ФСБ - служба за мръсната работа

Наследниците на КГБ дълго време се самохвалеха като "новата руска аристокрация" и имаха сериозни политически претенции.

Обратно в новината

Коментари - ФСБ - служба за мръсната работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега колко лош е Путин, аман от поръчково статии. Всяка държава има служби за сигурност, ама само руските служби са лоши. Я напишете за службите на западните страни да видим дали не правят същото??

Хе хе, DW ще се изказва за ФСБ! Няма смисъл да се чете. Особено пък ако е писано от оня гъзооблизвач Сашко. Не го и четох, само коментарите. А те доказват, че на DW трябва да се четат само коментарите. Т. е. отдавна вече е по-интересно какво хората казват на DW , отколкото какво DW казва на хората.

хаха, вярно дойче веле, еничърс клъб и аз не го чета, плътна порнография и лъжа до лъжа. Не ми е ясно от къде намират толкова пропаднали и изпаднали хорица да се занимават с този мръсен бизнес. И вярно, май само коментарите, поне част са смислени. изключвам тези на автора и колегите му.

Една голяма статия, в която не се казва нищо съществено. Тия дето изнасят как работи САЩ, като Асанж и Сноудън, искат да ги изпекат на елекрически стол или поне пратят в лагера за политически затворници в Гуантанамо Бей. Единия от ръководителите на техните служби съжали пред медиите, че не са утрепали Сноудън. Горе-долу това е само разликата в случаят с Георги Марков, а и би било с лош отзвук. Но да го осъдят на 200 години затвор за назидание друг да не посмее, с удоволствие ще го направят.

Ако не можеш да бъдеш добър пример, бъди ужасно предупреждение. А не може ли този толкова широкоскроен, толерантен и отворен към световните ценности журналист, нещо малко да го засърби петичката след боцване с химикалка или чадърче.

Статията на DW е плод на новата директива на НАТО за пропагандната война срещу Русия. В старата директива Русия и народа на Русия се демонизираха. Това не свърши работа на западните политпорнографи. Вместо да намразят Русия, европейците намразиха още повече западната пропаганда. Сега на европейците ще разказват историята не за "лошата Русия", а за "лошата власт в Русия". Акцентът пада върху разрива между управляващите и гражданите на Русия. Доктрината е стара. Още преди 70 години предателят генерал Власов казваше, че обича Русия, но мрази управляващите. (Власов воюваше на страната на фашистка Германия.)

Слава на Бога!DW спря да се занимава с миналото на България!

...защото Изказват Настоящето.

А вий, вий сте идиоти !

Наскоро бе разпространена информация колко беден бил Путин и как нямал почти никакви пари. Я пак: " Когато през 1999 стана премиер, а после и президент, Владимир Путин наследи една служба с почти безгранична власт, НО С КОРУМПРИАН И ЦИНИЧЕН ПЕРСОНАЛ. Под предлог за опазване на държавната тайна, ТАЗИ СЛУЖБА БЕШЕ ЗАМЕСЕНА ВЪВ ВСЕВЪЗМОЖНИ ПРЕСТЪПНИ ДЕЙНОСТИ. Андрей Солдатов обяснява един важен аспект от персоналната политика на Владимир Путин: Путин СЕ ДОВЕРЯВАШЕ ЕДИНСТВЕНО НА ХОРА, КОИТО ПОСНАВАШВ И НАЗНАЧАВАШЕ НА КЛЮЧОВИ ПОСТОВЕ. Най-близките му сътрудници идваха или от Петербург, или пък от ФСБ. Така той постави ФСБ в нова роля, ПРЕВЪРНА Я В "НОВА АРИСТОКРАЦИЯ", както гласи известното определение, дадено от шефа на ФСБ Николай Патрушев. Стотици бивши или активни служители на ФСБ получиха служби и постове в правителството, а Кремъл ПОСТАВИ ПОД СВОЙ КОНТРОЛ И КОНЦЕРНИТЕ!?!?!?!?!?!" Значи този, който е категорично едноличен господар на Русия е поставил под свой контрол всички и всички (корумпирани) служители и КОНЦЕРНИТЕ, но .. бил беден и не притежавал нищо (а щерка му например е омъжена за внезапно много забогатял бизнесмен, жена му - също е имала късмета да заживее щастливо за един пак така много бързо и внезапно забогатял руснак и т.н....) "И аз съм прост, и вие сте прости ...."

да сравняваш кагв с цру е като да сравняваш руска троика с кадилак.

Не помня кгб да са имали летящи затвори и да са се занимавали с трафик на дрога...

Отново се лее помия. Против Русия. От DW.

Нормално, дойче зеле никой не ги чете на собствения им сайт и са принудени да плащат на трети сайтове та покрай сухото да се запали и тяхното мокро. Ама пак не се получава, просто стилът им на писане е един такъв, че още по заглавието си личи, че това не е нормална статия а поредната дойчевеле помия.

Но затова пък троловете ги четете, и не само че ги четете, но не изпускате статия тука и не пропускате и да ги коментирате, а:)

мани-мани, пък на Дойче Велле, и преди и сега все се пада да върши мръсната работа на ЦРУ ... и тв'а ако не е зла орисия?!

Не се уточнява с какви пари се изхранва таваришч Солдатов, а това е от основно значение. Хората от КГБ във външната търговия, с които съм контактувал в миналото бяха на изключително високо интелектуално ниво. Възпитаници на МГИМО и след това на специалните школи, с по 3-4 езика. Истински елит. А не като домораслия доктор на психологическите науки от Банкя, който се вживява в ролята на Бай Тошо и Симеончо накуп.

Понеже всички знаем, че в ЦРУ са по-големи девици и от Дева Мария.

Поредния пасквил писан от платен българофоб.

Иеииий ! --> Анексирахме ли Вече мадарашата-Ви ?!

Трудно.

...и ня#Кой дето Тука Нонстоп Си виси --> Пак 'достига' 'висини' . ----- ...и Сериозно, Колега сНеизброяемите имена/никове ! - ако НЕ Ви плащат за Скудоумията - ха НайНакрая Се Освестете ! ..и просто Започнете да бъдете Конструктивен ! ..и С Данни. ...а ако Продължават да Ви плащат - Търсете друго 'поприще' ....защото И-идиоти да Са тея дето Ви плащат - следва да са Се усетили.

Ти разбираш ли се изобщо какво пишеш?

Ченге ли Е да го опишеш... - пък то кагеБей !, ерго Трябва И да го Отпишеш .

Платените от Джей Пи Морган Стенли и Джордж Сорос медии чрез американските фондации - Aspen Institute, "Atlantic Bridge", German Marshall Fund of the United States, "Америка за България", "Отворено Общество" и още десетки подобни, ВСЕКИ ДЕН бълват пропагандни статии чрез ройтерс, дойче веле, асошейетед прес, вашингтон пост, франкфуртер алгемайне цайтунг, гардиън, блумбърг и стратфор. ИЗВЪРШВА СЕ МАСОВА ПСИХОЗА НА НАСЕЛЕНИЕТО, платена от личните интереси на американски олигарси. ХОРА БДЕТЕ!! Виктор Орбан се усети!! А вие!??

Кои са Джей Пи Морган Стенли, бе тъпак, я ми обясни, че ми стана интересно.

То ЦРУ са ангелчета небесни?! АМАН! ...Явно авторът е позакъсал с париците и е развързал .дар слово. за Родината си. Господ ще му отсипе. ....

Да е само ФСБ така, молебен да направиш! Защо не се говори и за "светците" от "демократичните" държави?

Намирам че съм ПредостатъчноИзказващ към Колегата 'КГБ' тук по-преди, Колега.

Пробват най-безсрамно соросоидите да промиват мозъци на младежта, която не познава Русия, не знае руски език и не може да види руската гледна точка. Да критикуваш идеи е ок, но да насаждаш омраза към легитимна държава и нейните институции е повече от простащина. ФСБ е руска служба за сигурност, такава, каквато има всяка страна. И е една от най-професионалните в света. Срам и позор за платените български медии, позволяващи си да леят помии. Руснаци, съдете тези лъжци, водете дела, не оставяйте лъжата така да мърси безогледно. Помнете имената на писачите, ще дойде видов ден. Тогава бързо ще се пребоядисат и ще станат първи русофили като бащите и дедите си, партийни секретари. Заплювам DW.

Зафъфляшкал 'наший' задунайШит... - и чене паднало-му в стакан водки-да-самагон.

Откъде ги вадиш тия афоризми, голем образ си.

Андреев, я драсни някоя статийка за ЦРУ, ФБР или Мосад.

Ами като Няма такива Безподобни Факти - И материали/статии Няма.

А за ФСБ има ли факти? Само един факт за ЦРУ- Гуантанамо, а има още хиляди.

Ейй дойче веле яко им бърка отзад , щом така подскачат !!!

Хората се ядосват на простотията, той си мисли, че преживят.

Хората ?! --> абе СА ли Хора тея 'наште' я ?!

Значи ти за простотията си се притеснил... Я виж първо какво значи простотия, защото определено, не е да напишеш нещо правилно и логически свързано. От друга страна... според вас може и да е. :))

ВСЕКИ ден, в българските медии се пуска някоя пропагандна статия. От ройтерс, дойче веле, асошейетед прес, вашингтон пост. Води се яростна кампания, спонсорирана от американски банки чрез американски фондации за оклеветяване и очерняне на Русия. Стигна се дотам, че официалната американска администрация преди Тръмп се включи в кампанията. Сегашният президент Доналд Тръмп назова американските медии като врагове на народа - и е прав! НЯКОЙ НАЛИВА ПАРИ В ПРОПАГАНДНИ КАМПАНИИ - и това се вижда от всички читатели на новини!

АбсолютноСъответсващ на кккадроттоВи кккоментар....

поредния миризлив парцал, развяван от една въшлива писарушка. Даваща мнение вероятно на бивш ДС дребен служител, шофьорче или списвач на досиета, избягал на запад, за една силна служба, която работи ефективно и разчиства идил боклуците, за разлика от сума ти некадърници като въпросния автор, които са се видели в чудо.

...е както Винаги СвръхПрецизна в оценките на Реалността.

ФСБ или както руснаците иронично ги наричат ФЕДЕРАЛЬНАЯ СЛУЖБА БАНДИТОВ.

Русия е завладяна от еврейската олигархия.Путин е машата а службите като ФСБ са изпълнителите на мръсни поръчки.Борис Немцов бе убит от тях.

Дискретно : - чукнете Яко на-дърво да НЕ погнат Вовката (и ДнешенКремъл) АчикАчик И от РодаДавидов.

...и Имайки предвид Докъде Е срастнал КГБ/ФСБ с Всичко в РусияДнес - какво Следва да се Очаква в Русия Утре ?!

С абсолютна сигурност Русия - утре няма да е като България-днес

Естествено ! - та Оттам се Диктува Всичко у Нас . ...а каква ще Е Русия Утре казвате ?

ФСБ са атентаторите на Кремъл, де що има зулуми те са намесени.

"Адолф Путлер ( нерегистриран ) 26.04.2017 16:58 как квичи руската свиня!" Коментарът не е скрит, защото е в темата и не съдържа спам.

Намирате че Колегата е Трябвало да изкаже че е Изрично към Вас ли, Колега ?

кгб си ги знаеме ,я ни кажете ИСТИНАТА за цру,мосад и другите страшилища,които сформираха ислямска държава за ционистките си цели !

Вижте, Колега ...- дори (Дори .) Вовката призна че И.Д./ИДИЛ/ДАЕШ (или каквото-там му казват) - Е Бъкано с Руснаци.

И правилно. терористите нямат националност. За теб има ли значение руснак ли ще те взриви или американец или арабин?

Ой, мамачка ! - 'наште'Тук ш'съ намачкат ...:-))))))) ----- Мрежиране. Виа Сколково. ... Се представя Младеж. Руснак. Финансист/Банкер. ...признавам - Голяма Работа ! НО ! - кат Се зачекнаха въпросите Доколко Е 'ролята' на КГБ във ВсичкоДнес в Русия - побеснЕ .

Почитателите на фашиста от Кремъл вече вият, то истината им вади очите, но малоумието и фанатизма им пречат да проумеят простата истина:в Малоумната и изостанала генетично, впиянчена руска държаваНИКОГА НОРМАЛНИ ХОРА НЕ СЕ БИЛИ ДОПУСКАНИ ДО ВЛАСТТА-КАТО У НАС!! ДЪРВАТА, ТЕРОРИЗИРАЩА НАСЕЛИНЕТО СИ ВЕЧЕ ЦЯЛ ВЕК, ИЗМЪЧВАЩИ, ИЗБИВАЩА И ПОБЪРКАЩА НОРМАЛНИТЕ ХОРА-Е ФАШИСТКА И ВСИЧКО НЕНОРМАЛНО ПРИ ТЯХ Е НОРМАЛНО!!! НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ВЕКОВЕ Е В РОБСКО ПОЛОЖЕНИЕ, И ПРЕДИ, И СЕГА, НО НА РОБИТЕ ИМ СЕ ВТЪЛПЯВА МАНИЯ ЗА ВЕЛиЧИЕ, ЗА ДА МОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ НА ГАВРИТЕ НА ВЛАСТТА!Това е!

Представям си как путинофилите ще си изгубят апетита заради тази статия. :))) Иначе, мен ме интересуват нещата, които могат да се проверят. Путин уволнил ли е: Виктор Иванов, Владимир Якунин и Сергей Иванов? Та, тия съратници, защо станаха изведнъж некадърни? Все пак Бащицата беше голям шахматист и мислеше няколко хода напред. Това как се връзва с неспособността да си намери подходящи хора за екипа?

Пффф - това не е ли звука, който се чува, когато се изпускат газове от едно определено място?

Очевидно да, особено при простестърите, където това място е силно разширено от употреба не по предназначение. :)))

Това е звукът, който издавам като ви прочета глупостите. :)) Твоите сексуална фантазии си ги задръж за тебе и близките ти приятели. Приятелки е ясно, че нямаш. :)) Това е една от причините да ставате путинофили. :))

Мурзилаж , тези ви плюят службите а !? Стягайте редиците , по един боярищник и се хвърляйте на амбразурата като истински блядове !!

Кой е този Куку дето пише тези прозиращи от некомпетентност глупости?!?

ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

Русская сволоч!