Съпруга отиде на зъболекар и не се прибра 10 години

Мъж от шуменско село поиска развод и го получи, след като жена му излязла на зъболекар и не се върнала в дома си 10 години, съобщава "Монитор".

Обратно в новината

Коментари - Съпруга отиде на зъболекар и не се прибра 10 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Делото ли се е проточило или човека е балама и се е надявал твърде дълго?

Може би жената още е на стола с отворена уста - така се стои при зъболекар, да може да манипулира свободно с инструментариума под ръка. Навярно проблемът е бил сериозен и трябва да се стигне чак до сливиците. Нека човекът да се надява и да чака - като я пломбират и затапят отвсякъде, накрая ще му я върнат. Надеждата крепи човека, а виаграта други работи.

Не знам какви са законите на съпругът, на твоята позната, но когато ходих първият път,бях на хотел ,а в хотела дори,че ми е приятел не го пускаха в стаята.Стоях там 2 ,есеца.След 1 месец пак отидох и тогава се оженихме,той нае апартамент на брега, на Средиземно море един град се казва Ханоувил,на 15км, от Александрия.Та там домоуправителя поиска документите,да се увери, че наистина сме женени,защото иначе нямаше да позволят, да съжителстваме под един покрив.Но да си булка на цялата рода,няма такова нещо,дори не трябва да гледаш чужд мъж в очите, щото, ще те вземат за лека жена.Египет беше РЕ=Република Египет и живота им беше хубав,както тук преди демокрацията и там преди Арабската пролет.

Имам позната зъболекарка от 13-14 г. и редовно си я посещавам, ама се връщам у дома, че и другата е зъболекарка,т.е. у дома. Ама никога не ми е идвало на ума да забегна за някъде. Кой бяга от хубавото.

Имам позната зъболекарка от 13-14 г. и редовно си я посещавам, ама се връщам у дома, че и другата е зъболекарка,т.е. у дома. Ама никога не ми е идвало на ума да забегна за някъде. Кой бяга от хубавото.

Щом си е взел рускиня трябвало е да е наясно какво го чака! Всички българи заслужават рускини за да ги вкарат в пътя , но рускините не са глупави! Само най закъсалите остава тук!

Чети внимателно ,молдовка а не рускиня ,рускините се женеха масово за българи по времето на СССР ,защото ние бяхме в пъти по добре ,сега рускините се женят най-много за турци .

Прав е колегата Пижо. Аз бих дал банкет още след първия месец. Да живеят зъболекарите!

Де тоз късмет и у дома ...... Е, ще се понатрупат мръсни чинии, но нищо, търпява се :)

И к'во се оплаква не мога да разбера. Щастливец...

Може човека да е искал да създаде нова семейство и този измислен брак да му пречи ,но нейсе ,вече се е отървал ,дано не се лъже втори път .

Не зная как е при вас в Столипиново но аз в един момент имах 3 рускини за колежки........след 2г. тук едната избяга в Щатите с някакъв,втората след още 1г. отиде в канада с мъжа си и децата и само трета остана,че дъщеря и се ожени тук та ги познавам толкова добре,че все едно съм живял с тях......имперско мислене и само гледат как да се докопат до най-доброто място независимо как....явно живота в "рая" ги е научил да са такива

искаш да кажеш ,че българи не ".. гледат как да се докопат до най-доброто място независимо как"? Ами в статия се описва молдовска българка. А относно "имперско мислене" - да не би рускиня-съседка да те анексирала апартамента?

Казуса е много елементарен ,тук няма добър лош мъж ,просто молдованката е хванала наивно селянче ,омъжила се е и е взела гражданство и паспорт ,на бесарабските им дават лесно ,и е щипнала из Европа вече като европейска гражданка ,в щатите е масова практика емигранти да си плащат на разни дегенерати и да сключват фиктивни бракове ,но тука властите после ги дебнат няколко години дали наистина живеят заедно.

Тава е точно така ,не е съвпадение ,че тази молдовска мома се жени точно когато ни приеха в ЕС преди десет години ,не искам да я квалифицирам като някой тук ,може да работи и почтена работа в Италия ,но това не я оправдава за фиктивният и брак и нараняването на човека .

Всеки си заслужава съдбата....твоята е под полумесеца и не казвай,че нямаш пръст в това

НА ПУТИН ЖЕНА МУ НАПРАВИ СЪЩОТО, ХАХАХА

И дъщерите му и те!

Бракът е бил заради българското гражданство, като го получила - офейкала. Нашият балама й оставил и фамилията си за да взема повече като българска проститутка, вместо като молдавска.

Свършвам, вадя го, плюеш, бършеш се и тръгваш :)

Чувал съм, че някой по-бавно го пуска упойката, но чак пък толкова!

Бракът е сключен там,но документите от брака се заверени в БГ. посолството в Кайро.след това тук по надлежният ред с превод и легализация на същите е подадено заявление за издаване на Удостоверение за брак от общината в нашия град , в БГ.Защото после това удостоверение се праща на съпругът ми плюс декларация от мен който с тях кандидатства за виза. А на тия дето ме плюят, ще кажа,че той е по-българин и от тях,уважителен точен и кавалер,много обича българските традиции и гозби......Но съдба........

Ти какъв баща си бил? Поне имаш оправдание - от лудия, даже и пияният бяга!

Кой бяга от хубавото?!

Тук определено става въпорс за продажна молдовска к-ва, която е симулирала "влюбване" с цел брак и ЕС паспорт. СЕга сигурно бърше старчески задн-ци в Италията и прави дудуци на местните. В Италия бадантките са най-вече от Молдова.

Да пращам и моята жена на зъболекар та дано се не върне.

но ако има зъби. Пък тя твойта - няма ни един.

Браво на журналята от дира!!! Щом от целият новинарски поток успяха да хванат най злободневната тема и да я разследват обстойно! Взела молдованката статут,и оставила потурняка!!! Сега са актуални браковете между циганки и афганци или пакистанци! Случва се масово и не знам защо никой не го отразява...

Единственото добро в далаверата е че парите от сделката остават в България. А афганистанеца обикновено се чупи даправи зулуми в Германия и вече не се мярка. Разбира се джурналистите са като молдованката и "съпруга" и, не се занимават докато замесените не се уредят по давност.

Скъпи Близнаци, периодът е важен за вас по много причини. Във връзка с положителното развитие на делата ви се иска , ако може сега, на момента, като с магическа пръчка всичко да се реши. Но за това трябва време и търпение. Доброто предстои, но и вие трябва да си помогнете. Нова работа за някои от вас. Също така безработните са с големи шансове да намерят своето място. Не се колебайте дълго. По важен за вас въпрос можете смело да се доверите на професионалистите. Носители сте на нови идеи, които ще се приемат радушно от повечето и това ще ви постави в центъра на вниманието. Добре изиграйте картите си. Щастливи мигове сред обичани от вас хора. Изтегли си мъдрост за деня ало дир редакторчето оправете си хороскопа бе пише за рак пък поздрави за близнаци

защото сега сме под влиянието на ретроградния Меркурий!

Искаше да кажеш ретрограден презкурий.

Късметлия!

Омъжена съм за египтянин от 7 години.Сключихме брак на о7.03.2010г в Египет . Тенденцията беше да живеем тук в БГ,но не му дадоха виза,въпреки,че кандидатства за такава 4 пъти,което ни костваше пари и нерви.Знам, че ще се намерят някои да ме хулят и кажат,така ми се пада,но не бързайте да го правите,като не ме познавате,както и него..........Потдържахме връзка чрез скайп, но разбираемо е с времето нещата се размиха,а и нямаше надежда.Аз си имам хубава работа тук,добре съм устроена.Както писах по-горе ,мислехме да живеем тук, като вярвахме, че ще му дадат виза след като имаме сключен брак.Ако знаех, че няма да му дадат виза, естествено, че не бих се обвързала със съпруга си, колкото и да се обичахме,защото очи , които не се виждат се забравят.........Доколкото знам, той е заминал в Дубай, по професия е ел.техник и там работи като такъв.Не сме се виждали на живо от 20.03.2011....Та в този ред на мисли искам да попитам, бих или получила и аз такъв развод, по тази причина: Поради липсата на физическа и морална близост ?????????????? Сега очаквам да започнете, да ме плюете..........................?! Но мисля,че никой не е застрахован от нищо,предполагам ,че всичко е съдба?!

Отиди в Египет и се пробвай... Може да питаш и първата/основна/ жена за разрешение-сигурно има права да го представлява...Майтап Уили...Относно нападките, няма как да ми стигне полето да ги събера...Дори най-големият пияница и пропаднал българин е по-добър вариант от най-непознатия светен мюзли...за теб , за другите и за бъдещето на страната ни... жалко че такива същества като тен се пръкват тук...трагедия...

Важното е че няма да имаш запек!!!

Сега се ожени за евреин, той ще намери арабина и ще го ликвидира!

Винаги съм се питал жените като се женят за мюсли поне малко наясно ли са с нравите и обичаите на тези хора или .......ама той не е такъв.......колко жени изгоряха така но това явно продължава и защо няма мъже които да се "влюбят" ей така в някоя арабка пък да поискат и там да живеят а все жени.......извода си е за вас

Не знам какъв брак сте сключили, но би трябвало да му дадат виза ако брака ви е валиден в България. Само църковен брак, без правно обвързващи клаузи съгласно българските закони, например по шариата не е достатъчен. Ако имате правно валиден брак само ако съпруга ти има някакво тъмно минало, което е наказуемо в БГ ще му откажат. Би трябвало ако имате проблеми и имате намерение да живеете заедно да сключите брак в българско посолство. Разбира се може да искаш развод, по тази причина, ако изобщо си женена по българските закони. Но внимавай да не се окаже че по чужди закони имаш задължения. Най-добре е да се посъветваш с адвокат и не търси най-евтиния. Изобщо къде ти е бил акъла да се жениш така преди да се посъветваш с адвокат.

Хе, тези неща обикновено ги правят мъжете. Отиват за цигари и...

Най-големите боклуци са рускините. По-зле са и от циганките. Тях поне може да ги набиеш и изгониш, докто рускинята гледа да те завлече, докато те остави гол и бос.

Тебе колко рускини са те "завличали"? Щото личи, че не ги познаваш.

Предполагам,че имаш поглед върху този въпрос. Вероятно майка ти е рускиня и е била бита и изгонвана от твоя баща?

Ти защо избяга от мъжа си в Русия и се довлече тук само с една басмяна рокля на гърба си?

Освен това ,пак предпалагам,че жената ти е циганка, защото демонстрираш задълбочено познание на характерите.

Абе остави го. Той и куче сигурно не може да гледа, па камо ли жена. Има си мъже дето са родени да ги завличат. защото не могат да увличат.

Явно всички рускини сте като от калъп правени.....и мислите са ви в този калъп но ние имаме спомени за вас доста отдаван......от соца още и знаем какво ставаше по морето с гларусите:)))))))))

Точно така е, знам само една натирена рускиня. Останалите натириха мъжете си и им прибраха квото имат.

Ти си от тези натирените? Милото доверчиво момче .....

И как го е завлякла ако не е тайна?

жена не бяга.

жена не бяга.

Имаш предвид "от богат"...

Аууу... жената месец вече ходи на зъболекар!

А аз от толкова ходя на зъболекарка, чудя се дали да кажа на жена ми! :P

Я да си признае колко кинти е гушнал за менте сватбата и 10г подържане на български паспорт. Това със зъбара да го пази за официална версия.

Този може и още кинти да иска от нея за ползване на името

Нещо за рускините, които се женят за българи, само и само да избягат от кочината, нещо да кажете? Добри съпруги ли са или слагат рогата?

Кой ти гледа ! Важното е ., че са резачки в кревата !

всичко зависи от мъж. Защо се зацепи веднага за рускините? Аз имам наблюдения, че много българи, чиито съпруги са българки, ходят като кралски елени.

си тъп. Хората са живели в Молдова, бесарабски българи са, за какви рускини бленуваш?!?

Късметлия! За 10 години щеше двойно да му съкрати живота, а вече можеше и да е покойник :).

на този зъболекар за да пратя жената при него :)

Защо продължават да ни занимават с битови дребни проблеми ? Нито е първия , нито ще е последния развод .

В Италия чешат по хубаво

Е какво чудно има? Молдованката е хванала първия селтак от БГ, за да получи паспорт. И веднага след това се е чупила в Италия да гледа бабички, не се е развела, за да може да бачка там. Купила си е билет, и казва отивам на зъболекар...и ариведерчи :)

Интересно че се развежда точно след 10 години. Как не се е сетил по-рано. Щеше да получи развод и за 3 години вадене на зъб. Ако е отишла в Италия за 9 години се взема гражданство и няма нужда от българския паспорт. Абе по-добре молдованка в Европа отколкото афганистанец.

Нищо ново под слънцето. Но се чудя защо този ... бунак е чакал 10 години за да се разведе? Това може да стане след 2-3 година "развод през граница"?

Заглавието кърти отвсякъде

И какво толкова има да кажеш, че напускаш другия? Ама и като зная какви хора има как да обясняваш на теле, че вече нищо не изпитваш....явно затова и изобщо не е говорила!!!

на туй му викат комшийте гитти пикай гелмеади:)

Хахаха..предполагам,че крушката си има опашка! Едни приятели се бяха напили в Пловдив през далечната 86 та година и на Паркинга на Кемера се качили на турски ТИР като срязали въженцето и после го закачили от вътре.И така се озовали във Виена. Единият се върна чак 95 та година

Влюбила се е в зъболекаря,курветината! Те са всите курвари!

И аз знам един такъв случай, но обратният вариант - съпругът излязъл с приятели да се почерпят за новороденото и после ен на брой години никакъв не се появил!