Макрон ще победи на френските избори на 23 април

На 23 април центристът Еманюел Макрон ще спечели първия тур на президентските избори във Франция с 26 процента.

Обратно в новината

Коментари - Макрон ще победи на френските избори на 23 април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Втори ще е Фийон а Макарон ще победи ЛьоПен !?! Нещо числата не са както трябва, но изненади ще има за всички от сърце.

Напълно закономерно логично и в съответствие с пророчествата с Библията настъпва Новият Световен Ред. Тези са му слугите. Три години и половина ще просъществува. Колко откачен и умопомрачен трябва да бъдеш за да се бъхториш цял живот за да властваш 3 години и половина и да упражняваш нечуван диктат и геноцид над човечеството /щото все пак от 7-8 милиарда трябва да остане само един/. Новият Световен Ред ще изповядва идеологията на Маркс и Енгелс, някакъв комунизъм и то от най-жестокия вид комунизъм при който няма да има никаква частна собственост, няма да има и право на наследяване дори. Правете сметка какво ни очаква с такива "макрони" на власт.

И защо тогава във Франция харчат пари за избори, след като жиголото-марионетка на Ротшилд вече е назначен за преЦедент? Само баламосват биомасата - тука има, тука няма ...

За незапознатите - Макрон далеч, не е случаен. Зад него стои Родшилд. Погледнете му биографията и ще разберете за какво става въпрос. Този човек е изключително удобен и подготвян специално за нуждите на големите шефове. Ако случайно франсетата вземат, че се объркат и си го изберат ще им "разкаже играта". Всякакви техни "екстри" като 35-часова работна седмица, синдикати и стачки ще бъдат бързо отменени и забранени..

И рептилите стоят за него. Зад тебе стоят чичовците с белите престилки очевидно. :)))

Макрон никога не е криел кой е предишния му работодател. Кариерата му започва в Лемън Бродърс и продължава в банката на Ротшийлд. Не е нужно да виждаме конспирации там където има прозаични факти, които всеки може да провери в гугъл.

Ти пак бъркаш една западна демокрация с Русия. :))) Първо президента и господин никой без подкрепата на парламента. Освен, ако не говорим за Русия, де. Въпреки, че там Путин като е премиер, президента пак е господин никой. :))

супер много се кефя нека да спечели и по бързо да затрива това което е останало от франция

Какво искате да кажете? Че следващия президент на Франция ще бъде макарон???

вярваме и се надяваме, че не.

Още една държава която ще се затрие заради своята либерал-толерастка политика ако изберат тоя плъшок на снимката.

Още един който яко са го зомбирали и не разбира как срещу тази "либерал-толерастка политика" ще му наложат един брутален тоталитаризъм ала КГБ, пред който нацизма ще изглежда като игра на палави малчугани! Простаци все още се намират и не могат да осъзнаят на къде ги водят и как им промиват мозъците!

явно пропускаш да отбележиш, че има огромно количество "хора", които предпочитат да ги управляват с твърда ръка и твърд х. Общо взето всички поддръжници на Путин, Тръмп, Ля Пен и подобните са такива. Те не разбират свободата - нещо повече - плашат се от нея. И не е въпрос на зомбиране, а липса на правилно възпитание.

Ми тогава отменяйте изборите и го назначавайте! Нашите избори излизат по около 20 000 000, Франция е 10 пъти по-голяма от България, там сигурно са 200 000 000. оляма икономия ще падне.

Не е ли правилно да минат изборите пък тогава да кажете кой е спечелил? Журналист вече е мръсна професия и е синоним на лъжец и измамник! Намалете малко алчността си че може да се задавите!

в западна Европа електоралните нагласи се познават значително по-точно отколкото у нас.

Франсетата казаха "Шъ видим!"

Нещо много актьори и шоумени започнаха да стават президенти. Впрочем, тази учителка да се държи настрана от медиите, докато протежето и не спечели изборите. Французите няма да му простят такъв неестетичен избор.

Не звучи реално. Този е човек на статуквото.

Статистиката за социологическите проучвания през последната година показва, че не е разумно да им се доверяваме твърде много: - Клинтън щеше убедително да спечели; - Брекзит категорично нямаше да има; - Цачева щеше да спечели още на първи тур; Любопитен съм, обаче, кой и защо толкова упорито финансира стотиците социологически агенции да бълват проучване след проучване. И повечето неверни.

Е, не е ли ясно кой?! Гледай "резултата" от конкретното изследване и ще разбереш, кой го е финансирал!

Тръмп вече им отряза парите на тези международни агенции за поддържане на световната демокрация. ;)))

само 36% намаление и то от страна на администрацията. тия имат фондове извън администрацията, с лопата да ги ринеш! не се чисти лесно 100годишна плесен, да не говорим, че ако 100 години ти е плесенясвала къщата, то тя най вероятно се е сринала или стърчат някакви порутини.

"Статистиката за социологическите проучвания през последната година" няма как да предвиди как ще се представят чуждите хакерите, специалните средства за масова ДЕЗинформация от служби на враждебни страни и други фактори, които оказват доста сериозна подкрепа на "полезните идиоти"! Та, ето така!

Какви чужди хакери за Брекзита и за Цачева? Моля, малко по-отговорно с тезите. Народът гласува ПРОТИВ Цачева, а не за Радев. Още ли не го разбра? А за Тръмп - Обама лично заяви, че изборите в САЩ е невъзможно да бъдат компрометирани с хакерски атаки. На теб или на Обама да вярвам?

Да добавя, че социологически агенции отдавна вече не съществуват. Всички станаха повече ПиАр агенции, а социолози се водят само за парлама.

всъщност проучванията на западните агенции са верни - Брекзит винаги е бил на кантар, а на американските избори им спретнаха Костинбродски сценарий, който дойде след последните проучвания. Все пак Клинтън взе няколко процента повече от Тръмп - а последният стана президент заради 3 степенната изборна система там, която няма как да се хване с традиционните изследвания. Българските проучвания няма да ги коментирам. Те са друга категория и несъпоставими с тези отвъд река Тимок.

Прилича повече на подработване на избирателите. Не на категоричен извод, просто точна методика няма. Подобни "новини" влияят положително на нарочения за фаворит.

Ако масата французи избере тоя емигранто/джихадофил, каквото и да им се случи после, заслужават си го, перверзниците...

Разлики с точност до 1% са в областта на статистическата грешка. Така че този категоричен извод, че изврат.н.ка Макрон ще победи с 26%, а Льо Пен ще загуби с 25% са толкова смешни, че всеки статистик ще се почуди на наглостта на Ройтерс да правят непрофесионални изводи (и на дираджиите - да ги препечатват с тенденциозни заглавия).

Мери, как викаш се казва твоята професионална агенция? :))) Ти може да вярваш повече на "една жена каза", но адски много хора вярват повече на ройтерс.

Отбелязах, че разлика от 1% е в рамките на статистическата грешка. А ти можеш да вярваш колкото си искаш на либералните медии, които имат за задача да прокламират и провеждат новия световен ред. Апропо, в този нов ред тебе няма да те отразят, колкото и да се пънеш.