Крум Зарков (БСП) се извини за шега, засегнала жертви на ДС

Кандидат-депутатът на БСП Крум Зарков се извини заради реплика, с която засегна жертви на комунизма.

Обратно в новината

Коментари - Крум Зарков (БСП) се извини за шега, засегнала жертви на ДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей такива боклученца ли купиха моя дядо, който не го е пускал да крадат в годините в които е бил голям началник..., скривайки се зад и чрез телефонни измамници и обирайки възрастния човек безжалостно, обаждайки се от мое име и използвайки по умалително такова, с което само няколко души са ме наричали!! Мама им мръсна и подла, да мрат в ада, ведно с гнусните им лицемерни родове!

Хало, Зарков, комуняга мръсна, колко още ще мъчите този абдалски народ, дето ви остави живи, терористи мръсни?

Крумчо Зарков (БеСеПе) за "ШЕГА" се извинява - вятър ще го отнесе, но ТОВА не се забравя! Тъй поемат си ВИНАТА комуняги със мезета! - Но проклина ви Съдбата, мекерета и ченгета! Бог забавя, ала не забравя! Тука трябва разкаяние, а не наглост и мълчание!

Леонид Кацамунски е генерал-майор от Държавна сигурност. Крумчо да не се прави на изненадан.

Той не се прави на изненадан, а дядо му е герой на НРБ.

Голямото издънване на СДС когато бе на власт, е че се "резсеяха" лидерите му тогава и не бе осъден 1 дори за лагерите!! Това бе задължително!! Е, дереджето на държавата сега до голяма степен се дължи на това! Разбирасе това изобщо не бе единственото им издънване....

те на тези децата и внуците им се преоблякоха и си създадоха партии- герб,разни републиканци и др.- в българия няма автентични дисиденти, а след 1944 новите комунисти избиха автентичните и наивни комунисти.

"Купуването и продаването на гласове е престъпление" , затова бъдете внимтелни!!! Цацаров

Кой каквото иска да казва, няма по-долно същество от комуниста! И не е мало в човешката история! Там заразата е толкова голяма и силна, че почти задължително се предава на поколенията, и затова се оказа толкова устойчив през годините. Пред тази идология на уроди фашизмът наистина изглежда като пионерска организация, с всичките му изродщини и престъпления. Комунистът е прост, без значение къде е пратил детето си и какъв университет е завършил - тези гнусари имат особено влечение към Запада и лъскавите неща. Комунистът е жесток, той няма проблем да насилва, репресира, унищожава, убива, и дори величае това и се гаври с жертвите си и потомците им като висша форма на генетична форма на човекоподобните. Тези същества са толкова жестоки, нагли, безскрупулни,коварни, че когато няма кого ЕДИН ДРУГИГО СЕ НАПАДАТ И ИЗБИВАТ! КОМУНИСТЪТ РОДИНА НЯМА - той има стомах и задник, и една голяма уста, но при него няма сърце, и процесите са обратни - той се изхожда през устата! На него ръцете и онова, което наподобява мозък не са му дадени за добри дела и човеколюбие, а за кражби, измами, притворство, коварство, за пъклени дела и човеконенавистнически дела и золуми. Комуистът винаги и по правило е много алчен и подкупен, и затова е креслив, нагъл и агресивен, за да го прикрива. Комунистът винаги обвинява другите в собствените си престъпления, дела и намерения - "Крдецът вика: "Дръжте крадеца!" Комунистите са човекоподобни, които имат много силно стадно чувство - като всички мързеливи и неспособни същества, като пиявиците те не могат да оцеляват самостоятелно и винаги търсят донор, за да пият от кръвта му! Комунистът лъжата, кражбата и престъплението, измамаа, страданието на другите, Родината за нищо ги нямат! КОМУНИСТ СРАМ НЯМА!

Важно допълнение-уточнение: Горенапистаното ваши без никакие исключения и особено преди всичко за РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗА, КАКТО И НА РЕПРЕСИВНИТЕ ИМ ОРГАНИ И ПРЕДИ ВСИЧКИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! Там пораженията на тази зараза са ОГРОМНИ И НЕОБРАТИМИ!

Кажи го това на Бойко Борисов и неговата шайка която иска пак да те управлява, та да ти е добре.Кажи го и на еврокомисарите , и те да си го знаят и да са наясно,и накрая го кажи и на ротшилд и рокфелер,за да се успокоиш напълно.

Когато изпадна дотам, за да ми потрябва съвет от откровени идиоти и кретени, или от червени боклуци и ДС доносници и подлоги, ще ти се обадя, А дотогава не се опитвай да даваш акъл когато не то го искат и го нямаш, и се върни обратно в дупката си на "Посрано-20" или при Бай Хуй в Банкя... А редовният ви припев, че трябвало да се успокоя само показва, колко сте тъпи и нищи умствено и респ. как нищо друго не може да измислите и колко сте далече от истината, боклуци не могат да ме ядосат или впечатлят. Аз какво и на кого да кажа не е на магарето или НА ЧЕРВЕНИ ГОВЕДА КАТО ТЕБЕ РАБОТА!

Крум Зарков да ми яде кура. Все някога ще му видя гадната мутричка насаме. Това ще си поприказваме откровено. За тия некадърни дядовци, дето имаха цялата власт и не пак не успяха нищо хубаво да направят за България.

Този е хомосексуалист....Още от ученическите си години е обратен, питайте съучениците му...Не е редно такава изцепка като него да ръководи съдбините на държавата. Освен това дядо му е бил комунистически убиец и на съвестта му лежат много невинни жертви. Тези фамилии трябваше да понесат своята отговорнос, а не сега този да ми се хили насреща...ПЕДАЛ!

Купуването и продаването на гласове и пропагандата днес било престъпление.А тука тези троловекакво правят,тях няма ли да ги съдят, а и НАП да се ангажира с проверки на приходите им?

Крум Зарков Бюмбюнкьов ,,през зиме през лете пак си е същото,,, пожелавам му сабайлем да ми се събуди върху салама...ще се прежаля !!!!?

Майка му Ани Заркова го е натикала да цица и той от тази крадлива партия !!!

Само се чудя,как до 1989 година имаше над 1 милион членове на БКП и толкова кандидат членове и активни комсомолци в лъскави кабинети,а след 89 г.се разбра за хиляди репресирани след 44 година?

Ами, като сметнеш колко е населението, лесно ще видиш, че тоя милион и половина комунисти не са всички. И не е като да имаше право на избор, дали ще си комсомолец или не... Нищо де, сега е по-лошо от тогава, знам.

Жалко за ЕГН-то ти. Така можеше да говори един зрял и презрял комуняга, чиито предци на младини са обирали мандрите за сирене и кашкавал "в името на народа". Ти пък кога се "разви" политически и надъха с лозунги за всеобщо равенство /уж/ и братство? Тъжно е да гледаш млади заблудени и промити хора, които вместо да работят, напредват и квалифицират, са седнали да нравоучават.

Ами на същият този дядото, другият му дядо кой го е убил, комунистите ли. Хубаво че няма и трети дядо. Ами аз какво да кажа да заслужа овациите и да заслужа властова позиция като трима братя- баща ми и двама братя репресирани и ликвидирани икономически ,образователно и икономически през 1944-50гте години.А другият ми дядо-кавалерист ветеран от три войни-2 балкански 1ва свет. така си умря през 70те с 50лв.пенсия.

Мръсникът си е мръсник, както и цялото му котило. Добре, че човечеството вече се осъзна, че комунизмът е висшата и последна фаза на фашизма. Дано овреме се осъзнае, че социализмът е само първата му фаза и да ги изпрати тези мръсници цоцалистите да си строят утопичната античовечна идеология на друга планета.

БСП, с "богатата си база от кадри" до този до такива мухлъовции глупаци ли пак опряха! А иначе какво да го коментира човек това леке! Само ще напомня, че дядо му Леонид Кацамунски бе шеф на следствието, ТОЧНО КОГАТО И БЕЗ ТОВА НЕРАБОТЕЩОТО ПРИ КОМУНИЗМА ЗА НАРОДА И СПРАВЕДЛИВОСТТА (а за диктатурата и червените партократи и боклуци) СЛЕДСТВИЕ, ИЛИ ПО-ТОЧНО ОСТАТЪЦИТЕ ОТ НЕГО ОКОНЧАТЕЛНО СЕ ДОРАЗРУШИХА И ЗА ПЕТ ПАРИ РАБОТА НЕ ВЪРШЕШЕ! Да напомня, че годините след 1989 година се характеризираха със създаването на ОПГ - мутри, борци, каратисти и подобни отрепки и престъпници, ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ, КОЯТО СЛЕД ТОВА НАБРА КУРАЖ И КАПИТАЛИ (особено по времето на амбаргото) и прерастна в МАФИЯ! И станках столице скандални убийства и атентати, вкл. посред бял ден и в центъра на София И НИТО ЕДИН УБИЕЦ НЕ БЕ ЗАЛОВЕН И ОСЪДЕН, да не говорим за поръчителите!!!

Много противен плъх

До Крум Зарков: Младежо, вече сме те прекръстили на Друм Козарков. От тебе политик не става и ще е най-добре да си хващаш пътя. Малко сме несигурни дали ще можеш да пасеш козите, тъй като и за тази работа се искат умения, а ти май ставаш само за кречетало.

Aко вържем магаре в сурбомата и живее там 5 години то си остава магаре

Лидерката им даде тон и те младите глупаци решиха,че всичко им е позволено без да проявяват елементарно възпитание и уважение към по-възрастните.Това е комунистическата наглост,безпардонност и високомерие.

Помнета 1997 Помнете, че БСП ви открадна спестяванията от цял един живот. Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Помнете, че БСП беше против строежа на метро и пътища Помнете че БСП искаше да премахне забраната за пушене на закрито за да може пеевски да продава повече цигари, на цената на здравето на българските деца Помнете, че БСП е най-верния съюзник на незаконната етническа и мафиотска партия ДПС. Помнете колко зависима е БСП от Ахмет Доган Помнете, че ДПС беше създадена от комунистите, за да работи срещу България Помнете и си помислете дали в неделя ще си стоите вкъщи на изборите.

Какво да ги обсъждаме, комунисти, гюбрето на българския народ. Вижте кой стават такива: паразитите, олигофрените, простаците, крадците, разбойниците, мижитурките, ..които не могат да създават материални блага, но искат да преразпределят чуждите. Нинова с честен труд ли е станала милионерка, не, с кражби на общонародната собственост, такива са и съпартийците и олигарси, а нещастниците пенсионери вярват, че тези кърлежи мислят тяхното добро и няма повече да ги крадат. Само примати ще гласуват за тези разбойници.

роди ме мамо прост аз сам ще се запиша в бсп

симо

Ето ги сега във форума-пълен набор......

Майка му изживя голяма мъка, а в този род не влезе никакво състрадание към измъчените хора. Странно, как може да опитва остроумието си като знаем това?

само като го погледнеш и ти е ясно че не е наред , избират ги такива глуповати с идиотско излъчване да будят умиление в изкуфелите фенове на бсп

То това е останало.

Поредният комунистически идиот!

Намерихте ли си новина за коментиране. Май пишат само супермъжествени олигофрени или най- обикновени застаряващи комплексари. Как раждат тъпите ви глави толкова смрад и мръсотия. За вас смешка е само ако обясниш, че е лошо да спиш с баби.

Болен мозък,народа е казал,,В къщата на обесения за въже не се говори,,.Това лекенце се подигра с паметта на хилядите невинно избити от комунистическата сган.

На тази комунистическа главатарка не само п.тката мирише, но и устата

Освен свестни хора, в България се раждат за съжаление и изроди като Крум Зарков. Не е случайно, че е внук на ДС генерала Каца-маймунски и любовник на кучката Нинова.

Жалко е че е завършил във Франция и не е разбрал че френските социалисти и българските комунисти нямат нищо общо.ако сравним основните линии в тезите на Корнелия Нинова и Марин льо Пен с ужас ще установим че си приличат.марин льо Пен е крайната десница на Франция.сега е при путин.признава анексията на Крим,иска Франция да напусне ес,иска да експулсира чужденците,отмяна на санкциите срещу Москва....нещо да ви напомня?санкциите срещу Русия вредят на България,България да напусне ес,нато,демокрацията ни отне здравеопазването.диригента е Русия а тоя келеш нищо не е разбрал.асистент на Георги Пирински...защото нямаше лустрация.сега сърбаме попарата.

Явно си учил платено задочно в поредния свободен бг университет

Крумчо Зарков (БеСеПе) за "ШЕГА" се извинява - вятър ще го отнесе, но ТОВА не се забравя! Тъй поемат си ВИНАТА комуняги със мезета! - Но проклина ви Съдбата, мекерета и ченгета! Бог забавя, ала не забравя! Тука трябва разкаяние, а не наглост и мълчание!

За съжаление народа обича БСП и те ще спечелят убедително изборите.

А бе Зарков, какво им се извиняваш на тия отребки бе, някой да се е извинил за убитите ястребинчета а и не само за тях.

бкп-то са се извинявали само на турците и са целували местан... за тях извинение без изгода няма

кгбеец,колко залко че неси бил мезду ястребинчетата

Като му дойде времето, пак ще ви поведем към лагерите, мръсни фашисти убийци.

Кой можеше да е следовател по Комунистическо време бе. лигльо? Поредният наследствен гьонсурат тръгнал по стъпките на Станишев, Нинова и компания...

Тук някакъв тъпоумник е написал че "комунистите смучели кръвта на народа".... Нито сте живели през оня период, нито пък имате що годе вярна представа за него. Когато България се управляваше от БКП през периода от 09.09.1944 до 10.11.1989, държавата имаше пари за всичко - да поддържа боеспособна и силна армия, да поддържа безплатно здравеопазване и образование, да дотира селското стопанство и трудоемките производства, да строи жилища, предприятия,заводи, пътища, училища, детски градини, културни домове, институти ..... Всички работеха, нямаше цигански произвол, нямаше мутри, престъпления и ежедневни насилия, нямаше ментета по магазините, животът беше спокоен и сигурен...

Така беше.Държавата имаше пари за всичко,но не и за всички.За по-равните имаше всичко,а за беднотията-мизерия.От тогава е и поговорката: "Плащат ми колкото да не умрем,ама и аз работим,колкото да не заспим!"

симо

И ревеш , че НЕ си бил СВОБОДЕН????

ДА Антончо препатил съм,минал съм през всичките кръгове на комунистическия ад.Някой ден може да ти разкажа.

До сега никой не се е връщал от ада, ти как си успял.

.. колко беше боеспособна, не е истина на какви тъпотии сме се нагледали там! Само беше голяма и пълна с тъповати фелдфебели и глуповати офицери от селата.

Неее момченце това не беше шега.Това си беше истинско предупреждение към онези които не са със вас.,,Внимавайте ние идваме,,.Вие никога не сте си отивали.Само си предавате властта през поколенията и смучете кръвта на народа.

с примитивни хора трудно днес се живее. и не бъркайте кулаци-точно те живеят в днешно време много по-зле от комунистите. от 1944 до 2017 все комунисти на власт, всичко е тяхно и ако ги обидиш и се започва с подслушванията им, ударите, просто не хора, а в днешно време животното е по човек от човека. на сто процента истина. а този се хили, трябва психиатър да го прегледа, какво толкова му е смешно, бъди сериозен, хората се чудят за много неща, а той си кикоти , а нищо смешно няма, ДЕПРЕСИРАН И ТОЙ КАТО МАМА СИ ТРАКА, нищо против младостта му, аз съм свикнала сериозни хора покрай мен и лигавене не понасям,

Къде го чукаш къде се пука. Бившите борци против фашизма и капитализма и техните отрочета станаха едри капиталисти.