”Голямата игра” на Путин в Близкия изток

Страгегическото настъпление на Русия в Близкия изток излезе далеч по-мащабно, отколкото се очертаваше.

Обратно в новината

Коментари - ”Голямата игра” на Путин в Близкия изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От всичките нападения на комунистите над чужди държави от 1919г до сега имат само две успешни-втората световна война и това над Грузия

И либийците се отърваха от руснаците

Путин сега е зает с нас, нашите избори ще спечели този които той предцени.На него му трябват Мегапроектите да продължат,да продължат да ни смучат,а пък нашите продажници,с тях няма проблем,децата сс им на Запад,и пак подкрепете,,Сполуката,,

ГРЕШКАТА ПРИ МЕДВЕДЕВ,ДА ПРЕДАДЕ ПРОЦЪФТЯВАЩА ЛИБИЯ,НА ЗАПАДНАЛИТЕ,ЗА ДА Я РАЗГРАБЯТ И УНИЩОЖАТ,ЩЕ БЪДЕ ПОПРАВЕНА ОТ ПУТИН!!!В ЛИБИЯ С ПОМОЩТА НА БРАТУШКИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ДЪРЖАВНОСТТА И ЦЕЛОСТТА НА ТЕРИТОРИЯТА И!!!

Голямата игра на "Запада" в Близкия изток Страгегическото настъпление на "Запада" в Близкия изток излезе далеч по-мащабно, отколкото се очертаваше. Нали може и така да напишете...

До "Българин" : Ами ти като толкова харесваш САЩ .Куфара,самолета и заминавай.

Путин го интересува цената на петрола а Либия е най-големия производител в Африка.Негов човек ли е начело на страната всичко е О.К.Всичко друго е празни приказки.В Сомалия,Судан а и в други африкански страни положението е критично и са гнезда на тероризъм но към тях няма интерес!

Какво излиза, на Запад не искат да подкрепят авторитарната личност Хафтар, подкрепяна от Русия, предпочитайки постоянно да се учудват на поредното появило се при тях "Единствено законно либийско правителство". Поведение, отговарящо на политиката "Разделяй и владей"-вместо сигурност и единна държава, да има постоянен хаос и напрежение, които ти да подклаждаш по желание в желаната от теб насока. Това никак не радва Евросъюза, който разчита да убеди Москва, че превръщането на Хафтар в едноличен управник на Либия ще е опасно и контрапродуктивно.

Путин се меси и в Либия,създава още по голям хаос и още по голяма вълна от бежанци към Европа и радикални ислямисти !Като по този начин се стреми да дестабилизира Европа!

А тия ми ти западни военнолюбци не влезнаха ли в Афганистан 2001 барабар с нашите на Кербала, 2003 същите разрушиха Ирак под предлог на химически оръжия, 2011 пак същите разрушават Либия. Това си е подпалване на войни и стремеж за хаос.

Ислямската държава е лицето на войнстващия човеконенавистен ислям, а руското примитивно и също така войнстващо православие, пък е туземен монархo- олигархо комунизъм Рано или късно, маската от лицата и на двете туземни некултурия ще падне и ще видим, че става дума за едно и също. Ислямския халифат е рускo-сирийско творение, създадено от останките на армията и спецсилите на Садам,което путлер подхвърли като занимавка на Обама, за да позабрави за агресията в Украйна. Скоро ще стане ясно, че Путинията и Халифата са едно и също. Очаквам опорни точки в тая посока на извъртания на нещата да бъдат спуснати много скоро и на нашите непримирими антиислямисти от Атака и другите русофилки.. Логичното е тия които си приличат да се обединят срещу другите, които са си лика прилика.Т.е руслямска държава и ДАЕШ срещу останалия демократичен свят.

А защо Тръмп твърди оброто и обвини Хилъри и компания за отговорни за създаване на ИДИЛ? На законно избрания по най-демократичната система в света ли да вярвам или на платена фурнаджийска лопата??? Ти как мислиш?

Тоя е типичен платен шизо като Инджев.

Ей, ребята, това нищо не е! Аз назначавам и уволнявам президента на Щатите, вие за някаква пършива Либия ми дърдорите! Ако не си бяхте играли на демокрация и да превърнете една богата държава в развалина и развъдник на ислямисти, сега щяхте да пращате там лекари и строители да работят за петродолари. Сега след цветната революция защо не отиде някой да работи там, а?

Чета и се чудя дали съм в Български сайт или в руски? Затова предлагам всички русофили, които толкова обичат путин и русия, да стягат куфари за масква и сибир, и да не цапат свещената Българска земя....

Ще използвам турска дума-бахтън от такива "българи", дето отработвайки центове, постоянно те пращат на возкала с чемоданите, ако не се вписваш в спуснатите сутринта на оперативката им линия от амбасадата.

Това е тъпа ченгеларско КГБ статия.Не подценявайте до толкова читателите бе тъпаци. Напишете за КУПОНИТЕ 21 в. в Русия и на къде я води ГЛАДА към План Рейгън 2.

ГОЛЯМ ГЛАД!Производител и износител номер едно в света по пшеница!Мри соросоиден боклук!

Те са научили само една мантра и я повтарят, та дано да им се случи. Най-обикновени колониялни роби.

Ох, малко почивка от DW! Слава Богу!

Вярно е - и аз щях да прескоча тази статия, очаквайки вкиснала бозичка на закуска от Дойчиновците.

Ненамесата на Русия в Либия я обрече на разрушение. Кой беше най-големият враг на Либия - Израел. Кой спечели от действията на Медведев - Израел. Защо го направи Медведев ?

Дир, не може да бъде не сте пуснали в тази рублика тъпотиите на Дойче веле.

Сега със своят агент Путин играе футбол в една врата. Дано американците се усетят своевременно какво са направили като не гласуваха за Клинтън

А аз си мислех,че Русия е някаква страна бензиностанция, а то виж оказва се че са нещо много сериозно щом могат да назначават президента на щатите

симо

...каза един тъпократ..

Не трябва да бъде "Един демократ", а "ЕДИН ДЕМОНОКРАТ", защото всички така наречени български "демократи", са по-скоро прикрити и явни ДЕМОНИ НА ЗЛОТО.

КГБ иска да дестабилизира арабският свят за да си продават скъпо нефта и да си закърпят скапаната от санкциите икономика

СЛАБ ИГРАЧ, НЕ Е КАТО ПУТИН СТАРО КУЧЕ

Смразяващият руски вятър идващ от мъртвите сибирски полета иска да попари цветовете на арабската пролет, зараждащата се демокрация и за сега едва мъжукащият пламък на евроатлантическите ценности. Ние прогресивното човечество това не можем да го допуснем. Ние няма да позволим зараждащата се демокрация и пламакът на евроатлантическите ценности да бъде загасен от ботушите на потомците на ордата

Спукана име работата на руснаците щом имат пред себе си НАС прогресивното човечество. Ще проведем два три гей парада и ватенките вече няма да имат никакви шансове.

ГЛУПАК КАТО ТРЪМПО. НА КАДЕ ВОДИ МЕРИКАНЦИТЕ

Десетки години след ВОСР руснаците мизерстваха, тъй като изнасяха революция в света. Подпомагаха световното комунистическо движение - за повсеместна победа на работниците и селяните. Сталин усилено се готвеше за военно настъпление на запад за превръщане на света в комунистическа общност. В края на краищата рухна СССР - люлката на тези безумни идеи. И народът продължи да си живее по същия начин...Нещо да се е променило? Отново имперски амбициии, отново дрънкане на оръжие. Нещо друго ще дочакаме ли някога от Русия?

Бояришники си оправиха държавата и Бог Путин ще направи света по-свой образ и подобие на държавата на Бояришники..хо.хи..ха..ха..хи..ха За Русия вече ще има прогрес . Защото в момента е на дъното ,а от там по надолу няма да върви..ха.ха

В статията леко се пропуска, че останлия свят признава за законно првителството в Триполи, срещу което генералът с руската ушанка настъпва.

Само да попитам (между другото) - какво донесе това на обикновенния руснак? Донесе: понижение на жизнения стандарт (в т.ч. купона система), масово пиене на санитарни препарати вместо нормални напитки, вопиюща корупция, пиятство, проституция, престъпност (гледайте стотиците съвременни руски филми и ще се убедите в това). Та какво печели Русия и руския човек от тези бодряшки заглавия? Някой би ли се опитал да обясни, без да слага минуси...

Значи всичко се приема единодушно.

симо

Образование и още нещо, което необразованите НЕ разбират/потънали в уюта на робството/.

Голямата игра на Путин в Близкия изток" Голям играч-голяма игра! Чехлопрецидентите нервно пушат отстрани}:-)))

Който и каквото да дърдорка, Путин е велик играч на сцената на световната карта!

Е как да не уважаваш такъв пълководец!

По-евтино излиза да държиш свои войски извън своите граници! По-скъпо е да ги поддържаш в своите си граници! Разбира се - НАЙ-СКЪПО е да поддържаш чужди войски в държавата си!!!

Тъпаците,които управялват ЕС защо вече не помаган на Путин? Така ще се спре притока на орки от Северна Африка. но на тях не им пука,те точно това искат Еврабия.

Какво ли да кажем ? Путин назначи президента на САЩ, та за политичуските джуджета Германия и Франция ли става дума. Не само в Либия Путин ще постави негов човек. Това ще стане и тук !

Да се връщат братушките. Но ме е страх Радан да не им направи някой скандал. Може и кръвно да вдигне.

Германците скандират: "Путин - в Берлин, Меркел - в Сибир!". Това е положението.

Колкото и ти европеец..

Педерасомошетата нямат думата!мбуухахаха

Голем политик в голяма игра играе, не като нашта тиква да се хвали колко папи са го галили по кратуната !!!! После колко ли са се мили????!!

ами мазничък е, в интерес на истината..

симо

Гаргамел...и мазньо.

бе той и Сталин играеше големи игри в тази зона в края на 30-те ама руснаците го отнесоха минус 27 милиона заради игрите на вожда си

даваите братушки ! взехме алепо и палмир а мослул нато ще превземе след години :) абре тъпаци , русuя крачка няма да направи за чужди територии . взе си това което и беше нужно : крим

Източна Украйна е следващата.

винаги се възхищавам на Мурзилките - тичат да спорят с умните хора, ама вместо аргументи - само емоции, и после като си прочетат написаното - ми то или безсмислица или противоречие

И тоя накрая ще свърши като Кадаифа!

се очертава положението с Беларус. Аналитиците казват : "..Русские должны понять, что либо они станут играть по международным правилам, либо будут страдать от последствий. Выбор за ними. Русские также должны понимать, что если их танковая армия двинет на Польшу, тут ее и похоронят, а Россия потеряет Калинград..."

бау-бау ,квик,квик!

Кои правила? На големите ционистки играчи ли?

Знаят, че ако е нужно ще им намерят и на тях 'фашисти' и въпреки това се опъват :)