Откраднаха банкомат от банка във Велинград

Неизвестни изтръгнаха и откраднаха банкомат от фоайето на банка в центъра на Велинград.

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха банкомат от банка във Велинград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще откраднат и цялото МВР, заедно с всички нахалници докато стачкуват за 20 заплати при пенсиониране от нашите пари.И при тази престъпност.

1. Къде е министърката? На почивка по Великден? 2. Боко стоял зад нея. Още ли стои Боко зад нея? Ако стои - зле. 3. До кога двамата ще се правят на успани за престъпността? Да не се окаже това малкото камъче, дето ще ги катурне.

Да грабят банките които са дефакто най-големите грабители в света, но да не взимат от хората. Ако и хората масово кажат марш на чуждите банки които изнасят парите в чужбина и вътрят мрусни номера на хората и натиснат за приемане на закон за кооперативините и спомагателните банки и държавен контрол над монетния двор и валутните резерви в комплект с отрицателен вот към всчики сегашни партии на изборите ще стане Видельов ден и разпети петък всички мизерници.

Диваците си остават диваци.

БЪЧВАТА КАКВО ЧАКА ? ПОКАНА ЛИ ТРЯБВА ЗА ДА ХВЪРЛИ ОСТАВКА ........ ВСЪЩНОСТ Е ЗА УВОЛНЕНИЕ ЗА БЕЗХАБЕРИЕ И НЕКАДЪРНОСТ

това е стрес тест за банката , бре :-) http://banks.dir.bg/2016/04/29/news22462136.html

Във времето на банкянската мутра всичко се краде!

като че ли преди неговото време никой не е посягал към чуждо ? а стиге сме се заблуждавали

Преди неговото време никой не е посягал на банкомати.

Фоайето е помещение ВЪТРЕ в сграда, след входа й. Новинарите ли се излагат езиково или апашите първо са влезли ВЪТРЕ в банката?

"Неизвестните извършители са проникнали в банковия клон" - вътре. Това сигнализация, охрана ... Хайде охраната спи, но алармата?

Това е 24ч. зона и там е свободен достъп.

Бойко (май) оряза приходите на доста мутри и хранилки на БСП. Огладняването е очевидно много голямо.

Освен да е отрязал ВИС, защото ТИМ-аджиите не са останали гладни.

Това е на пешеходната зона, мисля че е на ДСК. Да рискуват на такова място с джип доста трябва да са огладнели.

d4

за пореден път се убеждавам, че т.н."жива охрана" в банките и клоновете им има за цел само да пречи на клиентите и да ги притеснява, а не да охранява и защитава от посегателства. примери - колкото искате.

ако краденето беше обявено като национален спорт и логото на българия(без главна буква и без уважение) беше спокоен крадец които не се преследва от дебелата цаца и закона щяхме да сме олимпийски шампиони и без конкуренция в слънчевата система.очаквам негативни коментари за путин,сидеров,мохамед мурзилка,рубладжия,русофил,комунист,доган,омар шариф,тодор живков,меркел и тапир ердогън

Крадците на КТБ са другарите на Цв. Василев и Пеевски,Барека (ДПС-БСП).

Ама защо забравяш да споменеш и Герб, те чак от Америка съобщиха, че две банки ще бъдат срутени.

"Юнаци"!

В БГ всички крадат. По големите и изпечени крадци крадат банки, по-малките обират банкомати.

Следващата стъпка ще е открадване на банка, но не се безпокойте - Бъчварова има план как да намери банката без парите в нея.

ха ха ха, не ми кради идеята/виж под теб поста/! И не казвай на Бъчварова, ще "пестим" заедно!

Та те доста банки отдавна са откраднати . Закъснели сте с идеята .

Банкерчетата ни изпреварват във всяко отношение

сакън де! Така тръгват кризите, от зловредни слухове!

за да не се разкарват, за удобство! Така ще си имат банкомат в къщи! Аз ако бях обаче щях да си открадна банката, да си спестявам у дома!

Според мен това са служители на банката, които притежават банкомата и знаят как се охранява и как е закрепен бе толкоз ли не можете да се сетите и си мисля, че са доста тежки неща и масивни.И все пак в община там няма ли охрана или ОХРАНАТА ДЯДОВЦИТЕ ВЕЧЕР ВРЕМЕ КАТ си пуснат СОТЯ спят до сутринта и дреме им кво се краде?Ми така е с пазичи пенсионери трудно ще овардите собственост собственици на ДЖИПОВЕ?

Кво пазачи-пенсионери?! Имаме толкова полиция, тя какво работи?!

Ма то ако е така дайте да гепим банкоматите и да си направим собствена банка:)))Излиза че нямат нито СОТ СИСТЕМИ нито ДЖИПИЕСИ просто някакви метални каси.Е ква ми е гаранцията, че като тегля пари няма да ме заснемат тия дето крадат и да ми ползват данните.АМАН ОТ ТЪПАНАРИ!

Крайно време е от МВР да проверят притежателите на джиповете.Имам усещането, че са закупени с цел да извършват подобни нападения.Преди време имаше май някакъв такъв обир и пак с помощта на джип.Това мутрите притежаващи джипове са много нагли копелета.Ако съм на мястото на МВР ще ги проверя абсолютно всичките до един тия с джиповете.

От Москвич нагоре не пипаме

И притежателите на ножове и брадви.

И аз искам да питам - тия банкомати нямат ли GPS , а иначе браво на момчетата - те управляващите крадат цели банки , а ние се занимаваме с едно банкоматче .Някой каза ли нещо за министърката не разбрах или тя е на почивка за празниците и не бива да я занимаваме .Извинете .

Да бе GPS, щото банкоматите се разхождат насам натам и от време на време се губят и трябва да се върнат на работното си място, нали? Предполагам , че в страните проиводителки , никой не краде банкомати, така както в България, та затова не им и слагат GPS.

Неизвестни откраднаха КТБ

Известни са,тиквун и сие

не пускай такава секретна информация в нета,някои може да се сети.

Не са неизвестни,а необявени и неподсъдни.Чисти кат Бисер

Изтръгнаха? А как е хванат за пода тоя банкомат? Или само е поставен на пода? Защото ако е вързан с гайки за четири обратни болта в бетона, трудно ще го изтръгнат.

анкерирането е направено, за да затрудни/ забави, а не предотврати кражбата ......все повече ще стават такива случаи.....дано не започнат директно да влизат в клоновете и да стрелят .....

Ама вижте сега управляващите цяла банка окрадоха, БНБ бля, ко ни занимавате само с един полупразен банкомат?

А бе тия банкомати някой има ли идея що не искат и лична карта както искат гламавите касиерки в две вериги супермаркети.

Sm3hurk0

Да... и вътре един мормот, дето сверява данните...

Виж сега Смехурко, искам да ми разгадаеш защо при едните е така при другите не. Туй с мормота издиша.

Евала! Няма само държавата да ни краде влоговете в КТБ!!!!

someone

глад.

глад , ама за какво ? за наркотици и цигари ли ?

Всекидневно по телевизиите показват обири нападения и какво ли не. Естествено се учат от там.Преди доста години в Англия става банков обир на влак.Един от разследващите се сеща за един филм където става обир.. Гледат филма и констатират,че банковия обир е станал по филма.Това е истински случай .

someone

и без филми ще има такива кражби, заради голямата бедност. народа е гладен.

и без глад пак ще има кражби. за справка поста на който си направил реплика. не вярвам в Англия да са гладни както в БГ

GPS-а е без пари - ако го има веднага ги хващат...

Sm3hurk0

Вие чувал ли сте за джамъри ? На българси - заглушител, смутител.. Продават ги за всички бандове на L1, L2, L3, L4, L5 И цената им е 120 USD. Има и джамъри за мобилни комуникации, които са доста по-евтини.

Ах Смехурко , Смехурко ми нали там където си включил джамъра и където го изключващ там е този дето краде. Освен това по цялото трасе ще има шум от джамъра точно както се тракира GSM-a и GPS-track-ера.

Аз очаквам другия път да задигнат или изтръгнат и цяла банка. Но трябва да е задължително близо до участък на МВР. Иначе не е интересно.

Това вече е отиграно, беше КТБ ! Време е да отчитат загубите само виртуално , без да се мъчат хора от службите, настоящи и бивши !

Банката е ДСК. Доста камери има в тоя район, ако искат ще ги хванат. Няма как да останеш незабележим с банкомат в багажника. Най-големите айдуци са децата на баровците. правете си изводите !

В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СТАБИЛНО. НИКОЙ НЕ КЛАТИ НИТО ПРАВИТЕЛСТВОТО,НИТО МИНИСТЪР БЪЧВАПОВА.

Държава няма, а Бъчварова е във възраст и ще трябвад много питиета.

"Неизвестните извършители са проникнали в банковия клон..." Какви са тия "банкови клонове"? Че той само този, който не е поискал не е влязъл вътре!

Как няма да откраднеш ако си безработен с две малки дечица които нямат какво да ядът (аз съм в това положение, зтова го давам за пример). И аз ако знаех че няма да ме хванат и аз щях да открадна. Не за мен - за дечицата ми които стоят гладни. Добре че са роднини да ми помагат да ги отгледам. Защото Бойко Борисов прави добро само на богатите а нас ни оставя да гнием.

гаси компютъра и се хващай о работа!

хващай мотиката и право на царевицата

по купените агнета ще ги познаете (крадците). :-) чудя се защо банките не си слагат банкоматите в сградите на МВР ??? вероятно знаят ,че там няма кой да ги открадне ли ?

Крадеее, всичко живо крадеееее... времето няма бряг и ни влечеее...

извършителите от банско са близки или от мвр , затова не са ги хванали , така е и във велинград-няма нужда да ги търсят .

М-да, все по-ясно е, че държавата все повече не може да се самоиздържа и осигури съществуването си като структура. ЛИБЕРАСТИЯ ... ДЕСНЯШКА ЛИБЕРАСТИЯ ... ВОДИ ДО РАЗПАД НА ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕ ....

коя?

правителството има право да ни краде директно , понеже вече няма ктб ! ние сигурно сме най-лудите хора на света , щом се оставили държавицата ни в ръцете на най-крадливите и всичко като че ли върви по мед и масло !

Излиза, че всеки може да си дръпне по един банкомат, стига да има подходящата кола и после да си харчи парите на воля.....защото полицаите както винаги не знаят къде се намират

ПРЕСТЪПНОСТТА Е ПОД КОНТРОЛ!В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ХУБАВО ПО-ХУБАВО!ИДВАЙТЕ ХОРА И СИ НОСЕТЕ ПАРИТЕ,КОИТО СТЕ ИЗКАРАЛИ В ЧУЖБИНА,ЧЕ НИЕ ТУК ТЪРТЕИТЕ ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ХАРЧИМ!!!

... ако си як... акъл ти не требва...

ей сега б.б ще се покаже и ще чуете , че някой се опитва да му събори бъчвите !

те бъчвите и милицията така са се разсъхнали че обръчите сами падат,за кеф на доган

Трябва да се вземат мерки.

велинград ще стане великград , а това е началото на края !

са застраховани,банката и банкомата също!Нека да си харчат със здраве!