Дончев: Борисов няма да е кандидат, Фандъкова е подходяща

Единственото 100% сигурно е, че министър-председателят Бойко Борисов няма да е кандидатът за президент, заяви вицепремиерът Томислав Дончев.

Обратно в новината

Коментари - Дончев: Борисов няма да е кандидат, Фандъкова е подходяща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА Е ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРИТЕ! Непрекъснато да лъжеш и да се отмяташ и да не съобщят кандидата си за президент!Спродед тиквата това трябва да е свинска глава.Явно за най- подходяща е Фандъка. Като имаме предвид произхода ѝ, какво ли да очакваме? При нея най- големите злоупотреби в Столичан община и си затваряха очите за тях ДАНС, контролни органи и т.н. Да я спасят ли ще издигат кандидатурата ѝ за президент?

Дано все пак кажат кандидата си преди, а не след изборите.

от маневри си загубихте и вие превозното средство. Фандъкова е болна жена, да си гледа здравето.

След признанито на г-н Борисов,че ГЕРБ и магаре да издигнат ще бъде избрано е ясно на 100% ,че няма да е той кандидата.Чака се само името на магарето което ще бъде избрано

...Фандъкова! Тия в ред ли са???

Забравих да допълня - така новия президент ще си командва собствената армия, поканена от Ненчев, не само за някаква си седмица, а за век примерно. "Модерният закон за концесиите" на Дончев тъкмо е готов. Па нека раята после пак вряка по площадите 45 години стигали... 500 години няма да стигнат този път!

Най-логичният завършек за ГРОБарите е просто да поканят американския посланик за президент и турския за вице или обратно. Цецо ще "преброи" изборните резултати и кандидатите са ни в кърпа вързани. Със свински опашки със златни нишки.

От известно време имаше нишани, че ГЕРБ ще пробута на избирателите Фандъкова. Тя доста време се беше покрира, но отскоро се появява на всякакви мероприятия, да прави проверки, даже и такива които са работа на други. Заформя се много интересна битка - генерала срещу даскалицата. Ха сега да видим кого ще избере електората , защото новата демократична България няма нито армия, нито образование.

колкото кокошки видяхте на масата при срещата между Путин и Ердоган, толкова е подходяща за Президент фандъкова или друга кокошка!

Стига бе,тая е супер некадърна!

Борисов изобщо нямаше намерение да и дава всичките пари. А верно ли че тези тези 20 километра от Хемус са за 2020 година.

подходящ е ердоган, тъпа тикво с дебел нос!

дончев, ти малоумен ли си или си педал или си малоумен педал?! не разбра ли че след баба меркел жената е символ на разруха ?! ако искате да дадете президенството на евророма, издигнете жена, тъпи мутри!

Който и да е кандидата от ГЕРБ ще загуби. ГЕРБ направи толкова гафове че е вече политически труп. А гафовете са в здравеопазването, националната сигурност - дадоха небето ни и земята на на САЩ, данък уикенд, здравно да си осигурен за 5 години, безнаказаност за лекари и болници които крадат от здравната каса, съдебната ни система, безнаказаност за циганите които крадат и убиват.

След като "оправи" столицата и вече никъде не можеш да отидеш за по-малко от час, а най-често - за три часа, преминаващи главно в чакане по спирки или светофари, време е да се захване и с цялата държава! Мрън-мрън, подтичване край ББ, снимки на всяко събитие от лявата страна на премиера, и рязко забогатяване от влизането в политиката насам ... Класика в жанра, но за президент не става, съжалявам! Тя и за кмет не става, но ето на - кой поред мандат я избират по пропорционалната система, защото така е най-сигурно!

Фандъкова е най-неподходящата кандидатура за президент. Тя е Бойково създание и от чувство за дълг няма никога да опонира на политическия си баща. Това означава, че ако тя стане президент, Борисов ще президенства чрез нея. Това е най-лошият вариант за държавицата ни. Чрез покритият руски въглен - Борисов, който вече взе да пуши задушливо, Русия ще бъде нашия самодържец. Тя ще раздава нафората. Така, че гответе се, чада мои,за дълги пости, ако кметицата стане президентка.

Има достоен кандидат-Кукунева

Я не обиждайте горките учителки! Те не копаят метро и не затварят улици и булеварди. А после ще искате шестици за тъпите ви и нагли деца от същите, чиято професия служи за подигравка в устата ви, даже най-дебелашки ще им носите китки на 15-ти.... Баси народеца, пардон - царчето ви нарече популация. Като ви пречи Фандъкова, върнете тогава старите комуняги от рода на арх. Стоилов и Междуречки, или оня професор Александър, дето гледаше като див бизон, незнам си койси, или генералското синче, поело столицата с жълто край устата, пък да ви видим каква ще я запеете! Проблемът не е толкова в кмита, а в интересите надолу и в огромното стълпотворение на цялата селяния, придошла отвсякъде гладна и нахъсана да мачка и преуспее на всяка цена! Да изсече и разграби каквото докопа, но да узакони софиянството си с деца в елитни училища, за да приглуши произхода и диалекта. Народ, който си мрази ,чителите, изначало е вече обречен! А относно децата - по света казват "Виж, детето ми спи КАТО АНГЕЛЧЕ", а тук единствено в света казват "Виж, моят/моята спи като заклан/-а!" /подвариант - ...като труп!/ Това е същинската и непоправима разлика! Айде друм. Край на дебата.

След като вие снизходихте да благоволите да ни нахлузите Плевнелиев за президент, сега дори кандидатурата на Фандъкова не изглежда чак толкова много зле!

Всъщност Плевнелиев е най-качествения продукт на ГЕРБ.

Хорааааа, осъзнайте се, ако изборите променяха нещо, щяха да са забранени.

А пък ако подкрепят генерала, ще стане съвсем весело и всички малки партийки ще са в шах.

Ако издигнете кандидатуеата на тази шффрантия, аз ще гласувам за кандитата на комунистите....

ха ха ха превърна софия в сборище от малоумни сгради сред които се щурат гмо-та! а сега и целата територия ша стане на нещо средно между конц. лагер и лудница! сега само цариградското шосе е алея на малоумието! а после всички шосета ша станат такива!

На предизборните плакати на Фандъкова ще пише: Ако ме изберете за президент, повече няма да ви вдигам цената на билетчето.

ДОНЧЕВ СЕ ПОДИГРАВА СН ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!

Браво! Тя е подходяща. Колега съм й, учител и ще гласувам за нея!

Много говори това момче - Томислав Дончев - Бърборино !

Господа, г-жа Фандъкова е подходяща за президент поради високите й култура, организационни умения и нравственост - при това доказани с ежедневно вижданата полза за гражданите. Одобрението за г-жа Фандъкова сред гражданите в София - вследствие на успешната й работа като столичен кмет, е много високо. Затова тя може да вземе връх над неизвестните с каквато и да е полезна работа съперници в изборите за Президент на Републиката ни и да е по-полезна за народа ни от тях. Рядко срещано нейно качество е умението "приемственост" от предхождащия на поста й " спрямо доброто и полезното вършено от него. И още - никакво големеене... Одобрявам възможността г-жа Фандъкова да е Президент на Републиката ни. Ще е загуба за гражданите на София да се лишат от най-успешния си кмет за последния половин век, но по-голяма ще е ползата за Народа ни от първи верен на и за Народа ни Президент.

да не си падал на главата си та пишеш такива глупости за тая тъпа даскалица? Само едно ще ти кажа "тя направи едно пътуване с градския транспорт - без връщане ,да струва колкото ДВА ХЛЯБА" , а като я направим Президент кой знае колко още простотии ще направи .

Господине "А бе ти", това че сам се наричате така и писаното от Вас доказва, че от нас двамата не аз съм падал на главата си. Изразът Ви "тази тъпа даскалица", доказва тъпотията на пропагандата на Вам подобните. Пак пиша за Вам подобните: - Лайнометите се давят в боеприпасите си.

Цецка Цачева

Не позна - якото дупе 2х2.

Фандъкова е най-подходяща . . . . за Борисов. Само трябва да я научи при него да влиза всеки понеделник сутрин с фуражка, да козирува и казва: "Тъй вярно!" - на излизане

Прандъкова напълни София с Тарамбуки ,не е мила улицата на която живея 8 години, ,платнодо е Дунавски вълни ,няма тротоари,а се води булевард ,не изпълни решението за бутанета паметника на окупатора.Добре ,че ЕС даде пари за метрото за да се фукляви ,за нея да гласуват комунистите аз не.

Ако Фандъкова я турим за президент, тя ли ще ни гледа от банкнотите?

Е така е, когато хора, способни само да усвояват пари за себе си по европейски проекти станат зам-министър председатели. Като този Т. Дончев.

Да, малко по тъпа е от него.....

едно нещо трябваше да направи фандъкова когато отговаряше за образованието в СО - да въведе електронното записване. Провали се така чко, че дори при нейното дебелоочие и непукизъм сама си подаде оставката, Но ББ не я прие - на него му трябват такива тапи шушу мига , за да ги командва и да му вършат игрите.

Данчето е рядко добър политик, ако не се чувства изморена, бих гласувал за нея, а и не само аз! Трябват обаче нови лица, нови хора, свежи идей, опитните да дават път на младите, този процес е труден , нооооооооо много съществен за РБ!

- Откога ТЪПОТата И НЕгРАМОТНОСТТА се наричат Скромност; откога ПЪЛНОТО БЕЗРАЗЛИЧИЕ към хората се нарича СПОКОЙСТВИЕ И УРАВНОВЕСЕНОСТ; - откога НЕЖЕЛАНИЕТО ДА СЕ НАМЕСВА ПРИ РЕШАВАНЕ ПРОБЛЕМИТЕ СЕ НАРИЧА търсене на КОНСЕНСУС ' оТКАКТО ВЕЛИЧАЯТ СОФИЙСКАТА КМЕТИЦА

Опитвате се да клепате чист човек, та Ви напомням: - Лайнометчиците се давят в боеприпасите си.

Фандъкова става и за премиер, ама не ви изнася, че може да се пребори с контрабанда, подкупни администратори , комисии разни, печелещи от "комисионни" и разни други крадци, каквито имаме бол.

Това че се ошлайфа в кражбите манипулациите и приказването покрай ментора си едва ли я прави кадърна и за премиер и за президент при такъв ошлайфан в момента и с една крачка напред с мутренско минало,

хем вълкът син и агнето цяло. избори винаги е имало и ще има. а хората искат само едно от управляващите и то е _ работа. и после бойлерът направил белята. ще направи. за да закупим бойлер не ни искат партии, а пари. и не само бойлер. има хора, които имат нужда от печка, смяна на тапети и др. неща. не може едни хора да живеят в лукс, а други да мрат от глад. не сме гладни, но имаме нужда както горе ви описах от някои належащи неща, за да не се налага да викаме пожарна безопасност... а за хляба, няма кой да не види какво ядем и не ядем у дома, но за някои неотложни неща-не само ние, а и комшиите ще пострадал, а и надолу по етажите. след това да няма това и онова. има и такива, които не могат да се лекуват, нямат пари, нямат пари дори и за вода да се изкъпят... лява политика. къде е тя... подигравки...26 години геноцид, не че и през бай тошово време не е било, но сега е в пъти. навремето имахме пари стоки нямаше, а сега стоки бол, но пари ,, къде са, има работа само за определени хора, но не и за посредствени, без хора, без връзки, и това, ако не е геноцид, диктатура,, здраве му кажи!!!!!

Фандъкова ще е подходяща за премиер, а не за президент. ББ да си ходи!

Бе,червеногушко!

хем вълкът син и агнето цяло.

я не се подигравайте с бат` Бойко. Можеш да знаеш много езици и да не си достоен за пожарникар/Президент. Квото каже Амет Дуган това ще става. В нашият регион Кърджалъка е така. Отидеш да си търсиш работа при все още някой българин останал на работа и ти казват. назначаването става от софия, нищо не зависи от нас. ама тогава дайте да направим Амет Дуган Президент и да се оправят веднъж за винаги нещата. Не може да управлява бг политици, а да се иска мнението на един човек/Доган. В смесените региони мнозинството ще го подкрепи и всичко ще е на ред. кеф ти запад, кеф ти където си пожелаеш, а не 26 години хорада(християни) да чакат нещо да се промени. щом от тях зависи всичко, каква промяна очакват младите, които работят на запад. никаква. и това са хора от големи градове, като благоевград, варна най вече, бургас, софия, пловдив, да не пропусна някой по-голям град, а и от провинцията има много млади чакащи с нетърпение някаква промяна, за да знаят и те какво да предприемат. и това което ви пиша не е свободно съчинение, а е това, което и на мен ми е казвано многократно пъти. не (че те няма да пишат, но от работа не им остава време. хубав и спокоен ден ви пожелаваме. не е задължително да ми бъде публикувано!

я не се подигравайте с бат` Бойко. Можеш да знаеш много езици и да не си достоен за пожарникар/Президент. Квото каже Амет Дуган това ще става. В нашият регион Кърджалъка е така. Отидеш да си търсиш работа при все още някой българин останал на работа и ти казват. назначаването става от софия, нищо не зависи от нас. ама тогава дайте да направим Амет Дуган Президент и да се оправят веднъж за винаги нещата. Не може да управлява бг политици, а да се иска мнението на един човек/Доган. В смесените региони мнозинството ще го подкрепи и всичко ще е на ред. кеф ти запад, кеф ти където си пожелаеш, а не 26 години хорада(християни) да чакат нещо да се промени. щом от тях зависи всичко, каква промяна очакват младите, които работят на запад. никаква. и това са хора от големи градове, като благоевград, варна най вече, бургас, софия, пловдив, да не пропусна някой по-голям град, а и от провинцията има много млади чакащи с нетърпение някаква промяна, за да знаят и те какво да предприемат. и това което ви пиша не е свободно съчинение, а е това, което и на мен ми е казвано многократно пъти. не (че те няма да пишат, но от работа не им остава време. хубав и спокоен ден ви пожелаваме.

Защо ГЕРБ предлага все слаби президенти ,видяхме Плевневлиев какво може , сега пък Фандъкова гласят , а тя горката е съвсем зле, но е ясно изборите както винаги ще бъдат нагласени, няма съмнение.

Нали,лъжливият въздухар-щеше,да спечели,а?!

А Фандъкова по какъв начин я виждате главнокомандваща на армията? Нали Боцко се изходи преди няколко седмици, че трябвало да е мъжкар, който знае как да се оправи в сложната международна обстановка, което пък означава, че няма да се кандидатира той. Изобщо, кандидатите, независимо от коя партия, са хвани единия, удари другия. Ех, Българийо, Българийо....

Само да не издигнат ЛИЛИТУ че магистралите които ще строим към Луната ще почувстват липса на валяк рязко.

наистина Фандъкова е подходяща. Абсолютна овца.

ще е

Новото МАГАРЕ на ГЕРБ! обаче то се е запънало на някоя магистрала май :))

Това с кандидата на ГЕРБ за президент ми прилича на политически запек.

Шоуто започва. Фандъкова се разбърза. Ремонтът в Борисовата градина свършва през октомври, защото изборите са във вторник, 8 ноември 2016 г. Данче, да не забравиш!! АБВ издига свой кандидат за президент, Първанов остава вариант и не само такъв.

6 или 8?