Карадайъ: Надяваме се ГЕРБ да са си взели поука

Надяваме се ГЕРБ да са си взели поука от двата им недовършени мандата, каза на пресконференция лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ: Надяваме се ГЕРБ да са си взели поука | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сходства на програми с герб имаме. всички политици са печеливши, само народа е пак загубилия

не си разбрал. тука играта е съвсем друга. ДПС се подиграват с ГЕРБ, не ги заплашват.

ха-ха... Доган сипва вода в казана с врящо олио :D:D:D:D:D:D:D всички знаят много добре какво ще се случи ако ГЕРБ и ДПС се сдушат... официално.

А дано да се научи тоя да говори български...

А дано, ама надали!

Колкото едноклетъчно ще се превърне за една нощ във висш организъм, толкова и гербераст може да си вземе поука. Просто от днес ще ни грабят по-настървено, щот вчера какъв стрес изкараха дообяд, не ти е работа...

Кога най-после ДПС ще бъде извадено от уравнението на управлението на тая територия?????

когат оатрияла проумее ,че това е единствення начин,но....... как да стане с динковци,перата и стотици хиляди примати

СПРЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ОБИДЕН И ДА СЕ КРИЕ В КЪЩИ!!! СВОБОДАТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВОЮВА,ЗАТОВА НЕ Е ЗА ВСЕКИ!!!ЛАТИНСКА АМЕРИКА ОТХВЪРЛИ АМЕРИКАНСКОТО ИГО,ЗАТОВА ОЩЕ И ЕЖЕДНЕВНО ВОДИ БИТКА ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА СИ!!!А НИЕ ИСКАМЕ НАГОТОВО,ЛЕСНИЧКО НЯКАК СИ ДА СТАНЕ!ДРУГ ДА ИЗГОРИ В ПОЖАРА ВМЕСТО НАС!!!

Ало, Господин Доган, Знам че ще прочетете този постиг и затова, искам да Ви кажа нещо... Вземете и Образовайте поне първите трима ,които сте избрали в тая ваша "партия"... Срамно е да не знаят елементарен Български... Колко години сав тая територия и щое не могат да го смелят... Ако найстина не могат...грешката е ВАША....

НЯМА ПРАЗЕН ХОД! И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ,ЧЕ ТОВА ЩЕ НИ ПОДРАЗНИ, И ЗАТОВА Е СЛОЖИЛ ТОЧНО ТОЗИ! БЪДИ ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРЕН!!! ОТКРИТО НИ СЕ ПОДИГРАВАТ В ЛИЦЕТО ВЕЧЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО ХОРА!!!

Да ви е честит новия чорбаджия ,русофили.

България няма нужда от етническа партия!

Добре прЪиятлю!

Този нахалник първо да се научи да говори български и после да дава акъл!

E това е... Не МОЖЕ да говори на Бълдарски а ръси мозък за всичко, което не му е работа.... Не започвай с думички като"фашисти", защото мног приличаш на ердоган. А на вашата етническа партия все някой ви пречи , когато заговори за правата на Българите в БЪЛГАРИЯ.

питам се горчиву плачеики: дали някога ботев, бенковски, караджата са санували че вав свубодна балгаря ще се перчат догановзи, местановзи, карадаяновзи-субекти дето дардорят на развален балг.език и командорят сащисаните балгари....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този бъдещ недовършен мандат на "Борисов 3", ще се запомни с БУХАЛКИ, ГЕГИ И ТОЯГИ. Програмата на гробарите си я знаем вече, НОВИ ЗАЕМИ, НОВИ ЦЕНИ НА ГАЗА, ТОКА, ВОДАТА ... асфалт и саниране, а индексация на пенсиите ли? Симеон Дянков някога през 2009-та година беше казал, че парите за пенсии ще са все едно хвърлени на вятъра. И мотивира "Борисов 1" за суспендирането на Член 100 от КСО. Статистика за средногодишния ОСИГУРИТЕЛЕН ДОХОД ЗА СТРАНАТА, ОБЯВЕН ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОСИГУРИТЕЛЕН ИНСТИТУТ, по който са преизчислени пенсиите от масларката 2008-ма година е, 398,17 лв за 2007 г. За 2016 година, размерът вече е, 770,07 лв. Който може да смята, нека умножи 770,07 х индивидуалния си коефициент х осигурителния стаж х 1,1 и ще разбере с колко се ще "МИНАВА" всеки месец сега, чрез "подкрепата" си днес на ПОДМЯНАТА.

Вашата стомна отдавна е счупена. Колкото пъти ви хванат на избори и ви бият. Има един лаф битият и е...... насищане нямат. Погледнете че хората не ви искат и го разберете най-сетне.

газа го вдигнаха миналата седмица.. още повече ли ще го вдигат до зимата? недейте да плашите така хората.

Герб+Марешки+Дпс от Турция Ясно е вече: Герб+Марешки+Дпс от Турция, ДА ВИ Е ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Намерил се кой акъл да дава! Акъл на заем не давай, момче, никога не можеш да бъдеш сигурен дали ще искат да ти го върнат. Особено пък кога на теб не ти стига.

Ама ние се надяваме ДПС също да е разбрало, че е незаконна и етническа партия и няма място в България!

Винаги съм се чудел - за какво изобщо привикват хората на избори? След като предварително са се нагласили и са си раздали постовете. За какво ходим след като все едни и същи схеми се въртят , то не баха 358 не бяха тристранки, четиристранки. Няма човке със сърце, да иска да свърши две еелементарни неща този народ. За момента точно ниновата прави опити май. Колкото и да ви е неприятно другари тапишони от греб. И добре, че няма да е с вас в едно кьоше. ЩЕ я наблюдаваме.

ДПС бяха много ясни - дано ГЕРБ да е разбрал с кого да се коалира вече (тях), че да не им катурнат количката пак за трети път! Това си беше хем желание за коалиция с ГЕРБ, хем закана!

ВИНАГИ ЕДИННСТВЕННО И САМО ГЕРБ!!! НЕМА ДРУГИ АЛТЕРНАТИВИ!!!! БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГО ДОКАЗА НА ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ!!!

СМЕШНИК !!!! Скрий се трол оранжев....