ЕК отпуска 3 млрд. евро на Турция за бежанците

Европейската комисия одобри днес отпускането на 3 милиарда евро на Турция за преодоляване на миграционната криза.

Обратно в новината

Коментари - ЕК отпуска 3 млрд. евро на Турция за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на България каквкво? Най-добре да се махаме от ЕС,че тия ни затъркаха,на тях не им пука за наз.Без ЕС ще сме си по-добре.

ЕС отпуска 3 млрд. на ИДИЛ! ЕС има най-негодните и некадърни политици!

Което логично води до извода че всички европейски страни освен подлоги на сащ са станали и спонсори на идил а пък после ревът че някой ги взривявал,,Кой попита българите и другите европейски страни дали искат да си спонсориратг убийците???

то е ясно за какво са парите, за финансиране на ИД, кадрите на която се подготвят в Турция!

Европейските лидери са загубили ума си. Големи плазмодии са, това е скандално. Толкова пари да се отпускат и още колко се дават в другите европейски държави за бежанците. Добре ни подредиха американците.

Все едно 3 млрд. Е за ИДИЛ !

Отлично. 3 млрд. за големия приятел на демокрацията (впрочем и на Боко рапоня). Сталинка уреди и за България помощ за справяне с бежанците. Около 450 хил. евро. Е, като за прислужници на Америка и на Брюксел е доста добре.

не ек трябва да плаща, а американците. това е тяхна война.

ЕС финансира Турция. С една дума ЕС финансира ИД с нашите пари. А ние сме шарлита парижани и какви ли не олигофрени. Дремуцаме по моловете ( защото доходите не стигат за кръчми ) и гласуваме за паразитиращата крадлива банда.

браво, толкова точно казано, само плюсове!

Трябва ни втори кльон на километър в наша територия и огън по всеки преминал. Турците ни показаха как се действа с нарушителите на граници като свалиха руският самолет....

Не се трогнаха, че 2 милиона българи изчезнаха незнайно къде, а още толкова пенсионери са на ръба на оцеляването. Ако дават пари за България, те са за магистрали, конкурентоспособност или още други понятия, които малко хора знаят какво значат. И всичко се разпределя между наште хора.

Турската икономика се помпаше от незаконен износ и потребление на заграбения от ИД петрол в Сирия и Ирак и доставки на стоки и въоръжения за главорезите! А от 2016 год. с бюджетни пари на ЕС(вкл. и наши) ще субсидираме пак престъпното управление на тази държава, способствала за формирането и насочването към Европа на миграционните потоци! Разумното политическо решение е да затворим с тези средства външните граници на ЕС(вкл. и с въоръжена охрана) и да оставим Турция и господарите й от ФАЩ да се пържат в "собствения си сос"!

А така, наливайте милиарди евро в анадолския кенеф вместо с тези пари да се укрепи външната граница на ес! Пак са намерили начин да крадат еврогейските бюрократи!

Печелят от унищожението на Европа.

Както не им мигна окото да изтрепят бизоните, да изтрепят индианците, така няма да им мигне окото и да изтрепят европейците.

ЕК отпуска 3млрд. евро на Турция, в помощ на т.нар. "умерена опозиция", т.е. Ал-Кайда, т.е. ИД.

След като конвоите с цистерни силно намаляха на турската граница и Ердоган младши реди ред змии, ред гущери под сурдинка, трябва да копсенсират финснсирането на теориризмам, който проправя пътят на новият световен концлагер замислен от роби за роби. теорризма е жизнено необходим на корпорациите и техните политически протежета, които искат да косервират статуквото за сметка на останалото човечество. Егоизъм, гордост и суета. Причина за всяко тъмно дело, което се страхиува от светлината. Но е казано че няма да остане нищо скрито. А когатио Бог говори, другите мълчат и изпъляват.

НЯма бюрократ в света който да може да решава реални проблеми. Той е прекалено далеот от реалноста упоен от собсвеното си щеславие и лобозъм.

Само се правят на "прекалено далеот от реалноста упоен от собсвеното си щеславие и лобозъм. ", за пред баламите. Това са вълци в овчи кожи, които водят стадото към засадата на глутницата.

След случая с руския самолет как да разчитам подобно действие освен , като зле прикрита подкрепа оказвана на Турция от перковците от ЕС ?! Спрете веднага парите идиоти , Турция определено извърши акт застрашаващ сигурността на Европа и света , в услуга на плановете и намеренията на САЩ . Престанете и вие да служите на същата кауза против интересите на европейските народи , против мира.

Еврогееца е тежко болен и вече не знае какво прави.

Два пъти османлиите стигат до Виена и от тях трепери цяла Европа. Това си мечтаят от времето на Ататюрк досега турските мегаломани. Май единствения изход за Турция е ... нов военен преврат, бесило за Ердоган,семейството му и кликата около него и национализация на прибраните парички от сделките с контрабандния петрол, които купува сина и щерка му от ИД. Това като пункт първи от плана за оправяне на говното, дето го изсра Ердоган,сваляйки руския С, заедно със затваряне на границата между Сирия и Турция и прочистване на територията от сирийските турци, тил за ИД и другите терористи от т.нар. "умерена опозиция". Пункт втори - автономия на кюрдите и пункт трети вън от властта всички ислямисти, които се намъкнаха във власта през последните 20години. И пункт четвърти - Русия нанася ответен удар и ... дългосрочно умиротворяване на ситуацията, в т.ч. може и с помощта на турските военни. С гадове като Ердогановите хора не може да има спокойствие, не може да има стабилност в региона и нормални търговско-икономически отношения. Мегаломанията на Ердоган е диагноза. При това лоша.

Значи сваляш самолет, дават ти 3 милиарда евро да подсилиш ИД?не го разбирам това.

ЕК Тези са ненормални ,ако дадат тези пари на Турция няма да се спасим от идил още 1000 години .Това е смъртна присъда за всички в европа и за нас за съжаление.

Разбрахме значи, че ЕС плаща на Турция за сваления руски самолет и оказаната подкрепа на ИДИЛ. Тези пари и за ново въоръжение на френски, белгийски и всякакви други терористи, които ни тормозят нас в ЕС ли им се дават?

Тоест ЕС директно и явно финансира терористични групировки.

А нас като член на ЕС ни грабят, и ни карат да взимаме неизгодни заеми! Този ЕС се управлява от луди хора.

Нито цент на тези цигани !

Добро утро! Платиха им за това, че слушкат... комисионните са раздадени... от нашите джобове.

аКО ИСКАМЕ ДА ПРОСЪЩЕСТВУВАМЕ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА,ТРЯБВА ПО БЪРЗО ДА НАПУСКАМЕ ЕС И НАТО.ИНАЧЕ НЯМА СПАСЕНИЕЩЕ БЪДЕМ ПРЕТОПЕНИ.

До кога ще живеем в бедност и безработни? Спрете тези главорези!

С(ъс) 3 000 000 000€ ще оградите целия ЕС с ограда 50м висока и толкова дебела! Кьормусун че рязаните ви изнудват! До кога бе ,глупаци!

"Европа избра лош момент за обвързване с Турция".. ТАНТЕТО ПАК ЗАЛОЖИ НА КУЦ КОН!! След срещата и с Ердоган ЕС даде едни 3 млрд. Евро.. ЗА УЖ БОРБАТА НА ТУРЦИЯ СРЕЩУ ИД. И спиране УЖ на емигрантите. Но говори само за Сирия. ТЕЗ ОТ ИРАК, АФГАНИСТАН - дето вече са 40% от НАВЛЯЦИТЕ НА ЕВРОПА ги няма в приказките и!! Срещу тях Турция няма да се бори.. Пак ще си ги кара с автобуси директно до границата ни.. А после с турски трактори и камиони през зелената ни граница при Елхово..

ЕС КЛЕКНА пред Турция, а ако махнат и визите за турци ... България не ще просъществува дълго в тези си граници. Незнам какво търсим в този съюз със затихващи функции?!?

Днес по една от западните тв гледах цели камари от надуваеми лодки и спасителни жилетки някъде по гръцкото крайбрежие! Само докато ги видях и ахнах - та те все нови - една марка. Сега разбирам защо и са на турция тези пари! Че то тез лодки, тъз организация по прехвърлянето на хиляди бежанци за денонощие, бая пара струва. Давайте, давайте! Ашколсун, машалла!

Русия ще им отпусне друго.

Използват Турция за мръсната работа срещу Русия и подкрепата на идил. За целта веднага след сваления самолет получават 3 млрд.

Глупаци, хем ще ядат жабетата, хем, ще си плащат.

Ето кой подкрепя тероризма и турските ислямисти.ЕК е марионетна организация за координация на терористичните ционистки дейности на територията на Европа.ЕК=тероризъм.

това да не е наградата за сваления самолет?

Така изглежда. Бежанци има и в Македония и Сърбия, но за тях помощ няма.

Те и на Украйна даваха, даваха пари докато я употребиха и сега е в дефолт. Същото чака и склада на терористи Турция.

турция да е жива и здрава иначе 2 мил. сирийци на година у нас..

Пак има заложническа криза във френски град.

вече няма цистерни с евтин петрол, значи няма пари за "бежанци"

ЕК отпуска 3 млрд. евро на Турция за издръжка на терористите

Наистина са решили да ислямизират Европейския континент. Освен бежанците още колко мюсюлмани ще получат достъп до Европа със съвсем "легални фалшиви" турски паспорти?

Ще ислямизират, и още как. Зад всеки ъгъл джамия, повече толерантност (от наша страна) и права, изобщо, жална ни майка.

Вместо да ги санкционират за проблема с бежанците, те им дават пари!? Идиотска работа :)

Турция като за начало , от днес вече агуби Руските Туристи !! А те са най-многобройните и Харчещи от всички !Официално ! Това са към 5 Милиарда чисти,свежи долара Загуба ! После ще разберем как точно ще си платят турците за огромният гаф които сътвориха сваляйки Руски самолет ! Ще плащат ище пълзят на колене !

някои се надяват на още мигранти да залеят Европа?!

Колкото повече фесове в Европа, толкова по-добре за тях. Но така наречените европейски лидери живеят в някакъв друг свят и не щат да видят очевидното.