България потвърди подкрепата си за Украйна

Президентът Росен Плевнелиев потвърди категоричната подкрепа на България за европейското бъдеще на Украйна при срещата си с президента Петро Порошенко.

Обратно в новината

Коментари - България потвърди подкрепата си за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

президент на една европейска демократична страна.

ей , изкара още 20 стотинки ! А АЗ НЕ СЕ ГОРДЕЯ С президента, СРАМ МЕ Е че имаме такъва продажници на чело на колонията ни. Чехльо с това ще го запомнят в историята

Погледнете го нашия мушморок как го гледа любеобвилно...уникум!

Плужеклиев-срам и позор! Да тежи на съвестта на онзи дето предпочете него пред магарето! Това последното поне мъжко достойнство има!

България не е Плевналиев и той да не се разпуска така ! Аз и още 90% сме против този Президент и днешна Украйна ! Офшорко ще ядеш голата опашка !

България потвърди подкрепата си за Руссия. А плювналиев пак се прояви като ОБРАТЕН!?!?

Я колко трола се появиха. Путьо явно се е разщедрил. Хайде мурзилки мизерни, всичките от форума, като ви е толкова любима руската кочина ходете си в Росия. Няма кво да мърсите булгарсите форуми с вашто присъствие, а и никой не ви иска мнението за нашият Бългаски президент.

Хайде на влака за Киев - няма как, търсят пушечно месо на прилична цена, а не като вашите смешни надници!

Исландският президент Гудни Йоханессон отказа да заеме място във ВИП ложата на "Стад дьо Франс" в неделя, когато неговият отбор се изправя срещу Франция. В интервю пред CNN Йоханессон заяви: Защо ми трябва да ходя във ВИП ложата на стадиона и да пия шампанско, когато мога да правя това навсякъде по света? Не - предпочитам да съм на трибуните сред нашите фенове, облечен с фланелка на Исландия И моите уважения към френския отбор, но той не бива да ни подценява!, допълни с усмивка новоизбраният държавен глава на островната държава, цитиран от Евроспорт. Йоханессон вече бе в Ница за паметния осминафинален двубой срещу Англия, спечелен от исландците с 2:1, за който коментира: Беше фантастично да бъда в Ница и да поздравя отбора след този невероятен резултат. Имаше дори сълзи от радост. Разбира се, за Исландия като държава, това означава много. Това показа, че когато сме си поставили цел, работим здраво за постигането й, задружни сме и имаме дисциплина тогава всичко е възможно да се случи.

Не България, а търсещия комисарски пост в евростуктурите, след края на мандата.

симо

Съдейки по коментарите явно дори ПОСОЛСТВОТО Е ПРОТИВ.............Щом НЕ плащат,значи Порошенко/украйна/ НЕ СТРУВАТ НИЩО..

симо

Вижте как само гледа Порошенко.....От страната на булката е!!!!!!!

Прецедентът по никакъв начин не представлява българския народ.Психиатрията да се самосезира.

егати идиота!!!

"България потвърди подкрепата си за Украйна" ----- НЕ България потвърди подкрепата си за Украйна... ... А един сопол

Не ме интересува какво говори скапания ни президент. Аз мнения на продажни лекета не искам!!!!!!!!!!!

Плевналиев, ако може да работи с ПС да пусне в YOUTUBE клипа "един американец в КРИМ" и да спре да говори .

ах тези ценности.... хем демократични, хем европейски, хем северноатлантически!!! Само капиталистически не са :)

Цървул до цървула...отврат!

Аланкоолу, България да не е твоя та да говориш от нейно име!

Българският народ сме длъжни да не допускаме някога отново такова нещо да стане президент! Вярно, че малцина са подозирали, докъде може да стигне падението на един предател и подлизурко, но сега имаме прецедент и нека бъде за поука на всички ни!

Бойко го доведе, да си го взима обратно.

Правилното заглавие на новината би следвало да бъде "Росен Плевналиев потвърди подкрепата си за Украйна"

Само поглеждате снимката и виждате двама ама многоооо големи малоумници. Този просто е срам за България.

"Никога не казвай никога!" - това учат начинаещите дипломати. А този цървул /разбирай президента на РБ/ назначава БГ посланиците! О боже!

До колкото си спомням и едно друго "човече" каза, че никога не би се извинило..... ама ъъъ ?!!?

Роско, като вярно куче, така гледа ПорОсенка, още малко и ще го заближе, за благодарност!!!! бИВА-ЛИ ТОЛКОВА ПОСЛУШАНИЯ ОТ ЕДИН ПРЕЗИДЕН

За нас Крим е Украйна, а Украйна е Европа,... а Европа е СССР, а СССР е Вселената", подчерта българският президент. На този малоумник няма ли кой да му свети маслото, егати идиота!!! Предлагам електронен Референдум за: + режем главата на плЕВНелиев - режем врата на плЕВНелиев негласувал: Бесим го на площада и му завираме нажежен винкел в Задника! После Нощните Вълци го разнасят из любимата му Украина и го погребват до Пърдошенко, Яйценюк и Шебченко.

Българите са за Русия,не знам тоя президент какво си мисли и не ме интересува,но ще се види на изборите.

НЕ БЪЛГАРИЯ, а ПЛЕВНЕЛИЕВ. Това са коренно различни неща. Аз като българин съм част от България и никой не ме е питал по въпроса. РЕдно е преди да се изказват политиците по тези въпроси, да питат народа. Я проведете референдум в България дали да подкрепим Украйна или Русия в техния спор и да видите какво ще стане - позицията на България ще се окаже позиция на няколкостотин платени клакьори. А Плевнелиев като си отвори устата всеки път и умирам от срам че имаме такъв президент. Веднъж да свърши мандата му, та поне да дайде някой, дето да си държи устата затворена, да не ни се подиграва целия свят.

да вземе да си оправя потрошената и изтърбушена от мафиите държавица, а после да ходи по смета и да търси подкрепа от слагачи като Плювналиев.

аз подкрепям Русия и възпитавам децата си така ! Чехльо да си ходи!

Ей, този няма да спре с идиотщините до последния ден от мандата.

като са само близачи покрай него и няма кой да му каже да не се показва повече.Да си взема парите и да се скрие като бисерчов,батко,пеевчо ....

Тоя плужек ще се кандидатира за втори мандат. Къде ще намери с "астроложките" си лъжи такава мандра - държавни, т.е. НАШИ коли, хей хора - НАШЕ е всичко, което тоя плужек ползва и в замяна ЛЪЖЕ, ГОВОРИ ОТ НАШЕ ИМЕ. Той ще се кандидатира, а понеже у нас избори няма, а има назначаване - грозно, гадно дело на демокраДията - фалшификация във всичко, като нищо ще заеме втори мандат. Зад гърба му е Козяк, затова така просташки им лиже ..., хайде да са подметките...

Ще чете лекции в Германия, а и за европостче драпа. Иначе защо се слага толкова.

НЕ БЪЛГАРИЯ, А СГРЕШЕНИЯ СПЕРМАТОЗОИД, НАИМЕНУВАН "ПРЕЗИДЕНТ" Е ИЗПЛЕЩИЛ ТЕЗИ ДУМИ! ТОЙ Е ПСИХО! БЪЛГАРИЯ Е ЗА ОСВОБОДИТЕЛИТЕ! УКРАЙНА Е КОСОВО!

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

ПоТрошенковият се изниза като мокра връв, без съвместна пресконференция или брифинг заедно с Плевню. Гаче нямат здрави гащи за публични изяви...

Че каква прес-конференция, бе хора! Та нали трябва да отговарят на въпроси на журналистите. Айде оня, пияницата Поршенко, с наглостта си ще говори нещо, ама нашия, ако не са му написали на хартийка от Козляшката кошара, какво ще каже? Той дори войниците поздравяваше, като четеше от листче! Освен да му сложат слушалки в ушите, ама пак няма да го повтори в бързината! То не е като да си комсомолски секретар и да говориш по тезисите на Конгреса! А пък като заеме прегънатата поза на лакей, като сведе рамене и заклати глава, като загледа отдолу-нагоре, срам да те хване, че си му сънародник.

Нищо подобно! Това е подкрепата на едно дребно, крадливо и глупаво човече, назначено и набедено за президент! Българският народ по-скоро не подкрепя Украйна!

На такъв народ,дето гласува Цвъки да му носи президент,/ако ще и магаре да е/ така му се пада.

НИЩО НЕ СМЕ ПОДКРЕПЯЛИ , ПРОСТО НЯКОЙ УРОДИ СИ ПРИСВОЯВАТ ПРАВА КАКВИТО НЯМАТ ЩОТО НЕ МОГАТ И СОБСТВЕНИЯ СИ ЛАСТИК ДА ПОДКРЕПЯТ - ПИТАЙТЕ ЖЕНКА МУ

хахаха - къде е този Български президент?

НЕ БЪЛГАРИЯ,А ЕДИН ОТИВАЩ СИ ПРЕЗИДЕНТОИД...ЗАЩОТО НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА УКРАЙНА!

ПСИХИАТРИЧНАТА КАРТИНА Е ЯСНА! НО БЪЛГАРИЯ НЯМА ОБЩА ДИАГНОЗА! ГОЛЯМ СРАМ! ГОЛЯМА БЕДА...

Браво България, вън рашките пияници от Донбас и Крим, ние сме ЗА цивилизована Украйна да се развива по европейски както всички миролюбиви страни на континента.

КАКВО ЗНАЧИ "ЦИВИЛИЗОВАНАТА " УКРАЙНА? ЕДНА ФАШИЗИРАНА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ОБЩНОСТ - ТОВА НЕ Е И ДЪЛЖАВА,"ПАТРИОТЕ"...

Май оценките ти са като за идиот

И най-големите страни дипломатично премълчават, този глупак се изцепва за цял народ! Няма ли кой да му забрани да говори от името на България?

Защо ще премълчават, страхуват се от "непобедимият" ЛИЛИПУТКИН ли ще дойде края на този путльо

Разбрано!  Приета е оставката ви!  Спокойно се мляскайте в кочината.

Моля олигофрена президент да говори само от лично име. България НЕ подкрепя Украйна. Мнозинството подкрепят Русия, във всички анкети това е факт.

Той - може, вятър Го вее на плява кобила. Ние - не!

Огромен позор на пРезидента да подкрепя тоя военен престъпник. Как нямат съвест тези политици.

Зачитането, уважението на народната воля на кримчани ги върна в родината Россия. А в ЕС май много не са наясно, дори по демократичному понамразват народната воля!? Та къде е демокрацията  питам...  и отговор от демократените не очаквам?

С руснсците сме БРАТЯ!!! С останалите надупени " съюзници".

Българин, обръщам се специално към теб, защото може и да си такъв, но си промит.Та, в Украйна се води класическа гражданска война(между другото там това е традиция), която американците опитват да натрапят на света като руска агресия в унисон с новата директива за активна идентификация на новия враг.