Руски банкери: Говорихме си със зетя на Доналд Тръмп

Руска държавна банка, подложена на санкции от САЩ заради Украйна, разкри, че нейни шефове са разговаряли със зетя на президента Доналд Тръмп - Джаред Къшнър.

Обратно в новината

Коментари - Руски банкери: Говорихме си със зетя на Доналд Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все си мислех,е нашия Дудук Бареков е най-големия политик-измамник , но сем .Тръмп го задминаха категорично. Тръмпгейт ще влезе в историята, като най-голямата политическа измама.

в Щатите е уреден със закон. Ако Хилъри беше спечелила президенсткия пост сега тръмповци щяха да я пекат на бавен огън за това че почти целия и предизборен щаб е на заплата в санкционираната Сбербанк. Дето се вика може и да е неморално... ама е законно.

искал да си строи собствен небостъргач в Манхатън, та му трябвали парички ? Както е тръгнало фамилията тръмп ще стане най-омразна не само в ЩАТИТЕ, но и в целия Западен Свят.

Току що ми преведоха поредния транш и заминавам за Тенерифе да се покефя малко.

трета доживотна присъда за илич рамирес карлос - чакала, съветски терорист взривявал Запада.

Примката около врата на шашавия тромп се затяга. Инфантилният оранжев клоун си мисли, че това е поредното му шоу, детска игра ?

Мислех,че само Тръмп е агент ма Путин, оказва се,че и зялото му обкръжение са вербубани от него. Демокрацията е в опасност, оказва се ,че цялото ръководство на световната опора на демокрацията е в ръцете на агенти на Путин. Добре,че демокрацията има достатъчно изградени защитни механизми, които трябва да се задействат, а това са всеобщото следене и подслушване, тотален контрол върху средствата за масова информация, тотален контрол върху финансистите и икономиката като цяло. Само такава всеобща мобилизация може да спаси демокрацията.

тромп не е никакъв шпионин, а обикновен алчен предател, продаващ Родината си за пари и наказанието му е неизбежно.

Сорос и компания все още са твърде силни. Но постепенно един по един ще им извадят отровните зъбки. Ще го разберете щом квичът срещу Тръмп утихне.

Надявай се, ама след като Тръмп се оказа най-големия соросоид, май-няма да стане! Нали от 20-ти януари Тръмп щеше да спре грантовете на Шорош, а ква стана тя, освен грантовете на Шорош никнат като гъби грантовете на Тръмп! А за тези на Путин "Денег нет, ДГД, пийте по една студена вода за здраве"! Мухахахахахахахаха!

САЩ е частно предприятие, управлявано от банда забогатели пресъпници или просто хитреци, повечето от които евреи. Хората просто са си обсъждали новите методи за стрижене на стадото и от двете страни. Ако има още някой, който си мисли, че САЩ са демокрация нека пита индианците, чиито земи бяха взети и изпратиха националната гвардия против тях заради някакъв петролопровод. Русия - още по-зле - експлоатират само ресурси и са добри в космическите и оръжейните технологии. Всичко друго е леш. Бил съм и в двете държави, честно казано Москва ми хареса много повече от Атланта, но всеки град си има своето очарование. Но като отидеш в Атланта и им видиш гетата, които са населени с чернокожи и латиноси и ти става ясно, че демокрацията отдавна е избягала от там. А това е населението на половината град. А всичко е много лесно - въвеждане на минимален стандарт на живот, който ти осигурява основните неща - храна, вода, транспорт, покрив над главата, образование и медицински грижи. За всичко останало - работа. Отдавна механизацията е на такова ниво, че развитите страни могат да изхранят целия свят, но не го правят. Много по-лесно е над половината човечество да се държи в нищета! Винаги съм казвал, че човечеството е болно от една много коварна болест, която го задушава - това е егоизмът. В това отношение точно евреите са най-опасни, не за друго, ами още от малки ги учат колко са специални и набиват егоизма в главата им, плюс огромни инвестиции на родителите в образованието на децата. Това последното и аз го подкрепям напълно. За това са много умни но и безпощадни хора и просперират на гърба на други. Знаят как да ти изкарат душата с памук, сладкодумни са и там е ключа за успеха им. Но това се отнася за 3-4 процента от тях. Останалите са си нормални хора с нормалните проблеми. Самият факт, че са над 20 милиона а в Израел са само 6 подсказва, че не всички се асоциират с ционизма, което е хубаво. Но има и много объркани - само като слушах Леа Коен какви ги дрънкаше след изборите - от тази жена струеше чиста злоба ... емпатия - нула ...

не думай! А в рашка всичко е държавно, само мааалка разница в заплатите - мед.сестра с 15000рубли, а Игорката Сечин с $1млн/месец (работи милия на полз-уроду)..

Инженерче

Интересни сте ми такива индивиди, чели-недочели какво е написал даден човек и дават мнение. Приемете един съвет - четете докрай. Това, че от начало критикувам САЩ не значи, че не съм си изказал и негативното мнение за Русия. Всяка страна си има и плюсове и минуси. Не е нужно да се тролим на килограм.

В РТ РАША ТУДЕЙ НАРИЧАТ РУСКИТЕ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ 1917 ГОДИНА ЖИДОВЕ .. АМЕРИКА СЕ УПРАВЛЯВА ПАК ОТ ЖИДОВЕ .... ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА МЕЖДУ ЕВРЕИТЕ :)))

Определено, само че не е гражданска, а глобална.

къв е проблема ....Джаред Къшнър е евреин и може да си говори колкото си иска с руските жидове

Вие защо си мислите , че САЩ е независима държава?Защото има ден на независимостта ли? Англия й дърпа конците. А къде живеят руските олигарси? В Лондон.

Тези Руснаци защо не си мълчат , сега зета на Тръмп ще го обвинят че е Руски шпион ! В САЩ действа Макартизма с пълна сила от ционистите в Конгреса и Държавен Департамент на САЩ и разните Фондове на Джордж Сорос и синът Джонатан Сорос , приблизително 49 в Европа !

Бетонните глави като Маккейн-ямата, който 5 г. краде нефт от Сирия и Ирак са в основата на глупавата американска политика. Много скоро Тръмп ще ги смачка, защото тези идиоти хвърлят огромни пари за 718 военни бази по света, НАТО, ЕС и пр. и пр., а Тръмп е предприемач и знае, че бюджетът на САЩ е пробит

Още отсега мога да сложа 1:10 облог, че след 4 години Тръмпугера няма да бъде преизбран

Комисията по разузнаването е отменила слушанията в Конгреса като ненужни и субективно създадени от администрацията на Обама. Тръмп ще смачка всички боклуци. Защо зет му да не говори с руски банкери ? Държ.секретар Тилерсон преди 2 г. направи инвестиция в Сахалин за 27 млрд.долара, въпреки санкциите на Обама и пр.

Военнопрестъпниците Обама и Х.Клинтън загубиха изборите, но както винаги са мръсници и не признават това. Как руските хакери ще изберат Тръмп? Може ли някой на този свят да обясни. И понеже не може Маймуняка и Хилъри квичат като гладни псета

Аз пък залагам 1:1000, че Тръмп няма да изкара и пълния си мандат.

Импийчмънт

Шило

Не знам дали руснаците са назначили Тръмп, ама май ще го уволнят!