Срещата на върха на НАТО в шатра на стадион

18 президенти, 21 премиери, 41 външни министри и 39 министри на отбраната ще се срещнат във Варшава на 8 и 9 юли. Срещата за НАТО ще е в шатра на стадион.

Обратно в новината

Коментари - Срещата на върха на НАТО в шатра на стадион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И МИКРОФОНИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА. ДОРИ В ПОЛША. СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ОТКЪДЕ СА ФЛАШКИТЕ НА ДРУГАРЯ ТИКВА :)

Какво ли би могла да направи една ракетка "калибър" със шатрата и 119те от Върха на нато???????????само питам!!!!!!!!!!!!

И като се събудиш - краката ти отвити.

да излети...

добре че НАТО възспира руската агресия в източна европа. иначе националните предатели, които тук се прекланят пред чуждоземния им вожд, нямаше да могат да "заработват" копейки в централата на позитано.

Прословутото мото на НАТО е Един за всички и всички за един. По принцип такова мото е хубаво между хората. Големият въпрос възниква когато се появи лъжата. Едно такова мото осигурява безнаказно говорене на половин истини което на практика са също лъжи. Независимо за какви организации се говори в тяхната основа лежи принципа на лоялността. Какво става когато лоялността изисква да се запази принципа един за всички и всички за един за да се сервира една полуистина или направо лъжа в организация от този мащаб? Тогава безчинствата се лигитимират, етиката отпада, а моралът се свежда до измерението на легитмноста на лъжата. На практика това означава, че ако 1човек си позволи да безчинствува спрямо някого и седемнадесет други са видяли и знаят за това то те трябва да повторят това което е удобно за този един за да изпълнят принципа един за всички и всички за един. Това обезличава чувството за лична отговорност, етика и морал на действията. Правото на силните се превръща в принцип който не подлежи на дискусии. Ето това видяхме през времето на отоманското робство, втората световна война, когато Хитлер е поставял над всичко лоялността. Неговото мото го знаем, но още по- добре всички знаят за безчинствата които са вършени, но от лоялност са били премълчавани. Това е най- обезспокояващото и застрашаващото в този случай. Доверието е като спестените пари- когато се свършат просто не остава нищо, независимо колко дълго си ги спестявал.

красиви при това, но не схванах адресата. За Сталиновите чистки и лоялността на неговите кадри ли говориш? И за многохилядните разстрели в подземията на НКВД (или в подходящи безлюдни горички) - стандартната поза на колене, с вързани с тел ръце отзад и изстрел в тила? Така де, лоялността трябва да се възнаграждава, нали? П.П. ЧК, НКВД, КГБ, ФСБ и ФСС - едни и същи структури в годините, но различни названия. Днешните им представители с гордост се наричат просто ЧЕКИСТИ. И от всичко най-много мразят западния капитализъм, демокрацията и НАТО, разбира се!

стадиона вече е взет на минометен прицел успех

Циганска работа! Катурнат е ясен, ама къде ще държат маймуните?

НАТО трябва да бъде включена в списъка на терористичните организации и да бъде забранена!

НАТО ли взриви през септември 1999 г. четирите жилищни блокове в Москва, Волгодонск и Буйнакск. И подготви още 4 (единият в Рязан - тотален провал!)? А станция "Пушкинская"? А ВДНХ?

Не, ве направете го в полските солни мини, на 600 метра под земята. Да ви ева в треперковците.

да не ви подслушват или нещо подобно, но в днешно време дори мравките могат да нося "бръмбари" и каквот и да правите нищо няма да остане в тайна! А това за мравките е в чисто преносен смисъл, защото главните носачи на "бръмбари" са тези които организират и правят тази среща! До скорашна среща с "изтекли" данни в медийното пространство и успешни двустранни и многостранни срещи на разнитему там дипломатически и междсудържавни нива! С 0руги думи не си търсете работа и белята, ами вземете та мирясайте и поканете на такива срещи и "враговете си", че собствения интерес на всекиму измежде вас е тънката граница между приятел и враг!

Ще Ядат от Златни Лъжички ще ги пазят с самолети , въртолети и хиляди спец. Агенти и поле ще говорят за Демокрация и икономий . И няма да правят Овален Кабинет а Клетка та Шебека да се чувства все по близо до Действителното си положение .

друго си е да "икономисаш" 25 милиарда долара от олимпиадата в Сочи!

Също като Кадафи, но в мултиплициран вариант. Той поне беше оригинален ...

При полеви условия.

Срещата на върха на НАТО в шатра на стадион. Около шатрата ще има 160 тоалетни. Защото ги е страх от руснаците.

Нещо става с НАТО-в дневния му ред няма нито дума за Русия и за Путин.Чешкият журналист и военен експерт Винцент Прибула счита,че е НАТО се опитва да приложи спрямо Путин отработената тактика срещу Садам Хюсеин и Муамар Кадафи.Но тяхното убеждение за успех се изпарява със всеки изминат ден и затова все по-агресивно атакуват Путин и е въпрос на време да приложат сплашване чрез ракетна атака-когато всичко бъде подготвено.И тук Прибула прави анализ на това което ще последва -30% от ракетите срещу Русия няма да могат да бъдат неутрализирани от руската ПВО,върху Русия ще паднат за 60 мин .около 2500 тактически ракети ,ще понесат големи загуби и те ще отвърнат.Ще има глобален обмен на 5300 тактически ракети и 6000 със среден о и по-голям обсег.За първите 20 мин.ще загинат между60 и 100 млн.,след няколко часа -300-400 млн,а до 6 месеца над 800 млн. от радиация и др.Цяла Европа в.тч. и Англия ще бъде превърната в изгорена земя.Руснаците вероятно ще задействат и тежките балистични ракети и от САЩ и Канада не се знае какво ще остане!Това са светлите перспективи,бих казал благодарение на натовските теоретици!

Не мога да разбера целия пост, но има несъответствия. Не могат за 60 минути да се изстрелят 2500 тактически ракети, и 50 не могат даже. Те не са предназначени за нанасяне на масиран удар, а се изстрелват с развитието на бойните действия за нанасяне на тактически удари. Примерно 4-5 заряда при пробива на армията. Ако става въпрос за стратегически - нямат толкова (2500) ракети нито руснаците, нито американците. Плановете за първи и ответен удар ги има в мрежата, погледнете ги, интересни са. Но не е толкова просто. И за щастие - съвсем не толкова смъртоносно. Но разбира се - абсолютно нежелано !

Статията на този журналист Прибула е във в-к Парламентни листи -Чехия.Авторът така е преценил възможностите за ракетен удар,а той е считан,доколкото ми е известно ,за компетентен.

Дайте още подробности. Как е решен проблема с тоалетните?

Как-как, с памперси ...

Кетърингът ще е руски - т.е. няма да има нужда нито от тоалетни, нито от памперси. Само след събитието ще трябват малко медикаменти за нормализиране на стомашно-чревния тракт.

Ясно, ще скриват чалмите от обществеността !

отговора е ясен - учения в ШОС --- Население 3 млрд. ---- А кадрьi решают все

Професионален роП и мазохиС По заповед от кремъл и почваш да се пдуваш и да се самоунижаваш с величаене на несъществуващи съюзи или със самобиждания от типа на. ..от нас путлерастите нищо не става,ние путлерастите не сме народ, а сме руски мърши и се в тоз род, ,бисери"

в репликата ти се прокрадват антитолерастки нотки !!! Внимавай !!! На КОЗЯК тези неща не се одобряват!!! Следва спиране на гранта !!! --- А за съюзите ? - ми - чети !

Очакваме когато падне Путлер , русофилите да се обърнат срещу него и да го псуват с пълна сила!! Въпрос на време е. За 3 рубли ще забравят колко го обичаха.

ще падне на путкин ден.заминаваи за хамерландия или геиска германия на геипарадите.дати пръскат цваицера.

Когато на бика паднат мадаците,тогава,, кл.к" ще падне Путин.Запада при пияницата Елцин се опита да превърне ОНД и Русия в суровинен придатък и пазар,но просто им се объркаха сметките и сега беснеят и използват ретроградното НАТО ,като бостанско плашило.

тези са взели шатрата на кадафито!

Някои се надяваха, че ако банкянската мутра подхване втори мандат да шиба българския народ, щяло да има бунтовеБожееееКви бунтове, веееТурците подпалиха половин Истанбул, французите подпалиха ПарижНие, гОрките, след Виденов, едва запалихме една врата на парламента и то я подпалиха платени мутриНие, народа, стояхме и гледахме отстрани, включително и аз! Не става от роб демократ, най-много да я докара до свободен слуга. Жалко за уникалната територия, много скоро ще принадлежи на който я заслужава!

Последното изречение е право в десятката. Хиляда плюса! Явно това, което имаме, ни е много. Не го заслужаваме. Ако изобщо оцелеем ще бъде по милост свише. Боже пази България!

НАТО за винаги. Русия капут(от немски).

Kапут ще си ти и на маика ти пътката,дето ще и се привиждат къртечници танкове и т.н....

Русофилите са неграмотни и не знаят немски, бях сигурен че са пълни идиоти!! Те и руски не знаят тъпите задници.

Всички знаем, че на есен, американският посланик трябва да ни назначи нов президент. Това се оказва една не лека задача. Какъв да е профилът на българския президент?! Може да е женен, разведен, парясан, плейбой, ерген няма значение. Важното е да е тъп. Ако е педерас, това е сериозно предимство! Хубаво е, първо да е бил ортодосксален комунист, после заклет седесар, а в момента безмозъчен гербаджия. Селският произход е задължителен! Добре е да е мутра. Само че точно сега Митьо Очите е с разклатено здраве, а другата Мутра е назначена за министър председател. В краен случай, може и жена дърта, грозна и проста бивша партийна секретарка. Има такава кандидатура. Много е важно да е ястреб. Тук проблема е, че по-голям ястреб от оня келеш Плевньо, който през ден обявява война на Русия, в цял свят не може да се намери. ДаааТежък избор в американското посолство.

Ей, как описа комунистическата-коминтерновска личност!

бегом в коневръза при себеподобните си

в десетката. Тъжно, но е самата истина.

Хората ще помислят че се шегуваш.А това е ачик ачик истината.

Aко съмамястотона путин,ще им пратя една ракетка подарък.

И какво ще постигне, те не са диктатори като него. Народите им ще изберат други и те ще пратят ракети на Путин!! За подарък.

Tова са световни диктатори и нацисти, които трабва да бъдат ликвидирани.

На САЩ им се иска президентът им навсякъде по света да се чувства като у дома си (в "овалния кабинет"). Това е предназначението на НАТО.

Ще си останат само с искането :)))) Скоро Планетата ше им се стори тясна - в ход е процесът на очистване от влечуги !

А бе , направете сборището под шапитото на някой цирк ! Гостуващите клоуни - роско прецедентина , колю евсиноградски - бардака и козяшката секретарка - къдравата сю , ще ви размажат от скечове :))))) Уф... гнус ме е и ми се псува ....

39 военни министри? 39 срещу 1 ли ще е мача? или някой иска да се присъедини за 39 + 2 на 2-ма, 3-ма? не мога да разбера за този стадион това много играчи ли са? малко ли са?

Ето и една държавна тайна.В България нищо не е наред.Дори и психиатрите.Ще питате защо казвам това?Ами защото един добър психиатър веднага ще види в президента един латентен хомосексуалист.На запад това са го преценили добре и го използват.Латентните хомосексуалисти за кариера са готови на всичко.Такива хора ги издигат високо в йерархията защото са манипулируеми.Същото важи за фирмите.

Не си добре с главата. Да не би да е от горещините?

Това започва да ми прилича на "таен масонски обряд " ,като по филмите ! Урко ,,като император на света ще седне на централното място в шатрата ,а васалите му /включително и нашия Плюнко / ще започнат да му лазят ,като най-долните помии в краката му ..Няма да има по-гнусно зрелище от това..

Не е лесно да избиваш комплекси като приписваш кремълските обичаи на от векове забравилите ги западняци. Не е лесно да приемаш по достоен начин робското си положение, славословейки актуалния вожд. Компенсираш с хуленето на Елцин, като падне кагебееца - ще хулиш него и ще величаеш следващия. Какво да се прави - руска традиция!

Сега като опънат една прашка ..., опс, шатра и всичката ще я свършат.

Русия поканена ли е в шатрата на рептилите ?

Путин събира стинките от WC-то

входът за нея е само с "Армата". Подсигурили са се - няма как да се появят руснаците със стационарен танк.

В ционизма са изключително важни символите. "Шатроразпъването" е един от най-големите юдейски празници. В момента тече надпревара между Полша и Украйна...кои са по-големи идиши. Жеста на полската върхушка е показателен. Особенно овалният кабинет на изпърлляващият длъжността Раби в световната политика.

Само че украинците едва ли ще забравят как евреите умориха 20 милиона украинци от глад през 30-те години!

Сега Путин да опраска една ШСКАНДЕРКА в колибата шатрат на меките китки и ще настане вечен мир на планетата!!!!!!!!!!!!!!!

На Кадафи шатрата или някаква европейска мултикултурна? Пилаф, кус-кус и дюнери ще сервират ли в менюто?

и редовни молитви. Имамите може и да направят хора от тия.

А следващата среща ще е в центъра на някое блато, където им е мястото! Че американския президент ще си идва и с овалния кабинет, така че всички да знаят кой е господаря там и кой поръчва музиката - хахахах! Пълен цирк, то затова и в шатра - много подходящо! "Коментирайки дискусията дали е нужно на Финландия да става член на алианса, Столтенберг каза, че такова решение може да приеме "само народът на тази страна, а държавите от НАТО и никакви трети страни нямат право на глас по този въпрос" - че нас кога ни питаха, като ни вкараха в БЛАТО!?

Като казваш блато Москва имаш на ум нали?Може и да излезе вярно ако гнома продължи с провокациите и кланетата в Украйна и Сирия!И без туй Кери му рече на Лавров,че търпението на САЩ се изчерпва!Да спират с простотиите си!

Дирчо

Какви кланета в Украйна, какви 5 лева!? хахахха

Aми като търпението на САЩ се изчерпва, защо не могат сами нищичко да направят? НИЩО! Та търсят сплашват отрепките в Еевропа, зависими от тях и ги насъскват? Хайде, като са силни САЩ да влязат сами във война с Русия! Нека видим колко смели и силни са! Палячовци...

Най-голямото блато е в болшая тайга, където на теб ти е мястото. защо за един роб и предател българофоб там му е мястото. Такива хрантутници-рубльовци като теб не се уважават дори и от господарите си в Кремъл. Защото те са твои господари и ти нареждат да плюеш срещу България, Европейската Общност и НАТО. В скоро време Горда България ще стане щат на силните Съединени Европейски Щати С.Е.Щ (U.S.E. - United States of Europe).

Срещата на НАТО в шатри, а арабите в луксозни хотели в Ница? Защо не е жив българският кан Тервел с войската си за да сложи всички на мястото им?

Не е кан-кан а Свети Цар Тривелий. Истински християнин, не юдействащ, спасил Европа от пещерната форма на юдаизма - исляма.

Тия луди ли са?! Президент, премиер и външен министър на една страна, както и всичките им натовски експерти - наведнъж на едно и също мероприятие на някакъв стадион?! Като че ли не са чували за терористи и джихадисти - смъртници ...... ..... От друга страна - такава веселба може да настане в световен мащаб, ако нещо се взриви случайно там някъде?! ... Дори да не е точно на този стадион, но някъде в града - и всичките тия чиновници, не помирисвали барут, да хукнат заедно към самолети, коли и изобщо към изходите, зарязвайки "свръхсекретните" си бумаги на ливадата ... Представих си ги и ми стана много весело! ))))))) Журналистите сигурно дават мило и драго за такива кадри - веднъж в живота, и то не на всеки репортер, се случва златната птица на късмета да му кацне на обектива ... )))))))))

От гледна точка на сигурността, точно шатра в стадион предлага по-добра защита. Стадиона има точно определен брой входове, които могат да бъдат завардени, отделно около шатрата ще има друг периметър. Друг вече е въпроса колко е важен живота на управляващите тази откровено грабителска и агресивна организация обслужваща частни цели.

Тримата висши израелски чиновници бяха като никога заедно при Путин в Кремъл, точно преди руската кампания в Сирия. Някога преди това и после те не напускат едновременно Израел. Един винаги остава. Сбирката в Полша е триумфална и парадна. Там няма екстремни събития за обсъждане, за да присъстват едновременно тримата висши на Израел. Всички други присъстващи са масовка. Дори Обама. Клоуни в цирка, наречен "глобална политика".

Пусть всегда будет солнце, Пусть всегда будет небо, Пусть всегда будет НАТО, Пусть всегда буду я.

Нато се събира за да види кои глупави държави са готови да обявят война на Русия.Ако нашето недоразумение президент е там сигурно ще покаже изключително геройство.Путин направи грешка като анексира Крим.Сега натовските държави имат повод за война.Търси се кой да я започне.Най-вероятно това ще е Украйна и нейния най-голям приятел-недоразумението Плевналиев.Природните богатства на Русия не дават сън на натовците.Богатствата на Русия и позволяват да има добър стандарт на живот без да работят руснаците.

Путин направи блестящ ход с връщането на Крим в Русия. Крим е не потопява самолетоносач, държащ средизимноморието, Близкият изток и Персийският залив. Ако Путин не беше прибрал Крим, днес там щеше да има ядрени бомби. На 1000 км. от Москва. По този начин се запази статуквото. Иначе сега в България щяха да газят американски танкове и войници в десетки пъти повече от сегашните 5000 негъра на година.

Дивите общества живеят в подобни шатри...

"Засега те са поканени само на вечеря, а "дали ще поискат нещо повече, нека сами да решат" - много двузначно и загадъчно се изказва в поканата си към шведите (и финландците) шефът на НАТО. Ами ако го разберат погрешно? В наше време не знаеш кое е правилното, а кое грешно, така че издънката е гарантирана! Аз поканих една кака на кафе у нас, пък и налетях за секс! Че като ме подпука с едни шамари десети номер, ми държа влага една седмица, а тя не ме погледна 1 месец. След това една друга ме покани на кафе у тях и аз люсках кафета докато се оцъклих, а тя се въртеше по пенюар пред мен. Но от предишния си горчив опит не ѝ посегнах. Накрая, като ѝ казах, че си тръгвам, щото спя добре само в леглото си, ми каза, че по-голям дебил и левак от мен не е виждала и ми отпра и тя един здрав шамар за довиждане. И от него ми държа влага една седмица, а и тя ми се ду 1 месец. От тогава си питам директно и не са ме лющили повече! Ясно ли е всичко от началото, има мир и любов! Така, че, айде нема нужда от подобни двусмислени намеци! Щото НАТО, НАТО, ама ....Знае ли човек как могат да го подпукат, ако направиш гаф?

Благодаря ти от сърце за смеха който ми даде твоя разказ. Подминавайки сериозното което казваш, сядай и пиши мемоари та най сетне малко хумор да има. Предполагам, че с каките трябва човек да е внимателен. Шамарите не са шега работа.

Някой си Столтенберг се мисли за генерал! Той не е никакъв генерал, а е само някакъв си секретар!

?Хапване, пийване едно изпяване на Уи ар дъ уърълд! Турският генералитет на една ракия по един валс с маргерини,и тва ще е .

Не искаме НАТО! Искаме мир!

Прекрасен генерален секретар! Благодарение на него всички ние още повече намразихме САЩ, НАТО и Турция, станахме русофили и заобичахме Путин и Русия!

Аз пък мисля, че Путин е на път да вкара всички нормални страни да са членове и на НАТО независимо от секретаря на НАТО. Нема лошо!

Президентът Земан обвини US посланика в корупция и лицемерие!Прямотата на този човек буди възхищение и предизвиква уважение! Чешкият президент Милош Земан отправи тежки обвинения срещу американския посланик в Прага Ендрю Шапиро. Според Земан Шапиро е получил дипломатическия си пост благодарение на спонсорството и даренията, които е правил в полза на президента на САЩ Барак Обама. Даренията не се считат за корупция, но за корупция може да се счита фактът, че един спонсор е възнаграден с посланическа длъжност. И тогава може да се повдигне хипотезата, че г-н Шапиро е забъркан в един вид корупция и неговата борба срещу корупцията в Чехия е малко лицемерна, каза Земан пред местното издание Парламентни листи, цитиран от БГНЕС.

дошли да ни казват как да живеем и на кого да се кланяме. Че то в сегашната американска дипломация 80% от посланиците са подобни назначения.Отдавна не се спазва правилото за 70% да са дипломати от кариерата и само 30% политически назначения. Поради такава прична са и неудачите на американската дипломация в Близкия изток-нито един от посланиците и консулите там не владее арабски. За разлика от руските завършили и арабистика и запознати не само с езика,но и нравите,манталитета,характера на населението. Даренията не се считат за корупция, но за корупция може да се счита фактът, че един спонсор е възнаграден с посланическа длъжност. Много пекан тоя, че и чепат! Блиц

то г-н Земан заслужава адмирации. Нашите слушкат и папкат. В България това не може да се случи посмъртно.

А жена му на тоя от снимката? Набързо се оказа квалифицирана да е посланик на Норвегия за да е близо до мъжа си.

Гледам дори един от апологетите на американската научно-техническа революция Тома Томов се осмели днеска да промърмори с половин уста, че може би американската хегемония отстъпвала. Спомням си преди две години как единствено венцехвалеше младите американчета по гаражите на бабите си, че се надпреварвали да правят научни открития. Къде ги тия открития, бе Томов? Виж, че една совалка не можете да изстреляте! Чак после се разбра, че младите американчета си правили костюми за гей прайдовете. Правенето на айфони не носи друго освен кошерно съзнание при младежта и фалшиво усещане за прогрес. В резулта младите американчета не може да фокусират вниманието си за повече от 15 минути, но незнайно защо някой го обяви това и за култура чак. А Русия ви скри шайбата с нови технологии в областта на оръжията и космоса. По ваши данни руснаците имат над милион учени които работят за армията. Затова и сега имат най-добрите технологии и следователно най-добрата армия. Дано не им хрумне нещо на тия натовци, че няма да остане нищо от тях освен слуз по улиците.

каквото им е оръжието такива са им и колите и телефон'те на руснаците!Уралвагонзавода е строен от американци преди ВСВ и общи взето е една от причин'те за голодомора в Поволжието!А за свръхмодерните сателитни насочващи системи и разни БЛА дето щъкат над пустините на Близкия Изток или трепят талибани в Авганистан и Пакистан американците само могат да мечтаят за такава технология.Или пък руските самолетоносачи които кръстосват световните океани?!Малей те американците освен,че нямат акъл да ги построят нямат и пари да ги подържат!Мани,мани!NATO си е жие та..ак.Да се махаме от там докато е време!

И с НАТО, и без НАТО, Крим си остава руски!

Пак добре, че не е в землянка !

Не се притеснявай, следващият 100% ще бъде ...

stan_posta@

Пепел ви на езика ! :)