Газовата връзка с Гърция е приоритет за ЕС

Европейският съюз поставя приоритет на интерконектора от Гърция за България за пренос на природен газ.

Обратно в новината

Коментари - Газовата връзка с Гърция е приоритет за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Газ в Алекасндропулис може да се достави от Израел,Египет, Алжир и от където си искат.

Я да видим откъде ще мине азерския газ.Наистина брюкселските идиоти хептен взеха народите за канарчета.Какво стана с "Набуко" отиде на ку-ку?А и нашите политически боклуци наляха доста пари в него.Съдбата на проект преминаващ през кюрдските територии е обречен.

ПОД ВЕЧЕ ДОСАДНИЯ ОПИТ НА ЕС ДА"ОТКЪСНЕ"БЪЛГАРИЯ ОТ ЕНЕРГИЙНАТА"ЗАВИСИМОСТ"ОТ РУСИЯ,СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ЕДИН ОЧЕВАДЕН ФАКТ!!!ЗА ГЕРМАНИЯ,ЩЕ СЕ СТРОИ ГАЗОПРОВОДА"СЕВЕРЕН ПОТОК"-2,ЗА БЪЛГАРИЯ ГАЗ НА ВИСОКИ ЦЕНИ!!!ВЛАГАТ СЕ МИЛИОНИ ЗА ВРЪЗКАТА НИ С ГЪРЦИЯ,НО ЗА ЦЕНИТЕ СЕ МЪЛЧИ!!!ТОЧНО ЗАРАДИ ТАЗИ ПОДЛА ПОЛИТИКА,НАРОДА ИЗХВЪРЛЯ ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА!!!ЩЕ НИ НАТРАПЯТ СКЪПАТА ГАЗ,ТАКА КАКТО НИ НАТРАПИХА СКЪПАТА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ"АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ"!!!

пак ще потекат еурота за византийците и американците:) От къде у византийско газ? От терминала за втечнен газ донасян с гемийки от братска Америка и руски от тръбата през Турция на Боко хъба отиде на мама си в оная работа затуй падна от власт.

Sibirski

Браво, сега България ще си купува газта от Гърция, тя пък на своя ред ще го купува от Турция, а Турция ще си го купува от Русия. Грандиозен успех за България!

Аз за пръв път чувам за газ който да не е руски.

Има всякакви други газове, но не горят. Само пари на вятъра ще дават.

Само на Бойко ли с Хъба, ще може да се... да ги такОваме Гъркините? КОИ умряха за България? Айде Де! И дедо Раде Маркович заплака, за неговата Войнишка изгора Невена

И каква стана, загубихме директната доставка по лошият Южен патак от Русия и сега ще чакаме алтернативна доставка от Гърция с газ пак от Русия

Ние в Пресцентъра на Партията още не сме разбрали откъде ще идва руският газ. Освен ако Русия го продава на САЩ, САЩ на Гърция, а Гърция на България.

Европейският съюз поставя приоритет на интерконектора от Гърция за България за пренос на природен газ? Еврокомисарят по енергетика Мигел Ариас Канете е в Атина, където води преговори с гръцкото правителство Сн.: Архив Дир.бг Една снимка говори много повече от хиляди думи. Този ли Miguel Arias Cañete, испански политик от Народната партия, роден е на 24 февруари 1950 година в Мадрид в благородническо семейство според Вас, българите, мисли за интересите на България? Испанският еврокомисар Мигел Ариас Канете е първият висш европейски функционер, чието име бе замесено в изтеклите в неделя документи за укриване на данъци в Панама. Инвестиционна компания, в която неговата съпруга е съсобственик, се появява сред документите на "Мосак Фонсека", изтекли към германския вестник Зюддойче цайтунг. Притежаването на акции в Панама обаче не е обявено в декларацията му за конфликт на интереси, която той е подписал при встъпването си в длъжност като европейки комисар за енергетиката и климата през ноември 2014 г. Там срещу името на жена му стоят две фирми за земеделски стоки и рекламна агенция.

Все е по-добре от оня ###### Шефчович.

говорят в бъдеще време. Участъка от Стара Загора, през Стара планина, покрай Габрово в посока Севлиево вече е построен.

Пак ни пr€€64х4. :((((((((((