МС се събра извънредно за срещата на НАТО

Министерският съвет се събира извънредно, за да разгледа позицията на България за участие в Срещата на върха на НАТО на 8 и 9 юли във Варшава.

Обратно в новината

Коментари - МС се събра извънредно за срещата на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Срещата на върха на НАТО на 8 и 9 юли във Варшава..." Ама НАТО вече във Варшавския договор ли е? Че кога ги приеха?

Много е добро!!!

Добре , че го мернахме. На това му казваме "луд ташак"!

"Ненчев каза вчера, че във въпроса на румънския му колега, се съдържа "създаването на група", а не се коментира флотилия" "Самият Йоханис уточни, че имал предвид учения, а не флотилия." Последно, Флотилия, група или учение???

какво още могат да направят нашите боклуци против интересите на българите и България, с кой ще воюваме и за чии чужди интереси искат да жертват нашите деца и внуци.

Българите сме ВЪРХА! Не ни е нужно да даваме нищо защото сме от 1300 години. Трябва да сме със САЩ и ТУРЦИЯ и да пращаме войски във всички кътчета на света, защото Българския войник не знае поражение. Ние сме безстрашни. САЩ са първите в света използвали атомни бомби срещу мирни хора, хвърля ли са детски играчки с инсталирани взривни устройства в тях за осакатяване на деца, гаврили са се с хора по целия свят и са най- империалистическата , най-милитаристическата страна в този свят което ги прави наш естествен партньор. Нали Българите пуснахме американските разрушители да унищожат всички мостове в Югославия заради войната във Виетнам. Турците, Османците, Даеш и Джихадистите съжителстваха с нас 500 години , обучиха ни и сега е време да ги пропуснем през България и да ги поведем към световен успех не само в Черно море, но и във ФЪКАНИЯ ЕС, който се разпада. Да последваме Бъчварова и с гранатомети, автоматични оръжия, наркотици, сводничество, контрабанда и демонстративни полицейски убийства и отвличания и терор за да изчистим страната от немощните и младите за едина по американо-турска България.

Ало... Вие с минусите не прочетохте ли докрай поста на ГОЛ?

Това е преброяване на пинделчетата тука. Шиши- ваканцуващ

Да си опичат акъла, че днеска са на власт, утре може да не са. Да не ни на тресат някоя глупост. Не е шега работа малка България да се прави на велика сила. С тази армия и с този обезверен народ сме за никъде. НАТО не е чак толкова сила, особено без САЩ. Сферите на влияние действат безотказно. Не се знае в каква посока ще ни запратят.

ФАШИЗМА СИ ОТИВА ... МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА СЕ ЧУДИ НА КОЙ НОВ ГОСПОДАР ДА ЛЕГНЕ ... ПАНИКА .В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ...:)) СИКАДЖИИ ПРИЕМАТ ИСЛЯМА И ИМИГРИРАТ КЪМ КАТАР :)))

кой за какво си мисли ... тия май не знаят английски

Борисов няма ли да прави промени в кабинета, че навсякъде са назначени калинки. Губи времето на България. Великобритания и заради него напуска ЕС.

"Ненчев: Румъния питала за група, а не за флотилия в Черно море" На този (Ненчев), изглежда в главата му(ако иманещо в нея), се върти единствено"групов секс".

Взели са и Кама сутра, за да улеснят избора на позиция :)

Как няколко назначени администратора на вавилонската система за България избрани от американското посолство чрез шантаж и подкуп, решават каква е позицията на един цял народ? Странна демокрация ще е това. Или може би това е смисълът на демокрацията?

+10

"Министерският съвет се събира извънредно, за да разгледа позицията на България за участие в Срещата на върха на НАТО ". Плевенлиев ще участва на срещата по шинел, каска и с газова маска. :-)))

Защо се събира извънредно? Отдавна се знае за срещата и би трябвало да се предевиди обсъждане на позицията позицията на Бг. Или е имало идея Ненчев и Митов да опрделят политиката на правителството на Герб, нищо че са от РБ. И нищо че имат странен поглед върху света.

Днеска козяците са ошашавени и не знаят каква поза да заемат, обаче патрона им Сорос заработва милиарди от ситуацията с Великобритания. Така, че радвайте се козяци - пари ще има. хе-хе

АЗ ОБЪРНАХ В ЗЛАТО И СРЕБРО ХАРТИЙКИТЕ ОЩЕ ПРЕДИ СОРОС :)))

Путин вече 3 години изкупува и трупа злато и платина, умно момче се оказа. хе-хе

Firi

Тва кой го каза, помните ли? "60-70 % от британците ще гласуват да останат. Кой иска да излезе от огромния общ пазар на Европа и поне 10 години да не могат да се стабилизират системите им"

Кабинетът няма какво да ми умува, ами да назначава референдум за излизането ни от НАТО! СЕГА!

България трябва да докаже,че е сериозно в НАТО и твърд противник на всякакви руски,агесивни намерения,като в Украйна!На путин не може да се вярва,нито на 5-тата му колона,продажници у нас!Колкото сме по дистанцирани от Русия,толкова е по добре и сигурно за нас!Борисов да докаже ,че не се е продал на Путин!

Ситуацията в Украйна е резултат от агресия, но не руска. Добре запомни това!

"Да докажем,че не сме губерния" Вече добре "доказахме" през Втората световна война. Някои явно нямат нито памет,нито мозък!

НЕ СМЕ ГУБЕРНИЯ НО НЕ СМЕ И ЩАТ - ТОЕСТ ГЪЗОБИЗЦИ И ЕБАЛНИЦИ

България ясно трябва да заяви ,че НАТО, ако не си промени агресивния характер ще напусне военния блок !Никакви блокове и групи ...против Русия ...мен от Русия не ме е страх ...

То не било флотилия, а група кораби в състава на непобедимата армада на султана.

Firi

И как е г-да нгаждачи? Столчето се клати ,а? Шефа от Брюксел нещо му бега една от ключовите страни, нищо чудно и НАТО да се разнебити.

?????:)))

Чопрапът почна да се разплита след Европейския Съветски Съюз идва ред и на разбойническата глутница НАТО да се разпадне! Впрочем без референдум набутването на България в НАТО по желание начовек, който дори не е българин( помните ли: "Майната му на православието."?) е юридически нищожно и не обързва никой българин с нищо!

Разбойническия съюз нато ще се разпадне когато султана присвои отново натовски територии.

Правилната позиция е излизането ни от НАТО и ЕС ! Какво толкова има да умуват и без това не го могат !

Краят на националните предатели наближава.Ако ЦРУ-Гестапо-бандата Германия,Англия и Франция се разпадне тия същите политици агенти ще се изпогазят по стълбичката на самолетите кой пръв да побегне при офшорките си и да спаси кожата си.

Какво НАТО, Европа се тресе от противоречия ние си играем на войници. Липсват им само дървените шмайзери.

е изритването от кабинета на дебила Ненчев и американската подлога Митов. Нищото водещо се за президент ще го изтърпим още няколко месеца. Всичко останало са подробности...

ЩЕ ХВЪРЛЯТ ЧОП КОЙ ДА НОСИ АРМАГАН ДО ИМПЕРАТОРА ВСЕРУСИЙСКИ .... ...

При такава глутница по границите и няма как Русия да не е империя.Консолидирана държава без вътрешни дразги и с военна мощ.

МИСЪЛТА МИ БЕШЕ ЩЕ ТЕ ТЕГЛЯТ ЖРЕБИЙ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ КОЙ ДА БЪДЕ ТАКОВАН ОТ ИМПЕРАТОРА ВСЕРУСИЙСКИ :)))

Бе стига с тази Русия бе, оливате се вече, не виждате ли че това прилича на болестно състояние? Ще рече човек че Русия е някаква специална държава... хайде моля ви се, досадно стана вече! Дайте да си говорим за Финландия! Финландия е много по-интересна държава от Русия.

ставащото по света в последно време и евентуалните последици от вземането на това решение на срещата на НАТО най добре е нашенските представители просто да се скатаят някъде и да не отидат на тази среща.Благовиден предлог все ще се намери.

Има и други президенти кретени,но нашият е най-кретен-екологично чист,никакви интелектуални или морални тежнения!!!!

Германските слуги са традиционно силни в България. Това са едни зомбирани ,малоумни животни , които винаги са вкарвали България в национална катастрофа. Българския кабинет трябва да прояви здрав разум и много , много да внимава.

Йовиги, има още по-просто решение, вън на Б-я от НАТО! Неутралитет, договор с Русия за ненападение и взаимопомощ, заради Туркия. Туркия няма да напада Русия, щото ще се самоубие, така че едва ли ще се наложи да помагаме на руснаците. Руснаците могат да ни помогнат, стига да искат. - Затова ще получат чисти домати и зеленчук, мръвки, алкохол и туризъм! Но те каквото обещаят, го изпълняват, своите не оставят!

Най-правилното решение!

Предлагаш да сключим договор за ненападение с Русия - нещо подобно на онзи договор по силата на който Украйна предаде на Русия около 1500 единици ядрено оръжие в замяна на гаранции за териториалната си цялост? Абе, простаци, не разбрахте ли, че подписа на Русия под международни документи нищо не значи.

щом се налагат уточнения значи наистина е имало нещо което се опитват да се прикрие. крайно време е Ненчев да бъде отстранен и да си го прибират някъде тези които му дават нареждания.

БОЙКО , СЛЕД ПОТЪВАНЕТО НА БРИТАНИК ТИ ОСТАВА ЕДИН РАЗУМЕН ХОД .... ДА ОТИДЕШ И БИЕШ ЧЕЛОТО НА КИЛИМЧЕТО ПРЕД ИМПЕРАТОРА ВСЕРУСИЙСКИ :)))) ТОЙ Е ВЕЛИКОДУШЕН , ЩЕ ТИ ПРОСТИ АКО БЪДЕШ ИСКРЕН :)))

ИЗОБЩО НЕ ОТИВАЙТЕ НА НИКАКВА СРЕЩА НА НАТО А СЛАГАЙТЕ НАКОЛЕНКИТЕ И БЪРЗО ПРИ ПУТИН - ДРУГОТО Е ОСТАВКИ И СРАМ

не му т ребет наколенки той е корав кон да му го нацепи на лед няма да мръдне :)

Министерският съвет се събира извънредно, за да разгледа позицията на България за не участие в Срещата на върха на НАТО на 8 и 9 юли във Варшава.

Решението трябва да много просто - Никакво участие в формати дето дрънкат оръжие срещу Русия - Трябва да продължаваме да продаваме оръжия за да печелим пари. Хубаво е да снабдяваме правилните хора но не е задължително. - НАТО да не се ослушва а да даде неколко самолета без пари. И без това ни ползват за пешкир, поне да си плащат!

Бе стига с тая Русия бе човече! Някъде пише ли, че на тази среща ще се решава дали, кога и как ще нападаме Русия, че ти е толкова легнала на сърцето? Няма такова нещо! НАТО е отбранителен съюз и се обсъжда само отбраната и заплахите срещу страните членки на НАТО. Никакво нападение не се обсъжда и няма да се обсъжда - само ОТБРАНА! А между другото, да те питам аз тебе, Русия обещава ли да ни даде безплатни самолети? Питам така, само за протокола, ще ни даде ли самолети безплатно ако си поискаме?

sonibvc@gmail.com

?! Не можеш да говориш за НАТО в Европа без да споменеш Русия! Безплатно даваше само СССР, сега никой не дава. Но ние не ги искаме безплатно от НАТО...България си е платила на НАТО под формата на бази и г*золизане - заработили сме ги в натура!

Няма конфликт разрешен от НАТО .НАТО е подлога на САЩ ...най-големия агресор в света .

имали ли са позиция, различна от спуснатата от Козяк? Може, само ако не са разбрали какво са им наредили! Да видим дали тези социопати няма да ни поставят кръста с някакви нападателни ракети за "отбрана"?

Г-н Ванфан е много находчив. Брекзита се случва, а прецедента рече, че следва война. Кво даправим сега? -Това ли ще е въпроса на МС? Народът значи да точи брадви и ножове. Да очаква нападение, или пък неговите вождове лично ще укажат посоката и ще оглавят нападение?! Ще ги последваме. Само че гаранция, че първи те ще баднат в кърви, не от насрещен картеч, а от брадварска сеч отзад! Предатели антибългари, давайте си оставката веднага! Няма да имате никаква подкрепа от тоя народ, нито за акции на НАТО, нито за грабежите от ЕС!! Самоизлъчили се с измамни изборни гешефти за господари на страната, няма да управлявате нейната гибел, негодници! Оставка днес! Екзит!

на взимане на решения в алианса. Повече от тях вече са подготвени по време на срещите на министрите на отбраната и външните работи. Във Варшава те просто ще станат официални решения на НАТО Т.е. то всичко е решено на друго място, а марионетното правителство на РБ само ще създаде видимост, че от него нещо зависи.

ще се разпада вече...

Запознат: На всички тези срещи се говори много (ала Миглена Кунева), но на практика нищо не следва. Вземат се решения, които не се изпълняват от 90% от страните защото са финансова "въздух под налягане". Винаги позицията на БГ е - участваме, вземаме решения, но не обещаваЙте НИЩО !!! Изобщо срама за участващите е голям. Затова отговорните и кадърните хора (особено в армията) напуснаха още през 2012г. - разбраха, че всичко се умножава по НУЛА и в противоречие на математическата логига се търи резултат равен на ЕДИНИЦА. Но като умножиш по 1 си е пак същото - една голяма ПОРНОГРАФИЯ !!!

Жестоката истина гласували по възрастови групи 18-24: 75% за оставане 25-49: 56% за оставане 50-64: 44% за оставане 65+: 39% за оставане Още една държава разсипана от пенсиите! Така както нашите пенсии гласуваха задружно за Русия и БКП последните 26 години и затова сме на тоя хал!

Взе ли си дебели дрешки. В трюма на кораба е студено а пътуването е безкрайно дълго. Сибир е далече

смешен си ,,,, хахахахааааааааааааа

Хайде ватенките и дъждобраните в сака и бегом към мъгливия Алибон,у дорде още е в ЕС! Бягай да му оправиш статистиката, зла твар!

Злият дух, нескопосан Франкенщайнски клонинг на шизофреничната плевня. Вас двамата един х.. ви е правил - оху-боху и яйцеклетка от комсомолката Меркел. И майлко маичка от плевня!

Плевню е сърдит да му евеш мамата. Обещан му е негърски с размер като на дядовото му магаре, а сега-по малък, но народен. Лапай помияр, лапай да ти ева мамата простак мръсен душевно!

което ще рече Браво на ББ!

Откакто групировката ГЕРБ е на власт, от тогава започнаха и голямите апашлъци. Само че да не забравят, че "лакомо дупе кръв сере" и че "гъз глава затрива". По данъчни декларации са бедняци, само че никой не им вярва.

Започна ли Войната Плевнелиев ? Да не се окаже ,че пак ни лъжеш ? Плевнелиев , Земледелеца Ненчев , Соломон Паси , Коритарков , Инджев и още няколко такива като тях да бъдат облечени във Униформи и да ГИ ИЗПРАТИМ да се бият срещу Русия . Дела а не ПРАЗНОСЛОВНИ ГОСПОДА покажете че заставате зад това което говорите . А ние войски на НАТО ТУК не щем защото НЕ СТЕ НИ ПИТАЛИ а тази земя не не нито на Дедото на Плевнелиев нито на Дедото на Ненчев .

А стига с тия учения! Още ли не се научиха как се борави с оръжие? То бива учения, бива тренировки, но на някои това им стана хоби. Току-виж им хрумне да включат и атомно оръжие в ученията, и ще стане мазало!

ОСТАВКА и СЪД за предателите!

Аха. Всички предатели като руската пета колона в България да отиде на съд.

Айпито ти ти излезе печелившо. Ии ти си спечелил си дълга безплатна екскурзия без връщане до Сибир . Ще копаш до гроб в уранова мина. ЧЕСТИТО

Петя, предателите са тези дето не зачитат националния ни празник и не смеят да кажат, какво празнуваме! Или националният празник на България няма значение? Българка ли си?

Чохльо пак се изака на метеното...

Крайно време е руските подлоги да се пръждосат от България. Путиновски ибрици

спечелил си дълга безплатна екскурзия без връщане до Сибир . Айпито ти ти излезе печелившо. Ще копаш до гроб в уранова мина. ЧЕСТИТО