Германският дипломат №1 почете жертвите на арменския геноцид

Германският министър на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер положи вчера венец на мемориала на жертвите на арменския геноцид в Ереван, предадоха ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Германският дипломат №1 почете жертвите на арменския геноцид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин няма избор. Санкциите се проточиха. Трябва да почне да кляка.

Опааа! Щом америнския ястреб - Кери, се е намесил през океана да допренесе за мира, значи със сигурност една от следващите войни около Русия ще е именно там! и то в най-скоро време, че нещо пасиансът им(на САЩ) с ИДИЛ нещо не върви по "мед и масло".

Българските медии и особено ДИР публикуват само негативни новини за Турция, защо например няма новина за открития вчера уникален мост над Мраморно море, мост който съединява брегове на море, открита е и нова глава по преговорите за встъпване на страната в ЕС и стотици други постижения във всички сфери отредили 16-то място на Турция в световната икономика и включили в Г-20. А геноцидът си е наивно измислена лъжа от бедните и злобни арменци.

Защото ги гони панически страх от влизането на Турция в ЕС, мислят че това ще е краят на България, а не виждат че тях всъщност ги довършва демографската катастрофа.

ъхъ, да-а-а. те и атентатите оня ден на летището бяха за да отбележат небивалия 'икономически напредък' на фесландия

Абе гаджалчета, Нямате ли турси сайчета, че се бъркате в българските, че и уроци по испория ще изнасяте?!

пак го сложиха на турция!

Арменският геноцид (1915 г. - 1916 г.) не е признат от Народното събрание на Република България. За българските народни представители е трудно да постъпят по друг начин, защото по време на този геноцид Царство България и Османската империя са били съюзнички, а техните държавници не са имали тайни една от друга. Поради подобни обвързаности на днешните управници на България и Украйна, българският парламент не признава Одеския геноцид (2-ри май 2014 г.).

Германците вече никой не ги кани. Докато не махнат Меркел, само трябва да изпълняват заповеди от САЩ и да приемат нашественици.

Нещо напоследък на Турция хич не и върви, май май ...

Ма неде, бе Валтер, Турция ще се разсърди.