Задържаният в Петербург се призна за виновен

Организаторът на атентата в метрото на Санкт Петербург Аброр Азимов се призна за виновен.

Обратно в новината

Коментари - Задържаният в Петербург се призна за виновен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В СССР арестуваният има право на адвокат 72 часа след задържането." "Съветският метод е по-евтин." "Червена топлина"

ОЩЕ ЛИ НЕ СА ГО ОБЕСИЛИ?

Тоя ще се моли да го обесят ама няма да му се случи , чакат го такива зверски мъчения по затворите че сигурно гуантанамо ще му се стори лека почивка. Ще го подържат жив няколко месеца докато се убедят че е изпял всичко , после в някой трап ...

Мануелчо, не е задържан в Петербург. В град Одинцово, до Москва. Това на има-няма 800-900 км.

и тее да те хванат в кгб и ти ще признаеш всичко.

Този го арестуваха 4-ма. Режисура? А 85-годишна баба протестираща с плакат в подкрепа на стачкуващите шофьори (да, до родните русофили такива новини не достигат) я задържаха 6(!) милиционерски тюфлека.

Гледайки го се чудя за какво е виновен изобщо в този живот. Най-много за някоя девойка, но там е било по любов. Браво на руските служби, разкрили са дълбока конспирация. Аз тоя никога не бих го подвела под отговорност. Но всички сме членове на ООН и спазваме договореностите.

Ако твое дете беше сред убитите с участието на подобен организатор - което от сърце желая да не ти се случва - може би пак би написала същото глуповато текстче, нали?

Не се хаби ,няма да може да те разбере. .

Много време им отне на ФСБ.

Аз си мислех, че в православна раССия всички са морални и извисени! Мислех си, че престъпноста в раССия е нулева и хората са любезни като вожда Вова Шеломов, а то кво се оказа ....!!!!!

Тава да не ти е Драдживовецо?

Оказа се, че ти вее между ушите.

Se taia

Щом е бил при ФСБ, ще признае и за 11/09 :)

Съветвам ви да гледате 2 руски филма: "Майор" и "Кремень". Там ще ви се изясни всичко зо пост-съветската правораздавателна с-ма. Ако ви издържат нервите довършете се с "Левитан". Той вече е забранен в Русия.

Сигурно го е забранила някоя "хурка" или майка и. Не пиши глупости!

Гледал съм ги всичките. Само една корекция - последния филм е Левиатан, а не Левитан. Филма има въздействие подобно на леден душ. Определят го като, чудовищен изключителен филм. В Русия е предизвикал страшна дискусия, но печели и държавна субсидия. Абе Русия си е Русия. Ние само можем да се мъчим да разгадем душата на руснака, а западняците ..... не ги търси, те отдавна са деградирали. И те така ............................. !!!

Само да допълня какво е това "Левиатан". Левиатан е библейското чудовище, което според Книгата на Йов ще властва на земята при Апокалипсиса. В случая е метафора за държавата и нейната власт над живота на отделния човек.

Разстрел по бързата процедура! Дано му видят сметката.

..или секретно повишение в чин и държавна награда.

Истински путиноид и русофил

къде ще ходи

...."одухотворена" киргизка физиономia !...подчовеците водят воина срещу човеците !

Един писач долу се кефи какво го чака този резания в панделата. Първо . Далеч на Север - Магадан е нещо като Хаваите предтова място където ще го дислоцират този юнак. Там Алах и Мохамед няма да му пратят девици. Ще му пратят тридесетина зажадзнели за свежа булка блядки вороме в законе. Отделно ще има яко превъзпитание от ожфициалните тупалкаджии - посдле миене на клекалата където и ще спи. Гледал съм документалин филми за подобни места - превъзпитанието е на ниво - ако излезеш изобщо те пускат пеша да се добереш до най-близкия град пеша през тундрата - 350 километра без път и указателни табелки. Като пристигнеш - ако изобщо пристигнеш в някакво по-цивилизовано място вече си недееспособен по всички правни уредби - демек вече си малоумен и ти назначават настойник в някоя психиатрия... Вървят преговори между бай Дончо Трънокопа и император Путин да бъде предоставен един анклав под Северното сияние за да може Щатите да складират там афроамериканци и латиноси, щото в щатските пандели вече всичко е претъпкано. Та те това го чака тоя мюсулмански оръфляк. А девиците на алах ще ги клати някой друг...

"Вчера Федералната служба за сигурност (ФСБ) обяви ареста на Азимов..." ФСБ, ФБР и ЩАЗИ се опитват да покажат на президентите си колко са добри в залавянето на престъпници. ТЕ измислят изпитание за тях и пускат в гората един заек, който службите им трябва да търсят. ЩАЗИ се впуска в действие. Разполага информатори из цялата гора, разпитва всички растителни и минерални свидетели и след две седмици стига до извода, че зайци не съществуват. ФБР влиза в гората. След две седмици без каквито и да било улики те опожаряват цялата гора, избивайки всички вътре, включително и заека, и излизат с публична декларация, че не са им съдействали и възпрепятствали арест. ФСБ влиза в гората. След два часа излиза с една осакатена катеричка, която врещи: - Добре, признавам, аз съм заек!

Не знам някой попаднал в руски или турски затвор да не си е признал каквото и да е. Странното е, че руснаците са заловили някакъв - вместо да му сипят полоний в супата или да го ликвидират с контролен в тила. Явно има някаква игра и пропаганда тука. Всичко е схема и облъчване на масите. И америгосите са същите. Всъщност като се замисля - големите вече са се разбрали как ще си делнат нещата, остава да се оправят с разни дребни като оня дребния кимито от кореа ди норд. И готово

Бравос, всичко ти е ясно. Седни си. 3 на релси.

Не че не е по-добре да има репресия вместо - да се загрижим за емоционалната нестабилност и душевните страдания ма изрод взривил десетки обикновени граждани, но все пак.

тъпотия е това- липсва ти сиво в-во! светът забрави когато главорезите от ИДИЛ РЕЗАХА ГЛАВИТЕ НА АНГЛИИСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ !А СЛЕД ТОВА СТАНА ЕЖЕНЕДЕЛНО - А КОЙ И ЗАЩО ГИ ФИНАСИРА И ЗАЩО ВЪОБЩЕ СЕ ПОЯВИХА НАЛИ САЩ ИМА МИЛИОНИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ КЛОНА !?!?!?!

типичен путинист.

Седесарски неадекватник...:))

има една итересна случка - преди атентата и този и другия са биле незнам защо в Турция

Руското правосъдие може да е тежко, обаче какво го чака в затвора от другите затворници, просто не ми се мисли.

А депутатът от Ленинград Николай Петров в данъчното си е декларирал собственост: парцел на Марс и 5 звезди. (Не-е-е, не се майтапя, проверете в търсачката)

.. Владимир Петров. Сори.

на този са му извадили орехчетата без упойка...очевидно е виновен за всичко през последните години

С повече бой ще си признае и за убийството на Киров !

си признава за Немцов

Аброр Азимов...добре че не са хванали Айзък Азимов.

Няма как. Белоруският евреин Исак Осимов почина преди няколко години.

физиономия на типичен руснак на 1000км източно от Москва. Ама много прилича на европеец... мнооого.... Руснаците са си чисти европейци-славяни... братушките ми те.

Правилно ли съм разбрал, че ти не знаеш какво е това европеец, също и руснак не знаеш какво е?

Глупак,не четеш ли ,че е киргистанец,бе?Руснаците са много по-европейци от нас!Когато в Петербург са правили балове и са танцували,прадядо ти още е ходил с потури от козя кожа!

мухльо... вземи всяка вебкамера на 1000км източно от Москва и погледай малко. Тука всички ги смятате за славяни руснаците. Да, ама не. Познавам повече руснаци отколкото ти си виждал на живо.

Руснаците са свързани с Европа, но чак да кажеш, че България не е. Ами какво са правили руснаците преди падането на Търново - дали не са плащали данък на татарските ханове?? Всеки народ си има силните моменти.