварила!

двете неща са свързани

Да му е Честито ! Да е жив и здрав ! И дано да е млад за да успее да си я изхарчи ! Който играе -пИчели... Аз никога не съм играл ,не играя пък и надали вече на моите години ...ще заиграя ... Какъвто съм късметлия ,ще взема да ударя Джакпота ,като набора от Ямбол и ще трябва да умра от мъка , че няма да мога да се нарадвам на тези милиони в оставащит ми живот ,докато ми ги ...ИЗПЛАТЯТ :))) Още повече ,в родовата си генетична линия ,нямам близки предшественици , достигнали повече от 78-годишна възраст ...

И на тоя ли печалбата ще му я плащат 20 години, както на милионера от лотарията?

Само 39 месеца. Това прави 500 000 лева до месец и след това по 30 000 на месец.

В старото тото е 500 000 и после 7 години всеки месец на равни вноски. А в лотарията е 20 години по веднъж годишно.

Като не си в час, защо пишеш глупости? Правилата ги промениха преди 2 години.