Марешки ще прави в София бензиностанция за Гинес

Бизнесменът Веселин Марешки ще опита да влезе в рекордите на Гинес с най-голямата бензиностанция в София, в която едновременно ще зареждат около 50 коли.

Обратно в новината

Коментари - Марешки ще прави в София бензиностанция за Гинес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, искаме и на Южната дъга бензиностанция на Марешки.

Какво става със Златев ?! Ще има ли късане на уши от страна на Съюза ?! Защо Боко се прави на ЛУД ?! Не знае ли че Марешки ще събере повече гласове от неговата пионка ..?

Но вече се замислям дали да не гласувам за Марещки. Кой ми прави подобно голямо намаление? За Марешки и за референдума ????? Може би!

Идвай по бързо в София.

НАП, ИТ, ЗК и всякакви институции ежедневно ровят фирмите на Марешки, за да го смачкат. Цялата държавна машина на мутрата е впрегната в полза на неговия ментор правешкото дьонме. Човекът се бори и се справя, всичко му е шест! Мачка сам мафията в България, бори се с изедника антибългарин, шеф на Лукойла, който продава горивата в центъра на Бургас, тъм където има 0 км. транспортни разходи с 20-25 ст. над цените на Марешки и граби целия български народ!!!

Значи този се опитва да каже , че ако със заплата от 500лв трябва да си купиш 175 литра бензин ,( които струват 300 лв на неговите бензиностанции , за да спестиш 50 лв спрямо бензиностанциите на другите фирми ) ? Хаха , със спестените 50 лв Купуваш винетка, застраховка, масло , филтър и гуми , защото при толкова гориво , ще трябва бая километеи да въртиш на месец . А с останалите 150 си запазваш място в Орландовци ;) Наздраве!

пък за папане да не говорим. Този човек има страшна икономическа мисъл. Просто не знам как е успял да постигне всичко.

не може да задмине най-голямата - Крим ..

Въпросът е защо след този дъмпинг на цените на лекарствата и горивата нищо не му се случва на Марешки?! Много по-силни играчи са били смачкани, а Марешки оцелява (засега)! Отговорът е: Ами той е човекът на украинската мафия - ТИМаджиите!

Като не си доволен плащай двойно за литър!!!!!!!!!!!!

Златев, ти ли си?

Какво те боли кой е еди кой си,ако ти намалява цените няма ли да си доволен.

АЗ НЯМАМ НИТО ЕДНА АПТЕКА, А ТОЙ Е ЗАЛЯЛ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С МАРЕШКИНИ АПТЕКИ, С БЕНЗИНОСТАНЦИИ, ЛЕ, ЛЕЛЕ, КАК ЩЕ Я КАРА ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ... ЩО НЕВИКА ЗА ПОМОЩ? И ЗА ГИНЕС? ГЕНЕЗИС МАРЕШКИ....

Нямаш никакви ангажименти, живееш си като цар...

Приказките за цените на лекарствата в аптеките на Марешки са митове и легенди. Днес отидох специално в такава аптека да си купя скъпо лекарство и попитах колко струва при тях, Колкото навсякъде - беше отговорът. Но да дойдете следобед да си го вземете!! А с тия баби, които работят там ( вероятно взема пенсионерки и им плаща по-малко, се чака най-малко 30 мин.

Темата е горива и цените им.

Защо? Не ти е изгодно да се говори за другите балони, които Марешки пуска. Това му е просто подходът. А ти се баламосваш сам.

ujabg

Марешки президент!

Марешки- новия дякон!

Не богохулствай, идиот

Няма угода Весо.И един лев да направиш бензина пак ще има кретени които да философсват по форумите. В интерес на истината трябва да се каже,че нафтата е от обикновената и не е за скъпи автомобили, движещи се със скъпия на Шел,ОМВ и други,но устройва по голяма част от хората.

Аз пък ще оставя философтването за по-умните глави, дето са по видни места като парламента, БАН, минсъвета и разните държавни служби и агенции, и от позицията си на простичък данъкодавател ще кажа три неща: 1) Ако Марешки ми пуска горива с по 30 ст. по-евтини, ще се счупя да зареждам при него, ако ще да се редя на опашки като за олио от зората на края на гадния соц, понеже силно си дадоха труд да ме научат, че капитализЪмът е висше благо; 2)това няма да ме накара за гласувам за него, щото пазарната икономика е едно, а мутракът си е мутрак (макар че като се замисля кой ни е премиер, що пък не); 3) българската нафта е пълен шит на която и бензиностанция да я налееш, въпреки че цените са за среден към висок клас дизел, сравнено с европейските, така че предпочитам просто да ми е по-евтина (щото е боклук, както казах).

Цената на газа , нефта , и респективно дизела , бензина, пропан бутан , природният газ , ел енергията , екологията, енергоспестяването, транспорта, ВЕИ източниците не трябва да се разглеждат отделно , а да се търси един минимум по отношение на цена и максимум по отношение на качество и екология. Противоречиви цели, които пък много се влияят от политика. Например една китайски лед лампа струва 3.5 с ддс и дава 806 лумена , а подобна на 850 лумена , струваща 4.30 вече е еквивалент на 80 ватова , първата на 60 вата. Не намерих друго обяснение , че първата е била за износ в стани със 110 волта ниско напрежение , а втората за европейски страни с 220 волта ниско напрежение. Та ако се изпълнят нечии закани за 45 % облагане на китайските стоки , можем да очакваме евтини лампи еквивалент на 60 вата

Разбира се и на двете лами пише 220 волта 50 HZ. Но може да са преработени от 110 волта. или пък да се отчита и ъгълът на светене или пък спектъра (и двете са Warm White). Made in PRC ( people republic of China ) , но фирмата е VTAC от Пловдив. Не ми е ясно. Гаранцията е 12 месеца , за юридически лица и 24 месеца за физически. Та за 12 месеца пести най малко 50 киловатчаса по 15 стотинки да речем 7.50 - 3.50 4 лева кяр за юридически лица , а за 24 месеца 100 киловата 15 лева - 3.5 11.5 лева кяр. Дали пък няма някакво отслабване в интензитета на светлината на лампата. Каквото и да е трябва да сме благодарни на тази евтиния , а не да мърморим.

Така като си отворил дума, къде има пипер, домати и патладжан евтинджос че ми трябва за лютеница? Кажи и какъв сорт са различните зеленчуци и къде са произведени. Дали пък няма да са развалени? .... Абе ти всъщност по коя тема си тука!!!!

ти що не бегаш да се цаниш енергиерн експерт в НЕК? Или в краен случай при Златев, да ти плаща да не просветляваш народа, че да не изпаднат цените на горивата? И внимавай да не те очистят от енергийната мафия. Не забравяй да си прибереш тиквения медал за "Мистър Дървен философ 2016" преди това.

Марешки, вземи първо въведи ред в аптеките си, където един куп неграмотници се мотаят, а работо само едно гише и се чака 30 мин за едно лекарство, Няма други аптеки, в които хората да се обслужват толкова нелюбезно, толкова подозрително и презрително. Вземи мерки - за твое добро е.

...., че кой те кара да чакаш-отиди в друга аптека? То в България не останаха фармацевти и за това е такова положението с кадрите.

Защото другите аптеки са на мин 1.60 лв и на 30 мин разстояние.

Кефи ме!

и този барета от ДС стига вече де

Пари не се правят от бензин. Марешки го е разбрал това. Пари се правят от глупостите които ше си купите на бензиностанцията. Бензина е само капана да спрете и да влезнете в магазинчето да си го платите. А там вече и други работи ше си купите с по голяма надценка от колкото на друго. На Запад капана дори губи пари...казва се "лос лидер"..и ги избиват от другите неща дето ше си купите покрай евтиното. Така работят Карфурите и други супермаркети. Не го познавам Марешки, но няма бизнеси които да работят за благото на обществото...бизнеса или печели пари или фалира. Няма въпросният Марешки да губи пари за да ви е добре на вас. Просто ше ви ги вземе по друг начин. Някои от вас че кажат че ше наливат само бензин и няма да купуват нищо..5-10 пъти ше направите така, после ше свикнете с бензиностанцията и ше започнете и други работи да си купувате. Нищо лично, просто бизнес!

Е, хубаво де, ама ако сборно си оставил 40 лв за бензин и нещо друго при Марешки и СЪЩИТЕ 40 лв си ги дал за бензин и нещо друго при друг- в задачата се пита- колко км повече ще изминеш с горивото на Марешки сравнено с крадците от другите вериги? Нищо лично-както ти казваш- въпрос на ЛИЧНИ финанси!

БРЦК

Ахахахаха - МИНИМАЛНАТА печалба на бензиностанция в София е 150 000лв на месец САМО от гориво. Сметни си го сам - по надолу съм го смятал. Това малка печалба ли ти се струва? От разните джунджурии вътре правят жълти стотинки в сравнение с печалбите им от 50ст на литър!

и ти голям капанджия се извъдЕ... аий като не се печели от бензин що го продават, що не го подаряват?!?! карам здраво коли от 25г. От бензиностанции друго освен гориво съм си купил не повече от 10 пъти, (мислех да не са 5), някоя вафла, шоколад, сладолед може би 1-2 кока-кола, когато много-ужасно ми се е спяло посреднощ и очевидно няма на близо някоя бакалия. Е да - добавим някое кафе, но само от истинска кафе машина например на OMV, и то с компания, щото не съм кафеджия. И къде е тоя капан дето щраква и падаш? И кво толкова да си купя? Да не продават хляб, салам или домати и пиперки? /може и да продават, ама аз не съм забелязал!/ - тениски и гащи, дънки, шорти, одеала, чаршафи, мебели?!?.... масла или други консумативи забрави да си купя точно заради цените. Това дет го пишеш хия го няма...

Значи ще продава хиляди тонове горива - транспорт, цистерни, колонки, пожаригасители, хора, каси, компютри, осветление, отопление, охлаждане, вода, въздух, кенеф... и ще чака да си купиш 1 следолед с 10,20,или дори 50 ст по скъпо от магазина.... И ще ти продава евтино че и на загуба, щото да се кефиш, да срине монопола, да им го на.чу.ка.... абе няма начин, дет викат на съветски: No fuckin' way! На.чу.ка ния е винаги този който плаща.... независимо колко.

навремето продавах компютри. Клиента взима офертата и отива при друг отворко, и той му дава разбира се по-ниска цена. Те на това му се вика курвенски номер. Тъй че , умната с магарешкато, да не повръщате.

БРЦК

Не , на това му се вика конкуренция и пазарна икономика. "курвенски номер" е това дето ти си му викал "оферта" едно време като си продавал компоти.

Ми да си му дал оферта дето не може да бъде от другитв отворковци!

Реални ли са тези цени на природният газ ( метана). Начина на определянето им е пълна мъгла , дори държавна тайна. Ако някой може да даде обективна и точна картина да пише , ако не е наказуемо , зер държавна тайна. Но цената зависи от цената на монополиста ( руски доставчици основно над 90 %), от другия монополист българските държавни фирми , от държавната и вече европейска политика акциза и накрая от конкуренцията. Може ли тогава да има такива големи разлики. Ами цената на руския газ според слухове се определял на базата на цената на петрола от преди 9 месеца и от такси за пренос.Преди 9 месеца имаше много ниска цена на суровия нефт на международният пазар. Саудитска Арабия се бореше за по голям пазарен дял и срещу шистовият газ и нефт. Освен това обвързването между България и Русия на цената на газа с цената на нефта си е "наше" споразумение . На международният пазар има влияние естествено , но основното остава търсенето и предлагането , както и преносните такси и разходите по втечняване на природния газ. Естествено при такова договаряне и такива зависимости не може да се счита , че такива цени биха се запазили дълго, но разлики от 10 , 15 дори 20 % може да се очакват.

Много сложно го описа. Освен, че е резултат от политика (търговска и икономическа), цената винаги се определя, към определен момент. Простата логика подсказва, че щом към момента на спад в международната цена ВМ осигурява не дъмпингови (защото онази комисия дебне, дори и само за да осигури уют на "нашите" фирми), а реално още по ниски цени, то при завишени такива, спестените от гражданите пари, биха били още повече. Същата логика говори, че в бранша съществува картел, който си стои неоткриваем за "компетентните" органи и е видим, само за населението.

Саудитска Арабия била достигнала желания пазарен дял и повече нямала да увеличава производството на нефт. Има обаче много държави , които имат възможност да изнасят природен газ към Европа , но имат трудности с преноса. Друга възможност са ВЕИ и възможността за съхранение на енергията. Като стане дума са соларна енергия всички мислят за соларни панели, а соларните колектори се пренебрегват и изобщо отпадъчната соларна топлина. Горещата вода от соларните колектори в слънчевите страни ( ние сме все пак такава) се използуват в най добрия случай за миене и къпане. Подценява се нейното използуване за готвене ( тенджери за бавно готвене) в абсорбционните хладилници , в пералните машини за подгряване на вода. В климатични инсталации. Това наред със соларните панели и по евтини акумулаторни батерии намалява потребността от нефт и газ и държи цените в приемливи граници. Това са външни фактори , които влияят върху цената на газа. Защото ако се запази сегашната политика на скъпи горива у нас, масовото навлизане на соларни колектори , където има възможност е неизбежно с гореспоменатите области на приложение.

Аи "реална" е цената щом си я платил... ако не си още няма реална сделка ;) На.Е.ба.н е тоя дето дава парите, не тоя дето ги взема. ;-)

Колкото повече бизнесмени започнат да прилагат такива схеми - толкова по-добре за всички българи. Без значение от целта и причините.

БРЦК

А най-добре ще е потребителите (оФФцете) да осъзнаят ,че сами могат да разбият картела и не е нужно да чакат поредния 'месия' , който да ги 'оправи'. Елементарно е.

За съжаление това съм убеден вече че няма как да се случи. Макар че те подкрепям на 100%. Апатията и безразличието и омразата помежду ни вече ние заляла тотално и няма изплуване - не можем да се обединим за нищо смислено....само за разни дреболии.

Как ли се спасява от физически "бизнес" атаки? Другите бизнесмени, просто не смеят. Опасно си е!

Следете парата и жената...!

Марешки вече има конкуренция. В Сливен има бензиностанция с 1.69л. дизел.

С нетърпение очакваме разбиването на монопола на цените. Тролчетата да го духат под вода, докато изсъхне. Като може да се зарежда изгодно, никой няма да ходи на мошеническите лукойл и газпромпетрол бензиностанции.

На пътя между Пловдив и Асеновград има 3 бензиностанции с цени под 1,70 за дизела и бензина, заредих на една от тях, не констатирах никаква промяна в движението на колата ми, крайно време е в София да се появи подобна възможност.

Ти и сега си свободен троле да ходиш на "честните" ОМВ и Шел.

maximvassilev@

чакай бе, аз не съм заредил там по задължение, а попътно заради ниските цени, а трол е на майка ти с.

А кога и в южна България? Ела и в Хасково ,че нашите дерат по няколко кожи.

Пак ли ще живeеш във лъжа? Нема такава държава! Пак ли ще търпиш и докога? Нема такава държава! Няма смисъл от това И последната илюзия умря В тая страна На власт е глупостта.

докато мисленето ви е във стотинки, все ще сме си на това дередже, и на изборите пак ще вземете стотинки и магарето на тиквето ще е президент, те толкова ви е акъла

в левчета, бягай да зареждаш в Лукойл. Никой не ти пречи.

Явно не излизаш от дупката си или нямаш личен автомобил. В моето семейство харчим над 300-400 лв на месец за гориво на 2 коли - сметни сега -10% за една година колко са.

ама не съвсем, но в моето семейство имаме 4 коли и хич не ми е все тая какви лайна зареждаме, те за туй трябва да се замислиш. също и за кой ще гласуваш, да нямаме пак Прецедент

moket1

Къде в столицата е планиран обекта?

На Дондуков 2

Не, на Позитано че биде...!

уместен въпрос, браво! надявам се не между блоковете и не в някой от парковете

Ако се сравни цената на 1 кг метан в София с тази на бензиностанците на VM Петролиум , като се раздели1.15/0.79 sе получава около 1.46 . Или ако купуваш метан за 146 лева от софийските бензиностанции , същото количество може да се вземе от VM Петролиум бензиностанция за 100 лева и това е икономия от 46 лева приблизително 50. Дали това е дъмпинг, борба за пазар или борба срещу картел не ми е ясно, потребителят го интересуват цените. При нашият стандарт , ако се запазят тези цени устойчиво , вероятно колите с метанова уредба биха се наложили. Тази цена отговаря на 5.6 стотинки за киловатчас топлинна енергия при изгарянето на метана. Цените , акцизите , данъците са държавна и европейска политика също. Конкуренцията трябва да е в хармония със законите и когато това е така , тя работи за потребителят бил той обикновен гражданин или фирма и за икономиката като цяло.

а да те питам случайно, в тоз метан дето ще го вземеш на такваз кирия, колко ще е метана и колко талаша въ вид на въздух, инертни газове, магарешка пръ.д.ня /пак метан де/ или колко ЕКСТРА Литри ще ти начука колонката КОПЪРКА. или как точно ще те "удари" с налягането? А сега кЪт си инжИнерин, кажи по кой начин ще те изработят, не само на магарешки ами навсякъде... същото се отнася за всички видове горива... ехооо... я кажи как в LPG бутила от 20 л. с 5-8 л вътре, успяха да ми набутат 21.5л и искаха още... на ОМV. На Петрол успяха да вкарат 22.5 л. и 2-та пъти ги спрях да зареждат, щото преди, не съм успявал да заредя повече от 19.3 дори и на празна бутилка. О да... лято то се разширява бутилката!...

Поредния вълк в овча кожа,който "милее" за хората, но няма как да ни излъжеш! Защо пишете глупости без да сте проверили? Марешки си продаде аптеките!

У нашио град на сите си пише Марешки. И илачите са средно 30% по евтини, а опашките пенсии от селата не секват.

направи една и в Шумен и си давам гласа за теб, стига са ни съдирали по три кожи алчните монополисти

За София трябват няколко бензиностанции, а не една огромна. Никой няма от Младост например да бие целия път до да кажем Надежда, за да зарежда на мега гига бензиностанцията на Марешки. То половината спестяване ще ти отиде в придвижване до бензиностанцията.

.... Още един глупак ....

Е, да не обиждаме магарето...

БРЦК

Абе що някои 'капацитете' тука повтарят като папагали ,че Марешки си купувал избиратели? Да купуваш от него бензин и да гласуваш за него са 2 много рализлични и несвързани неща. Може да си прави малко ПР и да си вдига рейтинга , ма това е друга бира. Сега да сметнем некои неща. Една голяма бензиностанция в София продава по 15 000 литра гориво НА ДЕН. При разлики в момента от цените на Марешки от по 30ст се получава 15000 х 0.3лв = 4500лв х 30 = 135 000лв на месец. Знам ,че сметките са условни ама това е МИНИМУМА печалба - да не мислите ,че бензиностанците са на всяка крачка по 3 щото са на 'загуба'? Дране , дране и стригане на оФФце е в тоя бизнес. Така ще е докато има оФФце ще има и овчари. "And when they seek to oppress you And when they try to destroy you, Rise and Rise again and again Like The Phoenix from the ashes Until the Lambs have become Lions and the Rule of Darkness is no more "

Да купуваш бензин и да гласувап за човека са различни неща, но повечето гласоподаватели яко се подхлъзват на всяко обещание или жест. Стотинкаджии сме си. За малко си продаваме задниците

Мноооооого добре !!!! Така се руши социализма и комунизма !!!!! Много съм доволен ! В момента варненската компания има 10 работещи бензиностанции в градовете Варна, Разград, Горна Оряховица, Свищов, Павликени, Габрово, Айтос, Сливен и Добрич.

И бизнеса, народа и държавата имат интерес от дейността на Марешки. По добра конкуренция, по добра икономика, по голям оборот, повече данъци, по-високи пенсии и заплати.

Къде ще е раят? че ми свърши тунджата! или ще го обявят на 2 октомври?

Не ме интересува дали е кагебист, комунист, демократ или марсианец. Дали е от ЦСКА или Левски. Щом ми е изгодно ще купувам от него. Останалото гориво нали е от Лукойл. Там нефта от къде идва. А и всички бизнесмени не се интересуват от тези глупости. Всеки си гледа интереса. Нека другите търговци да продават горивата с 20 ст. по евтино и тогава този "кагебист" ще отпадне от пазара. но да ме дерат по този елементарен начин не съм съгласен.

И да не гласувам за него, ще остана негов клиент, защото и на мен ми спестява доста пари, които иначе отиват в джобовете на някого, който дори не плаща и данъци на държавата.

Какви глупаци......Марешки е истински бизнесмен и знае, че оборота прави печалбата....Никъде по света няма такива проценти печалба...именно затова глупаците плюят по него...те са неграмотни- икономически неграмотни....

Хубо разбрахме какви нищожни невежества сме, само кажи кога ще потекът меда и маслото, че нЕма кво да се руча? тия, ония обещават, ама нищо не дават...

Да позная ли, 50 колонки и две каси вътре, от които ще работи само една, по български. Представям си вътре като се скупчат 30-40 маймуни на веднъж, какво шоу ще стане ;) Иначе евала за цените.

защо да губи време за приходите? просто ще назначи повече хора на касите. Ти така ли си пилееш времето за приходите? Чакаш, отлагаш, за да вземеш парите от продажбата? Не изхождай от собствен опит!

Защо реши, че аз правя така?? Изобщо знаеш ли какъв съм? И защо си толкова сигурен, че Марешки няма да побългари идеята. Той ли ти каза, че ще сложи повече касиерки :) Виждали сме в обикновени бензиностанции как забива системата и стават опашки, а тук при един срив какво би станало?? Недей да правиш реклами с такъв оптимизъм.

А защо да има каси, а не колонки които работят директно с карти (дебитни кредитни или специални за гориво)? В накои от цивилизованите страни има бензиностанции с две колонки и нито един касиер.

alexiii

Има такава в София от началото на лятото. На Петрол е и е на бул. Александър Малинов. Не съм я пробвал да споделя повече.

Давай бре човек. От колко време чакаме за нормални цени на горивата в СОфия......много се забави ...

Предполагам повечето от вас коментиращи негативно са от София или другаде където няма бензиностанции Марешки. Сигурно ви се вижда нереални или невъзможни цените които Марешки предлага. Аз съм от Добрич, у нас Марешки отвори преди месец два. 3 двойни колонки на които има опашки почти 24часа! Мои познати от други бензиностанции коментираха "по-лош месец не сме имали от ... от никога!". И какъв е резултата - месните дребни доставчици веднага свалиха цените. Сега на бензиностанциите на Марешки дизела си е 1,71 все още, в месните доставчици между 1,75-1,80, в Шел 1,96 в Лукойл 1,95. Явно има мегдан на къде да свалят цена, ама допреди 2 месеца никой не се сещаше! Малко ме вълнуват шашмите на Марешки, ефект върху пазара има! И то добър за нас потребителите!

Краси, ти в бензиностанцията му ли работиш или чакаш да те назначи? Хахахаха

не работя за марешки. аз пътувам по 300-400 км на ден и Марешки ми спестява по около 200 лв на месец! За мене тия 200 лв са много и съм му много благодарен!

много си тъп бе Саше! Човека се хвали с евтино гориво! За какво му е да го назаначава Марешки!? Той и така си джитка повече от теб!

Шило

Да е жива и здрава дъщерята на КГБ-иста....Тя е истинският бизнесмен. Подсказвам на тези, които твърдят, че щял да "пречупи гръбнака" на руската мафия.

А бе вие сериозно ли вярвате, че Марешки е такъв, какъвто се представя?

иначе все натаковане щели да ходят

И какво значение има за какво се представя, след като си купя лекарството с 3 лева по-евтино и заредя гориво с 0,3 лв по евтино? Ти вярваш ли, че министър председателят е това, за което се представя, след като беше "офицер" от СИК?

Шило

Ок, като си решил да живееш в розови сънища....Цялата работа е предизборна пропаганда тип "Колко съм готин". Това за лекарствата вече е минало. След като видя, че няма да стане кмет, си тръгнаха нагоре цените. Ползваният похват е същия.

Шило

Като искаш- зареждай си, купувай си лекарствата, гласувай за него. Изборът е твой. Но после да не стане "Пак сбъркахме".

не бе! Твоят кумир Боко е точно такъв, какъвто го виждаш! Тъп и прост! И злобен и отмъстителен и алчен ....

АКО ТОВА Е ИСТИНА,ТОЯ Е ПЪТНИК!ЗЛАТЕВ НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕ И ЩЕ ПРАТИ ЧЕЧЕНСКИТЕ СНАЙПЕТКИ!

истина е брат! истина е! дано Марешки оцелее поне още година та да се пооправят малко цените!

Лукойл всъщност не е руски. Поровете се малко и прочетете.

Сега вече, в София, ще го гръмнат! А иначе факт е, че в неговите аптеки и бензиностанции, цените на предлаганите стоки са по-ниски, в някой случаи - много по-ниски, от тия в другите аптеки и бензиностанции! При цена на лекарство от 15-20 лв по другите аптеки, при него, в някои случаи, е с 2-3 лева по евтино. Имате ли на представа какво значат 2 лева за човек с 200 лв пенсия? При това , на тази възраст, се купуват много по-вече от 1 лекарство на месец! Аз не карам много, но зареждам по минимум 30 литра газ на седмица, на цена около 90 ст. При 74 ст ще спестя около 5 лева на седмица, 20лв на месец. Много ли са, малко ли са, зависи от доходите на човека.Но все пак 20 лв са си 20 лева. А ако карам на бензин (при 2 лв/л), печалбата ми ще е по-вече от 2 пъти по висока - 40-50 лв на месец. И съвсем не разбирам ревът на някои хора, тук.Ами, никой не ги кара на сила да пазаруват от неговите вериги. Ако някой недоволства, то трябва да е срещу монопола на другите, които изкуствено държат цените високи!!

Тоя ще избие рибата в аквариума с такава бензиностанция в София

въздухар и популист, кофти е, че 98% не разсъждават въобще и му вярват като овце.

сега е сезона за риболов за лапни щарани... като гледам бая са накълвали.