Турската армия готова за сътрудничество с руската

Турският Генерален щаб съобщи за контакти с руския военен аташе в Анкара заради сваления изтребител Су-24.

Обратно в новината

Коментари - Турската армия готова за сътрудничество с руската | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сътрудничество, за какво? Турция подкрепя ИД, Русия бомбандира ИД.

Честит Ви Кюрдистан комшо :)

Турция е част от проблема ИДИЛ , то много скоро проблема Турция ще бъде разрешен от Русия, включително чрез откъсване на територии от Турция.

h 1

ама не си много сигурен ... нали ? В противен случай - го докажи !

Както се казва, късно е чадо, мандалото хлопна. Ще очаквам развръзката със смесени чувства.

Турците са негодници и страхливци. Свалиха невъоръжен руски самолет и веднага се обърнаха за помощ към НАТО. Сякаш е свален турски самолет. Сунитските негодяи стигат до там, че предлагат сътрудничество с руснаците ...

Това не са турците , а управляващите ги в момента маняци , Ердоган има етнически корени от Батуми , от които има наглостта комай да се отрича т.е. докопал е турците за гушите и си осъществява собствените велико - османски мании , но убеден съм турският народ няма още дълго да го търпи , а там се наказва подобаващо.

Всеки самолет има отличителни знаци. Турците съвсем изпростяха. Има конвенция която предвижда куп мерки за предприемане преди да се стреля. А се стреля само ако представлява заплаха.

СКОРО РУСНАЦИТЕ ЩЕ СЛОЖАТ КОТЛИТЕ НА МАНГАЛИТЕ!!!! ЩЕ СГРЕЯТ ВОДА И ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ МАНГАЛИТЕ НА БУНИЩЕТО!!!!:)

... не знаели чий бил самолета ?!? Хъм - терористите от ИД нямат авиация - или е бил Сирийски , или Руски ?!? Какъв са очаквали ?!? Пакистански , или Зимбабвийски ?!?

Къкно е куме...цял свят видя вашето "сътрудничество"

+++

Па не е говорил на руски, как ще го разберат?

Западът иска Садат да се оттегли!Който е доказан защитник на християнството? Ердоган се доказа като ислямист като сложи фередже на съпругатаси снамерение всички туркини да са с бурки.. Кой е за махане?

Впрочем- от турция и ОТ РУСИЯ има по около 2 000 техни граждани, преминали в ид, а от България има НУЛА БГ. ГРАЖДАНИ , БИЕЩИ СЕ НА СТРАНАТА НА ИД! Това още повече сближава руснаци и турци!

Деловодството на ДАНС ли ти каза, че са нула?

анонимен

Да- що- греши ли?;) Ти май имаш по-вярно инфо от тях, а?;) И от къде го имаш- от самата ид ,ли?;)

Пъстър е светът ...

у политиката гледам да се не месим. ма на тебе че ти речем. нема как човек дека мисли и пише като тебе да е завръшил ВИШО образование! при тава - магистър по право... толко си проста, неграмотна и наивна, че чак се плашим. а да не казвам па колко се дразним!

Най-добре Турция като извинение сама да свали един свой самолет ,за да не се налага руснаците да свалят 5-6 турски. Последното ще стане рано или късно.

h 1

а ти самостоятелно си счупи един компютър в главата, да не се налага други да ти счупят 5-6 такива пак там .... (и последните скочили в същите....) Сега разбра ли ???

Ердогана се усети как се окъка. но..... късно е, чадо! ще го ядеш!

Да се джавкат руснаци и турци, а България да не заема ничия страна! След 1 седмица, когато турци и руснаци се разберат, тралалайките и от двата лагера ще започнат да публикуват коментари колко е добре, че русия и турция възобновяват търговските си отношения и ще славословят и турци, и руснаци:) Само, че- не виждам къде сме ние, БЪЛГАРИТЕ, в целия този буламач!

ПОКАЙ СЕ ГРЕШНИЦЕ.... !!!!

анонимен

ПОКАЙ СЕ, ГРЕШЕН РУСНАКО/ ТУРЧИНО! ВИЕ - И РУСИЯ, И ТУРЦИЯ- ЗАХРАНВАТЕ ИД С ЧОВЕШКИ РЕСУСР, КУПУВАТЕ ИМ ПЕТРОЛА И ТЪРГУВАТЕ С ТЯХ! ВИЕ СТЕ ЧАСТ ОТ ПОДДРЪЖКАТА НА ИД! А аз съм атеистка:D

В случая имаш право. С тази политическа класа България няма никакво достойнство, за да взема нечия страна. И Русия, и Турция следват собствени интереси и утре може отново да се окажат в братска прегръдка.

дали няма България пак да е склещена?

Прави впечетление мълчанието на Пентагона, който преди месец обяви, че е позиционирал три спътника за непрекъснато наблюдение на цялата територия на Сирия. Някак неудобно се получава, че ще трябва да признаят турския гаф. И отново да подсетя. Преди три години Ердоган се обиди на сирийците, че свалиха турски Фантом в Сирия и каза: "Кратко навлизане в чуждо въздушно пространство не може да бъде повод за нападение".

глупости- пентагона си каза, че е чул как турците предупреждават руснаците....АБЕ- НЯМА ЛИ БЪЛГАРИ В ТОЗИ ФОРУМ? ЗАЩО ВСЕКИ КОМЕНТАТОР ПОСТАВЯ ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ НАД ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ? ЗАЩОТО ТУК ПИШАТ САМО РУСНАЦИ и деца от смесени българоруски бракове ли?;)

Рой Пентагона ще се съгласи и ако Турците представят радарна информация от предходен ден. Нали трябва да замажат гафа. Защо другите държави съюзници на САЩ които също имат спътници в района не са коментирали? САЩ досега не са обявили, че СУ-24 е нарушил въздушното пространство а само, че Турция имала право да се защитава. Ако има евентуално нарушение, защото Руската радарна информация е коренно различна от тази на Турците.

Пентагона каза, че са отправени 2 предопреждение за ПРИБЛИЖАВАНЕ на турскотоо въздушно пространство (а не 20 както твърдят турците). Освен това Пентагона каза че Руския самолет е бил в турското пространство за 3-5 секунди без да представлява заплаха за Турция. Освен това Пентагона каза че руския самолет е бил поразен докато се е намирал в Сирийско въздушно пространство.. ние слушаме какво казва Пентагона и единственото нещо, което от Пентагона не казаха директно то е че Турция лъже и изопачава цялата история!

Пентагонът е ЧУЛ, ама не казва какво е ВИДЯЛ. Що се опитваш да извърташ темата? Да си поговорим за времето, ако няма какво да кажеш по въпроса?

Като християнска държава и народ българите би трябвало да се държим приятелски с руснаците румънците и гърците сърбите и т.н.Ние сме от друго тесто.Ктолисците не ни долюбват. . И с русия станахме индустиална държава. С американците от индустриална- бананова !

Може и така да е. Но кой е виновен, че тези от циганските бракове не могат да пишат?

Спирай чата, глупачко, и се образовай, много си елементарна.

Да и на мен ми направи впечатление. Като свалиха гражданският бяха много бързи, че имало топлинна отметка от бомба а сега си траят. Всичко ще излезне на яве когато Руснаците си приберат туристите. Тогава на Турция в ООН ще и разкажат играта за свалянето на самолета, за цистерните с петрол и оръжието което бутат на уж умерените които след това го препродават на ИД.

Военно престъпление е да стреляш по безпомощен парашутист! Американците направиха много по големи цигании във Виетнам! Пилотите им избиха милиони със напалм,бомби и отрови! Не се е случвало обаче американски пилот да е застрелван като куче докато пада със парашута си след свалянето на самолета му! Разберете -убийството на парашутиста си е чиста екзекуция на безпомощен човек!

Поощряването на такива престъпления водят до незачитане на живота на пленените бойци и от двете страни на барикадата. Турция носи пълната отговорност за действията на про-турските военизирани отряди извършили това военно престъпление!

Ердоган е впрегнал цялата държава Турция да крепи нелегалната му търговия с петрол и оръжие Опитва се да завлече и цялото НАТО да подкрепя имперските му претенции Ама не е познал тоя път

А тя стана такава, че сега кюрдите ще се крият под ПВО чадъра на Руснаците. Очаквам и Ирак да поиска Руско ПВО след време. Русия никога не са били така силни в Близкият Изток. Преди помагаха на Египед и Сирия, а сега са на път с Помоща на Иран да разсекат полуострова на две.

Защо да го разсичат? Сирия, Иран, Ирак, Йордания и Йемен са с тях. Остана само Саудитска Арабия в цетъра.

За Йордания не мога да кажа, а в Йемен нещата още не са ясни. Но по принцип си прав. Остават Бахрейн и Саудитска Арабия.

Аха-хаха. Покрай падналия от планирана засада руски самолет, падна маската и на" пъстър свят"Зад маската изкочиха други маски-щерев/ф/ ;123.;муюдую; Един демокраД; Бегеец.ийухею и други АНТИ БГшамандури.

Да- падна "маската" ми, че съм българка- българофилка и се интересувам САМО от защитата на БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, дори те да са в противоречие с руските национални интереси:D И да- не съм рускиня, че да получавам оргазъм от вида на "руската военна мощ", защото СЪМ БЪЛГАРКА И МЕ ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКИТЕ ПОБЕДИ, РЕШАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОБЛЕМИ И ЗАЩИТАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ И ЗАРАДИ ТОВА СЪМ НЕУДОБНА НА ВСИЧКИ РУСКИ ТРАЛАЛАЙНИЦИ:)

Ама да лаеш за ДАЕШ си много удобна!

Като Българка и защитаваш БГ национални интереси къде ти е БГ Национална банка, БГ индустрия, БГ национална доктрина в която да се вижда паразитите ли ще водят в държавата или работещите българи, къде е БГ Армия да застане на Държ граница срещу навлеците инжектирани от ТР и да не даде възможност вътре в БГ да пламнат касапници между жителите, Иди се образовай в работилницата на Драга левски който изгради БГ без промишленост, без банки, без селско стпанство с паразити мурджовци и чужди навлеци. нправи си една Обсерватория в Драгалевци или Симеоново да гледаш как изчезва българският народ. Западът гледа на България като бивша, трябва му колония за ресурси и хора и ти му се кланяш. Значи работиш против БГ.

Турците не показаха, че съжаляват и не компенсираха Русия за сваления самолет над Сирия. Турците постъпиха подло и арогантно затова че руснаците им спряха далаверата с петрол от ИДИЛ, в която сина на Ердоган извлича ползи. Няма други такива двуличници, подлеци и античовеци като ръководителите на Турция, САЩ, Германия и Франция. Те заедно с НАТО стоят зад ИДИЛ, търгуват с джихадистите и са виновниците за ислямизирането на Европа. Но народите им няма да им простят алчността и лицемерието. Нека Меркел и Оланд да обяснят на роднините на загиналите при атентатите в Париж, че техния съюзник Турция свали руски самолет и пряко подкрепи ИДИЛ. Заради сина на Ердоган сме пред прага на Третата световна война.

Сетила се Мара, да се побара...това за сътрудничеството.

Късно е либе за китка ! Време е да ядеш хурката .

добре го владеят нашия номер м-н-ф-е!

Чета по-долу пак споменахте ЮП. Ние трябва да се натискаме а не Путин. Турците ще клекнат пред икономическият натиск на Русия. И след време може да си завършат Турски поток.

Турците НЯМА да клекнат под натиска на русия, защото е в ход ТАНАП- газопровод с доставка на газ от Азърбайджан. Те до сега не клекнаха, че сега ли...Газпром иска да пусне втора тръба за газов хъб в турция за ЕС, но....турците се дърпат и искат доставка на газ САМО за себе си- т.е. турски поток да обслужва САМО турция. Освен един меморандум, има ли подписан ДОГОВОР ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА ТУРСКИ ПОТОК между турция и газпром с ясни цени и параметри, а?:)

Да бе ама той не покрива нуждите на Турция ако загубят Син поток. От тези тръби газът ще отива за съответните държави инвеститори, което означава над 60% за Италия. Турция осигурява 50% и повече от Руски газ като и те нямат алтернатива.

Да не забравяме, че Азербайджан и другите каспийски републики са все още доста зависими от Русия. Сериозна част от Азерският газ се изнася в ЕС от Русия. Дали ще рискуват да си загубят обемите които Русия препродава в ЕС? А кой е най големият гарант за сигурността в района? Не са САЩ нито Турция и ЕС, а именно Русия и Китай. Затова Руските военни пак са на Афганската граница усилени с бригада Ми-24.

Поне си признаха, че границата само е "наближена" но не и "премината". От тук насетне само Путин трябва да реши какво да им е наказанието. Най-добре да се разкаят, а зщо и да не приемат православната религия. Няма нищо лошо - турци христяни. Какво по голямо извинение от това.

Ами що не изследват черната кутия на СУто. От там ще стане ясно имало ли е предупреждение. Чудят се как да замажат гафа. Сега като си загубят Руските пазари ще хленчат. Лошото е, че нашият премиер е послушен домашен любимец на Вашингтон и няма да се възползва от предоставените ни възможности.

Аз лично дадох заповед за свалянето на руския самолет. Това каза турският премиер Ахмет Давутоглу пред членове на неговата партия в Анкара.

България притежава отлично развита газопроводна инфраструктура, местоположението ни е стратегическо и ТОВА ТРЯБВА да се отчита от руснаците. КОЙТО ПРАВИ ЗЛИНИ НА БЪЛГАРИТЕ- ЗЛО ГО ПОСТИГА! Замислете се, руснаци и турци, дали лесно можете да ни заобиколите в газовия бизнес!

Какво означава това? Натискаш се за ЮП ли?

анонимен

Не- ЮП ще има САМО, след като газпром/ путлер приеме третия енергиен пакет за ЮП:) СЕГА САМИЯТ ПУТЛЕР ЩЕ СЕ НАТИСКА ЗА РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ЮП, ЗАЩОТО НЯМА ИЗБОР- НЯМА ОТ КЪДЕ ДА "ВЛЕЗЕ" В ЕС, ЗА ДА СИ ПРОДАВА РУСКИЯ ГАЗ:D НЯМА ЛИ ПРОДАЖБА НА РУСКИ ГАЗ В ЕС- НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ПАЗАР В СВЕТА НА ПРИРОДЕН ГАЗ- ЩЕ ИМА МИЖАВИ ПОСТЪПЛЕНИЯ В РУСКИЯ ДЪРЖАВЕН ФЕДЕРАЛЕН БЮДЖЕТ:)

Ердоган и давутоглу - вие над 7 години позволихте публикуването на 3 политически карти, на които половин България беше в територията на турция, а за неоосманизма ви даже не ми се коментира! ГРЕШНИЦИ, ОТКАЖЕТЕ СЕ ДА ВРЕДИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ПОКАЙТЕ СЕ, ПРОМЕНЕТЕ ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ НАС, ИНАЧЕ И ВАС ВИ ЧАКА ИЗЧЕЗВАНЕ КАТО НАРОД СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ!

Правилно си написала давутоглу с малка буква. Ама ердоган си го написала с главна. Признай си, че е само защото е в началото на изречението, иначе ще се разсърдя.

анонимен

Естествено- правописните правила на българския език- поне за началото на изречението- са незаобиколими:)

Путлер, шойгу, лавров и жириновски- вие водите 1, 5 години негативна , сатанизираща кампания срещу България, като ни представяте като некоректен бизнес и договорен партньор пред света, жириновски поиска българския народ да целува краката на руснаците, ПЛЮХТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА- Е- СЕГА СИ ГО ПОЛУЧИХТЕ! ПОКАЙТЕ СЕ, ГРЕШНИЦИ И ПРОМЕНЕТЕ ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

Кампанията срещу България я водят нашите политици. Знам, че със скудоумното си мозъче, не можеш да го проумееш, но просто приеми, че е така. Останалото е следствие.

ШОЙГУ ИЗБУХНА: Можем да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути

Катя

Така е, могат. За щастие не го правят (поне за сега). В противен случай наистина ще стане много "весело".

Много стиснат народ излезе това асангеновско племе. Не щат да поразвържат кесиите и да назначат поне за ден-два някой по-образован и начетен шерп. А не че не лапат десетки и стотици хиляди по грантове от АзБ и ОО. С тези, дето са тук, направо ми е противно да споря и да ги оборвам. Толкова слаби, чак противници не мога да ги нарека. Все едно мачкам пияни хлебарки. Ама то, предвид мизерните им надници, какво друго да се очаква?

някой спомня ли си защо Китай не воюва с Русия ? Една малка група от 100 000 войници навлезе метри в територията на Русия и после на същото място дълго време не растеше дори трева. това е. стелт-а е остаряла технология.

Не баш 100 000, но от тия на острова никой не оцеля. Което се е доказателсто, че със сила не става срещу руснаците. Нормални преговори и доводи вървят, но не и да се опитваш да мамиш и извърташ.

НЕООСМАНИСТКА ТУРЦИЯ = НЕОВЕЛИКОРУСИЙСКА РУСИЯ! ГРЕШНИЦИ ТУРЦИ И РУСНАЦИ- ПОКАЙТЕ СЕ ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ ОТ ВАС ЗЛИНИ НА БЪЛГАРИЯ, ИНАЧЕ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ, КОГАТО ТРЪГНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ЗЛИНИ НА БЪЛГАРИЯ, МОЖЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ СОБСТВЕНИТЕ ВИ НАРОДИ!

Дано написаното от Вас, е от сърце.

анонимен

Именно защото е от сърце и е мое мнение, руските и турските тролове тук се скъсват да ме обиждат...

Знаеш ли, преди 100 години, Ленин е писал, че при комунизма, всяка готвачка ще управлява държавата. Но той не е имал, все пак, предвид, чистачки да правят геополитика. Смешно е ти, необразованата, проста и очевидно незадоволена нископлатена "хигиенистка" , да се изживяваш за капацитет, даващ сериозни мнения и умозаключения по глобални въпроси. Осъзнай се най-сетне.

Виж сега, не си прав! Тя не е чистачка в някой цех, а в адвокатурата. Това е нещо. Някога проф. Брадистилов си водеше прислужник, да му бърше дъската. Той толкова пъти беше избърсвал Интеграла на 14-те хиляди жертви, че Брадата се подиграваше на студентите, като накара прислужника да го напише. И последния успяваше.

Турция изпълни поръчка задокеанска и маската и падна. Сега ще се усети какво точно е направила.Светът разбра двуличната политика на ТР. Обясненията за нарушение на ТР възд пространстово са смешни.Извършена е планирана засада по поръчка. Преди месец дЖИМ КЕРИ каза на Лавров, да не се радва много на руските успехи в Сирия, "Скоро ще падат и руски самолети-до месец"

Аз съм много голям "фен"на ердоган. С огромно задоволство разбрах, че този президент се е информирал от пресата за свалянето на Су 24. А това означава, че турските Овенни не го ебават и вероятно скоро ще му "нахлупят" феса. Още малко да се заиграе Ердоган с кюрдите и тогава и чалма може да му нахлупят.

началото на края на Великотурската държава. Тая скапана империя сега ще се разпадне и с това ще се запомни 21 век!

На всички русофили и русофоби предлагам едно четиво за радост и на дветестрани. Светът замря в тревога след събитието, опасявайки се от жестоката реакция на Кремъл след извършената провокация. Западът спешно пусна сигнали с молба да се разбере и прости на Турция, бяха направени и опити тя да се оправдае. Както по всичко личи, това беше предварително подготвена операция. Самонадеяността на Анкара открито бе защитена от НАТО, макар и изявлението на Алианса да не бе категорично в защита на своя член. Турското правителство в лицето на президента Ердоган се втурна да се оправдава, че уж пилотите от ВВС на Турция не са знаели, че са стреляли по руски самолет. Впрочем, дори това да е така, отговорността на Анкара по инцидента не отпада. Макар Русия да не започна да нагнетява обстановката, нейните действия се оказаха неочаквани и достатъчно строги. Сега нито един самолет няма как да се появи във въздушното пространство в Близкия Изток, защото моментално ще бъде взет на прицел и съпроводен от руската ПВО. За целта в северните крайбрежни води на Латакия е предислоциран ракетният крайцер Москва, който разпъна въздушен чакър над региона. Това сподели пред журналисти Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу след заседанието на Министерството. Флагманът на Черноморския флот на Русия получи заповед да унищожава всички цели, които могат да създадат опасност за руските самолети. В база Хмеймим вече е изпратен нямащият аналог в света най-съвременен зенитно-ракетен комплекс С-400, способен да сваля дори изтребители, притежаващи технологията стелт. Фактически небето над Сирия, Турция, Израел е вече под пълния контрол на руската ПВО. Това изплаши Ердоган и той заявяви, че съжалява за случилия се инцидент. Той изрази и надежда за мирно разрешаване на въпроса. Турските ВВС получиха заповед да оставят самолетите си на земята, защото Русия може да унищожи всяка цел, която се намира във въздуха. След завършване на операцията в Сирия най-съвременните средства на руската ПВО ще се завърнат в Русия.

Стелтове се свалят успешно и със С-300 и С-200, а според опита на сръбското ПВО, дори и със по-стари системи от 60-те години.

НАТО и Русия имат постоянни случаи на сближаване на самолети или доближаване на гранците И имат неписани правила нарушителя да се ескортира от два изстребителя извън въздушното пространство НИКОГА дори и при най-голямото противопоставяне , по времето на студената война , нито НАТО , нито Русия не са си позволявали да свалят противников самолет Затова и 50 години нямат свалени самолети помежду си Сега султана реши да се прави на тежък , защото си мислеше че НАТО сляпо ще защитава нелегалната му търговия с петрол , ама не е познал Никой няма да почне война с Русия , заради мераците за пари на семейство Ердоган

Сега- по какъв начин путлер ще се опита да си продава газът и петролът в ЕС БЕЗ да приеме Третия енергиен пакет?:) Мислеше чрез турски поток да изнуди ЕС да му купува природния газ, но ядец:) ПАК ЩЕ СЕ ОПИТА ДА СЕ ЗАИГРАВА С НАС! Обаче- сега трябва да искаме руски газ на цена 50$ за 1000 куб.м. газ премахване на клаузата "тейк ор пей":) Да видим дали тогава жириновски пак ще иска българите да целуват краката на руснаците:D

Не стига, че си глупава, но си и неграмотна. Я прочети кога и как се използва пълен член. В ГРАМАТИКАТА!!! :))))

Хайде и за теб - BASF изобщо не смята да се съобразява с каквито и да са пакети, канцлери, юнкеровци или други преходни нищожества. Ако преценят, тръбата ще я пуснат баш през Вратата на победата в Мюнхен.

Наистина си тъпа, стига с този 3 енергиен пакет. Я ти приеми такъв пакет, според който Русия строи газопровода за своя сметка, но веднага след това Европа го национализира и Русия няма достъп до него и не може да го използва. Само 20 % от капацитета му. Останалото се използва от фирми, които ЕС си реши. Я го прочети първо, никъде не се казва какво гласи 3-ти енергопакет, но ако се разровите ще го намерите. Саво идиот ще се съгласи с него.

При газов хъб до Варна, газопровода си е руски. След него ЕС си изгражда собствени тръби и си пуска по тях какъвто иска газ, ако има и друг на пазара образно казано!

За БЪЛГАРИЯ и за БЪЛГАРСКИТЕ национални интереси е много по-добре руснаци и турци да се джавкат, вместо да имат много добри отношения. И ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ са опасни за БЪЛГАРИЯ. А руснаците сега са като нас*ани- ТУРСКИ ПОТОК НЯМА ДА ИМА! Нека това да им е за урок- искаха да заобиколят България, но не им се получи!

Зареди ли се с достатъчно отрова преди да изпълзиш тук ?

Пак няма батерии за"съпруга"!

най-опсано е за теб, когато батерийките на "съпруга ти" се изтощят, а нямаш пари за нови. Не друго, но освен психодисфункцията, която получаваш, можеш да се нараниш, използвайки метлата по непрякото и предназначение.

За всички простестъри, полуграмотни и напълнонеграмотни, получили тезиси от инструкторите си в НПО да възхваляват противорадарните ракети на маймунокраварите. 1. Радиусът на действие на ЗРК С-300 и С-400 многократно надвишава този на противорадарните ракети. Т.е. самолет, носещ подобна ракета няма практически шанс да се промъкне на разстояние за изстрел, без да бъде свален. 2. И С-300, и С-400 нямат проблем да свалят всяка една цел, дори и тя да е с много по-голяма скорост и по-малки размери, летяща по по-сложни траектории и по-големи хоризонти, от противорадарната. С други думи ЗРК от този тип нямат проблем да се самозащитят. 3. Дори и сърбите, през 99-та успешно се бореха с подобни противорадарни ракети, използвайки старите, забележете СТАРИТЕ си ЗРК тип С-75, С-125, които са с няколко поколения преди С-300, С-400, използвайки радарите им в импулсен режим и поставяйки лъжливи цели - работещи нейде микровълнови печки. 4. Пасивният режим на работа на радарите на съвременните ЗРК, прави използването на антирадарни ракети абсолютно безпредметно. Има 5, 6, 7... Хайде целувайте ръка, че пак ви ограмотих и мислете как ще вържете енергийния баланс през студените дни и нощи.

за мен чувал ли си? HARM-овете после.

В света не е направен и скоро няма да бъде направен самолет, който да не бъде свален с 95% вероятност при единичен пуск и над 99,5% при двоен, от С-400. Важи и за самолетите от 5-то поколение. Дето още реално ги няма...в смисъл, че не са се научили да летят. Това го признават и маймуно-краварите. така че, беж далеч с тези стари бараки Ф-18.

И к'во за тебе? Ти ще тараниш ли или ще изстрелваш ракети? Ако ще тараниш, трябва да летиш 300 км в зоната на действие на С300. Ако ще изстрелваш ракета - само 200.

ТУРЦИЯ Е ЯСНА ОТДАВНА - ФЕСОВЕТЕ ВЪН ОТ ЕВРОПА! НИКАКВА МАГИСТРАЛА СВИЛЕНГРАД-РУСЕ!

Над 2440 нарушения на гръцкото въздушно пространство от турски самолети за 2014!!!И какво трябва да се случи,гърците с ПВО ли да ги сваля?!Гнусни ислямисти помияри!

2012 година. Сирийски ВВС свалят турски самолет над територия на Сирия. Ердоган излиза с заявление,че Асад е кървавия диктатор, защото сваля самолет, който случайно наруши граница. Та сега как да реагираме?

Ами това не е било постоянно събитие нали?? Русия колко пъти наруши турското пространство?? Защо не са отговорили?? Щото са неми или глухи и не разбират английски??

Така както и реагират политиците и държавниците на Русия.

Топлинната следа принуди САЩ да признаят, че руският самолет е свален та територията на Турция. Де факто и де юре това е терористичен акт от страна на Турция. Сега мируват, докато руснаците им унищожават конвоите с помощи за терористите...

Там става дума за малко километри, ракетата може да е изстреляна докато самолета е бил над Турция и да го е свалила над Сирия!! просто е.

Отваряй учебника по аритметика и смятай за колко време самолет, летящ със 700-900 км./ч прелита тазстояние от малко под 3 км.

Лъжливи мангали!Прекрасно сте знаели,че самолета е су24 и прекрасно знаете,че сирийската армия няма такива самолети!

Как са знаели?? като е една точка на радара?? Ако руснаците бяха отговорили, можеше и да знаят!!

не се излагай