Седем номинации засега от реформаторите за изборите

Седем са номинациите в Реформаторския блок за кандидат-президент, обяви официално председателят на Предизборния щаб Найден Зеленогорски.

Обратно в новината

Коментари - Седем номинации засега от реформаторите за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам да се създаде КПС (кандидат-презид. събрание)... Да се затворят в едно помещение, да им се раздаде оръжие и който остане за него да гласуваме защото е задължително...

СА РЕФОРМАТОРИТЕ, ОСОБЕНО ГНОМА, ДЕТО КАЗА, ЧЕ ДОНЧЕВА ОТ 21 БИЛА ДЕСЕН КАНДИДАТ, БОКЛУКА НА ЦВЕТКО И ФИЛЧЕВ

Вижте сега, "НЕ е важно" Рефоматорския блок да покаже ,че е силен!! И Съдебната реформа не е важна ...!!?? "Важно" е Кунева, догодина да председателства ЕС, лукарски - и жена му , и баща му - да лапат и да са добре ,назначените от боко -'седесари да си траят и т.н... ТОВА е ВАЖНОТО , ако не сте разбрали ... САМО че, с ТАЗИ схема и Рапонът МОЖЕ да си отиде и то доста скоро - на извъредни парл. избори) BIG AL

Тези от снимката пак ли ще ги избирате? Оня отзад има доста интересна история с кариерата.

Да се смея ли или да плача вече не знам Поне Рада дълбоката да бяха сложили не не знам. Това не са партия това са посмесище. Тези дето бяха на кръглата маса от СДС бяха откровенни комунисти макар и маскирани

Имитаторите са предложили повече хора отколкото е членската им маса.

па тоя блок има ли толкова членове та чак 7 измекяри се явиха?

....Това Движение "22 септември" на Евгени Михайлов и Едвин Сугарев в РБ ли е ?

"Времето е наше, а парите са си техни!"

Стараят се хората , това имат - това предлагат , пък и другите да не са по добри ? Тия поне уважават народа и са принципни и номинират навреме и прозрачно .Пък и кого да предложат при това нямане на хора - то бяха стари лица после нови лица , после каквито намериш а сега съвсем няма.Вижте и другите нямат - въртят постоянно един Първанов , един Каракачанов и това е .

Ми извадили са най-читавите кандидатури от всички изброени.

Междувпрочем.... писмото му за кандидатурата на Бокова е наистина тема, която би влязла в рубриката "най-коментирана тема".

Кажи им Беронееее...

Както пееше Васил Найденов Седем пъти молих се на Бога! Седем пъти в дявола се вричах!

Да го евеш , тия са се номинирали почти половината РБ !

Не е лесно да намериш подходящия човек , май нещата ще отидат към С.Трифонов , има си и екип човека !

Аз

Не. Говоря, че СДС е сборище на най-долни kypви и комунистически доносници.

Защо трябва да е демократ?

Аман от политически цирк, ненужни институции и пожизнени търтеи. Интересно, ако се провокира референдум с един-единствен въпрос - " Да се свика ли спешно Велико народно събрание?" - ще го отмени ли Конституционния съд???

Деформатори,скрийте се с тези Чехъли. И накъде вашите нещастни проценти? Вижте си министрите най-гадните - Москов, перуката, кунева...заради тези освен мижавото ви твърдо ядро бъгнати нищо друго нямате.

Ти се скрий, бе боклук! Москов е най-свестният министър, който се опитва да направи нещо дори и за тъпаци като теб. Че еи Кунева дори се представя по добре от другите.

Всички знаем, че на есен, американският посланик трябва да ни назначи нов президент. Това се оказва една не лека задача. Какъв да е профилът на българския президент?! Може да е женен, разведен, парясан, плейбой, ерген няма значение. Важното е да е тъп. Ако е екземпляр с обратна сексуална ориентация, това е сериозно предимство! Хубаво е, първо да е бил ортодосксален комунист, после заклет седесар, а в момента безмозъчен гербаджия. Селският произход е задължителен! Добре е да е мутра. Само че точно сега Митьо Очите е с разклатено здраве, а другата Мутра е назначена за министър председател. В краен случай, може и жена дърта, грозна и проста бивша партийна секретарка. Има такава кандидатура. Много е важно да е ястреб. Тук проблема е, че по-голям ястреб от онова недоразумение Плевньо, който през ден обявява война на Русия, в цял свят не може да се намери. ДаааТежък избор в американското посолство. Не им завиждам!

Всъщност стискам палци на РБ да изберат Президент и Вице! Така ще станат единствената партия, на която всички членове са Президент, Министри и депутати. Смях! ;))

Аз

От статистическа гледна точка тия не съществуват, ама пък ква смрад разнасят, не е истина... Евгени Михайлов в брилянтен комунистическо-доноснически досадил на сума ти дипломати, да им клюкари ква комунистка била Бокова... Хората споделят, че не са си представяли, че е възможен такъв курвалък. Ама то щото не са чували за СДС...

Седем номинации засега от реформаторите за изборите Че то броя номинациите са горе долу колкото броя на избирателите.

От политическата класа няма свестни кандидати, всички по един или по друг начин са се умърсили, крали са и са работили срещу България, Най-нагъл е Първанов, който след два мандата няма право на следващ. Герджиков, след царя, какъв президент ще става? а за другите да не говорим Най-добре е да се закрие президентската институция, депутатите да се намалят на 100, Софийския съвет на 17 човека. България няма качествени политици.

престанете с майтапите!

Все едно-свиня,да пее по ноти!

Прасенце исках,да кажа...

7 кандидатури?! Че това са с две повече от гласоподавателите ви, бе, хора..!

С новото име К.Исмаилов тея тотално убиха рибата))) Горките,ама хич ги няма!

Шансовете на горе упоменатите да станат президенти са равни на нула!Само ще похарчат нашите пари!

Смях в залата!!!

... А все още не е започнало представлението! Представяш ли си каква комедия /с трагичен привкус / ще бъде?

Който и да е кандидат за президент от Деформаторския блок ще вземе някъде в рамките на 2-3 процента.

им даваш...

Затова ще ви управляват тикво-комунисти!

мутро-соросоиди.

Ами да направим тогава, Цецка и пожарникаря президенти, а седмината деформатори - вице-президенти! Какво по-хубаво от това, да си имаме двама перверзиденти и седем калпака вицета?

Като теб!