ГЕРБ и БЗНС питат властта за НАТО в Черно море

С какъв мандат е отишъл и с какви решения се е съгласил служебният министър на отбраната Стефан Янев на срещата на министрите на отбраната на НАТО в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и БЗНС питат властта за НАТО в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунистите пак ще осерат положението

ПИТАЙТЕ ТАВАРИШ БАРИСОВ, НАЛИ ТОЙ ПОДАРИ КУЧЕ НА ПУТИН :)

Алооо за да се вземе това решение относно присъствието на НАТО в Черно море,не става от 20,з0 дена!Все пак това е организация,съгласуване оформяне на документации и т.н.Така,че това е е взето по време на тяхното управление и преди година пак имаше такова масово присъствие , пак там.Хич да не се правят на ощипани и да не ни мислят за прости господата от ГРОБ!

Интересно от каква позиция питат, след като и двамата са "господин никой"?! Може би като журналисти ли, или как?

...питаме БХ2 къде е скътал заемите и лихвите от тях - това са близо 20млрд.лв.все пак????????

а защо ненчев забравя ,че е подсъдим за корупция и свинщини ?????????

Този мокет защо продължава да се гаври с името на великият покойник.

Какво щастие за нашият народ е, че все още имаме такива принципни, високоподготвени и безкористни политици като Нейчев. Сей земеделецо, днес му е времето..

Досега ви управлява втория ешалон на кому нягите, наречен ГЕРБ, с главатар Боко, сега идва ред на първия ешалон с главатар Курвалия и после пак отново, и така до края на света ще има доене и стригане на българските овце, които си харесват това статукво и сами се подлагат на палачите си.

Шило

Да бъдем сериозни. Тази среща не е организи5рана преди една седмица.Определено за нея се знае от поне два месеца, все пак е свързана с организация, дневен ред и т.н.Който е организирал нещо е наясно с това, колко много подробности трябва да се вземат предвид. Определено тя е организирана по времето на ББ2. И ако наистина обвиняемия ненчев не знае, питам се, що за министър на отбраната е бил?

Ненчев е бил на разпит по това време и за това не зане за какво става въпрос.

Гербаджиите за две три седмици служебен кабинет им преписаха всички възможни грехове. Питам ги кой трябва да отиде на тази среща освен легитимния в момента министър, макар и от служебен кабинет. ГЕРБ така се държат и обвиняват все едно 67 г. не са управлявали те, за всичко е виновен някой друг.

Герб още не са разбрали,че България членува в нато,и тия ни управляваха,а и сега искат да ни управляват.

Свърши питането тикви! Сега трябва да отговаряте какво сте надробили!

няма какво да питат и да се правят на бавноразвиващи се и ощипани- българия е член на нато,така,че е нормално да има натовски кораби и воиска в черно море!

Шило

И какво като е член на НАТО? Ако са български кораби- да, ама за тези държави, които нямат брегове на Черно море, има Конвенции. Които трябва да спазват.

Шило

Няма лошо да отговори министъра, ама в качеството на ккави питат тези? В моментът статута им е като на бай Асан от махалата.

Този трудовак, млако ли му бяха 4 години да съсипва армията, та още се опитва да се меси? За този трябва яка сопа.....

Работа ли е на БЗНС да мъти лайната, във Черното море ?? Този Потурник, на снимката, да прекопае на Боко картофа! И докато си почива, с лопата да рине лайната, от кочината! Ако иска да е БЗНС! Ако не ще, да годуха и Гробар да се пише! И нещо, Мнного важно да знае: Да не се пъха в ПИЛОТСКО ЯКЕ! Смешно му стои, като НА ПРАСЕ! Само на Швейк , се смях повече. Крък Длъгнес

Заплахата за Европа и България, като част от Европа е Русия-архаична тоталитарна държава. Заради нея се налагат превантивни мерки, за да не окупира части от други държави.

Шило

С какво те е заплашила Русия? Аз например, заплаха не виждам. Защо се мъчите да правите внушения?

За пари се мъчи човека, при това мизерни.

"Гражданите на 4 държави-членки на НАТО искат Русия да е на тяхна страна в случай на война. Това показва международно социологическо изследване на WIN/Gallup International, съобщава Блумбърг". Това са България, Гърция, Словения и Турция. Какво ти постоянно съединение на НАТО. По-долу на няколко места срещнах Конвенцията от Монтрьо. Според нея кораби на нечерноморски държави могат да присъстват в Черно море до 21 дни. Като се има предвид и ограниченията по общия тонаж на пребиваващите чуждестранни кораби (30 000 тона), това означава, че сериозна военноморска групировка на НАТО в Черно море не може да бъде формирана. Така че питащите да бъдат спокойни.

Дай на простака малко власт и му гледай сиира.Абе Ненчев,що не скриеш някъде.Нямаш ли поне малко срам?Гледаш на всяка цена да се докопаш до депутатската банка,за да ти се размине съда.Водач на листата в Пловдив?Това е подигравка с пловдивчани

Дари

Покажете му какво мислите за него в деня на изборите и не го допускайте в парламента. Всъщност той ви улеснява, една от формациите, за които може да гласувате, автоматично отпада и ще се колебаете между по-малко ;)

Аз ще гласувам за проф. Иво Христов.Изключителен ерудит. Те това си е мажоритарен вот.За пръв път ще гласувам убедено и без колебание.Време е такива да ни представляват и съм много доволна, че се кандидатира от моя град.Всички мои познати ще гласуват така.

НА ТОЗИ ВЪПРОС ТРЯБВА ТЕ ДА ОТГОВОРЯТ ИЛИ ТАКА Е ПО ДОБРЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ДА ИМ ПОВЯРВАТ---А ТОЗИ НА СНИМКАТА НЕ СЕ ЛИ СРАМУВА ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ????

Необяснимо е защо Ненчев се стреми от жалък да става още по-жалък?

Pritesnitelno e che tova pravitelstvo zapochva da prelicha na TROIANSKI KON toest provodnik na ruski interesi Iiavno iskat da dokarat komunisti na vlat iskat da dokarat slabo i kontrolirano pravitelstvo kakto i razpadane na Evropeiskia sauz.Balgaria bedna i zavisima tova ni chaka s BSP na vlast.Dano pone da ne ni dokarat do voina che neshtata malko miazat kato prez 1939 konflikti naprejenie i prosti lideri.

Ибрикчий вие сте в оставка , бързайте да се регистрирате като безработни , а не да питате за секретни работи ! Този с перуката , го чака СЦЗ , да си признава по-бързо къде е скрил откраднатото и по бързата процедура да влиза и да лежи ! Каква наглост Селска ???

Да отива да копае картофите да не си бута гагата дето не му е работа на Перучко

Тъпи въпроси от тъпи хора ! Да гледа трудовака как ще се измъкне след толква кражби от СЦЗ , а В.Р е вече свободен като всички останали Българи и ще чака когато даде брифинг за журналистите ! В правото си на Служебен Министър е там кой ББ , ЦвЦв или Трудовака да му дават право , вашата е изпята , дали въобще ще влезете в Парламента някога , че да питате за секретни дела ! Всеки престъпник в Дрънголника !

Членството на черноморските страни в НАТО изключва членство и участие в други военни съюзи. Освен това, България например е силно изостанала и във превъоръжаването си и отделя много малък дял от своя БВП за отбрана. Това противоречи на лъжата, че е искано да участваме във черноморска флотилия.

Извинявай-кой си ти ? Винаги чета изказванията ти-независимо дали ми харесват или не са написани интилегентно и със замах в логическата мисъл.Пиши си инициалите-тук са малко хората с които да споря и науча нещо с удоволствие.Лека вечер!

Присъствието на НАТО в Черно море, застрашава цялостта на планетата. Тук, когато говорим за съдбата на България, модераторът го окачествява като спам. Не е далеч ДЕНЯТ 26 март, когато спама ще накара журналистите да чуят от ген. Радев:"МЛЪК, СЕДНИ!". Както и БНТ, bTV, НОВА са врагове на българския народ.

Единствената заплаха в Черно море е заплахата от руска агресия. Заради тази заплаха се вземат мерки за възпиране.

Единствената заплаха е системата "Периметър" или "Мъртвешка ръка" или "Ръката от ковчега". БАНКстерите няма да те информират, защо "спретнаха" майдана. А тук никой не се интересува от БАНКОВАТА ГАРАНЦИЯ-полуостров Крим. /Заемът на цар Николай II, от ФЕД получен. На 17 юли 1918 година, когато е извършена екзекуцията на семейство Романови, цар Николай II е едва 50-годишен./

Тръмп нима това не го каза преди три дни, за САЩ?

Главното и същественото е Стефан Янев да даде информация за действията си. Това коментирайте и това искайте. Защо? Радев говореше за промяна. Радев говореше за открито и прозрачно управление. Днес научаваме, че неговото , респективно временното правителство но БСП работи в тайна. Потайно. Лъгал ли е Радев предизборно?

Няма документно доказателство, че България по времето на президента Плевнелиев и правителството на Борисов е преговаряла за флотилия в Черно море на черноморските страни.Скандалът с тази лъжа бе част от хибиридната война против Отечеството и всичко започна с една хибридка -лъжа.

България никога не е преговаряла за флотилия на черноморски страни. Който твърди обратното лъже.

"Николай Ненчев е демократ, подготвен за битката с Русия. Има силна воля и идеологическа чистота в представата си за българския национален интерес". Тези романтични въздишки можем да открием в позиция на реформаторското БЗНС, посветена на техния началник Николай Ненчев.

как БАЦЕ, аграрминистъркиня Ненка, прецедентин Чехльо запецваха на "съвместна" пресконференция, кой ни е набутал в една черноморска флотилийка.. Не знаещи, че Договорът за Черно море от Монтрьо е от 1936 г. Тогаз НАТО го е нямало.. Ама договорът си стои и е в сила.. Та кой казвахте, че нарушава международните договори??? Та ПП ГРОБ и файтон-партийката БЗНС е най-добре да си са заврат там дет слънцето..

"Румен Радев се отличава с нетрадиционно и стратегическо мислене, той е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да спечели и да влияе на стратегическо ниво. САЩ , списание Форбс от 07.10.2016 г. за Борисов: "Бойко Борисов е името на този премиер дълбоко посредствен, дори тъпоумен интригант, съвсем в политическите традиции на региона. Той излезе за първи път на преден план като пазач на последния комунистически сатрап в България. Това би трябвало да ви даде представа за качествата му".

В пряк конкурс между двамата, не съм убеден, че ще спечели Радев. След това преекспониране и след всичко което натвори и наговори за един месец, след това което се случва в президентството едва ли прекия конкурс би бил в негова полза.

Конкурс ли ? Нещо на концесия ли ще даваме ?

Имаме право да знаем. Имаме право на информация. Конституционно право.

Перучко прилича повече на карикатура, отколкото на реален управленец. Дано поне оргиите, за които се разчу, да са си стрували, защото този няма да бъде запомнен с нищо друго...

Не са в кожата си. Изнервени и раздразнени са червените тролчета. С техните камъни ги бият днес по техните глави. Докато вървяха хибридките им против Ненчев и правителството на Борисов задаваха тук същите и подобни въпроси, а днес вият като карпатски вълци, че някой използвал правото си на информация и задал въпроси на временния министър. Министърът, червени тролчета не е безконотролен и българите имат право на информация. Конституционно право.

Намекваш за Тиквун и Перучката ли? Те какво направиха за 2 по 1/2 мандата?

Подобриха България. Кога си имал по- ниска безработица при управление на БСП, например?

в Черно море от сорта на тая /съвместно с Турция и Румъния/, която Ники Мокета и Роско Чехъла договаряха и дума не може да става. Става въпрос за увеличаване активността на военно морските в Черно море в рамките на НАТО, което е съвсем различно от намеците на неграмотниците от ГРОБ и БЗНС Валентин Радев и Николай Ненчев. Лъжите им няма да хванат дикиш.

Герберастки лъжи и спекулации сър!

Ама вие си вярвате на хибридката за флотилия ли? Това е ново. Още тогава се разбра, че никой не е договарял флотилия и от реплика на румънец струпахте огромна вина за уж флотилия на Плевнелиев и правителството. Състоянието ви се е изострило ако сте започвали да вярвате и на лъжите си.

къф е тоя министър дет вкара курвите в министерството си?

Тиквун и Перучката питат служебния кабинет. Като бяхте редовен кабинет, защо напуснахте кораба, бе мишки?!?

Бойко Борисов ги прати, когато си подаде оставката. Автоматично даде възможност на служебното правителство да управлява. Какво ви учудва.

Служебното за 5 дни изсра колкото за 5 години!

Ти на кантара в банята ли ги мери?

Путин в най скоро време ще начупи кухата кратуна на ФАТМАКА. Яде едни лайна, а в същото време докара НАТО в Черно море и мълчи като пръднал. Ще му наврат ръчките в задника и ще го изритат в най-скоро време.

Путин ни обича, я как търпеше изцепките на плевнюто!

много боли задника от такава обич. Само казвам. Да няма после оплаквания. От друга страна все искате някой да ви оправя...

С това питане, Ненчев изби рибата в Черно море. Какво излиза, че той завалията така и не е разбрал КОЙ пусна НАТО там. И беше ли МО министър или само е топлил стола в кабинета и е гледал в огледалото как расте косата.

На Ненчев яко му пари на долната част на гърба и отчаяно се бори за депутатски имунитет. Обръща палачинката, за да печели избиратели.

На Ненчев мокета му рехав,ама нахалството-ГЪСТО !

"Той изрази притеснение, че след ходовете на служебния кабинет, България може да не продължи да бъде остров на стабилността." Отдааавна в България е стабилна само мизерията. И за какъв остров на стабилността плямпа тоя безродник, дето ни довлече сума ти натовци?!