Убийство на Нева - легендата за Распутин се носи след 100 г.

Животът му е бурен, а смъртта му - брутална: Григорий Распутин.

Обратно в новината

Коментари - Убийство на Нева - легендата за Распутин се носи след 100 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...и его команды изполняет песня "Распутин-лъв машин."

...германската поп група "Бони М"...

СЕРЕГЕЙЧИН И МУТРА АГА СА ПО ГОЛЕМИ ГЕЙОВЕ ОТ ТОЯ :))

Музей с чиния, стол и огледало, ХАХАХА,...ееее, ай стига бе!!

и камък на който зевс седял и си разял ноктите. а на съседния камък жена му му перяла чаршафа.

Разпутин е ликвидиран от английското разузнаване, защото е искал да сключи сепаративен мирен договор с Германия, с което Русия да излезе от Първата Световна Война. Това би гарантирало до голяма степен победата на Германия. За жалост успяха, с което гарантираха загубата и на България в тази война.

Британско разузнаване за тоз пейзан !!????

въпросът е изследван дълбоко но няма доказателства че Разпутин е успял да изпие повече спирт от чърчил.

Такъв журналистически "буламач-борш" не съм ЧЕЛ ОТ ГОДИНИ. Распутин е по скроко, като "персонаж" на Бони М. Руската Православна Църка още от годините на Революцията е "на нож " с болшевиките. Въпреки това Сталин, чийто Майка е дълбоко вярваща жена, смекчава тази "твърдост". По време на войната /Великата Отечествена/ отците не само масово отказват да служат на Нацистите, помагат на Партизанското движение - трябвало е хората да имат убеждението, че като "умрат" го правят за Майката Русия. И това е така. В съвремието на Русия е пак същото - това е държава, която държи на истинския, равноправен диалог с Руската Църква. И го прави по един много изискано-дипломатичен начин. Адмирации, както за Путин, така и за Руския Патриарх. Нашият Патриарх, също е много Начетен, Честен и по Хриситянски чист Човек. С него може да се гордеем. Все пак има и читави хора сред нас.

Ако не беше запада да ни отвори очите за много неща, досега щяхме да се кланяме на чибурашките тъпи.

Ако баба ти беше с краката "нагоре" щеше да е спестовна касичка ! Маймун !

Песента на Бони М е супер, както всичките им други вечни хитове, но от това самия Разпутин не става по-супер, тъкмо напротив. Времената бяха други и да кажеш нищо лошо за Русия наказваха хората със затвор. Но днес да тръгнеш да величаеш някакъв руски мошеник и да го слагаш на фокус е много тъпо. Нищо не се е променило в манталитета на страхливите русопоклонници. Същите гъзолизци.

Статията е напълно безсмислена. Типично за бг. журналята. Распутин е един обикновен мошеник, лекувал с баене в банята, предимно жени, ликвидиран от княз Юсупов, в интерес на държавата.

Че за групата в Германия това е само една от песните им. Взели са темато и са приели и руският характер. Много за важен го правите.

А сериала си го бива, артистите играят като за последно. Е, Асен Блатечки не участва, иначе са много нива над Холивуд. А с Турските или с нашенските сериали изобщо няма място за сравнение, само дето е за малко по-напреднали, не е за Соросоиди.

Как е съветвал царицата - вербално или мануално?

Синът на кралицата е бил болен от тежка форма на хемофилия. Той, Распутин, идвайки от Сибир и с присъщата му мистика твърдял, че може да облекчи състоянието му. В това се изразява влиянието му върху нея. А защо започнах да те ограмотявам - не знам. Въпреки, че знам, че простака не може да се ограмоти ..... :'((

само дето в Русия няма крале и кралици,а цар и царица....впрочем, действително Распутин е спирал хеморагичните кръвоизливи на царевича и така е спечелил доверието на царицата. Бил е екстрасенс В книгата на княз Юсупов е описано убийството на Распутин, като главен герой е самият княз....Може да се приемат за достоверни описаните събития в нея... Само дето от коментарите се вижда, че си нямат хабер от темата, но пишат....

И какъв е смисълът на този материал за някакъв руски селянин и шарлатанин и за вманиачените им царе и царици ?? Какъв извод трябва да си направим ние от този половинчат, лошо сдъвкан и изплют материал???

Автора е явно завършил география при депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева. Само не мога да разбера Ямайка ли е Германия или Германия е Ямайка

Ало ООО Дир-а защо ми изтрихте коментара (отговор) до zx 14:57. Просто казах какво означава "Пуси райът". Всеки може да отиде в Google translate и да види значението му. А вие "модератори" т.е цензори сте pussy.

Разпутин е убит от членове на царското семейство, които виждат в него самия сатана, който ще докара на Русия беди.Така и стана, царицата и царят вместо да си гледат държавните работи се превръщат в спиритисти и сатанисти, падат от власт и настъва т куриозни времена в които никой не иска властта, докато я докопват без да гръмне нито една пушка болшевиките и в един чутовен експеримент върнаха държавата с години назад.

Те и до днес англичаните и американците се надр.искват от перспективата Русия и Германия да се съюзът...

Путин- Распутин Тея са рода бе

Не съвсем. Арктика и Антарктика - противоположности. Единият е разпътен - демек безпътен. Другият е път ен - тоест води/знае пътя. Харева или не фактите са това. ПъТе-Ка , видоизменено П,уТКа- път, ВаГиНа- ВаГеН - превоз. Сиреч има си думи за женския полов орган, които са си на място. Но в българския църквата ги е напрваила срамни. Но в немския и латинския си се е запазило. Тъй че по добре с път отколкото безпът.

Ще ми се Дира да спре да пропагандира и насажда русофобия. Най-малкото може да пускате по нещо гнусно и историческо и за нашите Западни Патрони. Ето някои интересни теми: -известния и многоуважаван сатанист Алистър Кроули -избиването на индианците със заразени дребна шарка одеала -Източноиндийската компания и милионите изклани или умрели от глад в Индия -колонизирането на Африка и търговията с роби -Опиумните войни в Китай -нарко-контрите в Латинска Америка и нарко-муджахидините в Афганистан

някои да обясни на мат'ряла какво точно означава.... Пуси райът"

Разбрицани пусита , това значи !

Путин и църква..ха.ха Кой командва днешната руска църква(както и БПЦ)???КГБ!!!!!!!Църквата стана средство за пропаганда на руския империализъм!!!!!Руското православие е национално. То е племенно, расово и расистко / нали руската нация е над другите, тя е богоизбрана и призвана да спаси света /. Руското православие е държавно, служебно, чиновническо и обслужващо. Но то не обслужва вярващите. Руската църква не служи на хората и на християните, тя обслужва държавата. Руският бог е племенен бог, той повече мяза на идол, пръкнал се из някакви мрачни северни селения, нежели на човеколюбивия страдалец от Близкия Изток. Представителите на руската църковна върхушка Кирил, Тихон и останалите мязат повече на езически жреци, които никога не са чели Благовестието и Деянията на апостолите, за да вникнат в наднационалната, надплеменната и нерасовата същност на християнството, нежели на просветени духовни водачи. Можете ли да си представите руският патриарх Кирил да величае великия Путин, великата Русия и великия руски народ. Ами няма какво да си го представяте, той не прекъснато това прави и сякаш друго не прави.

Щърбев, и тук ли се из.ра.

Не е ли вярно???

Путин е виовен за всичко .Войната ще е дълга и до последният соросоид.Путин -враг на бездомниците в Берлин и Детройт та до Ню Йорк.

Изглежда много неприятен тип, съжалявам, че го казвам за покойник. Егати имератора, който го е пуснал при жена си.

Разпутин се е славел с ненаситно либидо и несъразмерно огромен фалос . След убийството е липсвал от тялото .

За да разберете кой е Распутин, гледайте чудесния руски художествен многоепизоден филм Григорий Распутин. Невероятно изживяване.

А нещо холивудско няма ли?

Холивудско за глупаци, като теб.

Този е шиел царицата след като я излекувал. Трудно са го убили, като получил доста куршуми и пак е пълзял да избяга.

Стига ни занимавахте всеки ден с "прелестите" на Русский мир! Знаем си ги, нали все "освободители" ни се пишеха! Оставете ги там да си мрът от собствените зарази! Забравете ги!

Русия е страната на древното зло, а Разпутин едно от проявленията му. Други таки проявления са Ленин, Сталин, Путин, Руската православна черква и пр. Тая държава, РФ, остатък от империята на злото е проклятие за съвременния свят.

Къде по-цивилизовано и европейско е да затвориш дъщеря си в мазето и да и направиш 5 деца за 10 години!

Сус бре, тролик. Малко ли са ти зелените гущери?