ГЕРБ обвини БСП и ДПС в бойкот на НС заради Георгиева

Парламентът не събра кворум за започване на заседанието. БСП и ДПС са били в залата, но не са се регистрирали.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ обвини БСП и ДПС в бойкот на НС заради Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"знаете че сега срещу нас ще има много компромати"Значи той е бил съвсем на ясно че повечето хора във българия ще осъдат решението му и начина на действие.Той обаче се държи като меркел която казва"аз съм канцлера аз решавам"Такива еднолични решения обаче без общетвенна подкрепа водят до пълен провал на водената политика.

ЦЯЛАТА тази дандания не е насочена срещу Бокова а срещу Георгиева.Меркел не може да понася някоя друга жена да се разпорежда със повече финанси от нея и затова иска да я изхвърли уж нагоре а да падне на земята.Знете че падането от високо не само боли но е и фатално.

БОРИСОВ ОТЗОВАВА БОКОВА неможе ли да го направи по достоен начин а не да развихря омраза срещу нея и такава подкрепа за Георгиева по всички възможни начини. Ако тя наистина е толкова кадърна защо трябва нас българите да ни убеждават?Та чак и юлия Берберян лобира за Георгиева. Смях във залата!

СА ПРОТИВ ТАЗИ СМЯНА.цЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗМУТЕНА НЕ ТОЛКОВА ОТ ТОВА КОЯ ОТ 2-ТЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАНА А ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО ДЕЙСТВА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО.ОСТАВЯ СЕ ДА ГО КОМАНДВАТ И УНИЖАВАТ ПО НАЙ ДОЛНОПРПБЕН НАЧИН.

Па те дпс и бсп общо са към 70 депутата.До тях ли опряха?Другите къде си разхождат костюмите?

Все по-трудно ще става за ГЕРБ да направи кворум. С наближаването на Хелоуин, всеки примерен евроатлантик започва голяма подтоговка за празника. Тиквите стават кът, щото ги дълбаят за фенери. Откъде толкова тикви за кворум? Но пък централата на ГЕРБ ще е ярко осветен - толкова много фенери на едно място... :)

Герберасти, връща ви си за предишното народно събрание. Спомняте ли си как Боко тиквата даваше нареждания за излизане от НС. Тогава кворума ставаше ако Атака реши да се регистрира. Вие претендирахте че като опозиция имате право на бойкот. Е сега не смейте да си отваряте устата. Сега ви се връща. Късно се сетиха БСП и ДПС. Трябваше да не се регистрират като видят, че тъпунгерите от ГЕРБ и РБ ги няма. Така трябва да продължават и занапред.

На ГРОБищата ли?

Тоя номер с кворума,в предното Народно събрание ГЕРБ го правеха редовно. И то много,много пъти. Сега реват! Въпросът е такъв: "Какъв такованка търсят Атака и Патриотичния фронт в залата?" Нали са "истинската" опозиция?! А ибрикчиите от АБВ;тях не ги броя. Те само поставят условия и ултиматуми. Смятат,че са център на вселената. А на следващите избори АБВ ще трябва да се коалират с баба ми,за да влязат в Парламента.

Леля Кристалинка-линка, 'мириканскаЯ калинка-линка! БКП-то не загърби-гърби, на ООН-ето шче се дърли-Ърли (too early).

Боковица във ООН.ето-ето, Кинти гепти и с ду.пето-пето, ПАРТИЯТА не за.брави-брави, 'Хапартаменти тя на.прави-Здрави.

Не бяха ли тези от ГЕРБ, които бойкотираха НС цяла година, като стояха в коридора на парламента и не се регистрираха . Нима сте забравили , какви глупости вършеха от ГЕРБ.

те до обед забравят, кво е било сутринта...после след обед, не помнят това от обед... до вечеря, колко време има още... не помниш ли? мамунска работа... помнят 3 минути...

БСП и ДПС да проклятие за България.

Ми както вие в началото бойкотирахте Бокова, така и те сега с вашите камани по вашите глави!

Всички на трудоспособна възраст в България работят по Кодекса на труда. Там ясно е записано какво се случва с тези, които отсъстват от работа безпричинно.

ЧУМАТА НА КОМУНИЗМА НЕ БЕШЕ УНИЩОЖЕНА И ТЯ ПАК СЕ ЗАВРЪЩА.

какво очаквате от такав парламент..

От дума на дума, ще излезе, че в България все пак има опозиция.

ГЕРБ този път наистина си отива. И си го направиха сами с непоследователността си. Или залагаш на разума и подкрепата на народа, като се противопоставяш на външните сили, когато действат срещу страната ти, или забравяш разума, плюеш на народа и тръгваш да угаждаш на външните сили. Да де, ама външните сили не са късопаметни и ти за тях вече си неблагонадежден. Същевременно тръгвайки да им угаждаш ти се дискредитираш в очите на народа, при това по един безумен начин и губиш и собствената си опора. В резултат - от два стола на земята.

Най-добре е: да закрият Парламента-мента, Що то само Мента-мента... Де.путат.ите де.бели-бели, дето сопа не ви.дели-дели...

Според Главчев БСП и ДПС били интересна комбинация! А не беше интересна комбинацията между ГЕРБ и ДПС, когато свалиха правителството на Орешарски!!! Ама то човек накъдето и да върти, з....кът му е все отзад!!!

В момента съм попитал петдесет приятели ще гласуват ли за ГЕРБ или за БСП и едва двама казват да защото няма друг , за който да гласуват.Подобна беше картината и на предните избори.И веднага си давам обяснение на въпроса ,,Защо те имат най- много гласове.БСП има твърд електорат, който си отва но остават синовете и внуците.Но ГЕРБ, който е збирщина от цветарки от всякакви партии и от жадни за власт хора, печелят защото Цветанов действа.При първите избори три дена се приемаха бюлетините и дори чувалите се носеха в къщи.Тогава масово се правиха бюлетините невалидни и се дописваха.Следващият път се пускаха попълнени бюлетини.Сега обаче подготовката за фалшивикацията е още по-нагла.Ще ви я издам малко по-късно като Бойко определи на някой кръстопът подходящ кандидат за президент на ГЕРБ.

Нашите избори станаха като телевизионната игра Семейни войни - попитахме 100 човека .......

Тези хора от ГЕРБ от амнезия ли страдат? Нали осигуряването на кворум беше проблем на управляващите? Или вече е проблем на опозицията? Ето защо човек трябва да си мери приказките, защото понякога изказванията ти се обръщат срещу тебе.

Не че нещо, ама ГЕРБ, РБ, ПФ и АБВ имат общо 133 мандата, което е достатъчно за кворум. Защо управляващата коалиция разчита на опозицията за кворум? Къде са ви депутатите, бе господа управляващи?

Правят предизборна кампания на неизвестен кандидат за Президент!!!

правят! Успех и на бойкота и на вота за недоверие !!! Хората ги подкрепят, писна им от продажната соросоидна паплач!!!

21-век сме! Тизи миндили БСП и ДПС кво търсят в Парламента! Що не заседават в Централния Софийски Затвор?????

Щото няма място - всичко е заето от ГЕРБаджии и рИформатори, та се налага в затвора да останат само най-големите престъпници.

Ми нали ГЕРБ са на власт, пускат техните, прибират БСП и ДПС! Нещо не се връзва!

Ами, пълно е с роми! За кокошка няма прошка, за милиони (БСП-АЕЦ Белене и ДПС-Цанков камък) няма закони!!!!

21-ви век сме? Тези миндили ГЕРБ какво търсят в парламента, мястото им е в затвора...

Цървулакис,ти си наистина голям Цървул. Погледни си резултатите. Нормален човек щеше да се замисли защо е така. За целта обаче,трябва да имаш глава на раменете си,а не тиква.

Ще цитирам БиБиТко от преди близо две години: "Осигуряването на кворум е задължение на управляващите!" Затова си осигурявайте кворума и не ни занимавайте! Въобще не ме интересува какво е бълвал Главоча!

А когато същите тези "демократи" правеха същия номер в предишното НС беше гот нали???? Е нЕма по нагла паплач от герберастията!!!

долу герб,бсп,атака,рб,дост,мост и т.н. "Мразя ви безплатно!"

Предизборен и вечен лозунг на герп- ПРОДАВАМ И ПРЕДАВАМ БЪЛГАРИЯ!-ПП

Не знам защо, но визуално криСТАЛИНа винаги ми е приличала визуално на Дилма Русев. Оказа се че и политически са провал от един дол дренки :)

Вярно, че има прилика, но докато Русев-а излъчва амбиция и латиноамериканска страст, нашата по-скоро е отблъскваща с неумението да овладее кариеристичните стремежи и жаждата за все повече власт. Любопитна съм ако я изберат, на какви високо платени длъжности ще се наместят най-горещите и поддръжници.

Тя не се включи в бягането. Просто някой се изходи в тоалетната на преминаващ над стадиона с бягането самолет и лайното падна насред стадиона. А в него кой да видиш - криСТАЛИНа :)

Истината...е другааа...!? Привържениците на ЕНП...в Европарламента ..,подкрепяни от Дж. Сорос...още в началото искаха свой представител за поста..., и сега бе удобно да използват лакейте си..,уместно се въздържаха за Бокова...,за да меже техния човек-Кристалина да се включи в бягането ..и нищо чудно ..да я изберат на края ,не без продажната интригантска политика на нашите дупедавци....!?

Кристалина е комунист и човек на БКП. Не е много ясно защо нашите комунисти така се дърпат.

Кариеристите и изнудвачите нямат цвят не се заблуждавай!Те са със всеки който им дава тръмплин!

Тоя Главчев преди не коментираше ли провалените заседания с "Управляващите трябва да осигуряват кворума". Да не си е ударил главата някъде, че така е сменил плочата?

Редно е да има бойкот и вот на недоверие заради смяна на кандидатурата на кандидат с реален шанс чрез участие в заговор с въшни играчи за да имат те влияние в ООН,а държавата да е употребена!Това което се случи е безобразие чрез методите и средствата които се използваха!Такива хора не стават и не могат да бъдат държавници!Оставка!Трябва да получат урок!

Кандидатурата нямаше реален шанс!

Коя кандидатура и кой го казва?Голям разбирач си,не пренебрегвай методите и кой момент се използваха!Всичко е толкова долно че наистина само оставката има реални шансове да се парира тази свинщина!Това не може да се подмине!

Редно е да има бойкот и вот на недоверие заради продължаващото затриване на държавата, неработещи институции и икономика, липса на реални решения за промяна в демографската политика, провал в промяната в съдебната система, никаквата здравна реформа и допотопния вид на здравеопазването. Да изреждам ли още. Да посочвам ли че заради това ни занимават с подобни балони - за да не се занимаваме с основните проблеми. Така беше и при Борисов1, после когато спусна на Орешарски да предложи Пеевски (Да, Борисов и Доган го направиха). Така е и сега при последния Борисов (2) кабинет. Хубавото е че и на пеленачетата стана ясно, че дните му са преброени.

+++++++++++++++++++++++++++копирайте си поста няколко пъти,защото модер..раторите затрупват такива постове с глупости,които нормален човек не чете...

По-важно е да има бойкот и вот на недоверие, защото вчера едни катаджии паркирали неправилно.

Интригантство, задкулисие, простотия, глупотевини и в резултат - целия български народ до го е безкрайно срам и да е унизен до дупка. Предлагам синеокото кинаджийско ченге от по-ново време и агент на Сорос "ЕВГЕНИЙ" да заеме поста шеф на ООН.

На крива ракета космоса и пречи! На Бокова Евгений и пречи! Ако го нямаше Евгений, Бокова щеше ли да е на пето място!

Че кой е танкиста?Познаваме го колко е ограничен и подкупен и кой му дава право да си служи с явни лъжи и участва в интригите на задкулисието!Нещата са прозрачни,всичко е ясно!

Ако ДПС мине в реална опозиция, заедно с АБВ, БСП, Атака, част от РБ и част от БДЦ ще могат да бутнат правителството. Въпросът е, кои от изброените имат интерес от предсрочни избори. От друга страна, загуба на президентските избори на ГЕРБ дават шанс на Бойко за оставка и приключване с подобни мъки. Така че Луна президент, кандидат на ГЕРБ е напълно възможен вариант.

Сбрали са 240 клоуна от кол и вЪжЕ, кинти да направят бържЕ.

Гнус ме е от Сталинка

Правителството отдавна е работило срещу собствената си, българска кандидатура

Изборите се задават, гответе се!

релано е тъпо да обвинявате тиквата за историята с бокова!!!!! той я предложи за кандидат на България!!!! просто ООН не я иска! ако беше 2ра в класирането боков щеше да си я подкрепя!

Грешиш, Бокова беше предложена от Орешарски.Чети повече ако искаш да участваш във форумите,но за всичко друго си прав/а/.

Ами защо не се отдръпнаха в началото герберасите и щаха както винаги да имат оправдание''орешарски'' и сега нямаше да правят за резил и смях за пореден път България

Управляващата Четворна коалиция не може да събере кворум? Срам!

ДОЛУ ГЕРБ ,БСП, ДПС,РБ,И ПАТРИОТИТЕ - ВСИЧКИТЕ ВЪРЛИ КОМУНИСТИ И ДОНОСНИЦИ - ДОЛУ БОКОВА И СТАЛИНКА ................... ДОЛУ И КАНДИДАТА НА ГЕРБ И ОСТАНАЛИТЕ НЕЩАСТНИЦИ

България за сетен път убеди световната общност, че се ръководи от най-слабите, най-непоследователните, най- подкупните и сервилни политици в Европа.

путлер е по-зле съсипа и грузия и украйна сега и русия имам чувството че дори виденов щеше да се справи по-добре от путлер ако беше начело на русия :))) с всичките тези ресурси

винкела може ли да иде до WC-то, без да звънне в ДМКС на БКП-то?

А вие, гербери, когато влизахте и излизахте от пленарна зала според това изгрява или залязва слънцето, помните ли? Тогава можеше, така ли? Сега ви се струва неуместно.

Вие нали бяхте грсдивни и различни

Хващам бас, че при нужда няма да има хронична липса на кворум. Изключенията ще са в 2-3 дни годишно.

Тъй, като никой нормален човек няма да се наеме да защитава позициите на БСП в Интернет, то нещастниците плащат на други неудачници, наречени тролове.

ти не разбра ли,чети по нагоре-гнус ни е от всички вас,долу герб,бсп,рб,атака,пр....долу сорос

Аз например защитавам личното си мнение само. Понеже е анти-сегашното управление (и анти-несамо сегашното а и предишните), може да ти се струва анти-бойковско, оттам по елементарната ти логика проруско. Та грешиш, че някой ми плаща да го изразявам, дето се вика мразя ви безплатно. Ако някой предложи и некой лев, няма да го върнем, гарантирам ти и ти го декларирам :)

3евзек

Едно е как ти се иска да бъде, друго е как се получава.

Защо ми се струва, че само преди 2 години депутатите на ГЕРБ правеха точно такива номера с напускане на парламентарната зала, БОЙКОт и препятстване на кворума. или греша, а ?! :)))

Преди две години имаше тотална продължаваща неспособност на управляващите да съберат кворум. Но и без това не беше много ясно коя формация управлява. Но нека опозицията опита същия номер утре и ще видим дали ще се повтори.

и на кой може да се сърди бокова заради това че са я класирали последна?!??! освен на себе си! очевидно ООН не я искат! жалка жена представител на жалка партия

То и за това нагаждачката георгиева е поставила условия да няма вето за нея защото ''много я обичат в оон''????Бокова си е дипломат от години и такъв трябва на международна организация а кристалинката НЕ Е дипломат а си е меркантил и гледа какво постъпва в сметките и а не какво трябва да прави само защото по душа си е такава

Българските "депутати" направиха народното събрание с смях! Как може да не се явиш на работа, когато има за обсъждане/гласуване важни въпроси, които касаят държавата??? Тия малоумници от БСП и ДПС се правят на интересни и не се регистрират!??? КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ СИ МИСЛЯТ ТИЯ БЕ! Те са там да вземат решения за страната, а не да се подиграват на българския народ, не да се плюят и да си вадят керливите ризи! ТИЯ СЕЛЕНДУРИ НЯМАТ ЛИ МОРАЛ? ЕБАСИ ДЪРЖАВАТА...

А защо гласувахте за другите малоумници гербави след като правиха това толкова време???Вашият принцип май е ''от мойто герберасче по убаво нема''....Докато няма принципи защитавани от българското общество ще има такива неща

ДПС И БСП НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО, В СРАВНЕНИЕ С РЕЗИЛА, КОЙТО НАПРАВИ ГРЕБ! ВСИЧКИ, ЛИ ПАРТИИ ТРЯБВА ДА ЗАСТАВАТ ЗАД РЕЗИЛА НА ГЕРБ! НЕ СТИГА, ЧЕ ГЕРБ НАВРЯ КАЗАН С ЛАЙНА В ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, АМИ И ЦИНИЧНО СЕ ДЪРЖАТ! НЯМА ПО-СРАМЕН ПРИМЕР ЗА СРАВНЕНИЕ В СВЕТА ОТ ТОЗИ, КОИТО НАПРАВИ ГЕРБ С КРИСТАЛИНА! КАТО Е ТОЛКОЗ КАДЪРНА ЩО НЕ Я ПУСНАХА ОЩЕ НА В НАЧАЛОТО ДА СЕ СЪТЕЗАВА, А СЕГА ЗАЩОТО МЕРКЕЛ, САЩ И ЕРДОГАН НИ ЗАДЪЛЖАВАТ? ЦЯЛ СВЯТ НИ СЕ СМЕЕ И НИ ПОДИГРАВАТ ЗАРАДИ ГЪЗОБЛИЩИНАТА ОТ СТРАНА НА ПРЕМИЕРА НИ КЪМ БРЮКСЕЛ, ПЪК И ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ПРАВОЛИНЕЕН, ВИДИТЕ ЛИ ДПС И БСП БОКОТИРАТ ЗАСЕДАНИЕТО В НС! А КАКВО ДА ПРАВЯТ, ДА ТИ РЪКОПЛЯСКАТ НА ТЪПОТИИТЕ И ПРОСТОТИИТЕ! БЕЗОБРАЗИИЕ! И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, ЧЕ ПРОДАДОХА БОКОВА, А ТЕ СЕ ПРАВЯТ.....НЯМАМ ДУМИ ЗА СРЪВНЕНИЕ.