Герджиков за ЦУМ-гейт: Има малко факти, да не правим изводи

Когато има малко известни факти, не може да се правят генерални изводи, така премиерът Огнян Герджиков коментира срещата между Сотир Цацаров и Сашо Дончев.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков за ЦУМ-гейт: Има малко факти, да не правим изводи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички ни правят на тъпаци ,нищо не разбиращи. Не е ли достатъчен факт, че главния прокурор се среща на "кафе " с 2 ма олигарси, а не както би следвало обявена регламентирана среща и тогава е нещо друго. А те шушу мушу аз ще ти дам ,а ти отегли разследването , или нещо подобно. Хитра цаца хоп в мрежата .

Бе той и Никсън твърдеше че имало малко факти, ама...

Когато има известни факти казва този от снимката- най- известно неизвестният факт е, че ЦУМ- партийният дом и Шеритон включително- е построен на земя която е собственост на еврейско семейство до ден днешен- оттам нататъка стават ясни всякакви други факти и събития.

Не е ясно какво искаш да кажеш. Вярно е ,че тази земя е била на еврейски семейства,но им е национализирана и никога нищо не е върнато, поради загубени документи. Моят дядо е имал в това каре собствен шапкарско ателие / правел шапки/ е и какво от това, нищо общо с червения олигарх Гергов.

фрешчето помага при запек

Има си хас Герджиков да вземе страна в този скандал.. Гергов го назначи за Премиер, Цацаров мълчи за лобирането му.. Срещу кого да се изправи?! Затова си пие фрешчето и се чуди дали да не мине на смути - това са му проблемите!

"Георги Гергов потвърди, че инициаторът е бил именно Дончев, който е искал да бъдат спрени прокурорски проверки, но това категорично му е било отказано. Канал 3 ще продължи да търси отговори от бизнесмените Дончев и Прокопиев, за да научи дали атаката им срещу прокуратурата е съвместно мероприятие и дали се използват познатите от стенограмите в АГРО гейт методи. Копирано от link

а КЪДЕ Е мястото на Цацаров, та е отишъл на срещата - това са стопанско-икономически консултации, а не непременно правно-юридически??!!

Герджиков за ЦУМ-гейт: Има малко факти, да не правим изводи Герджиков, просто няма държава и народ, а иначе факти дал господ.

Панов: Президентът мълчи, бъдещият премиер е адвокат на Цацаров По точно от това, здраве му кажи. Борисов си го знаем.Той си е привърженик на задкулисните договаряния, в резултат на които е избран и Цацаров. Но се чудя защо президента мълчи , като комунист на разпит.

Точно пък Панов да изразява мнение по въпроси в които той е свързан, макар и косвено ми идва в повече. Та нали той заедно с Иво Прокопиев и Сашо Дончев са сред хората създали и финансирали проекта "Да България" на Христо Иванов.

докога ще храним мафията ???

Докато сме живи, след нас ще е хранят други. :)

Червен бизнесмен, набожен атеист...

Капитан Герджиклийски: -"Риба,ама...цаца..." - "ЦАЦА ,цаца...ама риба.." Шум,шум ...ама за ..ЦУМ... и нито риба ,нито Цаца.... а как се ...РАЗМИРИСА...

Та това е само върхът на айзберга. С тази мистрийка как си мислите че ще се замаже?

снощи вечер слушах едно интервю по ДАРИК - водещата беше поканила двама спецове и разискваха всички аспекти надлъж и шир. Та ето крайните им изводи къде се крие ключа от палатката: Газпром иска да си купи държавната Булгар-Газ за жълти стотинки както Русия взе Нефтохима и Булгартабак. На който му се слуша да го намери интервюто - подробно е обяснено защо Дончев и Гергов са постъпили така.