Депутатите гласуваха закона за държавния заем за НЕК

Депутатите гласуваха на второ четене закон, с който се отпуска заем на НЕК за плащане на реакторите за АЕЦ "Белене". ГЕРБ отхвърли 2 предложения - на РБ и БСП.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите гласуваха закона за държавния заем за НЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние предлагаме различни решения на заем от лв 5000 до лв 5.00000 (с нисък процент на 3 %), за финансиране на всички проекти, които имат значение за вас... Контакт: link

Ние предлагаме различни решения на заем от лв 5000 до лв 5.00000 (с нисък процент на 3 %), за финансиране на всички проекти, които имат значение за вас... Контакт: link

Министър Петкова:...защото някой е превишил правата си, друг е бездействал, посочи тя, но подчерта, че сега въпросът е за бъдещето. 1. Кой е превишил правата си ??Имена! 2.Кой е бездействал ?? Имена !! 3.Ще има ли правосъдие ?? 4. Да гледаме в бъдещето, но парите са от настоящето !!

много разбирачи много нещо, много знаещи, а пък евреопейскио съд си казва: ще ви надупим и ще им пуснете на ваште братя, нали сте братя, а! к'во сега мрънкате! А тука едни дървосекачи, едни батета, направо решиха наместо големите! затова ПРЕДЛАГАМ: 1. да сменим големите. 2. да изберем гореспоменатите вместо досегашните. 3. да ги махнем, когато се .... натаковат.... ПРЕДЛАГАМ: референдум, референдум, референдум, референдум, референдум, самос по един въпрос, и така лека полека да обезсилим октопода.

български народе,знаеш ли ,че си "управляван" 70 години от паразити,за които ти си едно четириного ,кажи какво ти пречи да го осъзнаеш ???!

Всичко ми е ясно с изключение на едно - щом сме решили да не се строи Белене, защо плащаме оборудването? А ако сме решили да спазваме международните закони и изпълняваме решенията на този или оня съд, защо не платихме след като излезе това решение? Защо Бокич се ослушваше няколко месеца като свиня царевица, та лихвите станаха колкото половината от главницата?

що за име е това, менда?!

вместо" що ментиш ?",да се казва" що мендиш ?"

Хайде, Народе, плащай.....

Ооооохаааааааааааа, баница :)))

Каква "радостна" новина - поредният заем взет от Бойко...

"Депутатите гласуваха на второ четене закон, с който се отпуска заем на НЕК за плащане на реакторите за АЕЦ "Белене". ГЕРБ отхвърли 2 предложения - на РБ и БСП." - така така .... ние доматите с колците ги ядем ... Съсипването на ЕНЕРГЕТИКАТА е съсипване на ИКОНОМИКАТА на България, което е основа на НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ... интересно ... КОЙ ли има интерес за това .... със сигурност се досещам "руснаците" НЕ СА ...

Тъй зер ! - НЕ са 'руснаците', а Е --> ДнешенКремъл .

Тъй тъй ... "днешен Кремъл" има Мноооого голям интерес да сме с отслабена национална сигурност .... а пък едни други наши доброжелатели ... те пък искат да сме мноооого силни и .... НЕ зависими ... ама мноого ... да зна'йш ...

Това е към всички "разбирачи" които тук пишат за: "тролове" "червени" и не знам какво си .... та пак - доматите не гиядем с колците ...

Ако Много държите да сте Все в Тази ..ммм...ориентираност - доматите-Ви - Свършиха.

туй "съсипване" не е от днес! то е с давност 10-ина години. алоооо! а и от още по отдавна, амаха вашта мама дейба политмаймуни дейба!

Полит ... КОЙ .... че не разбрах аз ... ... га подписахме за реакторите ... га небе давахме за самолетчета на НаТо .... га влезнахме в ЕС и НаТо ... а ... та колците ... дейба и доматите му дейба ...

Питам подържащото путиново тролище, какво добро сме видяли от руснаците след 9 септември??? Докараха на власт крадливи ратаи, излъгаха, че Стара планина е от желязо, и построихме Кремиковци. После Червена могила със заем 8 милиарда, която така и не заработи. После Дебелт за още толкова заем, който също не заработи. Атекезесета, метесета, и какви ли не боклуци по техните първобитни технологии, за които връщаме заеми години. И накрая тази ненужна централа, за която трябва да плащаме купища ненужно желязо.Ако има един истински водач на българите, поне като Пиночет, де що е червен боклук, на СТАДИОНА,и при техните величия ЛЕНИН СТАЛИН ТАТО, и всички останали !!!

Все ми се струва че Този Колега (който цитирате) - Вече Сам Си се шамаросва, Колега... (, ама гу'й Срам да Си Признае)

Далаверата КТБ - 4 милиарда загуби за България, Белене още толкова, Цанков камък- 1 милиард...и още .... И после ?....По Яворов: Лучец еж, водица пий И пак поглеж ! Дий, НАРОДЕ, Дий...

Нощ Нощувам.... Ден Денувам...

Мммм, да ! Ще трябва да се хваща оръжието!

в ада няма живи ,само мъртви души !

..и знаете ли кое е най-жалкото? Че политиците даже вече не се чудят, че не ги бием! Свикнаха, че е безопасно, независимо от делата! Най-много да "поемат политическата отговорност" - с френско шампанско от резервите!

Гилотен - го няма Напоследък Никъде, Колега... ...ама ФинФиск Процедиране кактоТрябва - Неминуемо довежда всеки Белокровский обратноТам Отдето Е изпълзял .

Чакай да позная, държавата ще плаща и виновни пак няма нали? Отговорни също !?

европейска(еврейска)България бодро върви по добре отъпкания от гърците път на изчезването.тук живеят само хора,които обичат някой да ги прави на луди и кретени . да бъдеш доброволен роб на доказани мошеници и ежедневно да участваш в унищожението на Родината си е днешната гордост и достойнство на съотечествениците ми...дерзайте,велики българи,скоро ще бъде финала !

Да - профилът на населението-Ни у Нас - бе Целево докаран до Катастрофа от 'наште' ! (Невероятна 'плеяда' от 'наши' 'успяли' ...+ Сериозна прослойка от Дребни Вагабонти ... Е, И броящо-се на пръсти Ядро от Хора !) Не - не е Ни Европейска, Ни Еврейска 'държавата' на 'наште' ! (Е Всеобхватна Мафия задунайскогубернистическа )

Да се спрат всякакви възнаграждения на народните предтавители и членове на Правителствата от 2009г., до днес!!!!С тези средства също да започне погасяването на задължението за реакторите!

Никакво 'погасяване' ! - Пръчки. Върбови. Нонстоп. Всеки ден. ...докато Се освестят И 'наште' И кремлино-лубянкинШитските Им пръкватели.

Американския бизнес няма ли да ни помага? Нали точно Бойко се похвали пред този американски бизнес, че спрял руските проекти? Или ги забравяме тия подробности, щото "злите руснаци ..."

И Вие му се връзвате на махленските шмекерии на тоя ?!

Как няма да го одобрят? Нали става въпрос за замитане следите на голямата кражба, в която всички са участвали, а балъците ще плащат!

Вероятно Знаете за Симон. Симон Визентал. ...и Центърът-му. - Да ! - нещо Аналогично имаме да Създадем, адресирано за 'наште'.

Аз мисли не балък, ама май ша плаща като поп. Само дето в заем брашно...

ПАРИТЕ ЗА ЗАЕМА ГИ ВЗИМАТ ОТ ВАЛУТНИЯ ВИ БОРД :)))) ... ТАКАВА КРАЖБА НИКОЙ НЕ Е ПРАВИЛ ОТКАК ДЕЙСТВА БОРДА !:))) ...

Бихте ли Успяли да обясните Как ще да се Взема от Борда ?

СЪС ТОЯ ЗАКОН ЩЕ ВЗЕМАТ КИНИТИТЕ :))) КАКВО Е ВАЛУТНИЯ ФИСК? ... ... ГЕРБ МУ ВИКАТ - ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ - ИМАЛО 14 МИЛИАРДА ЕВРА Ц НЕГО :)) ... НЕ СЪМ ЧУЛ ДА ИМАТЕ ТАКИВА РЕЗЕРВИ ???:)))

Как се е усмихнал само Стойнев! По 1.2 милиарда причини! Ех, да бях и аз така.. ползата за мен лично, а сметките за балъците обществено!

Да. ...ама Съм убеден че ЕйСега да звъннем/скайпнем на Всеки с Финанс/Фискална Експертиза - Ще го Ррразкатае за НулаВреме.

Ами,драги редактори,повече няма да се занимавам с вас,явно темата ЦРУ е забранена.Но съдбата не прощава,бъдете бдителни!!!

Какво за цереуйците ?

Нищо не получава защото трябва и евродебилите да го одобрят за да го плащаме НИЕ обикновенните българи нищо че боко изпълни техните желания:((((

Надежда ! - ЕК - Да валидира , респ. Блокира ?! ... ЗА !

Аферата с КТБ сега реакторите на АЕЦ Беляне утре нещо друго...тези пари ги вадят от нашия джоб докога ще ни крадът управниците?!

Позволете да съм убеден че Се запознахте с Двустъпковата, Колега !

Според мен, в случая престъплението е двойно. Най напред се прави един пазарлък на принципа едно към кесим. След това се поръча скъпо оборудване, въз основа на тази далавера. И след като всичко пропада, народа трябва да плаща. И коя, е тук основната опорна точка. Тя е, че ачик далаверите са правят една след друга, народа плаща кървави пари, а виновни, както винаги няма. Че как ще има, като всички са в кюпа. Дядо ми някога казваше - парите не ги пърди магаре. Те трябва да се заработят.

Държава, усъвършенствала имитацията на пазарна икономика. Разчекната между комунистическите простотии и добрите намерения. С този така наречен проект показваме на всички, че нямаме никаква стратегия, не знаем какво искаме и не знаем как да управляваме проекти. Хайде сега се досетете защо условията за бизнес са също толкова скопени. Всичко важно тук е чиновник, неможещ нищо, но пък с връзки, завършил политикономия, управлява икономиката, защото е несменяем - та него никой не го избира.

Да. ... Всъщност - каква Е времеконстантата за Реално задействане на Двустъпковата Днес според Вас ?

Имаше стратегия, бе! Да се прибере един милиард по джобовете на няколко лидери на БСП и далавераджиите около тях. Как да нямаше стратегия?! То е ясно защо би могло на задника на народа да се подпише договор със задължение за неопределена сума! Ти друг мотив да си се сетил за такава измама? Едно дете да напише договор, ще впише сума в него. Но не и предателите. Интересното е, че сега искат да вдигат патардия по чисто процедурен въпрос, който пак звучи като да няма сума в споразумението :-). При положение, че сумата е ясно определена от арбитраж и се цитира решението на арбитража. Румен Гечев подготвя поредния фарс - да се твърди, че и ГЕРБ подписват споразумение без сума :-) Прозрачни са ми като медузи!

Този реактор, на който политици от три правителства гледаха като на чудодеен апарат за доене на комисионни от държавната хазна, ще го разнасят от Белене до Козлодуй и обратно, докато доизцедят откъдето каквото могат. Поне още един прокурорски мандат ще изкара този реактор, скитайки като дух без тяло, докато отлети с последната ни надежда за справедливост, ако междувременно не се влее в някой хъб или поток за доизточване на оскъдната народна пара.

Нашите пишман политици са си правили сметката без кръчмар. Как си мислеха, че ще мине без да плащаме?! Тъпаци!

Ама боко нали го похвалиха от сащ??нали му осигуриха власт???какво тук някакво си ново преме на гърба на обикновенните българи щом тиквата си е получил потупване:((Гласувайте за герберасите и после се надупете да го поемате от къде ви наредят

Мръсните руски агенти у нас и техните представители в енергетиката Гечев и Ерменков от край време искат да съсипят и фалират НЕК. Какво значение има кога и как ще връща НЕК тези пари след като държавата отпуска заем на държавно дружество. Тези пари са за сметката на дънъкоплатеца така или иначе.

Абсолютно !

"... и робиня пее нейде в полето"

Частушки нахилено Си пеят 'наште' задунайци... --> ама ей го де Е ПреброяванетоНаДивитеЗайци !

Гледайте позитивно на нещата! Белене е тотално корупционен проект, който до момента ни е струвал близо 5 милиарда. Но поне срещу тях имаме гьол и два реактора, дето още не сме ги виждали. Срещу 4.3 милиарда за другата далавера на БСП и ДПС - КТБ, не получихме дори гьол! Платихме и толкова. Ние сме богата държава и волски търпелив народ.

Дискретно : - За-дунайка... за-дунайка ... Ийори-йо !, Що ли да е то ?! (и т.н. По Г.Брегович ;-)

Какъв е тоя фискален резерв от 14 милиарда лева --който не се включва в бюджета ? Има тези излишни пари в хазната --и същевременно имаме колко--9 милиарда евро или долари или по вече кредити -които несе плащат ? Нещо не ми е много ясно--но по финанси съм слаб

Не съм бирник. Проверявам Такива. ...та ми се струва че 'наште' : - 'калкулират' Бъдещи постъпления (което обаче НЕ може да се употреби като подход в Такъв казус) И ! - СА Се нахилили (кат ЯсноКакви) че Пак издоиха Нас-Всички за матераимпутеринска.

Според хора от високите финансови среди такива милиарди в резерва категорично няма !!

Въпрос : - Бюджетната комисия - Е ли Последната вероятност ? (за Предотвратяване на 'Кабууум !'-а)

ГЕРБ=БСП=БКП. Оставка боклуци

Ти данси атакист? Щото ако да, и ти си при боклуците.

И после чакайте вдигане на заплати и пенсии....даже намаляване ще има! Ако бяхме нормален народ да сме ги обесили и одрали всичките политици по уличните лампи!

Предавам се ! .... Сте прав.

Така трябва. намаляване на заплатите НА ДЪРЖАВНИТЕ ЧИНОВНИЦИ и съкращаване на броя им с 60%.