Канцлерът на Австрия разнася пици, общува с избирателя

Канцлерът на Австрия Кристиан Керн прекара цяла вечер в разнасяне на пици във Виена, за да установи обратна връзка с избиратели, предадоха ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Канцлерът на Австрия разнася пици, общува с избирателя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и Путин така...:)

Другата седмица кампанията продължава с дюнери.

Искам Плевнелиев да ми измие колата, но да не го виждам на живо. След това ще я дам на дезинфекция.

Плагиат:))) дано пицата му не е е постна като на Дянков:))

Ми айде и Боко да отиде на околовръсното за обратна връзка с гласоподавателите му.

тоя да не е от една детска градина с нашия Дянков?!!! Само с пици действат, ама за ден е лесно! Какво да кажет хората дето така преживяват.

Ако съм от клиентите на тази пицария и видя кой им приготвя пиците никога но никога няма да си поръчам точно от там.Вие видяхте ли в клипа този каква брада имаше ? Значи си сложил шапка / сигурно е изискване/ а с брада !Е да де но косми може да падат не само от косата а и от брадата.

Един клиент в ресторант намерил косъм в кюфтето и извикал сервитьора да се оплаче. А той му казал: "Няма нищо, това е косъм от гърдите на готвача. Той е еднорък и оформя кюфтетата като си ги тупа на гърдите. Ако си бяхте поръчали пълнени чушки, които ги тъпче на друго място, щяхте да намерите косъм от .... в гащите".

loyola

За момент си представих Боко да разнася пици ... С бодигардовете си (с бухалки в ръце) ... и се събудих ужасен!

jingiby

С брониран джип ли е бил и колко пазванти са го пазили по пътя? Щото наш Боко вчера, без да е още ни депутат, нито министър, четирима гаваза го вардеха и с брониран джип и втора лимузина за охраната довтаса в ПарлаМента-та...

Браво РЕЗИДЕНТЕ, наблюдателен сте. Продължавайте проследяването, но нали знаете, че ако се осветите ще Ви НЕУТРАЛИЗИРАМЕ!