Кунева: Скоро ¼ от пазара на труда ще е от роми

През 2020 г., която не е много далеч, ¼ от пазара на труда у нас ще е от роми, прогнозира по bTV министърът на образованието Меглена Кунева.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Скоро ¼ от пазара на труда ще е от роми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пазара на труда в страната България и пазара на раздавани от държавата социални помощи в страната България не са едно и също нещо. Проблемът е че циганите у в страната са нужни на държавата не като образовани индивиди, а като конфликтно привилигировано малцинство, което да се ползва за плашило. За това и всичките им "решения" се изчерпват в създаване на нови малцинствени привилегии.

Крайно време е да се засрамите , предадохте и продадохте БЪЛГАРИЯ и прогонихте половината население по света ,а приемате нашественици !!!ВИЕ СЪВЕСТ ,ЧЕСТ, ДОСТОЙНСТВО НЯМАТЕ ЛИ ,ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ГРИЖОВЕН ПОЛИТИК И ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ПО МЕДИИТЕ ??? АКО БЯХ НА ВАШЕ МЯСТО ЩЯХ ДА СЕ СКРИЯ В ДЪН ЗЕМЯ !!! ТОВА Е ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ В ИСТОРИЯТА НА СВЕТА , ДА ПРЕДАДЕ В РОБСТВО ДЪРЖАВАТА СИ УПРАВЛЯВАЩОТО КУПЕНО ПРАВИТЕЛСТВО !!!ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ А ПРОДАЖНИ МАРИОНЕТКИ ,ОБСЛУЖВАЩИ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ,ОСОБЕНО ТИ / ВИЕ Е ЗА ЧОВЕК КОГОТО УВАЖАВАМ/ ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО НА ВСИЧКИ ЛАКЕЙ И НИКОГА ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТЕ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ОГРАБИХТЕ ПОЖЕЛАВАМ СВЕЩИ И ТАМЯН ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ,БОКЛУЦИ !!! ДОКАРАХТЕ МЕ ДА ЖИВЕЯ КАТО ПРОСЯКИНЯ ,ИЗЯДОХТЕ МИ ПЕНСИЯТА И НЕ САМО МОЯТА А НА ПОНЕ 2000ЧОВЕКА !!НА КРАЯ НЕ СЪМ ЧЛЕНУВАЛА И НЕ ЧЛЕНУВАМ В БОЯДЖИИСКИТЕ ВИ ПАРТИИ !!!МОЯТА ПАРТИЯ ОТ КАКТО СЪМ ПОЧНАЛА ДА ГОВОРЯ Е САМО ЕДНА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ,МРЪСНИ ,ЧЕРНИ ДЕМОНИ ,ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !!! АМИН!!!

Toва ли ви учи синедриона, геноцид за българчетата и стипендии за ромчетата.

Нецензорни думи....Искаш ли да превърнем София с изглед на Столипиново за да получават и нашите деца интеграции и помощи сред циганската общоност.Като ще е кочина да е кочина.

УВОЛНЯВАМ ТЕ КУКУНЕВО !!!

Кукунева в България 1/4 цигани 2/4 турци остана 1/4 от тая една четвърт 1/3 арменци ,1/3 еврей и 1,3 БЪЛГАРИ къде са парите за малцинството БЪЛГАРИ .ЗАЩО НЯМА ИНТЕГРАЦИИ НА БЪЛГАРИТЕ В ЦИГАНЦКИТЕ ОБЩНОСТИ.КУКУНЕВА от карлуково ли избяга ?

На мен друго ми е чудно, как нито един родител на петокласник не се оплака, явно повечето родители не знаят как учат децата им. С нова учебна програма, въведена от Умната Кунева, децата учат по стари учебници и как се учи днес вземат урок първи, утре урок 20, след това 5 и т. н. Няма никаква приемственост. Децата и аз даже се бъркам на кой урок са. И никой не го коментира това.

Къде трябва да се запича за... Циганин?

Ха-ха-ха ! Тази 1/4 ще увисне на шията на останалите 3/4 както си е и сега... Лошото е само това , че няма да е на шията на кукунева и бюрисов и сие.... Циганин да работи в завод и да има висока квалификация- това е в областта на фантастиката !

Манталитета на Ромите е да са на СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ и вие г-жо Кунева го поощрявате с полуграмотностните стипендии / в Абсурдистан / 1/4 заетост от Роми няма как да стане, това означава те да работят и да плщат данъци / а не за вземат на готово социални.

Братя и сестри,БЪЛГАРИ! Съгласни ли сте с това,децата на хората от малцинствените групи в България да вземат пари за успех среден 3,докато вие се чудите как да облечете и нахраните вашите български деца-отличници?!

ВИЖ КОГО Е СЛОЖИЛ ЗА МИНИСТЪР -ПРОДАЖНИЦАТА ПРЪМОВА

Кунева е най-некадърният министър от всички до сега.

:)

кунева оправи реакторите - няма реактори кунева ще оправи образованието - няма да има образование кунева ще оправи работниците - няма да има работници никакви ще има само ромляни инвалиди ромски труд е оксиморон - бране на джелезо голяма част от специалния етнос са с инвалидни пенсии въз основа на фалшиви ТЕЛК решения

Тая,Кунивата по боята кат си е из нашите.Машала ма Кунива

И какво? Излиза, че господин Асан е бъдещето на България, така ли? По логиката на тая либерал-комунистка, бъдещето е в дискриминирането на стараещите се и отговорни български деца, с цел допълнителното подпомагане на ниско-интелигентните малцинства. Визията на тая е пазара на труда в България, да се наводни с държавно спонсорирани неграмотници, завършващи на квотен принцип. По-тъпа визия за бъдещо развитие не съм чувал. Та това е легално подаряване на диплом за средно образование от страна на държавата. Наистина ударихме дъното по морал, щом оставяме такива, като тая да игнорират децата ни, защото не са мързеливи ромчета и родителите им се бъхтят по цял ден. Работят, като роби за да ги изучат и да си плащат данъците, с които ей тая същата да плаща по 30 евро на дискриминационно-расистки принцип!

Куневааа, тия няма да работят, просто ние няма да имаме ПАЗАР НА ТРУДА! Малко зор ще ти е да си намериш местенце да работиш Ти Кунева, както си досега!!

ВЕДНАГА ДА СЕ УВОЛНИ ТАЯ ЗА КРЕЩЯЩА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ!!!! От къв зор моето дете е по-малко важно от тия в махлата?!? А?!? За моето защо няма да има 30 евро? КУНЕВА! ПУ*КО ЗАСТРЕЛЯНА!!!! Ти си най-големият расист и българофоб, който съм виждал! Пълна некадърница и престъпно неграмотна либерастка!!!!

Не е за ромчета, а за НАШИ ромчета.

Тази многоуважаема дама къде в България видя "пазар"? Та даже и "труд" изнамери? Тези неща не са съместими с България и ромите ще го представляват с пълната 1/4 от 0. Ако българин все пак ще прави опити..., то циганинът е учен да бъде ром и опитът му е свързан с формации, фондации, асоциации, комитети, партии и всичките им кебапчета. Не е страшно, че те/циганите, мангасарите/ не работят! Страшното е, че и на нас ни харесва все повече техния светъл пример. Кунева... не е права :)

Президента спешно да иницира нов Орден. Кунева-Новатор-2016г. от старата ера с надпис,: Планетата на Ромите година -0- от новото летоброене на Света.

Ей такива НОВИНИ НАЛИ Е ЯСНО КОЙ ИМ ПЛАЩА И КОЙ ГИ ПУСКА! Този сайт ПОЛЗВА ДРЕБНИ ЕМОЦИИ! Но скоро ще стане МАНГАЛ.БГ!

Тия се самозабравиха..."разплодените"хлебарки от ромски произход,коите те сами катаризираха и размножиха за електорат сега се чудят как да озаптят...Не може децата ни,които са БЪЛГАРИ и отличници в 9 и 10 клас да вземат 20 лв. стипендия,а тия малоумници да вземат 60 лв!!!!!Ако са в Америка,Белгия или някъде другаде и не знаят официалният ,разрешен език ще умрат от глад....няма как да живееш в една държава и да не знаеш ЕДИНСТВЕНИЯТ език и след като си роден в тази държава да не ти е матерен...

Нали измина 10-летката на ромската интеграция,милиони се похарчиха от чиновници по канцеларийте и от циганските барони? Резултат-НИКАКЪВ.Сега какво започва-нова десетлетка ли,под ръководството на Кунева-Пръмова? Какво е свършила тя както трябва,та и това.само размята коси и се навира на топли места.Тя ще провали изборите на Герб,никой не я харесва

Кунева дава честна Пионерска, че 1/4 от циганите ще станат роми дето ще работят, но другите 3/4 които и сега крадът ще крадът на 4/4 по Европейска Директива. И сега бонговците прибират 99% от социалните помощи. Кунева е доказана специалистка по оправяне на неуредици.Трябва с Президентски Указ Кунева да се назначи-Интегрира в Ромските общности. След една година ромите ще говорят и английски, ще раждат само по едно дете което ще проговоря на майчин англиски. На 10-години ромът ще завършен работник гарантира Кунева.

Калпин ,наказа работещите родители ,като им оряза детските надбавки , Кунева лишава ,направо бълг. деца от помощи ....Вероятно тези двамата имат цигански произход най вече....

ДО 5-10 години ще видиш КАКВО ТЕ ЧАКА!

Тя ще си е в апартамента в Ню Йорк! Вие тука ще си се пените по форумите!

С успех 3.50 само за специалности - метач, копач на канали, водач на РК-1/ръчна количка-1/, специалист по рязане на дърва и т.н.

Нека учат циганите, че има голямо търсене на специалисти в IT сектора.

Закривай Пръмова, закривай образованието !

Тази патка Кунева има достатъчно пари от предателската си дейност и продължава вредителската си дейност. Защо не се скрие някъде да не дразни българите?

Стига! Това е геноцид спрямо българските деца! И освен Фандъкова не сме имали учителите компетентен министър! Стига, Бойко! Може ли, вместо да работим повече с децата, да затъваме в бумащина!? В 1 клас освен в дневника да пишем всеки месец отсъствията на лист и иформатиците колеги да пишат за 2000 деца до инспектората!? Защо, оправдаваме на некадърни хора заплатите!? Стига простотии! Съсипахте и децата и нас, учителите, то вече няма и учители, на доизживяване сме!

Циганите не работят,те се издържат с детските от държавата и с кражби.Кунева в кой свят живее!?

pegenes

За да се пасат овце и да се копа на полето, не е нужно да имаш средно образование, нито стипендия. А това ѝ трябва на България, не учени цигани.

те циганин,BMV и пчела и без тва зимата не работят,иначе..като заработят сиганите,пък българите може да почнат да получават помощи...знае ли се..

Тази овца е толкова нещастна в неадекватноста си , да си въобразява ,че има сила , която да застави циганин да работи , а не да краде и паразитира !

И нагла, ма я турнаха да съсипе образованието! Резил и отврат!

Пари на калпак всеки може да раздава и на ромите раздават помощи вече 3то десетилетие. А демографският срив все - по ...

Никакви пари за ромите на калпак. Може безплатна храна в училище и стипендия - но наравно с всички социално слаби, при добър успех.

Тия хора няма ли най-после да се сетят, че трябва да се работи за оставането на младите българи в България. Ромите са ни в кърпа вързани. Пари не трябва да им се дават - безплатна храна в училище - да!

Тая другарка изобщо не е на земята - говори глупости от любов към ломотенето. Първо, кога роми са работили на тоя свят? Че пък и 1/4 от пазара да бъдел от роми. Второ, ако решат да работят те го правят вече в Европа за много пари. Вчера пътувах с Биомет, който беше половината пълен с роми, които се връщаха от Германия и то с пълни джобове и самочувствие. Чух ги как говорят по жсм-ите. Та, Пръмовица въобще не е в час.

Какво се повтаря бе, повтаря ви се, че живеете в циганска страна ли? Повтаря се, че цигани ви избират ли? Повтарям пак, че България е кретенска страна и трябва да ви се повтаря по сто пъти нещо и пак не го разбирате! Ако искате го пускаите, ако не си го пазете за спомен вие от Дира!

а тика, и сега ромите ше плащат пенсиите на балHар :) има справедливост и бог на тоя свет, имаааааа....:)

И сега тази арогантна г-жа Кунева заслужава всички българчета да се декларират в училище, че са от ромски произход и опааа виж как парите вместо на 700 деца ще трябва да се разделят между 2 700 деца (а може и повече да са). Ех защо и моите деца не са в гимназия... С радост ще ги пратя да се пишат, че са циганчета.