Лондон: ”Брексит” ще залее Великобритания с мигранти

Излизане на Великобритания от ЕС може да означава, че хиляди мигранти ще пристигнат на британските брегове "за една вечер", заявиха от правителството в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Лондон: ”Брексит” ще залее Великобритания с мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камерън премина към откровенни лъжи само и само да изпълни нарежданията на Лондонското Сити.

Естествено че Камерън и Ситито лъжат. Самата идея че ще инициират референдум, без да са убедени, че ще имат над него пълен контрол е абсурдна. Най-вероятно това е поредно мероприятие за отклоняване на вниманието на населението чрез дискусии за политика, които въобще не влияят върху провежданата в момента политика. Нещо като подготовката през 2015 на избора на избиращи на президент в щатите, който ще стъпи в длъжност през 2017 г.. Като потвърждение колко несъществен е този референдум за брюкселската банда е факта, че веднага, още лани, Меркел започна да обсъжда с Камерън идеите му. А Меркел е известна с това, че не обича публичното обсъждане на важни , наистина съществени неща, като например колко нашественици ще бъдат транспортирани в Европа през 2015 г. и как практически нито един от тях няма да бъде експедитивно депортиран. Относно такива теми Ангела с петолъчката от конгреса във Вашингтон предпочита да мълчи и най-много да покаже два ъгъла с ръце.

Вероятно Камерън ще се опита да утвърди правото на квоти и селекция. Т.е. Лондон, в противовес на брюкселска политика спрямо останалите подопечни страни-членки, ще знае предварително колко ще са пришълците, докато в Европа научават за подобни решения пост фактум, едва след реализирането им. Възможно е дори в допълнение на известната бройка, все така антиевропейски( и по подобие на лирата и еврото), Ситито да се опита да си присвои правото самостоятелно да взема решения кои ще могат да се заселват в Англия и кои не, като допуска само мигрантите удовлетворяващи критерии, разработени в Лондон без брюкселското съдействие и помощ, като по този начин самостоятелно ги селекционира и разделяйки на подходящи за миграция и неподходящи по някакви критерии , вместо като по европейския идеал на Меркел, да приемат подред всеки който им пратят, просто след като запишат данните от често фалшивите паспорти в някаква база и според установяващата се парадигма, че всяка несгода и страдание, където и да било по света дава право на заселване е Европа. При това Камерън вероятно няма да прояви добра воля и ще се опита да не се ангажира с това дава своевременни и детайлни отчети пред пред останалите членки и пълни списъци, незабавно при поискване, кои са допуснати от Лондон в Британия и с това в брюкселска зона. Това всъщност е и сериозен риск за сигурността в Европа, като се отчитат досегашните връзки между Лондон и англо-американския ислямизъм.

Не виждам абсолютно НИКАКВА ЛОГИКА в това твърдение на Камерън. Извън ЕС, както и във ЕС всяка държава ПО КОНСТИТУЦИЯ има право, че и ЗАДЪЛЖЕНИЕ да охранява границите си от нашественици. Това, че определени сили ПРЕЧАТ на охрана на границите на европейските държави от мигранти, е друг въпрос. Това, че Камерън плаши сънародниците си, че извън ЕС ще бъде опасно, е просто резултат от неговите лични интереси за оставане в ЕС. Както и на интересите на тези, които стоят зад него и водят битката за погром над Европа.

Гейвид Камеранал се е развълнувал от предстоящото усещане от дебели рязани бургии в амортизираната му камера. Втвърдяване не е имало, защото той е мек и пасивен.

Колкото и да им се иска на русофилите, но Великобритания ще си остане напук в ЕС :)

Къде в цялата новина видя Русия или примерно русофили? Или тва плащат - тва пишеш? ПедерасТ МиризлиФ!

Един от тях си ти!

"Имаме един тунел тук, който ни свързва сухопътно с континента и не можем да го завардим и да спрем потока от прииждащи бежанци по него. Затова оставаме в ЕС те да ни командват и както виждате сега има контрол..."

Ясно! Разбрали са се вече че остават и почнаха да плашат народа че да не гласува за напускане на референдума :) Егати прозрачните игри. До миналата седмица ЕС беше много зле, кака щели да напуснат... Сега ЕС е много добре щотото без ЕС мигранти

Да напускат! Но преди това да изплатят външния си дълг. С брутен размер като този на щатите, но при несравнимо по-малък БВП, единствено банките крепят икономиката им и ги пазят от гръцка трагедия!

Tо вече има достатъчно дето като излезнат на сушата почват да вървят, стъпвайки като директор на Ковънт Гардън след успешно представление и да приказват все едно дядо им е бил консултант на Чърчил. Това води до объркване - дали са слезли от дърветата, или излезнали от океаните. Засега отговора е 42, но по-нататък, трябва да бъдат отчетени правилно инфлацията и таксите, за да се знае точния отговор.

"Пак ние знаеме, че по-якият надвива по-слабият и че голямата риба гълта по-малката - а ако не би (не дай боже) да падним в руската торба, то ще можем ли да запазим народността си? Ди би йок! Ние видими колко Руссиа обича Полската народност и от колко време насам колко зверски притеснения пострада бедната Полша от страна на Руссиа. За това нека Руссиа си е добра за в тех, а ние да сми си у дома и да си гледами за нас."

В момента целия ЕС пада в ислямската торба... Точно от там, откъдето Русия ни извади... Така че е нелепо да се обвинява този който вече те е спасил от удавяне, че щял да те дави...

Малка птичка, летяла сама на юг за през зимата. Изведнъж станало студено и тя паднала полу-замръзнала на земята. Докато лежала безпомощна, една крава минала и се изходила върху птичката. Птичката се стоплила, благодарение на изпражненията, и започнала да пее от радост. Минаваща наблизо котка чула птичката, изровила я от изпражненията и я изяла. Поука 1: Не всеки, който прави нещо не особено приятно за теб е твой враг. Поука 2: Не всеки, който ти подава ръка е твой приятел. Поука 3: Като си затънал до гуша си дръж езика зад зъбите. И поука 4 - Русия е котката, тъп

отдавна е сбирток на всякви мигранти и измет от къде ли не, превърнаха я в кенеф!

Докато има фалшив хуманизъм, че трябва да се хранят чужденци, пресякли границата, ще е хаос и апокалипсис за европейците. Ако се стреля по всеки нарушител на границите, няма да има такива. Толерастия за циганите и получовеците и дискриминация на собственото население, да . ба тази демоосрация!

Първите, които ще се махнат от ЮКей ще са финансовите акули от Лондонското Сити. Вече го обявиха официално това.

... заедно с парите си

АНГЛИЯ,ЩЕ НАПУСНЕ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ ЕС!!!

що па да не го напусне, Украйна Литва, Латвия и Естонея как напуснаха СССР. Ако се наложи ще го напусне и ще се присъедини към САЩ

Ти вярваш ли че Английската Корона някога е давала независимост на САЩ?

Русофил

АНГЛИЯ И САЩ,СА ДВЕ СТРАНИ НА ЕДНА МОНЕТА!!!

Сега защо Англия не е залята ? Защото е в ЕС или просто защото не ги пуска ? Много странни "доводи".

Абе какво искате от човек дето ходи с Боко на кръчма.

Този е голям лъжец. То му е професията, но този е много талантлив. Щяха да го залеят румънци и българи и му дойде един единствен румънец са смях и резил. Сега щели да го заливат имигранти. Хайде стига бе, те хората си нямат друга работа.

Класическо манипулиране.Давид е типичен син на баща си и льжата му е в крьвта.Дьржава като Великобритания да не може да защити границите си-ха ха.Саудитска Арабия как може при условие, че е сьседна дьржава и не е в ЕС.

Каква прекрасна прогноза! По- забавното е, че мислят как да вкарат конкуренция на бедните, което няма да доведе до нищо полезно освен до повече престъпност. Британците си мислят, че може да подкопаят ЕС и в същото време да забогатеят. И то като основният им пазар е ЕС, основните им стоки отново са внос от ЕС. И им остава Премиършип британското знаме и картичките с кралицата! За триумф! Защото почти нищо от престижните стоки вече не е британско.. Без ЕС само финансовите кръгове ще печелят от печатането на пари. Нови и нови купюри, сладко като следобеден чай - колко традиционно и прекрасно!

в момента в които излязат от европеиския съюз, всички основни банки ще си преместят центровете за европа, които в момента, са в лондон някъде другаде в европа, и стои та гледаи какво ще се случи с финансовата им система.

Време е за Булсит.

И точно за три месеца ще сме изгубили една трета от територията си, а понеже нямаме армия, може и цялата да бъде раздърпана от съседите. Всъщност, който се падне извън остатъците ще е късметлия!

В такъв случай ще бъдем анексирани най-вероятно от Туркия. И ще прекарат насам два милиона асирийци.

Има такава опасност. Но има и кой да ни гарантира териториалната цялост.

Боко го е нахъсил . Казал му е : Някой ден ще станете добре като нас . Откакто сме в ЕС никой не може да ни стигне .(по бедност ). Това ще да е .

Втърдил Тона Човека с Меката с Китка .... ала бала ... бла..бла цяла статия а аз и така не разбрах нищо . Англичаните с това излизане от Е.С само с Очилата на Путин където не го сързаха

И те кат Гърците пускат разни заплахи докат им мине номера :) Ама няма как..так е. Само ние българите си мълчим и сме по католици и от Папата!

Pesh0

Нито Англия иска да е в европа , нито европа иска англия . Но САЩ ги натискат , да стоят . А това , че щели да минат мигранти е най най тъпото оправдание .

хаха....бил се повтарял!! ;))

Да излизат. Ама европейските финасови операции,ако започнат да се въртят през Брюксел, а не през Лондон ще им е криво - "лекинко".

Искащите затопляне на отношенията с Русия се надяват Велика Британия да излезе от ЕС, както лисицата се надява да паднат на коча мъдето. Споко, британците не са изкукали още. Има да се надявате....

Абе то и Меркел изглеждаше със всичкия и добра ,а Орбан изглеждаше лош. Ама как се обърнаха нещата сега той излезе пророк а Меркел си отива :) ,тъй че като ни прати чичо Ердоган още 1-2 милиона куковиците ще закукат :)

Е то голяма разлика няма м/у едните и другите

Нашите римляни са "божи кравички" в сравнение с африканците особено мюсюлманите. Явно си виждал(а) римляни и африканци само на снимки.

Вьтре или вьн от ЕС, Великобритания пак ще си е Велика Британия...... А ЕС няма да пострада кой знае колко, и сега Британия е сьс "специален" статут в сьюза-независимо Лондонско сити, самостоятелна валута, извьн шенген....... :-)

брексит за ес е добре , надявам се англичаните да са на моето мнение !

Шменти капели! Искат да развалят дослука в ЕС, ама не могат да се разберат кой да почне ...

Колкото имаше грекзик, толкова ще има и брекзит.

Англичаните не ми харесват още от когато Чърчил е подарил Бг на Сталин. Винаги са били хитреци, да обират само позитивите. Поставиха условия на ЕС и явно има одобрение, също така разбраха че много компании ще изтеглят бизнеса си от Англия и обърнаха палачинката.

за компаниите отдавна се знае) Япония със своя дипломатичен тон отдавна е казала, че нейните заводи намират се в ЮК само, защото ЮК е в ЕС. сигурно имат и други чужди заводи, построени по същата причина

еи, ся, вече "разбрафф", че не е само боцето, сутрин да каже едно, а вечер да го отрече! това е заболяване на всички политици!! ;))

Намериха оправдание!!! Баламурници,колкото искаш и в Англия!

Това ли измисли този,за да предотврати референдума? Ще плаши хората. Това е любимия похват на всички диктатори. Къде ще бъде армията и полицията,че мигрантите ще залеят острова?

веднага ще се озоват на мястото, за да спасят горките мигранти от тези, които ще поискат да кажат "добре дошли" по някакъв алтернативен начин.

Лятото се очакват жеги в южните части на Англия. Това ще е причина Великобритания да бъде залята от имигранти! Абе, има ли случай когато за каквото и да е и да не са плашели с имигранти ?

Дейвид Британецът вече плаши сънародниците си с мигрантите, а Росен Либералът и Кристалина Юропейката продължават да ги любят, тачат и милеят.

някакво гнусно впечатление остава от думите му последно време.

че тои винаги си е бил гнусен.

Камерън започва да дрънка каквото му скимне, може сутрин едно, вечер друго. Става несериозен. А знаел, че ще стигне до тук, преди изборите обещавайки референдум за излизане.

Британците толкоз бомби хвърлиха за демократизират Северна африка и близкия изток, а сега изглежда не искат благорадните нови демократи на територията си... Е бива ли така да отхвърлят добрите момчета, умерени ислямисто, бивши възпитаници на тайните си служби... Не се научиха, че острова им беше изолиран 19 век, а от тогава насам винаги може да ги стигне хорската "благодарност"...

Ако ще се махате - махайте се! Няма да ви правим селями за да останете! Ако трябва ЕС ще е само от Германия, Франция , Италия и България, но тарикатлъци в групата да ги нямаме!

Ха,ха ,ха в добра компания си сложил БГ.

интересно как до скоро камерън обясняваше как като член на ес, ук не може да контролира напливава на имигранти , особено от европа, затова е по-добре да напуснат ес. сега наопаки...

Думите не значат нищо- особено казано от западен политик. Това са хора без морален компас- техният "север" е моментната изгода. Което им отърва,това е истината. Чудовищното е,че дори си вярват в момента на изричането на лъжите. От медицинска гледна точка това са шизофреници.

Да не би да твърдиш, че западните политици са по-лоши от източните? Явно не си живял в СИВ и комунизъм, където едно се говори, друго се прави, трето се отчита и четвърто се мисли.

дали тои си вярва на това ,което казва - незнам. но със сигурност вярва, че ние му вярваме.