Египетски милиардер купува остров за бежанци?

Египетски милиардер предлага да купи остров от Гърция или Италия за бежанците от Сирия и други зони на конфликти.

Обратно в новината

Коментари - Египетски милиардер купува остров за бежанци? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако червивите с пари милиардери имаха сърца, светът би бил далеч по- приятно място. Този е един, който очевидно не е изгубил сърцето си все още. Ха дано идеите му да не останат само на думи. Бил Гейтс и други също може да вземат пример.

Като купи острови кой закони иска да работят там? Гръцките, Италианските или тези на Шариата?

най-много острови има в югоизточна азия, там, там е истината...ната ...та ...та, ...та ...аа ...ааа ...аааа ....ааааа ....

Господине в Сахара място-бол. Вземете си ги там, защото става въпрос не за хиляди, а гонят милион бежанците /емигранти/, нека от пустинята направят рай, както в Израел-кибуците.

Мигрантите не искат изолация на остров, макар и да са относително самостоятелни - те искат претапяне на чужда култура и насаждане на исляма. Защо ще им е остров? За да не могат да си сеят семето и отровата?

Ами земи ги в Египет бе аланкколу. Един остров в делтата на Нил.

По-евтино ще му излезе да построи плаващи острови. Хем ще може и да се местят - кеф ти към Русия, кеф ти към УСА. Проблемът е, че ще искат боядисване и ако не се поддържат ще получат малки и постепенно нарастващи пробойни.

Много неприятен поглед има този на снимката. Нещо му се върти из главата.

Е то така правят джанговците тука - дойде един - купи къща , легално с пари.. дойдат още 300 , почнат да тормозят квартала, променя се вече - не е спокоен и мирен. Та и тоя - джагал купува територия от чужда държава, заселва от своите.. и накрая изгонва гостоприемниците... май верно треа картечаря Шмидт и .. Ами това е живота.. борба за живот.. а 'ропата нема рефлекси вече с тая гейшина и пресишане..

Е, не става. Те бежанците искат да вземат 1000 евро в Германия просто, защото са черни. На независимия остров ще трябва да работят и да живеят с 300-400 евро. Не може така. А и германския ред няма да го има в една мюсюлманска общност.

Да ги вземе в Египет. Не да обявява острови за независими.

...."Сауирис, чието семейство е изградило известния курорт Ел Гуна по египетското крайбрежие на Червено море". Вместо да им търсиш европейски остров, що не ги настаниш в собствения си курорт,а - хем на бежанците ще им е родно и познато, хем ти ще демонстрираш във висша степен голямото си човеколюбие към братята си мюсюлмани;о) Не го разбирам този неистов стремеж на всяка цена да заселите "бежанците" в Европа - абсолютно чужда за тях среда - и като религия, и като култура и манталитет!

Има поне едно логично обяснение, но то е малко скандално, невъзпитано и донякъде нетолерантно.

забравихте ли, че тяхната религия нарича другите "неверници", забравихте ли колко задочно, но и реално убити има журналисти, писатели, художници, колко хора не могат да водят нормален живот - крият се от такива като тези бежанци. Сега пеят "любовни песни" на Меркел, само чакат да влязат в по-богата страна и тогава ще ни се стъжни. Щото те нямат ценности.

Като нищо може вече да е инвестирал в няколко групи бежанци, като им е платил транспорта, айфона и храната до Германия.

не ми е жал за тези млади мъже, здрави, яки. Те защо не жалят роднините си останали там. Щото не виждам възрастни хора да бягат, майки с деца - те са толкова малко, че предлагам само майки с деца да се приемат.

Египетския милиардер се подиграва на Европа. Щял да купи от Европа остров, да приюти горките хора, да им построи инфраструктура, месторабота, училища и университетИ, щял да им устрои живота. Просто се подиграва на Меркел и Оланд и др. командири. И все към европа ги ориентират.

тя и Европата изкуфява от година на година. Прави се на толерантна. Елате вие всички - бедни и онеправдани!!! Абе нали и преди имаше войни по тези места. Ами войната в Либия. Тя какво чудо беше! Ама се изнасяха от нея само богатите либийци, други не примаха.

прави си имидж, или съвсем е изкуфял, или е милиардер по наследство. Щото не може такива глупости да ръси. Малко да се замислиш и виждаш, че не е прав.

Така е - до месец този остров ще се обезлюди.

Е защо островът да е гръцки или италиански само не разбрах??? Острови из морета и океани колко щеш! А защо не вземе да им купи земя- египетска, саудитска,катарска....и там да ги настанява- имат една вяра, еднаква култура и обичаи с местното население??

Няма да стане. Те бягат там, където дават много пари за социална издръжка. Едвали ще искат да работят. Според мен беженец е човек, който бяга от война за да спаси себе си и семейството си... и ще е доволен от първата мирна държава. Това не са беженци, а имигранти, коита се въсползвали от случая

след това ги храниш до десето поколение, и ако нямат право да излизат от този остров.

докато европа гледа как да помага на мюсюлманските бежанци,вчера в сирия в град карятейн,исламаската държава забранява на християните да си упражняват християнските традици и дори кръст да носят,и им налага паричен данък за да останат или да минат към ислама,.абе хора в сирия живеят два милиона християни затворени,и никой не ги пуска никъде да ходят,а цял свят го знае ама само гледа.

А случайно да има необитаеми острови в Тихи, Индийски и т.н. океани? Има, но арабеските искат в европа. Тук ще си строят джамиите.

Е те сега гърците се оправиха отвсякъде с външния си дълг.

името на острова - Белене.

Брей, що не предлага да изкупи части от Сибир, бе :)

Да ти го бомбардират ли?

От тази религия все въртят, сучат и все към християнските земи гледат. Защо не си купи острова в Арабско море или Индийския океан, в Персийския залив а пак тук иска, за да ни натресе 100хил. арабески които като огладнеят пак Европа трябва да спасява.

И ЗАЩО НЕ ГИ ВЗЕМЕ В ЕГИПЕТ АМИ ВСЕ В ЕВРОПА ДА ГИ СЛОЖАТ

Защо ще купува земя, като в Египет има хектари свободна пустиня? Да си ги прибере там, като толкова са му мили

За да стане това, първо трябва да пита Гърция и Италия. Зад идеята се крие план за етническо прочистване, освен ако островът не е безлюден. За Италия не знам, в Сицилия вече е имало арабска инвазия, но Гърция се е борила 3000 години, за да запази островите гръцки, макар че през хилядолетията там са се заселвали какви ли не народи. Заселването на бежанци на остров няма да помогне, няма да има откъде да смучат, освен това скоро ще превърнат в пустиня земята и ще трябва да търсят ново място. Ако иска острови, може да си направи такива в Персийския залив, там вече има такава практика.

браво

Пази, Боже!Само това ни трябва...ислямска страна на Балканите.

Браво! Милионер с човешки образ.

Моля те купи още един за нас българите,та да ни отървеш от нашите поробители 26години ни разказаха играта.Нека тук останат те и циганите.Или ако искаш бартер настани тук сирийците ,а нас отърви.

Kalin

Само глупости.Ще обявя -независимостта му.С тоя лаф показва че няма да стане а само си чеше езика.

ТОЗИ СЦЕНАРИИ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ И ЗА ГОЛЯМА ЖАЛОСТ НИ ДОКАРА КОМУНИЗМА/КОМУНА/,МИЛИЦИИ/МИЛИЦИЯ.

моля обявете това и по телевизиите, че братята роми не могат да четат и ще останат неинформирани за новата им държава!

Сабал хаир! Подобна идея е имало и преди. Казва се Утопия. Даже и в момента има в Египет курортен остров с такова име. Прегледайте повече по темата в уйкито. Аз бих искал да се направи подобен остров и за нашите цигани. Там те могат да правят каквото си искат. Да се женят когато си искат, да раждат деца по колкото си искат, по свирят силно по сватбите. И най важното-да се крадат един друг, защото и там ако има полиция, тя ще е тяхна-циганска. И когато крадат, ще ги защитава, както прави нашата държава сега. Представяте ли си колко скучен и монотонен ще стане тогава живота в България. Ех мечти, мечти. "Кажи ми кои са мечтите ти, да ти кажа, кой си". Народна мъдрост.

Да издадем документи на нашите цигани, че тук са дискриминирани и да им помогнем да станат бежанци в богатия свят. Ако искат и острова на египтянина да населят.

Уважаеми Дон Амичи, вие май сте по-утопист и от Томас Мор. Че кой не иска да се отърве от циганите? Много са добри в "процеса на депопулация на българското население", някой и друг сириец ни е нужен - и вие ще се озовете мигрант някъде, където ви смятат за "българин" - а това прозвище вече отдавна си има репутация, която вие и аз не сме заслужили. Никой ли окат властолюбец не вижда по-далеч от носа си? И че сирийците получават пари от САЩ само и само да се съсипе Европа?

Аз предлагам не остров, а цял континент! Антарктида.

Абе, жалко за местните пингвини...

Представих си прииждащите жълти айсберги от Антарктида. /Познайте от какво ще пожълтее ледът/.

Този много прост бе! Що не поиска и от Швейцария едно кантонче, пък ако им стане студено на африканските скакалци, може и от Малдиви те да вземе някой друг остров. Там също е хубаво!

Да заминават в саудитска арабия, сащ и израел! Те създадоха конфликтите и предизвикаха този поток!

конфликтите винаги ги създава Русия, затова право в Сибир на трудов лагер възпитателен

Арабската пролет си е изцяло Made in USA. После Европа плаща сметката. Не мога да разбера. На Европа ще й излезе в пъти по-евтино да прати едни 100 000 армия да размажат ИД, за да спре бежанците но не го правят. Някакъв вид мазохизъм ще да е.

Имаше една еврейска област в Далечния Изток със столица Биробиджан, май вече е свободна, но трябва да пита първо Путин.

Някой да е виждал "превъзпитан циганин"?

На времето Германия беше обявила за враг номер едно евреите и руснаците, интересно ми е сега за американците, кой е враг номер едно руснаците, китайците, арабите, персите, кой?! Не си ли събраха много врагове американците и дали не е твърде тъпо да откриват толкова много фронтове?! Или са като малко дете с кибрит и просто си играят, това, че са запалили къщата е просто случайност?!

Палят, но никога своята си къща. Те са все навън.

Защо трябва да натирват хората на м... им?! Не е ли по-добре да оставят държавите им на мира и те да си живеят там?! Ако не бяха насилствено запалените войни от САЩ и сие, смъртта и разрушенията тия хора никога нямаше да напуснат страните си!

Доколкото познаваме мангасарите от Близкия изток,те могат да превърнат всяко място на планетата във фекална зона!

На времето така са пращали престъпниците на заточение в САЩ и Австралия, а на други острови болните от заразни заболявания! Това не е благотворителност, а заточение!

Който познава арабите, знае, че по-големи лъжци, хвалипръцковци и тъпанари няма никъде другаде :) Тоя чаршаф да приеме бежанците в курорта си на Червено море, инфраструктура вече има. И да поиска от ФАЩ и ЕС пари за издръжката им...и всички ще са хепи.

Пустинята е голяма - да направи там!