Масови арести на рокери на мотошествие

Полицията в Асеновград е задържала за 24 часа 13 мотористи за нарушения на Закона за движение по пътищата, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Масови арести на рокери на мотошествие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поправка в заглавието : Масови арести на моторджии които си крият номерата. Със цел да могат безнаказано да тероризират останалите на пътя. А пък си крият номерата защото много добре си знаят какви са им намеренията.

Нормално е по мотосъбори и подобни сбирки да има някакви нередности, на които не трябва да се обръща внимание. Проявата на толерантност се отплаща с повече участници, повече изпит алкохол и повече похарчени пари,т.е. полезно е за всички. Единственото, което трябва да се промени около моторджиите е безобразния шум, който вдигат по централни булеварди в градовете. Иначе извън града как карат, колко опасно или не, е основно тяхна работа.

...НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ ТАКИВА ВАГАБОНТСКИ РАБОТИ В КЛУБА!

с хубавото и сухо време и наглеците, за които безопасността и спокойствието на хората, в това число и на най-малките, както и спазване на закони и наредби за движение и обществен ред, полудяха и затрещяха по улици и пътища с мотоциклетите си!

Браво! Най-накрая.Спрете терора на хората от безмозъчните донори.

Ама и журналята сте добри, заглавието цепи. Реших, че са хванали 200-300 рокери. А то кво няколко пишлеменца без номера хахаха смех а ушаци си дремат в патрулките с радарчета и им дреме на шкембаците. Много лесно се решава проблема с джигитите мотористи или автомобилисти ама няма един читав началник в кат да го нареди. Жалко, че заради не малка част боклуци в стадото всички сме под един знаменател. Не, че при четириколесните не е същото, просто съотношението е малко по-различно. Така, че карайте разумно, ГЛЕДАЙТЕ ОГЛЕДАЛАТА постоянно и се пазете ;-)

Момчета, обичаме ви и сме с вас! Сезонът започна, време е да яхнете мощните машини и да оставите тия охлюви с колите да ви дишат праха! Давайте с пълна газ с вдигнати гуми и по-бързи от вятъра! Без вас донорството на органи нямаше да бъде същото!

Който кара бързо, го карат бавно.

Такова нещо каквото аз видях не пожелавам на никого. Миналата година един 20 годишен се размаза пред очите ли - син на шеф в КАТ от Казанлък. Бях на около 500 метра, когато келеша влезе между мантинелите на двете платна - и като минах вече беше топка от месо и парцали...

Всяко Божие създание си е полезно по своя си начин. Циганите са ИЗБИРАТЕЛИ, мотористите са ДОНОРИ. Затова Държавата никога няма да вземе мерки нито срещу едните, нито срещу другите.

Асеновградски селендури, директна конфискация и съответните глоби, иначе няма излизане на глава с тия цървули.

Всички донори в реката !!!

Има си закона за движение по пътищата както и Правилник. Какво е това да ми карат мотори, като Руска тройка? Наредели се трима геврека един до друг, ни да ги задминеш, ни да ги пребиеш? Полицията ни е слаба. Я да ги видя да карат трима един до друг в Германия, Австрия, пък и в Сърбия. Пешаци стават на минутата. А, тая простотия да се форсират моторите щото били на шествие! Не е виновен тоя дето яде баницата, а този дето му я дава.

"Наредели се трима геврека един до друг," Опитваш да ме убедиш, че на ширина запълват платното повече от ширината на един лек автомобил? И затова не можеш да ги изпревариш? Незнам какъв "шефьор" си, но навсякъде в Европа, а и в Щатите /щото и там съм бил/, карат така! И това е, за да не отвее някой шофьор като теб, дето си мисли, че в едно платно може да кара заедно с моторист!

Моторист ли е бягай. Никакви правила и ззакони. Няма за тях затоеа често стават донори в чужбина си карат спокойно хората

да арестуват турчолята и мигрантите, дето ни съсипват държавицата, те се хванали с рокерите! Тия опоне им пречат малко на придвижването.

Какво умувате бе,тъпаци!:) Това е мото събор,не балетно преставление.В харч са алкохола,дрогата,подрастващите рокерки. Кара се на една гума,ръмжат мотори,във въздуха се носи мирис на бензин,изгорели гуми и местни вкусотии. В целия свят е така държавата е безсилна и всичко е в ръцете на Господ. Какъв закон да спазваме като всички участници в движението по пътищата си карат по свои си закони. Просто сме по-бързи и мислим по-бързо от останалите,даже и в страничните огледала нямате навик да поглеждате от което ни идват на нас основно проблемите!:)))

Мда, вече трябва да се оглеждам в страничните огледала и да отварям вратата в подходящия момент. Така вече тотално няма да имате проблеми!

По-бързи сте наистина, ама с мисленето имате сериозен проблем...от това ви идват основно проблемите!

Ако в близост до това шествие се случи да бъдат твоите родители, жена или дете?! Какво значи "в ръцете на Господ"?! Ако не може да опазят такова събитие без инциденти, значи трябва да се забрани изцяло.

Хахах, моторджиите мислели по-бързо! Да, ако комарите, дето се размазват по стъклата на автомобилите при висока скорост, мислят по-бързо, може! Само жалко, че като се размаже поредната куха каска, нерядко загива и пешеходец. За шофьори не говоря, защото всички знаем как завършват съприкосновения между моторджия и автомобил.

Всичките които се изакахте под мен доказва,че сте търлъци-протрити, при това:) Не толерантни и озлобени!Виждам ви зимата,когато,студ скове и аз вече не съм с моторетка,а с голяма американска/руска джипка и ми правите път и реверанси когато се направите на хитри с поизлъсканите си кенефи! Насирате се,то не са аварийни,реверанси,жестове...още малко ще ми се отдадете орално!:) Ах,смешници,никога няма да почувствате и изпитате свободата "санчовци-балкански!:))Гадно ви е когато ви заобикалям като спрели,ама вие сте спрели,зависими,натиснати,неудовлетворени,всеки ден губите поне по един час в задръстване...защото си мерите пишките и силикона и още един час за предвижване,ако не си пречите!:) Нищо не става от вас,даже и колело не можете да карате,но сте експерти!:)))

карах автомобил по това време по пътя Асеновград - Пловдив, грозно впечатление ме направи, масовото неспазване правилата на движение, мотоциклетистите караха почти на осевата линия като полицаи по Титово време в Югославия.....този път и без това е един от най опасните в БГ..... грозна картинка беше....добре, че някой шофьор на автомобил не се направи и той на пилот от Ф1 и не започна да изпреварва както в този край си знаят....

Властта няма да вземе мерки относно мотористите и най-вече шумът който вдигат нощем. Но ако всеки трети човек излезне след 11 часа с тея силните лазерчета, по някой друг кашон, или други подръчни материали, популацията на т.нар. рокери (защото не са и такива) ще понамалее.

по добре с тел

С лазерчетата каква е работата?...

като почне сезона и чакащите трансплантация рязко намаляват

Значи някой с връзки се е оплакал. Рядко срещано събитие. По принцип на полицията и е пределно ясно къде и кога са сбирките, ама трябва да звънне някой на по-високо ниво от обикновенния гражданин, та да се размърдат.

Човешкия живот не струва по малко ,когато си на мотор от този в колата ,на колело,каруца и др. или греша като чета коментарите на повечето тук! Гнусни коментари! Вижте първо в себе си и после търсете причините за каквото и да е у другите! Карайте внимателно и уважавайте човека срещу вас !

Това го кажи на моторджиите.

Ами не съм забелязал те да си го ценят особено. От прозореца на кухнята ми се вижда "Цариградско шосе" - един участък от около 250 метра. Едно от забаваленията ми е да засичам разни возила за колко секунди го преодоляват. Ако се кара с разрешените 80 км/ч - преминава се за 11 секунди. Лятото почти няма вечер, поне един моторист да не го прелети за 4 до 5 секунди. Това е нисък полет с над 200 км/ч.

Затоплянето на времето вече има само една лоша черта - не може да се спи на отворен прозорец. Понеже по булевардите след 23 часа е все едно живееш на летището. Не знам що за изрод трябва да си, за да не се замисляш че има малки деца които се опитват да спят.

Те, ако се замисляха, нямаше да бръмчат така по нощите. Въпросът е къде са органите на реда? От години се знае по кои булеварди има най-много мотористи нощно време, но нищо не се прави, за да се спрат.

пък да не вземат тези рокери по време на избори да запушат пътя откъм ТУРЦИЯ, да ги убие Господ!, че те не са малко руски шпиони...у,у,у...

Типични комплексари - да реват по нощите и да не дават на хората да спят, да нарушават правилата за движение /веднъж на магистралата си карах с около 140 км., а на огледалото гледам как бясно ме подминава "велик" моторист на с вдигната предница.../. А има толкова по-приятни занимания! Никой няма нищо против моторите, ако спазват правилата за движение по пътищата! Като искат да се претрепват - да ходят на стари самолетни писти, ама там няма пред кой да си избиват комплексите, щото няма кой да тормозят....

ами те и през деня реват, ама по-малко, щото има много коли по пътя дето пречат на движението.

Веднъж малко преди Карлово едни пишлигари ме засякоха. ядосах се, разбира се. Спряха, подминах ги и след малко втори път ме засякоха! Тоя път както бяхме петима в колата - газ до ламарината малко преди Сопот ги засякох и аз. Един падна, другите спряха и почна боя. Страшен бой ядоха. От нас само на Румен му стана аркада, обаче пикльовците бяха попиляни. Имаше счупени 2 ченета и счупена ръка. Така се кротнаха да спрем да ги бием, че повече никого няма да засекат - гаранция.

Всяко стадо си има мърша... Да не би всички четириколесни да са ангелчета !? Не искам да ме отъждествяват с разни комплексарчета без значение на колко гуми са.

Сред вас мършата е 99% , зовете за толерантност към вас , а самите вие сте най големите боклуци на пътя .

Аз лично призовавам за повече и ефективен контрол ... и за обуздаване на по-качествени боклуци като вас ...

Може ли когато сте в цикъл да се въздържате от коментари.... По сте симпатични в овулация ...

Що са ни гръмниш?!

Въх цикълл!!!

Госпожице, сдържайте си капризите и глезенето. Опитайте да си намерите кой да ви задоволи, така ще ви бъде по-лесно.

Да се обесят !!!

Не ми е никак понятно защо властта толерира мотористите. Фъндъкова например участва редовно в откриването на мотосезона в София! Нямат ли деца тия политици и полицаи, не ги ли дразни шума от ревящите мотори? Защо не се взимат мерки?

Крайно време е обществото да се надигне срещу тормоза, който налагат тия изроди! Протест на връх откриването на джигитския сезон!

Може ли когато сте в цикъл да се въздържате от коментари.... По сте симпатични в овулация ...

А ти да си чувал понятието толерантност"?! И ако си го чувал, дали схващаш за що иде реч?! Или ти е приятно да словоблудстваш, мислейки (ако изобщо го можеш) се за оригинален. Жалък си!

Заповядайте да протестирате. Ако случайно ви е убегнало откриването в София е предвидено за 01 Април. Мястото би трябвало да ви е известно - храм-паметник Александър Невски.

Крайно време е да се въведе малко ред и при моторджиите. Не може другите да спазват правилата, а тия с моторите да си правят каквото си искат, защото се смятат за неуловими. Самият факт, че са заловени толкова много моторджии да шофират без регистрационни номера е достатъчно красноречив. Ако аз си карам колата без табели, веднага ще ме хванат и ще ме разкатаят, а тия с моторите нямат подобни страхове. На полицейска палка спират само когато си решат, и то само тези които са с изрядни документи.

Мотористи да нарушават Закона за движение по пътищата?! Не може да бъде! Абсурд!!

Не мога да разбера кой нормален човек може да харесва рокерите. Те са най-големите егоисти. Създават неудобство, шум и заплаха, за да удовлетворят своя шантав интерес. Цяла нощ надуват нарочно газта, създават невъобразим шум, за да си начешат идиотската краста. Прави им кеф да вредят на хората. Време е държавата да забрани летенето на мотоциклети през нощта по "Цариградско шосе", защото хората се нуждаят от сън и почивка. Не може заради няколко гамени да страда цялото общество. Сигурен съм, че никой не ги харесва, но овчото ни общество си мълчи.

И защо само по Цариградско? "Време е държавата да забрани..." Е, забранила го е отдавна. Член 5, ал. 1, т. 2. Има и предвидени глоби, включително отнемане на превозното средство. Ама няма КАЧЕСТВЕНИ ПРОВЕРЯВАЩИ.

Полицаите казват, че нямали шумомери и актовете после в съда падали. Е, ще паднат, на кого не е ясно, че като няма замерване, няма и доказуемост на нарушението. Пита се в задачата колко струват няколко шумомера /аз знам/ и съм готова даже и дарение да им направя. Отговорът е прост - някой от шефовете трябва да си размърда бозата и да осигури техниката, необходима за контрол по спазването на ЗДП и Правилника, Закона за защита от шума на околната среда и редица други, за които няма да ми стигне времето да изброявам

Сезона на дебилите-донори започна. Готови са да тормозят обществото с пърденето си и да се пребиват по пътищата. Да им пожелаем успех...;)

НЯМА ПО-ГОЛЕМ ИДИОТ ОТ РОКЕР.

Освен тебе...

Кастингът за донори е открит!

Разгромиха цялата престъпност в България, сега се заеха с рокерите...

В България най-много смъртни случаи всяка година стават на пътя. Добре е да има контрол, иначе всяка година ще има десетки загинали и безброй ранени, да не говорим за материални щети.

Всяка коза за своя крак. Т. нар. "рокери" са в предните места на ежедневната престъпност, а дали е дребна - прецени сам по резултатите.