Жена се заби в автобус с деца и загина на място

61-годишна шофьорка загина на място, след като се удари челно в автобус, превозващ 25 деца към училището във варненското село Приселци.

Обратно в новината

Коментари - Жена се заби в автобус с деца и загина на място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига с тези думички шофьор, шофьорка, шофиране! шофьор е професия. жените които имат такава категория по професия са ШОФЬОР, а не шофьорка. думички шофьорка и шофиране НЯМА! тези които добутват един, два тона ламарини от точка А до точка Б са водачи на МПС или просто водачи. какво ще ви стане ако напишете "водачката на лекия автомобил загина"?

"Общо в страната са станали 14 произшествия. В столицата са регистрирани 121 леки пътни инцидента и 7 тежки" "Столицата" /?/ не е ли в страната ?

явно водиш много скучен живот. дано някой ден и аз имам такъв проблем да се питам софия не е ли в страната? България, не е ли в европа? европа не е ли полуостров на азия?.....

Кой крив, кой прав едва ли ще се разбере тъй като единият участник в ПТП-то е загинал. Има нещо друго важно. Всеки ден пътувам оттам. Преди години пътя се почистваше от ОПУ и беше добре. От две години се чисти от Хидрострой,Транстрой и разните ТИМ строй. Днес малоумник с камион на който му е разпоредил друг малоумник поливаше 8-те километра магистрала с препарат при положение че на места е абсолютно суха. А въпросното място на ПТП-то е на 2.5 км от там по главен път и е заледено и дори заснежено както се вижда на снимките. Но по-лесно е да се обвинява умрелия. Нали не може да говори и да се защити.

а защо магистралата не е стигнала до бургас? този живот ще стане ли?

Чета и се чудя на простотията на някои хора. Не ви ли идва на ума, че жената може да е умряла преди удара? Инфаркт. Инсулт....

защо смяташ че нейния живот не е ценен

Ще го разбере когато се случи с негови хора-та простотията не по гората.

Добре, че наглата дъртуша не е погубила децата от автобуса.

ей, обидините. от къде знаете че жената е права ? че обиждате хората на "мърльо" "въшльо" и т.н. ? ЗНачи жената е по добрия шофьор в случая ? по добър от шофьора с Д категория на рейса ?

в приселци разрешената скорост е 40 км , ако не се лъжа на места и 30 и по целия централен път има лежащи полицаи. с колко км е карала лелката ? и с колко автобуса ...

Какво Приселци бе, шматарок? Станало е на пътя Варна - Бургас...Пфуууууу!

То и Поморие е на пътя Варна-Бургас...

Катастрофата е на 500 метра след табелата Приселци.

В България - да. Щото имат воля...

Трагично!Не бързайте да съдите.Нещо се е случило с жената, знаете за тези лоши неща.Добре, че децата не са пострадали.А колкото за шофьорите и техните умения няма значение какъв е пола ти.Както с много други неща- или го можеш и ти идва отвътре или си некадърник и не ставаш.Малоумници и от двата пола колкото щеш.Всеки ден ги срещаме по пътищата.

Ей много чувствителни модератори! Кое от израза "жена шофьор, негър скиор и гей боксьор" не ви хареса? Модератора да не е гей, определящ се като жена и любител на негрите, че се почувства засегнат?

Какво има да не им е ясно на обстоятелствата? Те са очеИЗвадни: 1. Непочистен, кофти път - сняг, лед, дупки - в комбинация; 2. Може би малко по-висока скорост; Жалко за жената, добре че няма пострадали дечица. Господ да ни пази по т.нар "пътища" в БГ! За себе си мога да кажа, че се старая да не правя глупости, да внимавам и да се съобразявам. Но все пак съм човек, а хората грешат.

ride ride kill kill....хахахах

Познавам прости, но нагли женички, които правят по 3-4 леки катастрофи на година и пак продължават да шофират. Но идва и такъв ден в , който катастрофата вече не е лека.

До кога ще се правиш на много отворен по форумите, въшльо

A aз познавам високоинтелигентни, скромни, почтени мъже, с по няколо пъти отнети книжки и убити от тях хора, които просто са принудени да карат по пътищата.

Бабата не можа да изкара до пенсия, за къде е бързала, защо не гледа внучета?

Изключително тъпо изказване, като за пълен кретен

Лека й пръст на жената. А ти да си чувал нещо за лоша карма? Продължавай в същия дух

Жената е получила я инсулт, я инфаркт. Не бъркайте жена на 60 с запъртък на 22.

Стига глупости с възрастта на водачите - ...жена на 61 години..."!!! Който си е идиот е такъв и на 21 и на 61 години.Аз съм водач от 50 години/петдесет години/.В момента съм на 68 и имам златен талон за водач без произшествия.Винаги отстъпвам и не прекалявам нито с предимствата си нито с възможностите на колата която управлявам.И това е не от образование,нито от пол,НИТО ОТ ВЪЗРАСТ.ТОВА Е ОТ ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ...

Дядка, възрастта оказва влияние, вече си с по- забавено мислене и рефлекси !

Твоето мислене въобще не е тръгвало, мушмул

Пикльо,а твоето непокрито с опит самочуствие води до надценяване на възможностите ти и до ужасни снимки след смъртта ти в БМВ-то.

Аз подкрепям мнението Ви и не виждам причина за обиждане от тези сложили минуси. Човек след определена възраст е напълно нормално да е с по-забавени рефлекси. Моят баща е на същата възраст, като този когото репликирате и вече отказва да кара често кола, а е човек, който не слизаше от колата си. Сега кара само при необходимост и като причина изтъква, че вече не се чувства така уверен, съсредоточен и с подходящите рефлекси. Мисля, че е прав и го поздравявам, затова че си дава сметка за възможностите си. Той винаги е спазвал закона и също няма нарушения, това не му пречи да си дава сметка какво може и какво не. За съжаление доста хора не си дават сметка, а предпочитат да се обиждат.

Да кажем НЕ на безмозъчното шофиране по пътищата: RoadmadnessBulgaria! Единствената инициатива с платформа за законодателни промени!

Ти да не би да си бил там и да си видял, какво се е случило, че да имаш основание да такива квалификации? Не трябва ли да имаш малко уважение към мъртъв човек, че го наричаш 'безмозъчен'? Или единственото ти умение е да плюеш в цел от място.

Според КАТ за първите 18 дни на годината в ПТП са загинали 14 души. Излиза че в месеца с най-тежки условия за шофиране шансът да станеш жертва на ПТП е най-малък. Дали не е защото балалайките ползват градския транспорт?

В София са станали 121 леки и 7 тежки ПТП та , а е едва десет часа . Какво ли ще е към обяд ?????

много високо образовани, културни и интелигентни жени. Седне ли зад волана обаче става пълно дърво.

Повечето жени нямат никакъв усет и карат на хлъзгав път както се кара на сух асфалт. Движат се като свободни електрони по пътищата.

Да бяха само жените, лесно щяхме да с оправим.

Има си скорост подходяща за всякакви условия. Има си и умения за такива условия. Посред зима като не можеш да шофираш , по-добре се движи с /между/градски транспорт!

Болшинството "водачи" не шофират, а се возят. Това дали е 40 градуса лято или -10 зима, дали е дъжд, сняг или лед няма значение, важното е педалът на газта да е до ламарината и да покажеш на всички останали, колко си "находчив".

Пак жена шофьор! Много ми е интересно каква е статистиката на катастрофи предизвикани от жени и от мъже пропорционално към броя жени и мъже шофьори. Все ми се струва че жените ще са предизвикали повече катастрофи. Жените не са добри шофьори, както гласи народната поговорка!

Дирчо, не четеш мойто момче. Има такива статистики. Мъжете предизвикват МНОГО повече катастрофи. За процентно съотношение говорим, естествено.

Каква е била таз скорост в тези зимни условия та чак да умре на място ? Простовата е била женичката, простовата и нагла.

Скоростта на колата се сумира с тази на автобуса - примерно 60км/ч за колата + 50км/ч за автобуса = 110 общо и 70-80% от тежестта на удара се поема от колата...

Сумира се на баба ти хвърчилото, между кола движеща се с 50 км/ч и автобус, движещ се с 60 км/ч силата на удара е като за 60 км/ч! 3-ти закон на Нютон и такива ми ти работи

А че може да ѝ е станало зле на пътя и затова да се е блъснала не то монава през ума? То е жена, да не е човек.

Има прости женички, които си мислят , че са голяма работа.

ТО И МЪЖЕ ИМА ТАКИВА

Заглавието е потресаващо: "Жена се заби в автобус с деца и загина на място". Веднага си я представих тая клета женица как тича срещу автобуса и го блъска с главата си като овен. Тааа, какво за закона за чистотата на езика? Да предвидят в него и раздел за грамотно писане и структуриране на изреченията, моля!

Еееее, добре че поне една патка си е отишла без да вземе някой невинен със себе си. :)

Варна не се чисти редовно и качествено. Чака се лятото да се стопи снега и леда. Пътищата са в окаяно състояние, дупките по моста са такива, че се вижда водата отдолу . Дебеланка да дойде и да застане на моста.

Неопитните шофьори при зимни условия с малко самонадеяност са си чисти камикадзета!

Неопитна жена-шофьор на 61 години? Бог да я прости жената. Ако е била неопитна, е нямало да тръгне по това време с кола. По-скоро й се е случило нещо.

Вече не ме учудват заглавия като това: "ЖЕНА се заби..." И чак по-надолу се обяснява,че тя е шофирала автомобил...

Редактор Надежда Христова

....Надежда тук всякаква ...забравете :)))

Позабравили сме заглавията в 24 часа от преди 20 години.

Спомням си: " Крадено магаре рита в Москвич".

Който зло мисли, зло намира!!!!

61 годишна не е жена а е баба.

Баба е мама ти.

маика ми на ш0 години взе шофиорска книжка. интересно е че я късаха три пъти - без основателна причина. просто и удължаваха времето от стандартните 25 минути до към ч0 докато събре нужните наказателни точки. с други думи караше доста по-добре от младите на които им се дава книжка веднага. иначе макар че е на ш1 е в доста спортна форма - като се качи на пътеката в фитнеса бяга ч0 минути без да спира. а за хората които смятат за жените че са опасни - статистиката показва че жените правят много по малко тежки катастрофи от мъжете. с други думи те си знаят че не могат да карат много добре и карат много бавно и внимателно и не поемат рискове които водят до тежки катастрофи. а иначе и мен всеки път като ми се замота някои на пътя знам че това е някоя женска. и мен малко ме дразни, ама това не значи че не трябва да карат.

Ти на Ш години ли си с тоя правопис?

Много точно. Но иди да го кажеш на тези, които определят пенсионната възраст :).