Берлин в тревога за приток на мигранти през Либия и Италия

Германският министър на вътрешните работи Томас де Мезиер изрази тревога, че нарастващ брой мигранти ще се опитат да стигнат до Европа през Либия и Италия.

Обратно в новината

Коментари - Берлин в тревога за приток на мигранти през Либия и Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Които имат по три реколти в селското стопанство!Сирия имаше 80% напояеми площи!Либия три реколти годишно и богата социална политика!Ирак богата и мощна държава със светска власт!Те бяха разорени от краварите и евротолерастите!Поводът -световно заграбване на природни ресурси!Пенсиите и заплатите у нас са по-ниски от тези в "изостаналите"африкански държави!Никакви помощи и работа за "бежанци"!Купуват чужди деца за да преминат границите!След това ги захвърлят!

Германия се притеснява, че ще настъпи недостиг на плюшени мечета от фабриките на Меркел ли?

Дано бъда правилно разбран за коментара ми : свидетел съм от преди години как режимът на Кадафи се разпореждаше с такива техни радикали в Либия - бесеше ги на стадионите пред публика за назидание и страх у другите ! Действително диктаторите в арабските държави преди така известната "арабска пролет" бяха тези , които се бореха И с техните екстремисти ! Тогава "демократичната " Европа си протегнаха ръцете към подобни радикални елементи от т.н.диктаторски арабски режими И си ги заселиха в Европа ?! ДА СИ ОТГЛЕДАШ ВЪЛЦИТЕ В СОБСТВЕНАТА СИ КОШАРА ?! Демокрация ли ?! Не ! Абсолютно малоумие ! Вълците и змиите си сменят кожата , но нрава - никога ! И СЕГА ПРАВЯТ С ЕС СЪЩАТА ГЛУПОСТ ! ВКАРАХА НАПУК НА ВСИЧКИ НИ 2 млн. НЕГОДНИ ЗА СВЕТСКИЯ ЖИВОТ НА ЕВРОПА ИСЛЯМИСТИ , ЕПИДЕМИЯ И ЗАРАЗА , КОЯТО КАТО ПРОКАЗА ЩЕ РАЗЯДЕ МЕЧТИТЕ НИ ЗА ЕДИН ПО- ДОБЪР ЖИВОТ В ЕВРОПА...ЕС ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ...ПРЕДСТОИ ЛИ "ЕВРОПЕЙСКА ПРОЛЕТ" ?!

Г-жа Меркел стана за смях на целият Свят...... Чак сега се сети да се БЕЗПОКОЙ... Абсолютно неадекватно отношение от самото начало на мигрантската криза. Изглежда нещо нещата не вървят добре в сметките с Турция и обещанията дадени от Ердоган и Давитоглу.... Май ще излезе накрая че правилото е "спасяваите се поединично, ЕС го няма вече"..

Не може така да се трие и манипулира, истината за българите. Хазарите от една страна настъпват към България, от друга чифути и дьомнета, пакистанци, афганистанци, иракчани, сомалийци и ... Бог знае идващи от къде ли не още. Да обаче, за българите от Украйна, Молдова, Русия, Югославия, нема място в България. И защо руснаците се срамуват да се нарекат българи? И аз питам сега, както е питал някога Паисий гърчеещите се и турчеещите се българи?

Да му ядат тиквата!Ай да разберат от м..нгали и те. Знайш ли колко ми пука за Европата. Колкут' и на ней за меня!

Берлин много навреме се сети, че ситуацията е тревожна. Когато мандалото вече е хлопнало...

Merkel направи голямо зло на Европа. Трябват им работници, за фабриките, щом е така да си ги търсят по цивилизован начин по лагерите край границата на Турция със Сирия. Защо бе това безумие от миналото лято, че и до днес?

МЕРКЕЛ ДА ОТИВА И ДА ГИ ПОСРЕЩА!А И ДА ПОКАНИ КАЛФИН И БОЧКО И ДА ИМ НАПРАВЯТ ЕДНА ГОЛЯМА ВЕЛИК- ДЕНСКА СОФРА!!!

Пустите Сирийци Станали арийци А африканци Руси германци

Вътрешния министър на Германия,ще срещне утеха от страна на Меркел.Да не вземе само собственото и правителство да я освидетелстват?

брей тия бедни сирийски бежанци, бе! кога успяха да се прехвърлят от туркията та право в демократична либия, наскоро освободена от тиранина кадафи? голямо бягане ще да е падало по пътищата! но не се безпокойте! юросъюза ще даде още 6 милиарда и на либийските 'умерени' и ще ги спрат. после пак на ердоганя, после пак на либия и така всяка година!

1 064 354 . х .12 = y 1064354-броя имигранти х- месечна издръжка 12- месеци в година y- обща сума за година В задачата се пита откъде ще вземем толкова пари.

От заеми, как откъде! Евреите дават, МВФ и Световната Банка нали са затуй!

От всички хас в ЕС. То се знае предварително... Ще плащаме и още как...

Какво има Берлин да се страхува - нали те си ги поканиха гостите, защо сега Италия да им обира парсата? Защото Берлин вече реши, че не им трябват тези гости. Защо Италия сама да се справя, тези пришълци са се запътили към Германия, да ходи Меркел да ги спасява от лодките и направо в германия да си ги води.

Разбиха Либия, за да им излиза по-евтино петрола и сега реват. Разбиха Източна Европа, че сега даже искат да я настроят на война срещу Русия. Вземете си разбийте и главите, че то вече няма на кого да продавате заграбеното. Новия Световен Ред - геноцид срещу всеки.

А за генетичния геноцид, к'во ша каиш? Нали ще дегенерират още по-бързо идващите поколения.

тази новина има за цел да ни накара да мислим за чуждите проблеми , вместо да питаме "управниците" ни, колко ислямисти влизат свободно в разградения ни двор ! за BG не се пише нищо , а когато се пише то не е истина !!!

аз в някакъв смисъл искам да се провалят на меркел политиките, искам наесен и догодина никоi да няма ил\зии колко се е провалила. искам меркел да падне от власт и да доидат по-десни партии, които да затворят европата. и това се случва, моjе би бавно, но се случва. ура и поздравления, нека да има мигранцка криза и нека меркел да плати цената. аз нямам против. :)

Tи, "сиган" ли си, че пишеш така, HE- грамотно??;))

Ами нека се тревожи германският министър. Нали наскоро пратиха натовци да патрулират край бреговете на Либия уж да спират мигранти, ама май ще да е било за нещо друго. Пък и за к'во реве тоя министър, нали баба Меркел ги кани? Ако не му харесва, да си подава оставката! И без друго тая му служба ще е скоро излишна, след като бабето и Ердо съсипят Германия.

28.05.2014 "300 000 руснаци живеят постоянно в Източна България" 03/01/2015 "Вече 400 000 руски граждани живеят за постоянно в България, разказа предаването на бТВ "бТВ-Репортерите" 27 000 бежанци от Сирия и Ирак са в България Кажете кой сега е емигрант и кой взема българските работни места?

Шило

Кой?

ма това е хубава новина бре. нека идват руснаци, аз нямам против руснаците. оубаче деiствително имам много против муслимите и ислама. ко му е лощото, нека путин има тука поданици, та ислама да не смее да стапи....това на мене ми аресва! :)

23 09 2015 - "Путин и Ердоган откриха в Москва най-голямата джамия в Европа" "Съборната джамия в Москва е с площ 19 хиляди квадратни метра, разположена близо до центъра на руската столица, и може да приеме 10 000 души" "В руската столица има четири джамии, а в Москва живеят между 1 и 2 милиона мюсюлмани" Москва 12 млн души. 1-2 млн мюсюлмани т.е. над 10% като вземем 400 000 "руснаци" в България това са 40 000 мюслита.

Първо руснаците вече се махнаха Второ руснаците работят и си плащат данъците Трето поредното увеличаване на заплати и пенсий няма да се състои за да има пари за сирийците

това са твои предположения. Не можеш да цитираш източник, нали? Така и предполагах.

До Справка с цитати! За мен е радостно, да видя от вашата справка, че у нас "Вече 400 000 руски граждани живеят за постоянно в България", но т.нар. "бежанци" помрачават картинката. Освен това руснаците не чакат помощи от държавата, т.е. от данъкоплатците, нито пък заемат работните места на българите, а само си харчат тук парите, че и къщи са си накупили. Да живее братска Русия, единственият надежден гарант за световния мир!

Заселилите се в България ирландци и англичани не ми пречат. Не ми пречат руснаците и рускините, украинците и украинките , като индивиди, ако с тях не идва Руската империя. Предпочитам ги пред другите азиатци и африканците.

"Проблемът" с имигрантите е силно преувеличен. Нито има опасност от ислямизация на Европа, нито пък Германия и Австрия са заплашени от фалит. И двете държави имат достатъчно средства за да издържат без проблем в пъти повече имигранти от съществуващите. Инцидентите с насили са единични случаи и не са практика, няма хаос по градовете има , всичко си е нормално, така че, не ги жалете западняците, по-добре са от нас!

Шило

Хм, и докога? Въпросът не е за месец-два, а е за години напред.Това е и проблемът. Апропо, Германия тотално си променя социалната политика. Да не мислиш, че са някакъв магически чувал, който постоянно се пълни с пари от нищото?

Германия е хванала целият ес да й слугува, цените на храните там са или на нивата като в България или по-ниски, това важи и за всичко останало свързано с бита , така че не ми обяснявай как нямало да се справят за години напред. По заводите им бачкат в 90% от случаите цветнокожи ... Вчера се прибрах от Германия и много неща тук се изопачават!

Шило

А, че са по-добре, по-добре са, ама това си е наш проблем. Който не искаме да решим, защото в замаяността си, в деленето на свои и чужди, сляпо подкрепяме едни, независимо от това, какво правят. "Разделяй и владей"- стара приказка, изключително отнасяща се до нас.

Я прочети какво казва Хелмут Кол по въпроса....Меркел "Ще се справим"-Кол излезе със статия "НЯМА ДА СЕ СПРАВИМ" Виж какво казва Тило Саразин-Вярно, десен е, но в случая е прав...издаде книга- Deutschland schafft sich ab- Германия сама се отменя!

На Меркел и търсят цаката от опозицията, "бежанците" са единствената й "грешка" и опонентите й са се хванали за това като удавник за сламка. Германия цъфти и просперира.

Странна тревога!Първо ги викате,после се тревожите.Лекарството за вас европедерасти е Путин.

ДОБРЕ ДОШЛИ! ДОВЕДЕТЕ И РОДНИНИТЕ СИ! ШМЕРКЕЛ

Този апокалипсис, който грози Европа, и в частност нас, е дело на малоумниците Меркел и Оланд, които дори и днес продължават да канят ислямските пълчища в Европа. Само че, усетиха се, че им идват в повече и "най-учтиво" ни ги натрапват, да сме вземели и ние някакво си квота, все едно, че мечтата ни е да приемаме радикални ислямски скакалци. Това геополитическо престъпление към християнството няма измерения и лошото е, че вече няма успешен ход за Европа. Твърде много са ислямските термити и нови, и нови, и нови, пълчища пристигат. Дано поне наш Боко се вразуми и даде пример как се натирват обратно тези ислямисти обратно от където са тръгнали.

Меркел и Оланд са само послушни слуги, изпълняващи инструкции! Останалото е медийна мъгла за наивници!

Шило

Че то беше ясно! Сега ли погледнаха картата?

тревоги, радости, страхове..... всичко друго но не и нещо реално. сапунка от сутрин до вечер. неописуемо гнусни боклуци, тотални боклуци, абсолютни боклуци...

Малбко ще е неуютно в началото, но трябва да отворят пак старите лагери - бараките стоят с десетилетия неизползвани, а и туристите ще видят какво е било и даже ще изкарат някое евро. Как не са се сетили. Като аборигените в Австралия, които през деня играят голи и тъпи диваци, а като им изтече работното време, се преобличат и яхат мощните си нови возила до града...

Това не са никакви (и)мигранти/бежанци, а нашественици, умишлено тласкани към християнска Европа от св. кукловоди/радетели на новия глобален ред, които в лицето на християнството и Европа виждат пречка за своите планове. Защо Италия не ги спира тези "бежанци" в межд. води и даги връща обратно там?, откъдето идват. Никой не може да принуди една суверенна държава да се самоубива по този начин! (Всъщност) и в крайна с/ка какъв е "планът" зад цялото това безумие?! Я някой разследващ журналист да се опита да отговори на този въпрос...та дори и отговорът да е твърде неприятен и смущаващ!

А вие как мислите ще реагират тези нещастни хора, които повярваха на Меркел и дали си всички спестявания, бягат от войната? Вие ги излъгахте! Да не говорим, че създадохте толкова неприятности, включително и финасови на страните в ЕС. При вас на запад лъжата е нещо нормално и част от бизнеса. По сащия начин излъгахте и страните от Източна Европа като им говорихте за несъществуващата във вашите страни демокрация, но целта вече е за всеки ясна - ограбване и заробване.

Излъгаха ни и че НАТО е отбранителен съюз, а сега ни направиха фронтова държава срещу Русия.

Значи на дневен ред идва изготвянето на споразумение между ЕС и Либия, за ограничаване на потока мигранти. Само че няма силен лидер в Либия, с който да го сключат!!! А ако случайно стане с Либия, след това с Тунис, с Алжир и така нататък!!!

Не думай! Меркел и Папата какво казаха? Дайте да дадем! Да ма'мунизираме Европа, па тогава да видим. Пуснаха ли новите сортове "Гьоте" фурми и банани. Или новите арийци още не са налазили достатъчно.

someone

мисля, че тази година ще доидат около 2 милиона.

Дай Боже!

Я, тя сделката на Меркел с Турция не работела, чудна работа. За какво плащаме милиарди на Турция? Европа защо си мисли, че Турция ще ИСКА да й реши проблемите. Беше ясно, че Европа заложи на куц кон. Но все повече лъсва яловата политика на ЕС и Меркел. Яд ме е гледам абсолютно безпомощната и объркана Европа със смешните й служби за сигурност, посърналитее лица на всички европейски политици, които не знаят как да се справят с вътрешните си проблеми, да не говорим за външните. Празни приказки, една след друга политически издънки. ЕС се тресе отвсякъде.

someone

турция няма контрол над хората, идващи от либия към италия през морето.

На "транзита" просто му дават турците друго направление. Бизнеса й върви - от една страна ние даваме парички, от друга турските "превозвачи" прибират яки пари от бежанците. Не си прави илюзии, едва ли Израел и Ливан ще ги извозват масово към Либия.